Sevgilini dizinin dibinde mi istersin, yoksa uzakta olsa da olur mu?

berabersek tabii ki de olabildiğince yakın olmak isterim. fakat insan hayatı bu. ve kimseninki bir diğeriyle aynı şekilde ilerlemiyor. onun hayatı öyle olmasını gerektirdiyse buna da bir şekilde uyulur elbet.
Sevgilimi dizimin dibinde isterim. Uzak mesafe aşk olmaz. O aşktan hayır gelmez.
İki sevgili arasında sürekli bir mesafe varsa bu ilişki yürümez, bunun haricinde mesafeler sadece dokunmaya engeldir sevmeye değil.
bazen binlerce km uzakta olanlar aynı yastığa baş koyduklarımızdan bize daha yakındır.
Cevap
68Cevap
Dizimin dibimde olmasını çok isterdim ama malesef 1000 km den de uzak.
Yanımda olması daha iyidir tabi lakin mesafeler de sevmeye engel değildir.
Bizim de uzaktan ilişkimiz var. Uzaktan dediysem baya uzakta :D ben yurt dışında yaşıyorum o Türkiye de.. kendisi şu an askerde. İnsanın bu tür konularda tecrübesi olmadığı için, ve internette araştırmaların sonucu kendini ilk başlarda baya kötü hissetmiştim, acaba askerde değişir mi ayrılır mı kötü soğuk mu davranır diye.. ama emin olum öbür arkadaşların da dediği gibi, eğer gerçekten bir emek bir sevgi varsa nerede olursanız olun hiç bir önemi yok mesafenin. Yeri geldi ben onu çoğu kez alttan aldım, yeri geldi o bile beni çok çok çok alttan aldı. Ve kaldı 3 ayımız çok şükür bitmesine.
Yani mesafeler engeldir askerlik psikoloji bozar (Doğu da yapıyor askerliğini) hepsi hikaye. Gerçek bir aşk yaşıyorsanız herşeyin üstesinden gelirsiniz. Nerede olduğunuzun hiç bir önemi yoktur
Dizimin dibinde olmalı. Uzak mesafeli ilişki yaşamak istemem. Özlem duygusu, üstesinden gelemediğim nadir birkaç duygulardan biridir.
Mesafeler sevgiye de aşka da engel değil.. Tercihen elbet dizinin dibinde olmasıdır. Ama imkan dahilinde değilse, razı olmakta ufukta ki sefanın cefasıdır..
Yanında olması daha bir başka oluyor tabi. Uzaktan ilişkiler bazen acaba değer mi bu kadar çabaya dedirten ama doğru insansa her buluşmada her 500km yolu kat ettiğinizde değdiğini gördüğümüz ilişki türüdür evet belki gözden ırak olan gönülden de ırak olur fakat doğru insanı bulduysan kör olsa bile onu hissetmen herşeye değer, yeter ki bil ne istediğini ve korkma hem belki mutlu olmak aldığın nefes kadar yakındır sana bilebilir misin, mesafe engeli falan bahanedir.
Ne çok uzak ne çok yakın mıç mıç olalım. Arabayla 1 saat mesafede olsun. Haftasonlarını birlikte geçirelim 🎈Hafta içi uzak kalalım acık özleşelim 😘
Yakınlık uzaklık sadece bedensel mi oluyo yoksa düşüncelerin mi daha yakın olması gerekiyo, bence mesafeler sevmeye engel değildir insan sevince seviyo işte gözü mesafe mi görüyo sanki
Arkadaş sevene yakın uzak farketmez. Uzaktan ilişki zor diyenler sevgilisi dibindeyken dahi yürütemiyorlar. Gerçekten sevenler için uzun ilişkinin yararları vardır. Tabi bir sonucu olması gerekir. Sabretmek, özlemek, en zoruna katlanabilmek.
Elbette 500 km uzakta da ola bilir önemli olan yüreğin verilmiş olmasıdır.. Artık teknoloji ile her an görüşmek imkan içinde..
Yakında olması daha guzel olur ama biz farklı sehirlerdeydik uzak mesafe askiydi simdi evliyiz
Bence aynı şehirde olmak gerek. Çünkü zor zamanında ya da dışarı çıktığında aklına o gelir. Görüşeceğin başka kişi aramazsın. Bir de geleceğini paylaşacağın birini ayda bir görmek falan tanıman zor olur.
aşk mesafe tanımaz birgün dizinin dibinde olma ihtimali varsa mücadele edilir sonuna kadar
Evet olur 1000 km.
Ben Maraş ta , o ise İstanbul'da.
İnanın güveni yakaladıktan sonra herşey olur..
Birbirinize sözler verin hayaller kurun.
Tabi bunların hiçbiri sözde olmasın dökün icraata.
İnanıyorsanız olur..
Eğer gerçekten yürümeyeceğini düşünüp saçma g.. tten takıntılarınız var ise yormayın kendinizi...
İnsan istedikçe herşey oluyor...
Olmaz diye birşey yok.
