Karşı cinsin seni etkilemesi, aklını başından alması ve aklının onda kalması için ne yapması gerekir?

7 ARALIK 2022
Karşı cinsin seni etkilemesi, aklını başından alması ve aklının onda kalması için ne yapması gerekir?

7 ARALIK 2022
Ah..
Benim gibi yeşilçam aşığı birisiyse beni benden alması kaçınılmaz olur, ben yeşilçam esintilerini taşıyan erkekleri yakışıklı buluyorum.
Mesela İzzet Günay gibi bir adam, beni benden alır.

İşte bu görüntüde bir erkekten fevkalade bir şekilde hoşlanırım. Erkekte bıyık çok seviyorum ama maço sevmem.
Bana kitaplar hediye eden, kitap okuyan, en sevdiğim oyuncuların ayraç figürünü alan, mesela Türkan Şoray'ın kitap ayracını alıp hediye etse;

Benimle ilgili en ince detayları bilen, bana özen gösteren bir erkek aklımı çelebilir. Dış görünüşe de çok önem veriyorum tabiki, derdimi dinleyen, bana iyi gelen bir karşı cinse bağlanırım, ona karşı yoğun bir özlem duyabilirim içimde.
Dengeli, net, ciddi bir erkek aklımı çeler, aklımın çelinmesi için güven duymam gerekiyor. Güven duymam içinde o erkeğin dengeli ve net olması gerekir.
Beni tanıması, benimle ilgili en ufak ayrıntıyı atlamaması, buna dair hediyeler alması elbette ki aklımın çelinmesine zemin hazırlar.
Korumacı tavrı, şefkatli yapısı. Üzüntüme karşı kayıtsız kalmayışı, zeki olmasından çok duygusal taraflarının olması, bunu bana yansıtması.
tek bir cümlem var buna
bakışı, sesinin rengi, kokusu, davranışları, ama en önemlisi insanlığı
Yanından ayrılırken bile özlemeliyim onu
Kesinlikle detaylarda saklı her şey.
elbette kalite detaylarda gizlidir
Gözler ve harika çekim gücü
Cevap
29Cevap
Benim aklımı başımdan Adam gibi karakteri olan biri alırsa alır. Ne tip, ne kaş nede göz.
Zekası ve bakışları öyle
Sadece bana aşık olarak veya zekası ile
Kadınlardan etkilenme özelliğimi (veya zaafımı mı demeliyim) aldırdım ben basit bir operasyonla... Güzelse, çekiciyse hımmm iyiymiş deyip geçiyorum. Aklımı başımdan almasın zaten, bana lazım.
Bakışları gülüşü istekli ateşli davranışları yer yer masumluğu ile aklımda çok büyük yer edenler oluyor
Başkaları yanıtlasın, benimkini alması çok zor olmaz 😅 Ancak kalıcı da olmaz, kalıcı olması için kriterlerime uyması gerek
Zaten aklım başımda değil, onun bir çaba içerisinde olmasına gerek yok. Ben tertemiz delirmişim 🤩
Bana olan ilgisinden veya gösterdiği sevgisinden kaynaklanır samimiyeti ve duygusal olarak beni doyurmasından kaynaklanır
Özel bir şey yapmasına gerek yok. Beni başta tabi ki dış görünüşü ama sonra karakteri, başarısı, zekası etkiler. Yani kendisi olsa yeter.
Zekası ve kaslarıyla )
İkisi bir arada olan çok nadir
O yüzden evde kaldım 😂
Daha küçüksün yahuuu
Çokta küçük sayilmam ama zaten mizah yaptım mizahcik 😅
Anladim.
Temiz kalpli olması yeterli, biraz saf her şeyi bilmesin mesela. Ben burada iğrenç şeyler görüyorum bunları kast ettim
Zekiyse bişey yapmasına gerek yok ama zeki insanda sayılı
Sağlam duruşu ve karakteri düzgün olması yeterli
Ben istersem aklımı veririm, ben istemezsem alamaz... Her şey benim elimde...
Bu durum anlatılmaz, yaşanır. Zor zaten benim gibisini etkilemek.
Akıllı gerçek bir kadın herşeyi yapabilir🙂🏹
İlgisi ve zekası
Sohbeti güzel olması ve ot gibi yaşamaması lazım. kültürlü olması lazım.
İri memesini, zekası ile yoğurup önüme koyması ile bir fitilin başlangıcı olabilir..
Hal ve hareketleriyle, ses tonuyla ve bana olan ilgisiyle
İnsanlığı merhameti dürüstlüğü sağlığı tip para zerre etkilemiyor
Beni dengleyecek kadar uyumlu oluşu yeterli oluyor.. dış görünüş ambalaj hastası degiliz ;)
Aklım fikrime düşman...
daha başarabilen olmadı öyle kolay değil :p
Saygisiyla ağirliyla kalbimden vurur
Hanımefendiliğiyle.
Aklımı kafatasımda tutarım her zaman.
Aklı başında biri olmadığım için alamaz
Göz ve konuşma tarzıyla
seksi giyimi ile başka türlü zor.
Önce Fiziğiyle sonra zekasıyla
Giyim tutku şehvet temas
Alamaz ben istersem veririm
ayaklarını kucağıma koyması yeterli