Ya bana erken geliyor şahsen Nişan için bile öyle geliyor ama sizce?
Evet normal
Hayır bence erken
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erken diyenler niye erken diyor? Cunku sorumluluk bilinciniz yok daha bir kac sevgili eskitmeniz lazim , doyum noktasina ulastiktan sonra da evlenmeniz lazim. Zaten evlilik hayatini bir cogunuz sevgililik donemin de yasiyor. İnsanlar sevgilisiyle gezio tozmayi , el ele tutusmayi , opusmeyi , sevismeyi , hatta zinayi bile normal karsilarken 19-20 size tabi ki erken gelecektir.
Benim böyle bir düşüncem yoktu erken olduğunu düşünürken ki ayıplayarak da söylemedim
Seviyorum diye hemen evlenmek zorunda degilim 19 yaşında evlenmiyorum diye de sevgili eskitme kafasında biri olmuyorum
Bak yasalara göre reşit olmuş birinin evlenmeye engel bir hali yoktur. Bu kadar küçük yaşta evlenmeside her zaman hata değildir ancak bu yaşlar gençliğin baharıdır. Anlayacağın evlilik ertelenir ve 3-4 yılı flörtle geçerse hem birbirinizi daha iyi tanır ve anlarsınız hemde bu yaşların tadını çıkarırsınız.
18 de evlendim. Ben mutluyum fikirlerim sabit. Ama her karakter bir değil. İleride kimisi pişmanlık duyuyor. Gerçekten aşık olmadığı bir adamla evlenip fikirleri oturunca boşanıyor.
Benim çevrem 16 dan başladı evlenmeye ilk zaman guzel geldi simdi cok pismanlar ozellikle çocuk olunca
Cevap
9Cevap
Normal değil. Hayatını yaşamaya vakit ayırması gerek insanların. Dünyayı görmek, hobiler edinmek, farklı şeyler deneyimlemek, kariyer sahibi olmak daha önemli bence.
hayır bence çok erken gezip tozman gereken zamanda evlenip eve tıkılıp kalmak saçma
Bana hep evlilik için erken geliyor 😂
Ama 19 20 hakikaten erken, 25 30 arası iyi
Bence erken. 3-4 yil beklesin
25 yaş öncesi erkendir.
Kendini hazır hissediyorsa, seviyorsa normaldir 😊
Bazı kültürlerde öyle evleniyor insanlar.
Aşırı erken hiç doğru değil
arkadaşlarım yarısı ye nişanlı ya evli
Duruma göre değşir
Normal normal hemen evlen sakın gecikme
bana çok erken geldi
Çok erken
bence erken..
Bence fazla erken
istiyorsa evlenir
Erken yav
Erken biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?