Sizi takıntı haline getirmiş biri oldu mu veya böyle bir şey yaşasanız ne yapardınız?

Sizi takıntı haline getirmiş biri oldu mu veya böyle bir şey yaşasanız ne yapardınız?

Günaydın Benim takıntılı bir aşığım olsa ben çok mutlu olurdum. çünkü bu zamana kadar beni elde etmek için uğraşan bir kız olmadı hiç bir zaman. yani düşünüyorum nasıl olurdu diye :D sürekli beni isteyen mesaj atan bir kız olsa zaten bende isteyeceğim için zaten çok kolay ikna olurdum sdhjjsdj ama tabi ki de gerçekten sevmesi önemli yani dengesizin biriyse mesela seviyorum zannedip bana zarar veriyorsa direk hayatımdan çıkartır engellerim her yerden. ama gerçekten de beni seviyor değer veriyor elde etmek için elinden geleni yapıyorsa mesela sürekli takip ediyorsa mesaj atıyorsa bu hoşuma gider sonunda beni de biri istedi diye sevinirdim.
ama tutup da eğer benimle sevgili olmazsan seni öldürürüm gibi bir şey diyorsa ruh hastası olduğunu düşünürdüm :D
Çok mutlu olurdum diyince şaşırdım ama devamını okuyunca anladım seni 😆 aslında iyi kalpli birisin mutlaka seni seven olmuştur sen dikkat etmemişsindir bence
Teşekkür ederim :D yani şimdi takıntı var takıntı var. bir kişiye zarar verece kadara takıntı olmak zaten aşk değildir. ama bunun dışında vaz geçmiyorsa süreli çabalıyorsa olur.
yok ya sanmıyorum beni kimse sevmemiştir :D
Merhaba,
Günaydın, aman aman aman Allah korusun, berbat bir durum, çok kötü, mümkün olduğunca elimden geleni yapar ve uzak dururum, uzaklaştırırım!
Hayatımda biri yoksa ve iyi biri ise şans verebilirim. Hayatımda biri varsa tavrımı net koyarım, görmezden gelir yok sayarım! 😅
Başıma geldi mi hayır! 😅
Aman ha gelmesin de 😂 şans verilmez böyle birine
Hihi 😅 Düşman başına djdjd
Aynen 😒
Bu emoji sana yakışmıyor somurtmaaağ😅
😆😆😆🧚
Bunlar yakışıyor 😅
Teşekkür ediyorum sana da öyle hep gülelim 😆😆🧚
Ricalarımı iletiyorum 😅Olurrr 😅 İnşaAllah
Kuzen için sana kafayı takmış diyorlar inşallah öyle bir şey yoktur kaç sene sonra aynı şeyi istiyor galiba 2008 2009 bu yıllarda 4 olay oluyor sonra 2023 bu sene olay oluyor yine istiyor bu beni kafaya takmışsa dur uğraş bu sene köy işi ne olacak bilmiyorum ama seneye tam kurtulduk ne olabilir atıyorum kardeşine gidersin o olur mecbur sonra akrabalara gidersiniz olabilir İstanbul da olabilir birlikte bir plan kurulunca olur başka türlü kötü bir şey olursa olabilir Allah bir daha fırsat vermesin amin köy onlarındı zaten daha o ihtimal yok çünkü ora onların tam bölgesi olacak her zaman herkesi kovacaklar yani artık köy derdi yok ama başka dertler olabilir çünkü kuzenim
Kendi kendinle muhabbet eder gibi ne güzel yazmışsın bir an dedim bu kız kimle konuşuyor 😂😂
Cevap
52Cevap
Çok sıkıntılı bir süreç.. En mantıklısı görmezden gelmek oluyor..
