- Hoşuma gider, bir şey yapmam.
- Suç duyurusunda bulunurum.
- Arkadaşlarıma bahseder, hava atarım.
En İyi Erkek Görüşleri
- Hepsini GösterDaha Az Göster
- Hepsini GösterDaha Az Göster
O kişi ben oluyorum :)
Gerçekten sevmiştim
Ama ilk o da sever gibi yaptı
Sonra istemedi mesaj falan attım
Engelledi her yerden :)
Biz de zorla güzellik olmaz tabi
Ben de uzaktan sevmeye alıştım
6 yıl kadar unutamadım
Son 2 - 3 yıldır da görmedim
Ama yine görsem o köz ateşlenir
Unutulmuyor ki
Onun yerine başka birinide koyamadım
Uzaktan görsem bana yetiyordu huzur geliyordu üstüme
Sesini duysam böyle anlatılmaz yaşanır yani
Aşk anlatılacak birşey değil yaşayarak anlayabilirsiniz anca
@Furies Zaten Aşk bir hastalıktır
Aşık olunca anlarsın
Sağlıklı düşünemezsin o zaman.
@Furies Kıyan kıyıyor
Boşversene
Ama var ya aşk acayip birşey
yaşamadan bilemezsin
Şarkıda dediği gibi
Aşkınla başım dönerken vursalar ölmem
Gerçekten öyle oluyor o an
https://www.youtube.com/watch?v=9KioWmxSDWc
Yeterince yorgun biriyim insanlarla uğraşacak vaktim yok. Kendimden uzaklaştırırım.
@Mrs_derya aynı fonksiyonda düşünmüyoruz siz fiziksel açıdan bakıyorsunuz olaya benim bakış açım biraz Tarkovkski tarzında.
Yaşa bakmamak gerek aslında, insan her yaşta kendini iyi hissetmeyebilir ve bu artık daha fazla rastlanan bir yapı bence...
Suç duyurusunda bulunurum olmadı adam toplar güzel bir meydan dayağı atarım.😂
Malum ülkede kadın ölmeden harekete geçmiyorlar fksbfhfhsh kendi işimi kendim görürüm :d
Senin görüşün var mı?
Manyağın teki vardı, 3 sene peşimi bırakmadı. Arkadaşlarıma benimle alakalı saçma sapan şeyler anlatıyordu. Bana herkesin içinde hakaretler ediyordu... Buraya saysam ohoooo... Ne dese sustum. Duvar gibi görmezden geldim. Çıldırdı.
Ben öyle biriydim sevdiğim adamı 4 yıl boyunca takip ettim. Gittiği her yeri, tüm arkadaşlarını, 7 sülalesini biliyordum. 5700 takipçisini tek tek stalklayıp fotoğrafını beğendiği kızlara mesajlar attım. Defalarca numarasını değiştirdi hepsini buldum. Evine hangi marka ne alıyorsa biliyordum. Hiçbir zaman istemedi beni hoşlanmadı sevmedi. Bende bıraktım. Umarım günün birinde çok arar beni 😑
Takıntı seviyesine gelmişse bunda senin suçununda olma ihtimali yüksek. Kimse kimseyi ilk gordugu anda takıntı haline getirmez. Umut verici davranışlar sergilemiş olabilirsin. Muhtelmelen onu takıntı durumuna getirende bu umut...
Vardı zaten, kurtulana kadar neler çektim. Hala da kurtulup kurtulmadığımdan emin değilim. Ara ara rüyama girer ve korkarım gergün ve tetikte hissederek yaşamak kötüdür. Seçeneklere bakılınca bunun hoş birşey olduğunu sananlar önlem almazsa kendini 3. Sayfalarda görebilirler
İletişim kurar niyetini ya da nasıl biri olduğunu öğrenmeye çalışırım. İnsanız sonuçta ikimiz de iletişimle sorun çözmek varken neden daha farklı ve çetrefilli bir yol seçeyim ki? Yargılamanın ne faydası var belki de bana hayat ve insanlar hakkında çok şey katabilir ve çoğu iyi ve güzel hissettirebilecek şeyler de olabilir.
