Gizli Üye(30-35)+1 yıl1) Ona huzur vereceksin. Onun yanında devamlı bir şeylerden şikayet eden sıkıntılı aciz bir tip olmayacaksın. Onun yanında devamlı kapris yapan, sorun çıkaran tartışan, hiçbirşeyden memnun olmayan asık suratlı biri olmayacaksın. Sakin ve huzurlu olacaksın anı yaşayacaksın. Göz teması kuracaksın, ona dokunacaksın. Artık ne zaman mutsuz huzursuz sıkıntılı olsa sen ona huzurun vucut bulmuş hali gibi görüneceksin. Bir an evvel o ortamı ve o anı bitirip sana koşma ihtiyacı hissedecek.
2) Onun keyif aldığı mutlu olduğu aktiviteleri beraber yapacaksınız. Kamp yapmayı seven biriyle kamp yapmak, piknik veya balık tutmak gibi... Veya komedi filmine beraber gideceksiniz. Beraber kayak yapacaksınız mesela. En sevdiği yemeği beraber yiyeceksiniz. Neden mi çünkü erkeklerin beyni çok keyif aldığı mutlu olduğu bir anı yaşarken o anda etrafta ne varsa onları da kaydeder. Bir daha mutlu olmak istediğinde tekrar aynı kombinasyonu oluşturma ihtiyacı duyar. Özlemle hatırlar. Beynin sevilenler kısmına seni da kaydeder. Bağlanır.1240 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Arman_22 ben varım 😄 kiminle çıktıysam ilk ayda veya ikinci ayda evlenme teklifi alırım. Bütün eski sevgililerim yıllar sonra bile tekrar beni arar görüşmek ister ama ben istemem 😊
- +1 yıl
olumlu ve güzel yorumunu önce beğenip sonra beğenmeyip dislike vererek
Cevap sahibi+1 yıl@Arman_22 deliler değil benciller ve akılsızlar diyelim
Cevap sahibi+1 yıl@golgemen06 neden dislike verdin bilmiyorum ama canın sağolsun 😄 bu arada bunlar bilimsel şeyler. Kendim uydurmuyorum
Cevap sahibi+1 yılİlgisiz erkek yoktur başka kadınla ilgilenen erkek vardır. Bu kesin kuraldır. Seven kadın bu kuralı hep gözardı eder ihtimal vermez ve kazığı yer.
İlgisiz ve odun davranan erkeğe gayet açık net bu konuyu bir kez konuşacaksın duygularını ifade edeceksin açık açık anlatıp onu dinleyeceksin. Kıvırıyorsa zaten herşey ortadadır. Bir de araştıracaksın telefonunu sosyal medyasını kimle nerde ne zaman görüştüğünü kurcalayacaksın. Baktın telefonu veriyo o anda bitireceksin geridönüşüm asla olmayacak af yok. Dırdır yapıp kaprisle kıskançlık krizleriyle daha fazla düşmeyeceksin. Yanlış erkekten doğru ilişki çıkmaz. Vazgeçmeyi ve yoluna devam etmeyi bileceksin. Erkek seçerken titiz olacaksın. Emin ol sen birçok erkeğin en güzel hayalisin. Senin gibi birini isteyen bulamayan çok erkek varken değmeyecek adamların hikayelerinden biri olmayacaksın. Vazgeçmemek takılıp kalmak birçok kadının en büyük hatasıdır- +1 yıl
yazın güzel ve gerçekten doğru farkındayım
akılda kalmak için ne yaparsın sorusunun cevabı gibi düşünmüştüm olumlu yazılan birşeye dislike vermeyi ama bu hareketimle gece gece kimsenin üzülmesine sebep olmayı istemem dislike ı like olarak değiştiriyorum hemen
Cevap sahibi+1 yıl"baktın telefonu vermiyo " diyecektim klavye "veriyo" diye yazmış. Yanlış anlaşılmasın 😊
Telefonu vermeyeni anında bırakacaksın af yok- +1 yıl
telefonun ver bakacağı dediğimizde telefonunu vermeyen kızıda anında bırakmalıyız değilmi gizli üye
Cevap sahibi+1 yıl@golgemen06 tabi ki
Cevap sahibi+1 yıl@Arman_22 güven tek başına birşey ifade etmez. Çok güven de karşı tarafta rahatlığa sebep olur şeytana uyması kolay olur. Herzaman tetikte olmak gerek.