Herşeyin fazlası zarar tırsarım
Şans veririm belki değer bilir
Çoğu insan takıntılı olmanın çok çekici olduğunu söyler. Takıntılı olmak bir aşk değildir "takıntı ve aşk" kelimeleri bir araya gelmemeli. Takıntılı insan sadece istediği kişiyi elde etmek ister ve elde ettikten sonra da takıntısı devam eder. Karşı cinsle herhangi bir sohbet içerisine girdiğini gördüğü anda buna şiddetle karşılık verebilir veya karşı cinsi öldürme eğilimine kadar gidebilir. Yetmezmiş gibi size de şiddet uygulayabilir belki öldürebilir bile. Bu durumlar çekici değil "takıntılı olmak" deli gibi sevmek değil bunu hiçbir insan ayırt edemiyor. Etrafımda bana takıntılı birisi olsun istemezdim bana zarar vereceği, etrafımdaki insanlara zarar vereceğinin korkusu ile yaşamak istemez direk en kısa sürede polisle irtibata geçerdim.
Yaa en çok korktuğum erkek karekteridir takıntılı erkekler , hiç böyle bir şey yaşamadım rabbim düşmanımı bile böyle bir insanla karsilastirmasin çünkü takıntılı insanların ne yapacağını bilemezsin hem kendine hem sana hiç düşünmeden zarar verebiliyorlar çok sıkıntılı bir dönem gerçekten
Aminnn çok sıkıntılı hastalıklı insanlarla uğraşmak
Gerçekten öyle
Başıma çok geldiğini söyleye bilirim
En psikopatı Adana'dan kalkıp İstanbul'a gelmişti ve her yerde beni arıyordu.
İnstagram da fotoğraflarım vardı takıldığım yerlerde çektirmiştim. Beni geldiğim kafelerden sora sora bulmuştu 😄
Sonrası işte bildiğiniz gibi anlatmaya gerek yok 😁
Anlat anlat merak ettik 😆 hastalık derecesindeymiş cidden nerden kalkıp gelmiş pesss bfbff
Orası bana kalsın artık
Piki teşekkür ediyorum yorumun için
bir şey değil Güzellik Perisi kendine iyi bak 👻
Sen de kendine iyi bak 😆
Tamam artık biri bitirsin sonsuza kadar gidicek bu muhabbet 😃
Bitti zaten sen uzatıyorsun şu an djdjdjjd
Hayır sen uzatıyorsun
Hshdhd sen uzatırsan bende uzatırım hadi bayyy
Bayy yazmayın artık nolur
Tikim var bayy kelimesine dişlerimi gıcırdatıyorum suratım ekşiyor 🥺
Peki hoşçakalın o zaman ne diyim dkjddj
Hoşça kalın hanım efendi
Zamanında başıma böyle bir şey gelmişti yani hoş bir durum değil kimse kimseye zorla sahip olamaz ve aşık edemez insanlar bazı şeylerin ayarını çok fazla kaçırıyor.
Yani aslında sevilmek hoşuma gider. Takıntılıdan kastımız herhalde hayatı zindan eden kuruntu yapan bir aşk. Vala ben severim sevilmeyi ve bunu hissetmeyi. Kısacası seviyorsam mutluluk duyarım ama Sevmiyorsam ama durum çok sıkıntı bak düşman başına 😂
Ben sevgilim varken kimseye bakmam😎
İyice takıntı yaptırıp kafayı yedirirdim😂😂 bu konuda baya iyi olabilirim sonra bir bakmışım gömleğini ters giymiş orada da huzur vermem arada ziyarete gider seviyorum hissi uyandırır ortadan kaybolurum ki kafayı yesin tamamen insanlık için ama bu tip insanlar sokaklarda gezmemeli😂😂
Not eğlencesine yazılmıştır.
Takıntının derecesi önemli. Takıntıdan kasıt eğer beni önceliği yapması ve çok sevmesiyse, sevgilim de yoksa ve etkilendiğim biriyse şans verebilirim duruma göre. Ama onunla olmadığımda bana ya da sevdiklerime, hatta kendisine zarar verecek birisiyse kesinlikle uzak durmaya çalışırım.