Ben tipsiz olduğum için hiçbir kız bana aşık olmaz öyle bir derdim yok. Ben de ne kadar seversem seveyim reddedeceğini ve tipsiz olduğumu bildiğim için yaklaşmam. Bir kız bana aşık olursa , 2 tokat atarım ama o kadar yakışıklı erkek var mal mısın bana aşık oldun derim.
@Mustafa00011 bu kız bana bakmaz ki , bu kız yakışıklı erkeklerden hoşlanıyor. Sen dene şansını bence.
Yok kardeş yok siz bir konuşun her şey tip değil ayrıca tipin de bozuk falan degil
@ISpectra07 benim kalbim başka biri için atıyo galiba ama önemli olan kalp sen de okeysin
@Mustafa00011 ben 10 kere reddedildim zaten bir daha reddedilmek için niye uğraşayım? sen dene şansını kızın sende gönlü var gibi.
fotodaki senmisin diye merak ettim alt tarafı 😂 ve de hoş olduğunu söyledim nasıl reddedilirsin? karakterde sorun vardır belki
@ela_denizzzw Anneni mutfakta görünce de aynı tepkiyi veriyor musun? site küçücük yer sonuçta illa ki aynı insanlara denk geleceksin.
Ela sen nerden çıktın ben bunların arasını yapıyodum bari bir el at da halledek
@ela_denizzzw Bacım ben kendimi küçük düşürmüyorum , tipsizim ve tipsiz olduğumu söylüyorum. Bu seni niye ilgilendiriyor ki?
@Mustafa00011 Kardeşim hiçbir kız bana bakmaz , tip yoksa kız da yok. Boşuna uğraşmaya gerek yok.
@Mustafa00011 19 yaşındasın ben 25 yaşındayım. Eskiden senin gibi olan bendim asıl.19 yaşındayken falan bana da bakarlar ben de iyiyim sanıyodum ama öyle değilmiş sonradan anlıyor insan. Tabi sen tipsiz değilsin benim gibi olmazsın.
@tatlımsıdüş Zorunlu mu? yoksa olmasam da olur mu? çünkü günlük kişisel ilişkilerimde bir problem yok gibi görünüyor.
Bence var problem kişisel ilişkilerine yansımış kendine gelmen lazım @ISpectra07
@Mustafa00011 Gördün mü bak , kızlar tipsiz erkekleri psikolojisi bozuk olarak görüyor.
@Mustafa00011 Uğraşsam da olmaz diyorum sana, tip yoksa kızlar bakmaz bu kadar basit. Bunu kabul etmek niye bu kadar zor?
@Mustafa00011 Al bak kabul ediyor işte. Bu biraz dalgaya alıyor ama ciddi ciddi tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyorlar.
Antalyalı bak işi gırgırına vurdum ama şimdi ciddi olucam bu kadar karamsar olma 2-3 yıl önce ben de senin gibi düşünüyodum sonra yavaş yavaş kendime çeki düzen verdim yakışan saç sakal yani özgüvenim yerine geldi kendimi sevmeye başladım tamam herşey hala düzeldi mi hayır ama emin ol sen kendini sevmez isen onlar hiç sevmez
Bak ela ben adanalıyım sen de biliyosun ki bizler normal değiliz her manyaklık bizde var
@ISpectra07 senin tipinin mkkkk lan yeter beee git yüz nakli yaptır boş beyinsiz insan senin kadar tipe önem verinini görmedim kezzap dök suratına sende kurtul bizde yeter yaaa bilirim gelmesin bir daha telefonuma bıktım senden yokollll Seni KS ye üye yapana kızmak lazım git beynini geliştir biraz görmek istemiyorum seni buralarda.
@tatlımsıdüş bacım sen KS'yi kullanmayı bilmiyorsan ben ne yapayım? , beni engellersin, ayarlar bölümünden de engellediğim kişilerin paylaşımlarını görme'yi işaretlersin daha da görmezsin. Hadi eyvallah. Tip yoksa kızlar bakmaz yine sözümdeyim.
@ISpectra07 seni kızların neden reddettiği belli sen beynini kullanmayı bilmiyosun çünkü.
@tatlımsıdüş Ayrıca sorunun kategori kısmında 3 nokta var, oraya tıklarsın "bildirim alma" diye işaretlersin bu sorudan da bildirim gelmez. Niye bu kadar hırçınsın? bebekken seni at mı emzirdi?