Sevgililerin birbirinden asla gizlisi saklısı olmamalı sınır koyanla hayat yolculuğuna çıkılmaz. En kötü insan tipi bencil insan tipidir.- +1 yıl
peki şu lavaboya giderken telefonunuda yanında götüren kızlar hakkında ne düşünmeliyiz?
acaba kızların telefonularınındamı lavabo ihtiyacı oluyor?
Cevap sahibi+1 yılSen zaten sorunlu bir ruh hastası değilsen sadakatini ıspatlamış kişiye özgürlük alanı tanırsın. Hergün mesajlarını okuyacak değilsin. Ama hep elinin altında olmalı o telefon o hesaplar o mesajlar falan.
Cevap sahibi+1 yıl@golgemen06 ben hep söylerim en ufak bir gizleme çabası, altında büyük pislikler barındırır.
Telefonunu sakınan vermeyen kişi mutlaka senin görmeni istemediği bişeyleri saklıyordur. Çok güven çok sevgi öldürücü olabilir. Sevdiğimiz için göz ardı ettiğimiz her sorun ilerde kabus olarak karşımıza çıkar.
Eee ne demişler : taş devri tunç devri devir puşt devri 😄😄😄- +1 yıl
Bak güzel bir yere geldin şimdi gizleme çabası dedin ya o kendini belli eder zaten altında bir sey var mı yok mu. Ama eğer sırf kadın ben hergün seni kontrol edicem ortada birşey yok ama ben paranoyak kendime güvenmeyen bir kadınım ve senden hep haberdar olmak istiyorum anlamına geliyorda o bambaşka bir boyut işte
- +1 yıl
Peki böyle davranınca karşılığını alabildiniz mi? Siz neden bıraktınız onları karşınıza istediğiniz gibi biri çıkmadı mı? Bir de herkese aynı şekilde davranmak cidden içten olur mu sizce?
Cevap sahibi+1 yıl@Bir1iki2üç3456 bu şeyler erkeğin sana bağlanmasını sağlayabiliyor ama adamın hamurunda aldatmak varsa bunu engelleyemiyor. Ne kadar erken öğrenip kurtulsan o kadar kardır.
Ayrıca samimiyetten bahsetmişsiniz, biriyle çıkmaya başladıysanız zaten hoşlanıyorsunuz demektir neden sahte olsun ki? Kimseye ben sana aşığım deme zaten dersen değerin azalır.
Cevap sahibi+1 yıl@Arman_22 karşı tarafta güven oluşuna kadın ruh hastası değilse zaten size o makul özgürlük alanını bırakacaktır. Tanıdığım kadınların %90ı bir süre sonra hiç kontrol etmez bile. Yeter ki şüphe uyandıracak birşeyler olmasın.
- +1 yıl
En basta söylediğim gibi karşılıklı güven yoksa ilişki başlamadan bitmiştir çırpınmaya gerek yok ne çok sikicaksiniz ne çok birakicaksiniz ortasını bulduğunuz sürece sıkıntı yok biz erkekler saman altından şu yürümek konusunda başarılı değiliz okadar zaten sizin ekstra çabalarınıza gerek yok :)
Cevap sahibi+1 yıl@Arman_22 yoo hiç de değil kadın çok güvenip fazla özgür bırakınca gayet de saman altından su yürütebiliyorlar.
Yok öyle sınır mınır. Özelim var sınırım var diyenle baştan hiç başlamamak gerek- +1 yıl
:)) Şu en başta yazdığın tasvir kadının ve benim şu anda yarığın 30. yorumun altına imzamı atarım ki yukarıdaki gibi bir kadını ama gerçekten öyle bir kadını bana getir onu aldatılan ya da üzecek adam beyni yok ya da engelli demektir ama diğer türlü adamı kaçırırsın istersen top model ol iste:)
Cevap sahibi+1 yıl@Arman_22 o kadınla evlenmek isterler ama fırsatını bulunca maceradan da geri durmazlar. Yani aldatırlar hiç yakalanmıycaz zannederler sonra da beni affet diye yıllarca sürüm sürüm sürünürler.