Benim taktığım da bana taksa müko olur karşılıklı takıntılı aşıklık olursa olur😅
Takıntılı bir aşk olur tadından yenmez kfkf
Kesinlikle severim öyle aşkı ama karşılıklı olsun djjfjjsjx
Olmayınca olmuyor işte bir mucize aranıyor
Takıntılı olan vardı bir tanesi iki tehdit ettim yol aldı sjsj
Helal kız jsjsjs
Baktı hadi ben deliyim bu daha da deli sjsj
Korkutmuşsun bizim başımıza gelse artık seni arıcaz belli oldu djdj
Küçük bodyguard olurum seni namusum gibi korurum sjsjjs
Eyw sen de olmasan bitiğim djdjd
Şurada benimle kafayı bozan bir tıp fakültesi öğrencisi vardı bir kaç gün öncesine kadar, birde dirty talk seviyor, zor bela kurtuldum. Kızın kendine hayrı yok halen anasının yemek yapmasını bekliyor o yaşta.
Burdaysa kolay engeli basarsın tarih olur
Engel sistemi gizlide çökmüş. Engelliyorum halen yazıyor görüşlerde. Birde cevaba cevap yazınca oraya geliyor. Şikayet ede ede hesabını kapattırdım gitmiş yeni hesap açmış. Ne işim olur öyle kendisine bile bakmaya aciz ama kendisini beğenmiş eziklerle.
Ooo sıkımtılıymış cidden. Uzak olsunlar valla uğraşması da çok zor
Dedim acep üniversite hastanesinin psikiyatri kliğinde yatılı hastada kendisini tıp öğrencisi felan mı zannediyor diye 😂😂 birde fakülteyi anca üç yılda kazanabilmiş, daha birinci sınıf öğrencisiymiş ve daha 20 yaşında ama karıyer işlerinden iyi anlarmış, yazıyorki eğitim karıyer alanında hemen bi'bilen olmak istiyorum beni bibilen yapın diye Adminlere kafayı yedirtti.
Hshsjsjs kim bu ya acayip merak ettim özel takip edeceğim kendisini 🤣
Belli eder kendisini sözde ve çakma entelektüel uslubuyla medicineli birşeyler nickli 😂😂
Shshs psikiyatri kliniğinde yatıp bizi kandırıyordur. Çok güldüm yorumuna 🤣🤣🤣
Aman dikkat et bir başladımı 3 gün 3 gece üst üste yazıyor. Birde sözde yüzü güzelmiş kimse görmesinmiş diyede fotoda yüzüne çiçek emojisi koyuyor, 😂😂 eski nicki öyle bir komiktiki o zekayla anca onu yapabilmiş. Senin bu soruya gelmese iyi ciklet gibi yapışır
Hemen engellerim hayatta uğraşmam öyle tiplerle. Ciddi sorunlu biri belli yani. Büyük ihtimal anlattığı her şey yalandır
Profilinde iskelete sarılmış bir kız olan birisini görürsen yapıştır tokadı engelle.