@tatlımsıdüş Beyinle değil ki tiple alakalı bu durumlar. Kızlar beni tipsiz olduğum için reddettiler kendileri de tipsizsin o yüzden reddettim dediler. Beyinle falan alakası yok yani.
@ISpectra07 sen her kıza böyle yaklaşırsan seni böyle bir güzel reddederler işte seni reddediyorlarsa kendini sorgula sende sıkıntı çok büyük belli zaten. Her şey tiple olmuyo benim sevgilim yakışıklı biri değil ama seviyorum çünkü beynini kullanmasını biliyo böyle hareketler yapmıyo senin gibi
@tatlımsıdüş Tamam bacım sana mutluluklar, benim tipimle ne alıp veremediğin var? reddediyolarsa beni reddediyolar sonuçta, seni mi reddediyolar?
Valla ne yapıyorsanız yapın 07 sana da tavsiyemi verdim ister uygula ister sağda solda böyle dolaş
Sanırım insanların ciddi anlamda takıntının ne olduğunu bilmeme sorunu var. Aşk konusunda takıntılı insan her şeyi yapar. Birisi size baktı diye gider ona şiddet uygular hatta öldürebilir.
Direkt olarak hayatından çıkarım. Taşınırım, telefon numaramı değiştiririm, sosyal medyadan engellerim.
Çok fazla oldu , halende var takıntılı aşık olanlar , hiç bir şey yapmıyorum , farkında değilmişim gibi davranıyorum. Sadece bana aşık yaşlı bir aile dostumuzu azarladığım için gözleri dolup çocuk gibi ağlayışını unutamıyorum.
Bir erkeğe yapılsa başka, kadına yapılsa başka bir durum oluşur.
Şu da var ki Zorla güzellik olmaz.
3-5 şansını denersin tavladın tavladın, olmadıysa unuttttttttttt
Bir ara başıma gelmişti. şu an da görmüyorum ama evimi gözlüyor, sürekli tehdit ediyordu hayatı zindan edeceğini söylemişti bana ertesi gün sevdiğim çocuğu dövmüş bir kaç kişi toplanıp, sonra beni kolumdan tutup zorla götürmeye kalkmıştı işyerindeki abiler sağolsun, ortada şerefsiz mi yok kardeşim topunun kökünü seveyim. 🖕
Döve döve gebertirim ne takıntısı olacakmış eşşek hibi takıntısını bırakacak tek takıntısı ben olacam
Benim de vardı cidden başlarda sevimli gibi görünmüştü ama bana münevver karabulut gibi mi olmak istiyorsun diyene kadar.
Nasıl kurtuldum bir ben bir ailem bilir
Hoşuma gider diyen olmuş da ben aşırıya kaçmayacak şekilde yaşadım bunu ve hiç hoş değil. Düşününce sadece senin sevmediğin birinin seni seviyor ve sürekli senle konuşmaya çalışıyor olması bile hoş değil
Beni biri böyle takıntılı sevmişti ama ben onu sevmiyodum kötü davranıyodum sonra hoşuma gitmeye başladı ondan sonrada buluşmaya başladık.. o günler güzeldi beee şimdi olsa a şıkkı gibi davranırdım hoşuma giderdi acaba kimin hoşuna gitmez.. bence sevilmek güzel hemde çooook güzel ama sevmek... o cehhennem gibi bişey karşıdaki sevmiyosa, neyse konu dağıldı bence kesinlikle A şıkkı.
Benim vardı öyle, bide başka şehirdeydi sürekli telefon açıyor sapık sapık mesajlar yazıyordu ya günde 60a yakın kez arama reddeder mi bir insan? Ben reddettim. En sonunda abim açtı telefonu bağıra çağıra bir sövdü bidaha arayamadı sonra
Hoşuma gider diye cevap veren gerizekalılara bunu yaşamış biri olarak en en en uzak durulması gereken tipler olduğunu ve anında suç duyurusunda bulunulması gerektiğini söylüyorum. Böyle bir durum yaşayan varsa korkup ailesine söylememezlik asla yapmasın sonu olmuyor çünkü
arkadaslarima anlatirdim, ama hava atmak icin degil, beni ondan korusunlar diye... cünkü öyle takintili insanlar farkina varmadan sana zarar verebilirler
De işte ne kadar takıntılı? Yani onu sevmedi diye saplantılı aşığı tarafından öldürülen de var. Gerçekten sevip yıllarca peşinden koşup sonunda evlenen ve evlendiğinde gül gibi bakan da.. Siz hangisini kastediyorsunuz? Ona göre cevabım değişir.
