Peki bu sorunun aynısının tam tersi cinsiyeti yönünde sor. Zayıf bir erkek ile hangi güzel kız sevgili olmak ister? Bu soruya gelen kız cevaplarına bir istatistik yap. Anket hazırla. Çoğu kız zayıf erkek istemem der. Sakalsız erkek istemem der. Hatta sakalsız erkeğe erkek bile demem diye hakaretler eden tonlarca feminist var. Sizlerin amacı kadınları yüceltmek, kendi durumunuzu iyileştirmek. Eşitlik değil bence. Samimi bulmuyorum ben kızları. Ki zaten tipe en çok bakan kızlar. Ben mesela güzel, çirkin, orta tipli bir çok kızla sevgili oldum. Ama çirkin bir erkekle sevgili olan güzel kız hiç görmedim.
@XXlovesXY sonuna kadar katılıyorum her şey dış görünüş değildir ne demişler kitabı kapağına göre yargılama içini açıp okumadan ne olacağını bilemezsin...
Benim bildiğim birini sevebilmek için bir kalbinizin olması yetiyor. Kilolu, zayıf, uzun, kısa ayrımına gitmeyip insana insan olduğu için değer vermeye başladığınızda hak ettiğiniz sevgiyi bulabilirsiniz. Kusura bakmayın ama birini sırf kaşı gözü için seven insanın daha hayattan öğreneceği çok şey var gerçekler acıdır. Her ne ise nutuk çekmeyelim. Yeter ki kalbimiz eksik olmasın fazlalıklar göz çıkarmaz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaa olur canım beniim neden olmasın bence çok tatlı ben bu filmide izledim ağladım resmen çok güzel şeyler bunlar keşke erkeklerin hepsi değer vermese aşırı fit bir vücuda sonuçta bunlar değiştiebilecek şeyler önemli olan kişiler ve aralarındaki sevgi bence olur ❤️❤️
Olur olmasına da mesele kendi tipine bakmadan karşıdaki insandan görünüş ve diğer şeylerde üst seviye beklenti içinde olması. Kendin senden daha düşük seviyede bir insanı sevemiyosan orda bir sıkıntı var biraz samimiyet şart. Benim düşüncem denge lazım her şeyde üç aşağı beş yukarı
Ben de kiloluyum, öyle bu resimdeki gibi görünmüyorum ama tartı öyle söylemiyor.☺️ şu an zayıflıyorum ama hayatımda da kimse yok yani kendim için zayıflıyorum. Kiloya bakmamalı bence karaktere bakılmalı. Karakteri bozuk ama zayıfsa napayım ben onu denmeli. Kilo önemli diyenler sırf vücudu önemseyen asalaklardır.
Dış görünüş elbette önemli ama insanın genelde daha çok önemsenir. Güzel ama çekilmeyen kızdan çok o kadar güzel olmasa bile anlaşabileceğimiz kişiyle olmak tercih edilir. Bak dış görünüş önemsiz demiyorum çünkü kim ki dış görünüş hiç umurumda değil derse yalan söylemiş olur.
Olabilir ama ben yine de zayıf olmayi daha güzel ve seksi görünmeyi tercih ederim. Güzel bir çamaşır takımı aldığımda ordan burdan pirtlamis yağlarla ona görünmek istemem asla !!
Ben olmaz diyorum varsa 100 kg hatuna bakan adam nefes alsa'da olurcudur bu tiplere nasıl olduğu önemli değil dişi olması yeterlidir ve bu sitede onlardan çokça mevcuttur :D.
@ceyssuu120 Reailiteyi geçmiş hayal aleminde yüzüyorlar ben yüzmeyi bilmiyorsam o kaca popomu denize sokmam denizin ardında okyanus vardır denizin ardında kıtalar vardı bir çok bilinmeyenli denklemdeler haberleri yok :D.
Kişiye daha çok zarar veriolar aslında gerçeği söyleseler hırslanıp güzelleşecek belki de hayatının aşkını bulcak birine boş ümit verip aynı kalmasına yol açıolar bu gaddarlık iyi niyet değil dost acı söyler
75 kiloyken 81 kilo olan bir sevgilim vardı sevince umrunda olmuyor rakamlar. imkansiz değil. ama spora baslayip kilo vermek yerine onu oyle seviyorum diye iyice salmaya başlamıştı. siz bunu yapmayin iste
imkansız diye bir şey yok imkansıza yakın diyelim. Kilo vermeyi düşünmüyor ama yakışıklı da istiyor, hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin. Oldu.
Kilolu olabilir ama kız güzelse neden olmasın hem bu ruh uyumu ile ilgilidir ruhunun uyduğu kişiyi bulunca zaten tipi umursamazsın sana her türlü tipli gelir
Insanlar anlaştıktan sonra bence her şey halledilir kız zayıflar ne olacak kalbi güzelse adamı mutlu ediyor seviyorsa bu mu engel olacak hayatında engelleri olan insanlar evleniyor sorun olmuyorda bu mu Sorun bence bahane olur anca.
Adam millete bakacak yanında fit bir hatun. Kendi yanındakine bakacak. Birde adam yakışıklı olacak. Sence adamın aklına hiç düşmez mi? Benim yanımdada öyle bir hatun olsa diye?
Kilolu zayıf uzun kısa bunlar dış görünüş önemli değil ki. Eğer bir erkek veya kadın karşısındaki kişiyi dış görünüşüne önem verdiğinden seviyorsa o ilişki olmaz. Seni seven kişi her halinle sevmeli
Artık bu düşüncelerden sıyrılsınlar. Kilo sevmeye, sevilmeye engel olamaz. Ben değeri tartı birimine göre ölçmem. Bana verdiği değere ve yaklaşıma göre ölçerim..
Neden olmasın? Bu tür insanlar karakterleri güzel eğlenceli mütevazi olarak birinin yakışıklı diyeceği biriyle sevgili olması insanlara neden bu kadar batıyor
insan kimi çekici bulacağını veya kimi seveceğini secemiyor... bundan ötürü hepsi mümkün
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sadece yüz değil fiziki anlamada ortalamanın baya üzerindeyim ciddi düşündüğüm kadında gerçekten fiziksel şeyleri önemsemiyorum. Ama bu yüzden kendini salma. Bakımlı olman gerekiyor.
Maalesef. Ben de eskiden çok kiloluydum ve hoşlandığım erkekler sadece dalga geçti benimle. Eğer ince bir belin veya sarı saçların renkli gözlerin yoksa birkaç adım geridesin demektir.. Gerçek hayat ve acı gerçekler..
En İyi Cevaplar