Bir gün önce kulağına seni Seviyorum sözleri fısıldayan ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi gidebiliyor. Sahi siz Seni seviyorum sözüne inanıyor musunuz? 😃Made in China Aşklar
"Seni seviyorum" sözüne mi güvenilmez yoksa Made in China yazısına mı?
Bu kelime o kadar cok kullanildiki artik seni seviyorum diyen birine ergen muamelesi yapiliyor. sevginjn ne oldugunu bilen insan sayisi cok cok az. Seviyorum diyenler icin de hayat belki yolunda gidiyordurda daha zorluk, karsisindaki insan icin fedakarlik yapmak nedir bilmiyor. O yuzden bu kelimeyi boyle sacma, sonu belirsiz flortleriniz icin deyilde artik aynada kendinizin yerine onu gorecek hadde geldiyinizde soyleyin. Benim babam hastalandiginda annemin gozu hep yawliydi. anneme ' babam oylesine hasta, ciddi birsey yokki' dediyimdeyse 'kocamin shu an cani yaniyor, benim de yaniyor' demesinde gordum ben aski. Ve evet seni seviyorum kelimesini gercekten soyleyenler de var. Sevgiyi bizler tukettik olur olmaz insanlara harcayarak. Bizler de yeniden o kelimeyi deyerli hale getire biliriz. En azindan kendimiz ichin
Malesef şimdiki ilişkiler sadece ilişkiden ibaret çoğu çiftlerde göremediğimiz gördüğümüzde seninle böyle olabilirsin diye iç geçirdiğimiz ışıltı bizleri imrendiriyor. çıkar ilişkileri doğmakta buda karşı Taraftan beklentiyi hatsafaya çıkarıyor. En ufak hatada hemen bitiyor ilişki hani seviyordun? Anneni bu kadar çabuk terk edermiydin? Tabiki anne sevgisi ile karşı cins ilişkisindeki sevgi tartilamayacak kadar fark var fakat sevgi 2 kötü cümle ile bitemez inanmıyorum.
Çin malları derken unutmayalım ki artık işçi maliyetleri çok ucuz olması hasebiyle iPhone Samsung vb. Birçok ürün artık Çin'de üretiliyor 😏
Seni seviyorum diyenlere güvenemem. Seven söylemez zaten hissettirir. Made in China nın hiç değil gideri var hem de sağ gösterip sol vurmuyor. Ne ise o dur.
Bütün ham madde fabrikaları ve ucuz iş gücünden dolayı bütün ünlü firmaların Çin'de fabrikalarını kurduğunu bildiğimden Made in China ya da Made in P. R. C. bana daha dürüst geliyor.
Valla 18gun önce eşim sadece bana söylüyor zandetiyordum öyle olmadığını gördüğümden beri hiç birine inanmıyorum sevgininde sozununde yalan olması aptal gibi 9senedir inanmam yalanmış
Yerine göre ikisine de inanılır aslında cinlilere para ver Almanların yapamadığını yaparlar ama piyasa ucuza onlardan mal tedarik ettiği için öyle tanindilar insana gelince gözlerinden anlarsın zaten doğru söyleyip soylemedigini
Seni seviyorum tabi tamamen fıs bir şey. Ama çin malının kalitelisi de var parasına göre ürün de karşılık görebilirsin işe yarar üzmez hem cebi yakmaz çin malı
Söylemeyle ya da yazmayla hissettirilebilen bir cümle değildir kesinlikle bunu en iyi.. yalandan sevilenler bilir 😉 yalandan sevildiklerini bilenlerde bilir.. benim gibi
En İyi Cevaplar