Allahimm sen koru yarabbim yeni atlattim cikmadigimiz halde cikiyormusuz gibi davraniyordu belam olmustu resmen kendimi keserim öldürürüm intihar ederim beni sev diye yalvariyordu gercekten cok zor bir durum kendine bisey yapsa bu sefer ben kendimi sorumlu hissedecektim en sonunda kurtuldum Allahim cok sukur bir daha sen başıma verme
Hiç biri. Begen8lmek güzeldir. Bana zarar vermedigi, rahatsız edip, huzursuz etmediği sürece ona firsat verir benim icin neler yapabilecegini görürdüm...
Hiçbir şey.. Hayatımda biri yoksa kendisiyle konuşurum kafa yapımda uyarsa konuşmaya devam edebilirim ama hayatımda biri varsa ya da hayatıma birini almak istemiyorsam yine konuşur olmayacağını güzel uygun bir dille anlatırım...
Oldu 1 kere ki asla tanıdığım biri değildi. Sanki evimin önünde yatıyor da nereye gittiğimi bilip geliyor her yerde o ve pis donuk bakışlarını hatırlıyorum kimse yaşamasın
Vallaaaaaa ben takıntılı aşığım olunca ytıpe bakarım en azından doğru soyluoooom tıpı iyiyse zaten takıntılı biraz sürünsün sonra fikrim değişebilir vallaaaaaaaaa
Herşeyin fazlası zarar arkadaşım bazı erkekler ne olacak hava atarım ortam da der ama o iş o kdr kolay değil bu durumu yaşamış biri olarak başka kızlarla sevgili olduğumda sebepsizce ağlayarak ayrıldıklarında farkettim kendisi olmasa bile gölgesi etrafında bu da seni rahatsız ediyor
Vardı bı ara her gün mesaj atardı bı siteden. arklarimla konusutuklarimizi bile dinlerdi. hemde baya yani bulamadım ama kim olduğunu.
Var zaten öyle 2 kişi var hemde engelliyorum her yerden sosyal medyadan komple engelliyorum ona rağmen sürekli sahte hesap açıp istek atıyorlar Allahtan kişisel numaramı bilmiyorlar.
Tantili deyip gecmeyin beni bir erkekle bile konustum diye cocuğu dovmeye kalkiyordu hic iyi bisey degil ayrilamiyordum tehtit ediyordu zor kurtuldum hala degistirmemis cikma tarihimizi falan bide ben sosyal medyayi kapattim telefon degistirdim zor kurtuldum şakası yok takintili deyip gecmeyin.
Saplantılı aşk, aslında aşk da değildir. Bir "sahip olma" ediminin sonucudur. O sahip olma durumu gerçekleşince, aşk, yerini sıkılganlığa bırakır. Sevmiyorum saplantılı insanları ve boktan aşklarını.
Aşırı takıntılı değilde daha çok ilgiliyse hoşuma gider ama takıntı ve ilgi arasında dünyalar kadar fark var bu sebeple çok takıntılıysa aileme falan anlatırım aşırı takıntılıysa suç duyurusunda bulunurum.
Duzgun biriyse sans veririm.. kendini ya da beni kesme potansiyeli varsa da kacarim veya kendimden soguturum..
Takıntılı aşık benim ama rahatsız etmem
Bana , daha doğrusu gerçek bir aşığa yakışmaz
Eğer o da isterse flört ederiz
İstemezse de maalesef sevmeye devam ederim
D şıkkı. Rahatsızlığı engelleyebildiğim sürece birşey yapmam. Hoşuma da gitmez. Engellemek için de olsa, istemediğim birine zaman harcamak beni sinir eder.
