+1 yılGüçlü zeki bir kadın zeki olduğunu düşündüğü erkekleri çekici bulur. Kurnazlıkla zeka karıştırılmamalıdır. Şimdi herkes kendisini zekiyim sanan kurnazlar. Kurnazı etkilemek sadece parayla da olur. Ayrıca güzel ve akıllı kadınla olmak zor. Onu taşımak, zekası altında ezilmemek ve tabii ilgi çekmesinden rahatsız olmamak ise her erkeğin harcı değil. Tencere kapak, davul dengi dengine vb...
160 Yorumla
Zeki bir kadın kandırılamaz , kandırmaya çalışanlar kendilerini kandırır ancak😊Kimin ne mal olduğunu anlar. En kolay yolu olduğum gibi davranırım beni anlayınca , beğenirse sever zaten 🙂
14 Yorumla
+1 yılSempatik, şakacı neşeli ve deli dolu olan erkeklerden etkilenir
10 Yorumla
Erkeğin özgüveni en büyük silahıdır diye düşünüyorum 😊
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa paralarına güvenirler, ya dillerine.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilemek için uğraşa girmem gadası
21 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. ____ Böyle kadınlardan uzak dururum ve hoşlanma.. bu insanlar bozuk tiplerdir , zaten güçlü diyorsan kendini beğenmiş kibirli bir insandır bu tip kadınlar ben erkekten üstünüm di, yei düşünen boş ve uğraşmaya değmez tiplerdir. O kendi istemezse bu tip kadınlardan kesinlikle uzak durmak ve onla muhattap olmamak gerekir. Böyle insanlar erkeklere sürekli ön şartlar önesürerler erkeği beğenmez ve kendi kafalarında ve hayal dünyalarında kurdukları hiç var olmayan bir rerkek tipini severler. Bu insanlarla aile kurulamaz seversen daha sonr abaşına bela olur mutlu olamazsın erkek değil köpek olursun seni kendi istediği gibi oynatıp yönetmeye başlar.. Aklı olan erkek böyle kadınlarla uzun süre birlikte olmamalıdır. Güçlü + Zeki kadın erkeği kullanıp atacak yarı yold abırakacak kadındır güvenilmez insandır. Güç ve zekasını daha sonra daha zengin daha havalı ve daha ünlü bir erkeği bulunca kötüye kullnarak yola beraber çıktığı erkeği satmak için kullanacaktır.. Bu genelde böyledir. Para ve güç kadını erkekten daha çok bozar.. deneyin görün amerikayı yeniden keşfedin her yolun romaya çıktığını sizde göreceksiniz.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kafam calisir. Pek cok konuda az cok bilgim vardir.. ve muhakeme yetenegim vardir.. ezilmem karsisinda yani. Olasilik hesaplarini iyi yaparim , mantigimi da kullanabilirim. Reklamlari mi izledik? Hayir.. guvendigim sey su.. ona sunu derim.. zekasini bu zorlu hayatta benimle birlikte yurumek icin kullanacak bir kadina ihtiyacim var , o zekayi bana karsi kullanacak birine degil.. anlarsa anlar kastettigim seyi..
10 YorumlaÖyle bir kadını etkilemek zordur. Aynı özellikleri taşımak gerekir diye düşünüyorum. Güçlü kadının kimseye ihtiyacı olmayabilirde. Yani hayata karşı daha donanımlı ve daha dirayetlidir. Ama her erkeğin bir kadına ihtiyacı vardır 😁 kolay yanlarını inan bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHem zeki hem güçlü bir kadınsa zaten etkilemek için yapman gereken kendin olmaktır... Zeki bir kadını oyunlarla, taktiklere etkileyemezsin zeki bir insan bilir ki karşısındaki insan het şeyin farkındadır ve basit numaralara kanmaz. Sen kendin olacaksın o görecek sendeki cevheri asla onu etkilemek adına sahteliklere başvurmayacaksın, etkilemenin en zor olduğu kadın ilgi manyağı olmuş şımarmış kadındır. Zeki kadın sıcak bir çay misali içimi ısıtır benim 😉☺
10 Yorumla
+1 yılaklıma zekama bilgime tecrübeme
akıllı kadın bir erkeğin kas gücüne ihtiyacı yoktur. akıllı kadın bir erkeğin ona her zaman sorunlarına çözüm getirebilecek pratik zeka , bilgi ve tecrübe gücüne ihtiyacı vardır.
ben de bu yönde kendime güvenim tamdır10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. Vahşi cazibeme 😂😂 şaka bir yana sadece kendim olurum.
12 Yorumla
+1 yılKadinlar genelde simarik bu benim tipim dedikleri kimselerden etkilenirler
11 Yorumla
+1 yılZeki kadın seçilmez seçer. Eğer etrafında çok erkek varsa o kadar da zeki değildir.
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılZeki kadınları etkilemek için bir şey yapma ihtiyacı hissetmiyorum.
Çünkü zeki kadınlar kendileri gibi zeki erkeklerden etkilenir.
Olayı akışına bırakıyorum onlar beni buluyor 😜20 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,8b cevap paylaştı. Herhangi bir özelliğim yok.
Ne isem, oyum. Normal davranışlarım dışında belki ekstra özen gösteririm. Bu da beğendiğim, alaka duyduğum anlamı taşır. 🙂12 Yorumla- +1 yıl
Olundugu gibi olmaktan daha ustn bir ozellik mi vardr
- +1 yıl
@zahideakgok haklısınız hanımefendi 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tipsizim bacım güçlü zeki kadını bırak güçsüz kadını da etkileyemem. Kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor.