Uzak mesafe ilişkisi herkesin yapabileceği bir şey değil. Tabiki dizimin dibinde olması daha iyi ama bir gün olacağına inandığım için sabırla bekliyorum 🙏
Dizinin dibinde olmalı. Kızlar için öyle. Erkek uzaktan da sever. Ama kızların yanında değilsen bir kaç aya dötü başı oynar. Sonra tartışma yaratır ara verelim der. Zamanla yapamıyoruz der ve yol verir sana. Tabiki yanındaki için
Dizimin dibinde olmalı. Zaman kısa. Kaç gün yaşayacağımız muamma. Ben dokunamadığım, birlikte gülüp, ağlayamadığım, aşımı paylaşamadığım insanı ne yapayım allasen.
Yani devamlı değil sürekli seyahat etmesi uzaklaşması gerekir hem özlem olur arada hem kavuşma ilişkide yıpranmadan bu şekilde devam eder. Belki🙄
merhaba tabi ki dizim dibinde olsun isterim her seven kişi gibi mesafeler olsa da sevmek çok güzel mutlu günler...
Sevgili dediğin, 1000 km uzaktayken 1 nefes yakınındaymışım gibi yaşayabilmesini bilmeli.
Tabi bu işin doğrusu.
Gerçekler farklıdır.
cut.
Mesafeler aşka engel değildir diyenleri siklemeyin. Bal gibide engel
Sevgilimin mesleği asker benim uzak yerde görevde ondan gayette oluyor sevmek önemli kalpler bir olsun yeter
Dizinin dibinde olmasina gerek yok ama araya mesafeler girdimi ask istemsizce de olsa azalmaya hatta yok olmaya basliyor...
Sevgi ve aşk ne kadar güclü olur ise olsun mesafeler arttıkça ve bu ayrılık yıllandıkça herşey biter. Bunu sakın kafanızdan çıkarmayın...
Hisleriniz uluşmuşsa uzaktanda yürütürsünüz, olmadı uçağa atlayın buluşun. İnsanlar uzaya çıkıyor , nerde yaşıyoruz?
Biz mesafelere rağmen arkadaş olduk sevgili olduk 1yıl 5 ay olacak. Mesafe kötü evet ama onu seviyorum. Sevgi önemli
"Sevmeye engel değil mesafeler" diyorum.
Tarkan misali.
Olur ben dizimin dibine de getirrim onu aşkımla😄😍
Dizinin dibinde olması tercih ama benimki uzakta zorluğu çok ama seviyoruz napalim
ikiside birbirini gönülden severse mesafenin önemi olmaz
Değerini bilen biri olsun. Gerisi kendiliğinden gelecektir
Gozden irak olan gonulden de ırak olur derler, yanimda olmali
Eskiden olsa dizimin dibinde olsun derdim ama artık önemli değil diyorum
olur ama sürekli uzakta kalırsa soğurlar birbirinden
Olur uzaktada yakındada sevdikten sonra bazı zorluklara katlanılması gerekiyor.
Wifi gibi yakinda senin uzakta elin 😀 en iyisi yakinda olmasi
Yanımda olsa keşke ama uzakta yapacak birşey yok. Heyecanı daha fazla oluyor 😉
Yaninda olmali. Uzaktan iliskiyi -buyuk konusmayayim da- tasvip etmiyorum 😉
Yanımda olmasını isterim ama uzaktayken kavuşma hevesi olunca daha bir başka seviyo insan
Dizinin dibindeki tabiki uzaktakine ne kadar güvenebilirsin
Mesafelerin ne önemi var eğer yaşanılan gerçek sevgi ise
Uzak zor ama imkansız değil herkes ister yanında yakınında olsun ama olmuyor işte
Dizinin dibinde olmalı ama benimki 10 bin km uzakta maalesef 😔
Uzakta oluyorsada oluyormuş. Biraz kavgalı geçiyor ama yapcak bişe yok
Sürekli dizimin dibinde olmasın ama o kadar mesafeye de ilişki dayanmaz
mesafeli aşk pişmanlıktır..
o yüzden yakın olmalı..
Sevip güvendikten sonra mesafelerin önemi yok. Ayrıca cefa çekilmeden de sefa sürülmez.
Önemli olan sevmek. Uzak yakın olmak sonra çözüle bilir
Mesafeler sevmeye engel değildir tabi ama yanımda da olsun isterim yani.
Uzaktan sevmek güzeldir. Yakında olunca herşeyin b*ku çıkıyor
Yanımda isterim.
Önemli olan sevgilinin yakında ya da uzakta olması değil kalbinde olmasıdır bence
nerede olursa olsun önemli olan gönüller bir olsun.
Karşılıklı güven sevgi aşk varsa mesafelerin hiçbir önemi yok
İnsan sevdiğini yanında ister her zaman.
Bu kadar gurbet türküsü boşuna mı yakıldı anasını satayım tabiki yanımda olsun derde ne gerek var
Mesafeler hikaye gönül sesi önemlidir
Gözden uzak gönülden de ırak oluyo ister istemez
Önemli olan sevmek mesafe dediğin nedir ki
103830293737 kilometre uzakta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar