Geri dönen kişiyi affeder misiniz? Dün geceden beri düşünüyorum istiyorum ama affedemiyorum?

1 sene arkadaşın üstü sevgilinin altı gibi takıldıktan sonra 1 ay önce bana bunları (1. görsel) söylerek gitmişti. Hayatımda en çok üzüldüğüm günlerden biriydi. Ama gittigi kişi sevgili olduktan sonra farklı birine dönmüş. Bu da çok pişman olmuş ve dün gece vakti bana yazdı. (2. görselde ) hemde finalim varken sabahinda bugünde kötü geçti zaten sınav. Herneyse sizin fikrinini merak ediyorum.
Geri dönen kişiyi affeder misiniz? Dün geceden beri düşünüyorum istiyorum ama affedemiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Affetmedim. Kalbim affetmeyi çok istedi ama aklım yediremedi bunu kendine. Deniyorum ama bünyem kaldırmıyor onu. Yani ne biliyim sanki o benim yanımda beyaz bir çarsaftı ve gitti b*ka battı. Yıkanıp bana geldi. Evet üstün bembeyaz olmuş ama sen hep b*k kokacaksın. Sen bunu hakettin. Gittiğin gün hakkettin. Üzgünüm.