Haaa şimdi anladım. Gördüm ben onu tamam 🤣🤣🤣 uzun zamandır denk gelmiyor ama
Bak ksnin ünlü şizofrenini sende görmüşsün. Ben onu iyi bir terbiye ettimde rahat durmaz, yay gibi zıplar o yine 😂 sinsi şeytan hem sataşıyor hemde cümlelerimden işine geleni ayıklıyor bazılarınıda kafasına takıyor hemen millete soruyor. Diğer zamanlardada milletle tepeden konuşuyor marketin yolunu bilmeyen aciz. 😂
Bi keresinde soru sormuştu burada tıp okuyan kaliteli insanlar da olamaz mı gibi birşeydi doğru mu hatırlıyorum jdjdjd egosu yüksek bir şahsiyet. Aman uzak olsun bana sataşırsa hemen şikayet ve engel
Aynen doğru tespit 😂👍🏻
😅😅
🌹🌷
Teşekkürlerr🧚🌸
Rica Ederim. 🥳🎉🎊
nasıl takıntı ben sevmedim halde seven biri mi
Evet
Takıntılı kelimesi çok tartışılır bir kelime…
Çabuk vazgeçecene samimyetsiz
ısrarcı olana takıntılı dememek lazım
Onun haricindeki de psikopatlık bence …
Psikopat, takıntılılık burada benzer anlamda 😆
Anladım tamam ozaman dndndb
ama herkes takıntı kelimesinş kullanır oldu…
Vazgeçmemek çok önemli bence aşkta…
Bu artık takıntı sayılır oldu…
Çabuk vazgeçsen de hiç sevmemiş oluyor…
Nezaket ve saf sevgi ile vazgeçilmemeli …. Israr önemli bence …
Ama Nezaketsiz bir durum varsa o da psikopatlık
O ayrı bir konu karşılıklıysa sevgi ve vazgeçmiyorsan başka bir şey. Ama karşındaki insan seni istemiyorsa bu takıntılılık
Masallardaki kahramanlar dağları deldi diye takıntılı olmaz… çünkü yaptıkları aşırı olsada sağlıklı aslında gerçek aşk
Takıntılı birileri olmuştu bana … tüm okula beni sevdiğini söyleyen … herkes gelip onun sevdiğini söylemeye başladı… ben sakin kalıp tamamgmrüşrlim dedim… görüştüm ve takıntısı geçti
Sen de olmuşmuydu
Hayır bu derecede bir şey yaşamadım 😊
Bir kadın ben istemiyorum dediği an yüzüne kaşı net olarak sular durur orada hem fikiriz….
Bir adım fazla atılmaz
Öldü ilanımı yaptırıp kayıplara karışırdım 😜😂
Güzeldi 🤣🤣🤣
Evet 😂 Ancak böyle kurtuluş olur. Gerçekten öldü mü diye mezarı da açar belki 😂
Uzak dursun böyleleri kesin yapan vardır ejjdjd
Allah uzak etsjn
hiç olmadı daha önce. eksik hissettim şu an djamdnsd
Eksik mi 😂
takıntı edilecek bi tarafım yokmuş demek ki 🥲
Şanslısın haberin yok dkdj
e yakında öyle hissederim umarım djsjdjsn
Oldu, rahatsız oluyorum. Bir kişiye onu istemediğini söyledikçe o kişinin senin peşinde kuyruk olması kadar rahatsız eden bir durum yok🤦🏻♀️
Görmezden geldikçe uzaklaşır ancak konusup uzak durması gerektigini söylemek boşa kürek çekmek. Kişiyi daha cok cezbedıyor sanırım. Dahada takıntılı hal alıyor
Aşık değildi tabiki ama bir ruh hastası vardı kendince korkutuyordu istediklerini yapayım diye tabi aileme söyledim saklamam böyle şeyleri icabına bakıldı.
Yok olmadı takıntılı tip benim rahat birisi olduğumu görünce uğraşmak istemez takıntısı bu bırakır 🤪
Söverek kovalardım ki birdaha gelmesin ya da saçma hareketler ve deli taklidi yaparak soğuturdum
hergun terslerim bozarim. takintili insanlar etrafinda oldukca hep sorun yaratir kisiye. bu yuzden elimden geldigince uzaklastirmaya calisirim
@Nuluad0707 hayır be ulan insan neden yanlış anlarsın beni hep
?
Polise şikayet ederim :D
Mantıklı jsjd
Çok rahatsız olurum.. aşık mi bilemem ama. Hale hazırda öyle biri var hiç haz etmiyorum.. uzak tutmaya çalışıyorum
Allah kimsenin başına vermesin ama faydalı olmayacağını bile bile polise giderdim. Ailesine de şikayet ederdim..
