AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi yani 7 yas da az degil hakli gibi hele kiz resit degilse sana abi demesi cok normal sen kac yasindasin kiz kac yasinda
27 ben. Kız 20. Abi demek de emin değil bana soruyo. Abi diyim mi diye
Kiz daha kucukmus sende 27 yasina gelmissin 20 yasindakini napican be abi birak yasitlarins bak
Yaşıtım yok etrafımda
Sende yasitin yok diye katdesin yasindakine mi yazion birak ya
Abartma. 7 yaş çok da değil. Ben 20 o da 13 değil sonuçta
Abartmak değil yani buna normal bakiypr olman cok tuhaf kiz daha cok genc sen neredeyse gencligin sonlarindasin 27 yasindasin zaten sen 20 o 13 oluyor olsa bu pedofilliktir
Bence sen tamamen yasitin olmadigi icin ona tutulmussun ama kiz kucuk biraz benim abimle aramda bes yas var ayriva bi dusun bakim kardesin olduvunu o yaslarda
Tuhaf olan sensin. 20 ye 27 ne var bunda be
Hiç de bişey düşünmem birbirlerini beğeniyolarsa niye olmasın
Ay yani saka gibi kiz daha 20 yasinda daha neredeyse yeni oturmus herseyi sen koskoca adam olmussun saka gibi
O kadar fark olmuyo ilerki yaşlarda büyüyünce anlarsın
Ya of gelmissin koskoca adam 27 yasindasin benim yaslarimda bi kizi begeniosun bi de gelmis buyuyunce anlarsin diyorsun biraz tutarli ol iliski kursaniz bile cok gitmez zaten cunku sen hayatinda cogu seyi yasamis gecirmis olucaksin ama o daha cok yeni atilicagi icin heyecani kalmiycak iliskiniz sen sadece hoslanmakdan soz ederek gidersen zaten olmaz
Evlenmiycez ki... iki sevgili olup bırakıcaz... Uzun vadeli bişey istemiyorum zaten
Eeee gecici birseyse ne bu kadar takiliyorsun ki
Bilmem
Ya sevmeye devam edicen ya da silicen
Yanımdaki arkadaşa sorsam mı. O yürüyor ama pek hoşlanmıyo gibi. Sen yürümüyosan ben yürüyüm mü diye sorsam mı?
Ya marketten bir ürün mü aliyon Allah aşkına sen yürümüyorsan ben yürürüm neeee
😅😅
Arkadaşlar arası paylaşım iyidir ama bu kadarı 🤣🤣🤣🤣
Arkadaş arkadaşın😅
Ama napıyım hoşlandım kızdan...
Yanlış mı yaptığım
Nasıl bir ilişkiniz var sence senden hoşlanıyor mu
Yürüsem yanıt verir sanırım ama yanımdaki arkadaş ona yürüyor
Ne gerek var yaştan daha önemli bir sorun bence bu
Ama araları pek iyi değil gibi. Bi de çocuk o kadar hoşlanmıyo gibi. Kız da aralarındaki sorunu bana soruyo. Çocuk hatalı değil mi falan diye
O zaman kız ondan hoşlanıyor adam bunu umursamıyor umursamadigi için daha çok tutuluyor ona sen hiç araya girme olacağı varsa olur ama üzülürsün bence
Hm. Ama ben kızla karşılıklı konuşurken muhabbetimiz çok iyi gidiyo çok iyi akıyodu ben kıza yürümemek için zor tuttum kendimi. Bodoslama gidiyodum. Kız da pek olumsuz değil gibiydi. Yanımda çocuk yürüyo herhalde deyip zorla frenledim kendimi. Yoksa bodoslama yürüyodum
Arkadaş olarak görüyor sadece seni boş ver gitsin
Ama aramızdaki elektriklenmeyi ben kestim. Yürüsem tavlarım diye düşünüyorum bilmiyorum ki. Bence olumsuz yanıt vermez gibi geliyo
Konuş o zaman
Aynen ben bi arkadaşa soruyum da. O da pek istemiyo gibi zaten. O istemiyorsa size ters gelebilir belki de bilmiyorum
Sana bi mesaj atabilir miyim ya bu konuda. Mesajların kapalı
Abi deme lazım olur deseydin
Yanımdaki arkadaş ona yürüyor
Unutacaksın abi
Niye?
7 yaş var ve sana abi gözüyle bakıyor?
Hayır sordu. Abi desem sıkıntı olur mu dedi. Bende yanımdaki çocukla aralarında bişey var herhalde diye bir şey demedim. Ama o da emin değil abi deyip dememekle