Size göre de şişman bir kızın kaslı sevgilisi olamaz mı?

Erkek arkadaşım kaslı, kendine bakan çok yakışıklı biri. Ben de onun tam tersiyim. Kiloluyum 1.66 boyum 95 de kilom. Bakımlıyım ben de ama onun kadar değilimdir. Spor salonunda tanıştık. 1 aylığına üye olmuştum çünkü devam edeceğimden emin değildim, öyle de oldu devam da etmedim zaten. Spor salonunda öyle kimseyle muhabbetim olmamıştı ama gelip gittikçe herkese kolay gelsin, günaydın, iyi akşamlar derdim. Birkaç defa denk gelmişti ona da dedim. Öyle öyle tanıştık, o 1 aylık üyelikte zamanla yan yana spor yapmaya başladık sonra da arkadaş olduk birbirimizi çok güldürüyorduk sevdik birbirimizi baya. Allah biliyor ya kendisini zaten çok yakışıklı buluyordum, içimden keşke sevgilim olsa diye düşünüyordum onu her gördüğümde çok şükür olduk da çok da iyi anlaşıyoruz. Birbirimize karakter olarak o kadar uyuyoruz ki. Tek uyumsuz yanımız dış görünüşler olabilir. Çünkü sevgilimi göre kesin manken gibi sevgilisi vardır diyor ama yanında beni görünce insanlar bi afallıyor niyeyse. Vücudu mükemmel, kumral, yeşil gözlü ve süt gibi beyaz bi teni var. Ona hikayemi anlattım yemek yemeyi çok sevdiğimi, hareketi fazla sevmediğimi, sürekli diyet ve spora başladığımı ama bunların genellikle yarım kaldığını ve tamamlayamadığımı falan. Anlayış gösterdi, olabilir dedi önemli olan nasıl mutlu olduğun dedi. Kendini bu halinle de seviyor musun diye sordu, evet dedim o zaman konu bitmiştir dedi gerçekten o kadar iyi biri ki. İnsanlar ne kadar birlikteliğimize laf edip dursa da onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Çünkü ikimiz de birbirimize ve hayatlarımıza saygı gösteriyoruz. Mesela onun protein ağırlıklı beslendiği bi diyeti var bozma günü olmadığı zamanlarda yemeğe çıktığımızda ona tavuklu sebzeli bulgur pilavı yapıp götürüyorum ben de kendime pizza söylüyorum. O ayranla sebzeli tavuklu bulgur pilavını yer ben de pizzamı yerim kolamı içerim bu ikimizin de umrunda olmaz. İşte birbirine saygı duyan iki farklı hayatın hikayesini okudunuz. Umarım önyargılarınız biraz kırılmıştır❤
Size göre de şişman bir kızın kaslı sevgilisi olamaz mı?