Yani eğer bende sevsem sorun yok ama sevmezsem yakışıklıysa yine olur 😂 şaka yapıyorum sevmezsem şikayet ederim
Gebertirim yaa en korktuğum şey
Fatma Girik 50 sene uğraşmış bir takıntılısıyla düşüncesi bile korkunç
Benim istemediğim biri olduğu için ondan uzaklaşırdım izimi kaybettirirdim zaten zamanla beni unuturdu
Olmuştu ama aşık olduğu için değildi, takıntı olduğu içindi. Onun yüzünden hesap kapatmıştım 😒
takıntılı birini kabul et karşılık ver bir süre sonra kendi bırakıp gider zaten. öyle tipler kişiye değil reddedilmeye takıyorlar hırs yapıyorlar
Uzak dururdum. Takıntı ve aşk bir arada olmaz. Takıntı hastalık.
Oldu yıllarca, görmezden geldim hiç konuşup tanışmadik adını bile bilmedim...
Allah korusun ya bir şey yapamazdım gitsin diye hep dua ederdim
Düşüncesi bile kötü uzak durmaya çalışırım.
Vardi
Evlendim kurtulamadım
Üstüne o evlendi, ama görüşme talepleri kesilmedi.
Şükür bitti
Yaşadım aşk felan yoktu takıntı vardı sadece direkt engel ✅️
Evet, çevremde takıntılı var.
Sallamıyorum. İsterse aşkından kafasına sıksın gram sallamam.
Olmadı da olsa ne yapardım hiç bilmiyorum. Yaka silkerdim orası kesin ama 😅
Ona bir taktırırsam varya anasından doğduğuna pişman olur.
Valla vardı öyle bi kac sapyoseksuel zor kurtuldum 😂
Kimse yok, olacağını da sanmam. Ben normal ilişkiyi bile yürütemiyorum 😅 deliyim oğlum ben
Ben de ona takıntılıysam güzel bir ilişki yaşardık ehehe
Olmadı çok şükür kimsenin kimseyi takıntılı sevmesini istemem
Takıntılı aşığım yok ama ben birine takıntılı aşığım oda canı sıkılınca yazar konuşur içini döker gider sağolsun
Belli bir süre umursamayınca vaz geçiyorlar , dikkate almamak da fayda var bu tipleri.
Evlenmesem bile takıntısı geçene kadar ilgilenirdim
Ya daha çık takıntı yaparsa
Çok beklersin öyle olmıyo işte hasta ruhlu insanlar var ndjd
Aynen her insan öyle çekip gitmez
Bırak gitsin boş ver
Kadın aldatmış gitmiş evli biriyle hem de. Kalite belli neyini seviyorsun anlamadım ki
🫤🫤 üzücü
Takıntılım vardı da aşık değildi ruh hastası sapığın tekiydi
Ben taktım birine zaten onsuz hayat düşünemiyorum 😂
Ayyyy ilk sevgilim öyleydi fazlasıyla son da oldu başka kimse yok
Ben de ona takarım :D
Hiç takıntılı birine rastlamadım ben takıntılıyım
Evlenirim yazıktır
Sinek gönder sen dnjd
Taktın sineğe karizmamı çizme 🤣
Söylemiyim diyorum olmuyo 🤣🤣🤣 neyse sen evlen de kurtar bu zavallı kızı
Millet sinek beslediğimi sanacak. Karizmam çiziliyor sinek deme 😅🤣🤣 sevabına evlenirim ya nolcak insanlık öldü mü 🤣
Tamam demiyorum bir daha 🤐😅 evlen başına bela al o zaman
Bela severiss 🤣
en takıntılı kızı soğutmam bile 2 sn :D
İddialı bir bey😆
evet yapmışlığım var
mutlu olursun herhalde ama bi yandanda kurtulmak için herseyi yapardım
bu ülke şartlarında bunu düşünmek bile beni çok gerdi mümkünse olmasın böyle biri...
olmadı yaşasam çok kötü şeyler yaşasam şikayet ederim benden uzaklaşsın diye
Tehlikeli bir boyuta geldiyse kesinlikle şikayette bulunurum.
Olmadı ama o beni ne kadar takarsa bende onu o kadar takmazdım
Hiç başıma gelmedi ama tanıdıklarımdan biliyorum baya zorr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?