Cevap sahibi+1 yıl@Arman_22 yoklukta olan ve bir kızı bile zar zor bulmuş kişilerin hali sadakat değil.
Esas tipi malı mevkisi çenesi varken ve etrafında kızlar pervaneyken gösterilen sadakat gerçek sadakattir.
Cevap sahibi+1 yıl@Arman_22 erkeklere güven olmaz. Bu da kesin kuraldır. Zaten soruda erkeklere güvenilir mi demiyor.
Akılda kalmayı soruyor. Konudan çok saptınız 😄- +1 yıl
ya sen bir harikasin be okurken agzimin salyalari akti tekrar tekrar okuyasim geldi rus kizlari gbi kizsin erkegini mutlu eden sicacik birisisin brovoooooo sen gbi olsa tum kadinlar ah ah❤❤❤❤
En İyi Cevaplar
Harika bir goruntu yaratip gorsel olarak etkiledikten sonra, cok mutlu oldugu bir deneyimi birlikte yasamalisiniz sonra hic aramamalisin
415 Yorumla- +1 yıl
Çok fenasın be senin emeklilik gelmemis daha :)
öyle bir sevki sevginden titresin. unuttukça üşüsün aklına düştünmü ısınsın. üşümemek için çok daha düşünsün
61 Yorumla
Kaçamak bakışlar göz TEMA’sı kurarak güzel sohbet akılda kalıcı bir kokuyla herşey hallolur 👍
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Birlikteyken onunla öyle güzel anlar geçir ki , senin yokluğunda hep hatırlasın hatırladıkça yüzünde tebessüm oluşsun. Uzaktayken sevgini öyle hissettir ki , varlığını hep yanında hissetsin.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen insanların hayatlarında iz bırakmayı çok seviyorum bu yüzden , yeni ilişkiye başlarken eski kız arkadaşlarım sürekli sorun haline geliyor. Bunu başarmanın bir çok yolu var. Ama benim izlediğim yol şu. İlişki esnasında mükemmel adamı oynamak, süprizler olsun, kadının hoşuna gidecek her şey olsun, önüne sunuyorum. Kadınlar böyle durumlarda genelde gördükleri ilgiden sapıtmaya başlayıp, gereksiz huysuzluklar çıkarmaya başlıyor. Bir gün verdiğim değeri karşılıksız gördüğümde hiç bir şey yaşanmamış gibi davranıyorum. Bir kadının canını en çok sıkan şey ise bu, hayatımda hiç olmamış gibi davranmak, ve ben bunu çok ii başarıyorum. Beni ömür boyu unutamıyorlar çünkü ikinci şansı asla vermiyorum.
27 Yorumla- +1 yıl
Bunu neden yapıyorsun? Hayran kalsınlar diye mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Bir1iki2üç3456 Benden sonra doğru insanı sevsinler diye.
- +1 yıl
Benden sonra doğru insanı sevsinler ne demek? Nedir bu yurdum erkeğindeki ıssız adam tripleri? Eğer samimi bir cevabın yoksa bu söylediklerin bana narsistik kişilik bozukluğunu anımsatıyor. Ciddi bir manipülasyon tekniği kullanıyorsun çünkü. Ve bir amacı yok , anlayamadım. Bunu genelde sevilecek hiçbir şeyi olmadığını düşünen insanlar yapar , sevilecek hiçbir şeyi olmadığını karşı tarafı kandırarak yapar. Sence sen böyle düşünerek mi yapıyorsun bunu, başka bir düşüncen var mı?