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBok var beğeniyonuz görüşümü.
Cevap sahibi+1 yıl@fatih_x34 ben beğenilmesini sevmiyorum ya. Yorum yoksa bildirim gelmemesi lazım , beğeniyolar bildirim geliyo.
Zeki kadın oyunu kuralına gore oynamayı bilir kolay kolay kendini teslim etmez hoşuna giderse kadin etklier erkeği
21 YorumlaÖnemli olan etkilemek değil elinde tutmayı başarabilmek. İşte bu karşındaki zeki ise ciddi zeka gerektirir.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılZeki kadın zaten kimi seçeceğini bilir o yüzden uğraşmaya gerek yok o kime ait olmak isterse ona gider
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsabırıma mantıklı yaklaşmama ve deonu etkilemeyi düşünmüşsem onu ne kadar istediğime güveniyorum. istersem uğraşırım
10 Yorumla
+1 yılTabiki güven veren karakterime ve özgüvenli duruşuma güveniyorum kadınlar ne kadar güçlü olsada daima erkekleri tarafından korunmak isterler yaradılış gereği bende bunu saglayacak kapasite var sorun yok😂
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDürüstlük Karakter Şarkı Söylerim Sıcakkanlı yım Anlayışlı yım yeter herhalde 🤔😃
20 Yorumla
+1 yıl😂 o kadar kolay olsaydı seni etkileyebilen çıkardı elbet
16 Yorumla- +1 yıl
Yok inanmam 😅
- +1 yıl
Şaka dimi 😅
- +1 yıl
Kim o göster 😂 kiralık katil tutacam
- +1 yıl
En azından sanal değildir dimi 😅😅
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. Birkere gçbeğime güvenemem onu biliyorum. Beni görmediği müddetçe, belki aklıma🙂
10 YorumlaŞu yaşıma kadar hiç bir kadını etkilemek için uğraşmadım. Etkilenen tanıyarak etkileniyor zaten.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu umursamazsam sanırım böyle çok etkilerim. ya da etkilemem ama dikkati ni çekmiş olurum...
10 Yorumla
+1 yılDoğal halimden etkilenir. Etkilenmezse de dışarıda milyarlarca etkilenecek hatun var. Eheheheh
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 17,1b cevap paylaştı. O guclu kadinin on sezilerine guvenmekten baska sik yok.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakterim
Ses tonum
insancıl yanım
Gece hayvancıl yanım 😂😂😂
Son satır şaka 😁10 Yorumla
+1 yılHiç bir şeye. Çünki gerek duymuyorum. Elde etme ya da dikkat çekme duygusu frekans karışıklığına sebep olur. Her şeyin spontane gelişmesi makul die düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBir kadının hem güçlü hem de zeki olmasının olağan olduğunu düşünmeme
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabiki öyle bir kadını sadece kendin olarak etkilersin rol yapma kafi. Güçlü ve zeki kadınların da kalbi var. Ten e değil kalbe dokunacaksın...
10 Yorumla
+1 yılZeki kadını etkilemek zordur ve o kadın seçilmez seçer
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıldeğer verip onu hayatımın merkezine koyma özelliğini kullanmak isterdim ( ve yine kaybederdim ! )
10 Yorumla
+1 yılZeki kadın etkilenmez beğendiği erkeği o etkiler ve kendine aşık eder
30 Yorumla
+1 yılKadınlar dürüst erkekleri sevmezler bir yalan sözle hop kollarında
10 Yorumla
+1 yılZekama ve empati yeteneğime...
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir şey yapmama gerek yok, onlar etiklenir benden.
10 Yorumla
+1 yılAğırlığını ona hissettirerek
11 Yorumla- +1 yıl
Yani ağır başlılığını
+1 yılKadının zayıf noktası neyse ona güvenirler
10 Yorumla
+1 yılGucu ve zekasini ona karsi kullanirsin ((;
10 YorumlaCeliski okadar zeki ve guçlu ise kolay yanı yoktur
10 YorumlaBeynime😘
611 Yorumla
+1 yılGuclu kivircik saclarima
10 YorumlaEtkilemeye gerek yok o zaten kendisi gelir isterse
10 Yorumla
+1 yılZenginsem parama fakirse yakışıklılığıma 😂
10 YorumlaKendim oluyorum gelirse ekime..
20 Yorumla
+1 yılhavalara bakmaktan bizi görmez ki etkilesek.
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dürüst olmak önemli
10 Yorumla
+1 yılAynı şekilde zekama güvenirim😊😚
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 32,8b cevap paylaştı. Hiçbir özelliğime güvenmem
10 Yorumla
+1 yılUzun büyücü sakalıma ve pos bıyıklarıma
10 Yorumla
+1 yılOlduğum gibi olurum diğeri kendine kalır onun...
10 Yorumla
+1 yılÇok bilinmeyenli denklem😀
10 Yorumla
+1 yılErkekliğin %90ı kaçma, özelliklerine 😄
10 Yorumla
+1 yılzekama..
ve doğal olarakta ikna kabiliyetime..10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 37b cevap paylaştı. hiçbir zaman böyle bir çabada bulunmam
10 YorumlaOtobüs kent kartım full 😂😂
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılçok zorlar ya ama nasılsa düşer :)
10 Yorumla
+1 yılO özellik bizde yok sizde var
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılkarakterime tarzıma kısılıgıme
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olduğum gibi davranırım
10 YorumlaTatlı dilime.
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar