Yok efendim, neymiş; çok kitap okuyan kız evde kalırmış. Yok efendim, o kadar kitap okursan tabii ki evde kalırmışsın. Yok efendim, çok kitap okuduğun için evde kalmışsın.
Bu sözler mahalleli teyzeler arasında sürekli konuşuluyormuş.. Çünkü çok kitap okuyan kız çok seçici olurmuş, kimseyi beğenmezmiş..Hocamız geçen bundan gülerek bahsetmişti. Aklıma geldi size sormak istedim.
Çok kitap okuyan kız, aşk ilişkilerinde çok mu seçici olur?Çok kitap okuyan kız
Saçma bence. Neden evde kalsın ki? Tabi şöyle de bir şey var. Okuduğu kitaplar çok önemli. Sadece popüler kitaplar (Wattpad) tarzı kitaplar okuyan bir insan ile klasik kitaplar okuyan bir insan aynı olabilir mi? Zevkleri ve tercihleri bile farklı olur. İlk gruptaki kadınlar çok kolay tav olabilir. Ama kendini geliştirecek kitaplar okuyan biri sanmıyorum kolay kolay tav olsun. Daha çok seçici olur ve seçeceği insanda kalite arar. Böyle kadınlar için evde kalmak pek önemli olmaz aslında. Çünkü her şey evlenmek değildir. Evlenirse de güzel bir adamla evlenir
Okuyan kadın ne aradığını bilen kişidir. Tabi ki seçici olması normal... Evde kalır mı kalmaz mı bunu kim nerden bilebilir ki. Kimse kahin değil, milletin ne dediğine fazla aldırış etmeyin derim.
Türkiye standartlarında insanlar gerçekten kitap okuduklarını ya da gerçekten entellektüel bağlamda kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorlar. Lakin insanların genel olarak okudukları kitaplar kültürel anlamda insana bir şey katmasından ziyade sadece okuma hızını arttırmaya yönelik kitaplar. Sanırım o tarz kitaplar okumayı 8. sınıfta bıraktım. Eğer kendini geliştirecek ve kendine dair olumlu şeyler katmayacak kitaplar okuyorsanız. Ben kitap okuyorum kültürel anlamda kendimi geliştiriyorum ve çok entellektüel gibi havalara girmesin. İlkokul çocuğundan farkınız yok.
@Vanden ben sosyal statüsü olmayan şirazesi kaymış bir adamım senin yanında çer çöpüz senpai0. J'ai besoin de votre grande connaissance. Merci beaucoup d'avance.
Çok kitap okuyan kız değil de okuduğunu gerçekten anlayan, analiz eden, sorgulayan insanlar seçici davranır. Ki zaten seçici olmaları da gerekir. Ben okumayan biriyle sevgili olmam. Herkesin çevresi de kendine göre şekillenir. Kişi nasılsa etrafındakiler de öyle olur. Diğer türlüsü boş bir ego ve kibirden ibaret kalır. O yüzden seçicilik iyidir hojdur kara kaşına kara gözüne vurulmadan evvel 2 kez düşünmek gerekir.
Bu cok iyi cunku insanlarin cogu bos. Sen de kendin gibi birini bulursun gider. İnsanlarin ne dedigini bosver. Oku 😂😂 senin gibilere ihtiyacimiz var. Ama dogru okudukca gelisirsin ve tabi ki hayatinda kitap acmamis insanlari begenmemen normal. Bu bencillik degil. Onlarla mutlu olamazsin kendin gibilerke takil. Mutlu ol. Kendine iyi bak
Valla hangi insan zeki olmayan ve zeka seviyesi normal seviyenin altında olan kişiyle evlenmek ister ki? Okuyan insanlar kültürlü olurlar. Ama öyle tabi saçma ergen kitaplarını es geçiyoruz.😂 Çok kültürlü, bilgili bir insanla evlenmek daha hoş olur diye düşünüyorum ben. Düşünsenize, bir kitap ismi söylüyorsunuz ve size “ o ne?” diye soruyor. Nefret sebebi!❤️😂
Çok kitap okuyan kız en doğru kişiyi seçer. Kendine en uygun olani bulur ve ikili iliskilerde kitaptan kazanmış olduğu empati yeteneğini ikili iliskilerde son derece iyi kullanır. Ve ilişkilerde en önemli şeyde empatidir.
Çok kitap okuyan insan çok dünya görür çok hayat tadar aslında evlilik merak işidir o heyecanları tadma işidir çok kitap okuyan insan kitap okurken merak eder bıraktığı anda olayları değerlendirebilir tecrübe kazanmış insanlar gibi olur
aynen oyle. cok okuyan cok bildigini sanip armudun sapi uzumun copu der. hangimiz kusursuzuz da kusurlara bakip adam seciyoruz? kimse kimseyi secmemeli oldugu gibi kabullenmeli. o xok okuyanlar her boka bir mana buluyorlar kendileri cok iyimis gibi. lan kusursuz olsak KS de ne isimiz var 😂
@Firangi o oyle olmuyor. ben okudum biliyorum deyip insanda ki kusurlari elestriyor herkes. kimse kendi yaptigina bakmiyor. fecaye baksak herkes laf sokma profosoru
Ya evde kal nolacak barda pavyon da gece kuluplerinde kalmandan iyidir. Beyaz atlı bir prens gelir kaçırır seni o evden etrafındakileri umursama. Kitap okuyan kız zararsızdır aşırı hırslı degilse tabi. Sonuc olarak kötü bişey yapmıyorsun 👌
Çok saçma bende kitap kurduyumdur full kitap okurum boş zamanimda ama hiç alakadi yok o kadar da teklif geliyo 😏 kabul ettigimi söyleyemem çünkü erkeklerin hepsi ayri bir cins
@marjinalhyus Uçurtma avcısı, huzursuzluğun kitabı, birde gençken Elif Şafak Aşk romanı bunlar etkiledi bir çok kitap okudum ama en iyileri bunlardı artık pek olayları şeyler değilde psikoloji üzerine okuyorum istersen psikoloji önerebilirim. Zevkler büyüdükçe değişiyor
Kitap okuman ne guzel kim demisse yalan soylemis belliki ilk once o isteyecek 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Burda en cok evliliği o hakediyor falan demişsinz erkekler. Uydurmayın. Siz varsa yoksa saatlerini güzelliğine harcayan kizlari seviyorsunuz kitaba değil
Kitap okumak güzeldir insan bunu kendi için yapar ama bazıları zaten çok seçiciler. Bide çok kitap okumayı kafayı takarlarsa burunları daha da hava da olurlar.
kalır şöyle kalir insan okudukca bilgileniyor hayata bakis acisi degisiyor ve artik kafa yapisina uygun birini bulamayacagini düşünüyor açıkçası kimseyi begenmiyor artik
En İyi Cevaplar