Kardeşim gibi gördüğüm kız beni sevdiğini söyledi, ne yapmalıyım sizce?

6 senedir kardeşim gibi gördüğüm bir kız var. ilk zamanlar ben onu seviyordum ama sonra erkek arkadaşı olduğunu öğrendim sonra aşkımı kalbime gömdüm. 2 ay kadar sonra onlar ayrıldılar ama bu sefer de benim bi kız arkadaşım vardı ona bunu yapamazdım. sonra ben bu kızı 6 sene boyunca kardeşim gibi gördüm o da beni öyle görüyor zannediyormuşum meğer. Yanımdan hiç ayrılmıyordu gerçek kardeş gibi idik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. o 6 senedir kimse ile çıkmadı ben ise bir çok kişi ile çıktım hepsine bi kusur buluyordu bu seni aldatıyor felan filan haklı da çıkıyordu. neredeyse hepsi ile onun için ayrıldım bu sana yaramaz gibi şeyler .

3 gün önce beni 6 senedir sevdiğini söyledi şoka uğradım. anlamadın mı felan dedi, dedim ben seni kardeşim gibi gördüğüm için böyle bi şey düşünemedim şimdi sizce ne yapmalıyım üzülmesini de istemiyorum off bilmiyorum eğer kabul etmessem kendine zarar verebileceğini söyledi korkuyorum yaparda 6 senidir büyük bir aşk beslemiş . yardım lütfenn
Güncellemeler
+1 yıl
ya ben ona 6 senedir kardeşim gözü ile bakıyodum şimdi sewgili olunca çok kötü olucak tuhaf kaçıcak. aynen içimde ona olan ilgim sürüyor biri onu ağlatsa gider onun canını alırım o derece hayla birazda olsa sewgi war ama çok kötü olucak 6 senedir kardeşim dedigim kıza şimdi aşkım demek . ?
Kardeşim gibi gördüğüm kız beni sevdiğini söyledi, ne yapmalıyım sizce?