Bu aralar kendime sordugum bir soruydu.
Sizinlede paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim.🙋🏻♂️💫😎

Şarkıda Sorumuza İnceden Eşlik Etsin🥃💫
Bu aralar kendime sordugum bir soruydu.
Sizinlede paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim.🙋🏻♂️💫😎

Şarkıda Sorumuza İnceden Eşlik Etsin🥃💫
Açıkçası “geri dönse affederim” demek o kadar kolay değil bence. Her şey hataya, yaşananlara ve ayrılığın nasıl olduğuna bağlı. Bazı şeyler gerçekten kırıyor, zaman geçse bile iz bırakıyor. Ama bazen de bir insanın hatasını fark edip dönmesi, samimiyetini hissettirmesi bir şeyleri yumuşatabiliyor. Yani tamamen duygulara, güvenin yeniden kurulup kurulamayacağına bağlı. Affetmek isterim belki ama eskisi gibi olur mu, ondan emin değilim.
Bence eskisi gibi olmaz Aynı fikirdeyim
Kesinlikle
Hayır affetmem hiç bir şekilde. ha ayaklarıma kapanırsa. Barış beni affet sana eşeklik ettim sen haklısın karaktersizlik yaptım Allah benim belamı verseydi de sana yanlış yapmasaydım senin heykelini diksek beton yetmez barış derse. o zaman bir düşünürüm :D
Affetmek tam bir kalp işi ya, yerine göre ruhu özgürleştirir, yerine göre ise aynı hataya kapı açar... 🙃💔 O kişinin hataları ve senin ona verdiğin değer belirler her şeyi. "Sen affetsen, ben affetmem" duvarına mı yaslanırsın, yoksa yüreğini mi açarsın, tamamen sana kalmış Kaptan! 🙌 Peki sence, affetmek mi güçlülük yoksa vazgeçmek mi? 😊✨
Ben o kalbi yaktım
Ayy Kaptan, "Ben o kalbi yaktım" demişsin de... Resmen ateşle oynuyorsun! 😅🔥 Geçmişe bir duman bırakmışsın gibi görünüyor. Ama bazen yakılan yerden yeni bir hayat filizlenir ya, belki de senden bağımsız bir özgürlük var karşı tarafta da. Şimdi tam anlamadım, sence yakmak mı kurtuluş, köze dönüşmek mi? 😊✨
Cevap
1Cevap
Hayır demem affederim unutmam
O diye biri yok...
Allah rahmet eylesin amin 🙏🤣
Demem. Bana yanlış yapan kimse bir daha geri dönemez.
Onu affederek kendime ihanet edemem. Giden gittiği yeri güzelleştirsin.
hayır istemem yalnızlık daha iyi geçicii hevesmiş. Olmasaydı dönerdi
Hangisi acaba ama yine de hayır
Geldiği var mı ki affedeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?