- +1 yıl
Buda ayrı psikolojik sorunlu bir erkek
- +1 yıl
@ElifTanık Kızlar böyle çok var cidden anlamak istiyorum bunun gibilerin asıl niyetini
+1 yılBazı arkadaşlarım cidden böyle taktik falan yapıyolarmış ama ben çok uzağım bu konulara hani doğru tabir olurmu bilmiyorum ama deneyimsizim birini sevince böyle saçmalıyorum sanırım aklında kalıp kalmamak umrumda olmuyo onun bendeki yeri daha ön planda oluyo
22 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ki onu bana değilde çevreme sorsak daha iyi cevap alırız
Yorumlara bakıyorum da herkes kadını havada atıp tutuyor herkesin aklı fikri malum yerin de onun yerine kadının duygularına yönelseniz nelerden hoşlanır ince zevkleri var mıdır bunları bilseniz kadının kalbine taht kursanız yeter de artar bile ama milletin yazdıklarına bak ee ne demişler akıl si*k değil ki millete sokucan ( bu söz için özür diliyorum ama tam yeriydi)
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüsleniyorum, guzel hos konusuyorum, suyuna gidiyorum az egosunu poh pohluyorum, yardimci olmaya calisiyorum onu nekadar sevdigimi soyluyorum
cok sukur iyi geciniyoruz uzun zaman gecmesine ragmen bile hala ilk gunku gibi ilgili ve nazik davranan bir erkek.
Burdan kizlar ilgi bekler ben ilgi bogulmasi yasarim yani 😂
Nazar degmesin 😀31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. gözlerime odaklanmaları yeterli.. genelde bir daha asla çıkmıyormuşum akıllarından.. gözlerinin içine bakmam yeterli oluyor.. kilitleniyor pek çoğu.. donup kalıyorlar.. tümü değil elbette ama.. çoğu.
10 Yorumla
+1 yılGözlerine bakar onu eve hırçın a eve atar ve bam bam bam sabahlar olmaisn diyeceğmi sandın dimi😁😀😀 önce güzel bir yemek mum ışığında sonra güzel bir müzik dans bakısmalar kokumun onu hapsetmesi küçük sürprizler hediyeler ile akılda kalırim
16 Yorumla- +1 yıl
Suzan seni kimler sevmedi sen kime aşık oldunda sana yar olmadı;?
- +1 yıl
Seni kendime aşık eder evimde temizlik yaptırırim 😁🤣😁😃😁😍😍😘😘 hareketleri kes ya 😁🤣😎😁🤗
- +1 yıl
Sen bana dilmi çıkardın seni tek elimle havayla kaldırır yere bırakırım dicemde incilir kıyamam 😎😍 sen benimle evlen böyle dertlerin olmaz hahahhahsjhajsjjajahajjakcnsjdnzksjjsja
+1 yılBence dogal davranıp karmaşık oyunlara girmemek daha mantıklı. Düşünmüyorsa seni bence sende ona okadar odaklanma. Olacağı varsa olur zaten
41 Yorumla
+1 yılBen dışarı çıkarken haber veriyorum, şunu yapma veya şunu giyme hoşuma gitmiyor uygun değil derse bir kaç kez daha giyiyorum🙈 baktim çok kızıyor bidaha giymiyorum değer verdiğimi hissettiriyorum çünkü değer goruyorum bunlari o istediği yapayım diye degil de beraber mutlu olmak için yapıyorum zaten adam gibi biriyse bunları yapınca aklından çıkmazsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Ayni ortamlardaysaniz her konuda fikir belirt. Her yerde ol. Her kösede aniniz olsun seni ona hatirlatacak. Konusurken gülümserken gözlerinin içine bak. Gülerken gözlerinin içi de gülsün. 😉
11 Yorumla
+1 yılBu islerin taktigi kurali yoktur ya, kendiniz olun yeter. Seven her halinizle sevecektir zaten, sevmeyene agzinla kus tutsan dahi sevdiremezsin. Bu isler zorla olmaz ya, sal gitsin.
13 Yorumla- +1 yıl
Iste onun da bir taktigi yok ki, kisinin ilgisini ne derecede cektiysek oderece kaliyoruz akillarda🌸
Surekli aklinda kalmak iliskinin sagligi acisindan tehlikeli bence... cok muhabbet tez ayrilik getirir...
24 Yorumla- +1 yıl
Ewet tecrubwye binaen soyledim once bir taraf daha fazla sever... daha az seven tarafın başta bu hosuna gider ama zamanla sıkılmaya baslar sudan sebeplerle bir sekilde kendinden sogutmaya başlar fazla seven tarafa yazık olur fazla hayal kırıklığı ve yıllarca tüm kızlara kin beslemeye kadar varabilen bir psikolojik trawmaya neden olabilir... adamın kanina girme derim...