Ben de böyle bir durum olmuştu 2 yıl oldu bu durumun sürmesi oh engelledim her yerden sildim ettim fakat beni gördüğünde de peşimi bırakmazdı aileme söyledim suanlik bir durum yok
Kendimden uzaklaştırırım, bir insanı umutla doldurup sonrasında acı çektirmektense, nefret ettiği biri olmayı yeğlerim.
İnsanın hoşuna gideceği bir durum değil ki.
Lise dönemimde yaşadım böyle bir şey ve gerçekten korkutucu oluyor.
Evime kadar takip etmeler derken en sonunda aileme durumdan bahsetmiştim ben.
eğer aşk var sa takıntı değldir o takıntı bağımlılıklık bağımlı derecesinde seven ve hayatım da engel bır durum acıyorsa bunu ona ılk başta sozsuz anlatmak gerek...
6 yıl boyunca bu durumla savaşmış birisi olaraktan, eğer takıntı seviyesi şizofren evresine gelmiş birisi ise suç duyurusu bile yeterli kalmıyor
Mükemmel bir his. Evlendikten sonra başıma gelmedi mantıklı insansa da zaten takıntı aşık olduğunu belli etmez.
Allah düşmanımın başına ne dost diye, ne de sevgili diye vermesin böyle insanları. Kulağa güzel geliyor ama inanın değil arkadaşlar. Birebir yaşadım bu saplantılı aşık olaylarını ve çekmediğim sıkıntı kalmadı. Siz siz olun, çok sevilmenin değil de güzel sevilmenin duacısı olun. Geçirmeyin içinizden böyle şeyleri. Uzak durun.
Eğer bende ondan hoşlanırsam onunla devam ederim hoşlanmazsam uzak dururum aynı zamanda sevgilim varsa yine uzak dururum
Çok tehlikeli bir durumdur. Derhal bu tehlike izlenmeli ve gereği yapılmalı. İnsanın başını belaya sokabilir.
Malesef yaşadım özenilecek güzel birşey değil tehditler aldım şehir değiştirdim numaramı değiştirdim bir kadının başına gelebilecek en kötü şey olabilir 1 sene tedirgin adım attım şükür ki kurtuldum savcılığada verdim fakat sanırım işe el atılması için tecavüze uğrayıp, şiddet görmem gerekiyordu neyseki kendi çabalarımla kurtuldum 👊🏻
Ne kadar takıntılı olduğuna göre her şey değişir zararsızsa güzel bile ama zararlıysa olmaz olsun öyle takıntı.
Aynısı bende olmuştu çocuk 3 yıldır sürekli mesaj atıyor fakat sevmediğim için cevap vermedim. Kalbini kıracak incittecek bişey de yapmadım uzak durdum
Kibar bir şekilde olamayacağını söylerim fakat iş artık rahatsızlık boyutunu aşarsa tacize girer ve de gerekeni yapar önce aileme açıklarım onların konuşmasını sağlarım baktım olmuyor ailemle polise şikayette bulunurum...
Geçmişine tükürük atarım onun ama biz erkekler bir takıntılı bayan hayranimiz olacagi için sorun yapmazdik
Ama siz bayanlar için sorundur bu
Ben olsam namus davasindan vururdum namusuzu
Şöyle ki eğer takıntı değilde hoşlantı olursa sorun etmem ama saplantı dercede takıntı haline gelmişse suç duyurun da bulunurum...*_*
Vardı bir zamanlar hayatımdan nefret ettim hoşunuza gitmesin çok sevilmek de tabiki karşılığı yoksa zor birşey hem üzmek istemiyorsun ama heran karşına çıkıp hayatını zehir edebiliyor
şu an zaten öyle birisi var başımda suç duyurusunda bulunmak isterim ama aileler birbirini tanıdığı için bisey yapamıyorum sülük gibi her yerden takip ediyor ve bu çok kötü bişey
Öyle birisi vardı uzun zaman direndim sonra bende aşık oldum
1,5 yıl sürdü
Akşam seni seviyorum dedi ertesi başkasını taktı koluna
Şerefsiz
Konuşurdum eger ki insani bir sekilde yaklaşırsa şans verirdim ha yok anlamazsa uzak dururdum
vardı öyle biri aşk falan değil gözünde büyütmüştü öyle aman aman güzelde değilim zor olmam ilgisini çekiyormuş baktım ileri gidiyor dava açtım
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Ne güzel..