Gdo suz normal bir erkek guzel bir kadina kayıtsız kalamaz. Lakin kişisel kalite yetersizse kadinlar onu parmaklarinda oynatirlar. Tıpkı turk kadinini bir nimet zanneden çoğu a*m zalak , kalite fukarasi türk erkekleri gibi. Ajdaya gelince.. Silikonlarinin patlamayacagini bilsem beni bile ikna edebilir 😂😂😂
En iyisi uzaktan sevmek.. Kadın, sanatında çok iyi. Taktir ediyorum. Lakin Ajdayi sadece estetikten ibaret görenler cok yanılıyorlar. Düzenli sporunu yapıp sağlıklı beslenen örnek bir profesyoneldir kendisi.
Mantıksız zeka seviyesi bir kadınsa kesinlikle hayır aksi olsa da fark etmez ben hiç kimsenin her dediğini yapmam kendi çizgilerim kendime göre bir karakterim var dışına çıkmam
Değişmez ben inat bir adamım çok kontrol edilmeye ve her istediğinin yaptırılmasına gelemem ama ikna edici zeki bir kadın zaten huyunu çözer ve ona göre davranıp istediğini yaptırır 😂😂 zeki kadın candır o işini bilir 😉
Çok şeyi evet ama herşeyi yaptiramaz. Zaten dik duran erkekleri severim. Iki meme bir kalça için çok şeyden vazgeçen erkek bn yaslaninca aynı şeyi bana yapar.
En İyi Cevaplar