Sevdiğim kız bana kardeşim dedi lan! Ne yapacağım ben kızlar, Allahını seven bi baksın!

öncelikle selamın aleyküm derdim mi mümkün olduğunca kısa ve net anlaticam bizm fakültede bir kız vardı en başta böyle sabahları günaydınla başlayan muhabbet ilerledi benden numaramı aldı ama işte harç paraliar yattığında haber ver diye ben de git gide mecnun oldum rüyalar görüyorum yarumları hep karşı cinse tutkulu aşk falan yani baya seviyorum yani evlenebileceğim tek kız neyse yine birgün mesajlaşırken ''sağolasın kardeşim cansın desteğin için çok teşekkru ederim '' dedi ben de bi üzüntü anlatamam hala kafamda kurtlar ben de cevap olarak '' sağolasın ben ne yaptım ki '' falan dedim yani ben ona kardeşim falan demedim zaten şimdi açılmayı düşünmüyorum mezun olunca söyleyecem içimdekileri eğer şimdi dersem hergün görüyoruz birbrimizi bne yapamm öyle mezun olunca derim kabul etmezse de bir daha görmeyip unutmaya bakarım simidden sağolasınız
Güncellemeler
+1 yıl
evet arakdaşlar düm akşam öğrendim ki sevdiği biri varmış artık ben ne yapayım
Güncellemeler
+1 yıl
GENÇLER 3,5 SENE SONRA SEVDİĞİMİ SÖYLEDİM AMA OLMADI NE YAPALIM
Sevdiğim kız bana kardeşim dedi lan! Ne yapacağım ben kızlar, Allahını seven bi baksın!