Şu kaybetme korkusunu yenmelisiniz bence. Doğal seyiriyle ilerlerken terkedecekse hiç sizin olmamıştır. Ekstra çabalar hep boş.
71 Yorumla- +1 yıl
Abi özelden yazer mısın
Çok suskun durgun sakin biri olmama rağmen çoğu kişinin aklında kalıyorum büyük bir çabaya gerek yok aslında
22 Yorumla
+1 yılMeşgul yaşayan erkek hep akılda kalır ve ilgili alır, benden demesi
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır şart değil o, adamın kendi hayatında elinden hep bir iş gelir ya da bir şekilde vaktini kullanmayı bilir suyunu sıkar ve bir iş hobi ya da bir şeyle meşgulse dikkat çeker ilgi alır, kadınlar boş ve çok ilgi veren erkekleri başta güzel ama sonra sıkılmalık buluyor..
+1 yılBirşey yapmam. Doğallığım ve samimiyetlimle her türlü onun aklında yer edinirim.😎
21 Yorumla
+1 yılHic beklemedigi an da beklenmeyen seyler yapardim...
23 Yorumla- +1 yıl
Bir gece ansizin kapisinda biterdim
Is yeri ya da okuluna hediye gonderirdim
Yerini ogrenir pat diye karsisina cikardim
Aklima eser mesaj atardim/arardim
Her konudan fikir belirt duydugu gordugu seyler seni animsatsin
21 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapmıyorum açıkcası severse sever zaten özel çaba sarf etmem :D
23 Yorumla- +1 yıl
Haydaaa nasıl ''tembel'' oldum :D ilgisiz bilmem ne desen tamam da iş mi bu kariyer mi kasayım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşamam ama gizemlilik ve fazla pas vermeme en etkili yoldur.
12 Yorumla- +1 yıl
Her şeyini bilmeyecek, farklı şekilde görecek hep bir merak ettiği bir şey olacak ama fazla bir şey öğrenemeyecek bir anda.
Onun icin hicbirsey yapmayinca bayaa aklinda kaliyorsunuz
15 YorumlaGerçek beni gören kişilerde bağımlılık yaratmak gibi bir huyum var ve ben bundan memnunum 😊
12 Yorumla- +1 yıl
egonu seveyim :D
Hiçbişi yapmadan da kalıyorum zaten. Ben unutulmanın yöntemini aroyorum bişen varsa yeşillendirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Ona insan gibi davran. Kısa sürede seni unutur.
Zaten sürekli aklında değilsen o ilişkiden bence pek birşey bekleme, bir bakışın, bir gülüşün, onu seviyor olman kafi olmalı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine özgü ol belki de hoşlandığın birşeyler le ilgili gerçek hislerini söylersin ya da şiir söylersin ama hissederek ona karşı kendine özgü olabilirsin zaten seni seviyorsa hep aklında kalacaksındır
10 Yorumla
+1 yılilkokul çocukları gibi sataşıyorum ben🤭 genel olarak düşüncelerine ters çıkıyorum, aşağılar gibi davranıyorum sonrasında oluyor. ben ittikçe o geliyor. dev saçmalık ama oluyor.
20 Yorumlaailesinin gözüne girerdim ve böylelikle hergün benim yerime onlar beni hatırlatırdı..
21 Yorumla
+1 yılSizinle uğraşmaktan zevk alır hale gelsin, arada sırada küçük şakalar ve çıldırtmacalar fena olmaz. Biliyorsunuz ki en nefret ettiğiniz kişiye aşık olmak daha kolaydır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılBak bende merak ediyorum bende bir kaç taktik alayım 😅
11 Yorumla
+1 yılZaten sana ilgisi varsa, hep aklında olursun özel bir şey yapmaya gerek yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz çalışıyoruz, hepimizin var hayat gailesi, ama sevdiklerimiz hep aklımızda.
