Bu olay malesef aşık olduğun zaman gözüne perde indiği için başına geliyor. Çünkü o zaman ne olursa olsun o senin icin kutsal bir duygu ve kişi. Sonra aşkın tesiri hafifleyince durumun vahametini anlıyor ve ona göre bir yol izliyorsun. Kimse ama hickimse vazgeçilmez değildir ve olmamalıdır bana göre. Size bedensel ya da ruhsal zarar veren sizin duygularınızı suistimal eden her kim varsa hayatınızdan çıkarın. Kangrenli bir dokuyu kesip atmak zorundasınız yoksa o sizi öldürür bunu unutmayın geriyeyse bir avuç keşke ve pişmanlık kalır.
Hep öyle oldu zaten. Aşk acısı çekmekten bunaldım. Ve sevmeye devam ettim. Sevdiğim kişiyi ondan vazgeçmek için sevmedim. Ama olmayınca olmuyor. Maalesef öyle ve o kişiyle hep kurduğun hayaller bir gün puf olup gidiyor. Aslında hayallerin değil, hayallerindeki kişi puf olup gidiyor. Hayallerin yerinde duruyor. Ve hayallerindeki boşluğa bir başkasını koyamıyorsun. Çünkü bu hayallerindeki boşluğa koyacağın kişiyi kullanmak olur. Hayallerimin bir sahibi var. Hayallerle bile bir insanı aldatabileceğine inanıyorum. O yüzden bu konuda hassasım. Artık hayal kurmaktan yoruldum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Etmem, bir kere insan kendini değersizleştirince karşısındaki de sadece değersiz görecektir zaten. İnsan bilmeden, istemeden fark etmeden kırabiliyor bazen birbirini o başka tabi ki ama bile bile kırıp dökene de sevgimi harcamam. Bence sevgi de hak edene verilmeli, seni sevip saymayanı sevmişsin ne sevmemişsin ne🤷♀️
Herkes demiş ki bırakırım. Seviyorsan nah bırakırsın. Kolay değil öyle bırakmak. Bırakıyorsan zaten baglanmamışsındır. Ayrılmış olmak da bir çözüm değil mazoşistçe devam ediyorsun istemsiz olarak. Birini unutmak ve o yararının iyileşmesi gerçekten uzun zaman alır. Öyle bir iki gün aglayıp geçiçek bişey değil. Herkes bir tarafından atıp tutmuş.
Yılların Tecrübesi; böyle bir şeyi asla yapmayacağımı öğretti bana Kırıyor -incitiyor ise tek taraflı sevgiyi sürdürmek yersiz 😏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maalesef istesende istemesende gönül bu devam edersin. Ha çok gururluysan sevgini yüreğine gömer oradan uzaklaşirsin. Ama ondan ayrılmaya dayanacak gücün yoksa bunu yapamıyorsan çok üzülsen kafanda soru işaretleri olsa bile gidemezsin. Öyle saçma ve çıkılmaz bir olay iste
Tabiki de birakifim ki biraktimda 2 gun canin aciyor , sıkıliyosun ama bir kac gun gectikten sonra tak ediyo diyosun ki iyiki birakmisim kendime aci vermeyi birakmisim , ne kadar erken o kadar iyi...
Hangi seven kadın mantık kullanmış gözüm... Seven değil, sigen yaranır demişler... kadını öteler itelersen , sana hayran kalır peşinden koşar... böyle ruh hastaları çok...
sana zarar veriyorsa veya bırakmak istiyorsan kendi sağlığın için bırakırsın bu çok basit birşey çünkü sağlık herşeyden daha önemli sigarayı da bırakırsın irede ve güç senin elinde istersen yaparsın. eğer bırakmamışsan zaten sen istememişsindir yaşamak özgür olmak hiç tatmamışsın demektir