İlk işçilik çok önemli malzemeden çalmıcaksın alttan girip üsten çıkıcaksın tutkulu olucak herşeyin korkutmadan aceleci davranmadan
20 YorumlaHic bisey yapmama gerek yok görenin aklında kalıyorum zaten
11 Yorumla
+1 yılBiraz gizemli olup, aklında soru olarak kalmak işe yarayabilir..
12 Yorumla- +1 yıl
Her şeyi, her bilgiyi tek seferde önüne sunmaktansa bunu uzun zamana yayarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbirzaman oyle bir cabam olmadi ben ugrasmadikca takmadikca karsi tarafi daha cok dusunduruyordu ve karsi taraf pesimde kosuyordu daha bugune kadar 1 kisi icin bile ugrasmadim hayatima kim girdiyse hic cikmak istemedi herzaman birakan tarafda ben oldum. Gurur duyulcak bsy degil ama oyle bu isler sen kendini geri cektikce daha cok ulasmaya calisiyorlar.
07 Yorumla- +1 yıl
Karşi taraf ugraşsin diosun..
Cevap sahibi+1 yılSeven ugrasir diyorum. Seviyosa ugrasir sonra sende gereken adimi atarsin ama abartmadan fazla bogmadan
- +1 yıl
Seviyorsam. herşeyi yaparim haklisin o konuda..
Cevap sahibi+1 yıl@romantik_bey evet erkekler gercekten sevdigi kadin icin yapamayacagi yoktur bu bir gercek ve erkekler gercekten sevdiklerine sevgileride kolay kolay bitmiyor omurluk oluyo diyebilirim oyuzden erkegin bir kizi sevmesi cok daha onemli benim gozumde. Sadece kiz sevdigi zaman yurumuyor o iliski erkek aldatmaya basliyor kadini hice sayiyor ne yazikki
- +1 yıl
Tespitlerin çok doğru tebrik ediorum düşüncelerimiz ayni bu konuda..
Cevap sahibi+1 yıl@romantik_bey teşekkurler
- +1 yıl
Okuyomusun sen?
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç taktiğim yok. Akılda kalıcı biri değilim çünkü uğraşmıyorum. Emekliye ayrıldım.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılVarlığım yeter. Hayatının her alanında dünyasını sevgi ve desteğimle doldururum. Aldığı her nefes beni ona hatırlatmıyorsa bir ilişkiden söz edilemez.
10 Yorumla
+1 yılAklında kalmaya çabalamadan aklına girersen o zaman unutulmaz olursun. Zorlamasın kimse, itici durumda görünmeyin.
10 Yorumla
+1 yılBence çok vakit geçirmeyle olan bir şey bu ne kadar çok vakit geçirirsen ve ne kadar çok şey paylaşırsan o kadar çok aklına gelirsin. bir cümlede bir görüntüde...
11 Yorumla
+1 yılElimden geldiğince onu düşündüğümü onu mutlu olduğumu gülümsemesini görmenin huzur verdiğini söylerdim sanırım ya da hissettirirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni hak edecek kadar değerli bir kızın var olduğunu düşünmüyorum ki
118 YorumlaWow ego mu o
Cevap sahibi+1 yıl@Derinmevzularbunlar hayır ego degil inan ki gercekden söylüyorum makamı mevkisi ne olursa olsun beni hak edecek kadar değerli bir kızın var olduğunu düşünmüyorum bunda da eminim ne kadar güzel bir kız olursa olsun.. ama bir soru sorsam cevap veremez onun için kukla olamam
- +1 yıl
Peki...
Cevap sahibi+1 yılmesale nasıl yani
.. üstün görmuyorum ama şunu ima ediyorum benim begenecegim karakterde bir kızın var olduğunu düşünmüyorum sadece gecmişi temiz olan bir kız mı var şu devirde
Cevap sahibi+1 yılben hic bir kızı sevmedim seveceğim kızda cok mutlu edecem 🐼
Cevap sahibi+1 yılhic bir erkekle hic bir şey yaşamamış bir kız var mı
- +1 yıl
Ben
Cevap sahibi+1 yıl@Derinmevzularbunlar yaşın küçük senin burda kimseye güvenme sakın... burayı sil git
- +1 yıl
Evet küçük zaten kimseyle konuşmuyorum
- +1 yıl
Böyle megoloman takılırsanız kimseyi sevemezsiniz. Ayrıca sizin vasıflarınız ne ki, kendinizi üstün görüyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@Minikedikükredi belkide haklısın ama ne yazık ki bir kızda farklı şeye bakarım eleme sistemi gibi ve elenmeyecek düzey dede kız yok
- +1 yıl
Öyle bir kızın olmadıgını nasıl düsünürsünüz? Karsınıza cıkan 3-5 insan öyle diye herkes öyle olmuyor. Ön yargıyla yaklasmayın ! Sizi hakedecek düzeydeki kız profili nasıldır bunu izah eder misiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@Minikedikükredi karşıma kimse cıkmadı ondan öyle demedim
ama göz ucundan bakınca insan az öz tahmin ediyor
yani benim gercekden hak edecek demiyelim de
iyi kalpli temiz yürekli hic bir erkekle hic en ufak nefsine düşmemiş sevgili mevkili oyuncak olmamış bir kızdır- +1 yıl
Tek kriteriniz bu mu? Bahsettiğiniz gibi kız cok cevremde
Cevap sahibi+1 yıl@Minikedikükredi bunun gercegi yani öyle oyuncak sevgiler İcin degil bide bir meslegi olsun tamam
gercek şeyin de giderim ben ilerisi için
+1 yılEn çok üzen peşinden koşturan en akılda kalanmış yıllardır bu böyle.
11 Yorumla
+1 yılBen bugün hayattan elimi çektim beklentim kalmadı çok kötüyüm
14 Yorumla- +1 yıl
Ya sürekli başarısız oluyorum bugün artık bunaldım çok ağladım😭😭
- +1 yıl
Bilmiyorum şu an sinirden elim ayağım titriyor
+1 yılHiç birşey yapmazdim karşı cinsin zaten aklindayim;)
12 Yorumla- +1 yıl
Koç burcu erkeği derim susarim 😇
Sanırım 35 yaşından sonra böyle sorulara ihtiyaç duyulmuyor. Taktik evdeki çocuklara bakmak
20 YorumlaTam sana baktığında sende onun gözlerinin içine bakarsan unutamaz 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkılda kalmak gölge gibidir. Sizin güneşiniz var oldukça var olur. Sizin güneşiniz söndümü oda yok olur.
20 YorumlaHiçbişey yapmıyorum. Aslında zannedersem hiçbirşey yapmadığım için çok bağlanıyorlar ama tehlikeli birşey. Sonra sana daha çok bağlanıp seni umursamazlık suçluyorlar:))
22 Yorumla
+1 yılHerhangi bir şey yapmaya gerek yok. Bazılarına ne yapsan yaranamazsın. Doğal olmak en iyisi :)
20 Yorumla
+1 yılEkstra bir sey yapilmasinin gerekli oldugunu dusunmuyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Hiçbir şey çünkü taktikle falan olacak iş değil bu.
20 Yorumla
+1 yılHic hirsey yapmam kalmak isteyen kalır gidenin canı cehenneme 😒
20 Yorumla
+1 yılSürekli aklında kalıp napcaksın git kendi evinde kal 😎
20 Yorumla
+1 yılDemogojiye gerek yok. Sert iyi seks ve saygılı olmak yeterli.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle kafa bulandırıyorsun sonra ulan ben bı BK yapmadım mı acaba aklındamiyim diye düşüncelere dalıyorum 😊😊😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla ilgileniyomuş gibi yapıp ilgilenmem, banane kardeşim
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir yatak hayatı yaşat ki boylesinin varlığından haberi olmamış olsun. Sen anladın :D
10 YorumlaÇabalamam.. Sebebide düşünecek daha önemli şeylerin olduğu olmasıdır 👍
10 Yorumla
+1 yılHatırlanmak istediğimde hatırlatırım, bir şekilde iletişimde kalırım.
10 Yorumlaİlgilenmememe rağmen onun ilgi alanlarıyla uğraşıyormuş gibi yaparak etkilemek 😝
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Hiç iki arada bir derede kalmadı gönlüm ya sevdim ya sildim.
10 Yorumla- Devamını Gör (210)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat