Aşk İlişkileri Giden dönerse onu affetmeli miyiz? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hayır, gittiği gün bitmiştir. Evet, neden olmasın. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Giden dönerse onu affetmeli miyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır ben kimseyi hiç bir şekilde affetmezdim. giden gitsin. gittiyse demek ki sevgisi bitmiştir 0 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Birkez giden kişi yine tekrar eder en küçük anlaşmazlıkta. Affetmek, affetmemek ayri bir konu da tekrar kabul etmemek daha mantıklı fikrimce 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Düşündürdü. Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir şeyler bittiyse zorlamamak lazim yine. olmaz çünkü 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler 🌻🌹 Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Rica ederim Yorumla
gençözgürkizz Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir... 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Cevap için teşekkürler: ) Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır tabii ki, bir kere vazgeçmiş olması yeterli bence. 0 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Belki insanlar affedebilir ama ben kimseyi affetmem, affetsem bile iletişim biter artık. 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Giden gidiyorsa o kapıyı açılmayacak şekilde kapatmasını da bilirim 0 0 Yorumla
şahsibirmesele Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl hayır dedim çünkü zaten giderken seni kaybetmeyi senin yokluğunu göze almıştır. Ya sana dönmeye mecbur kalmıştır ya da sonradan değerini farkına varmıştır. Ya çok iyi bir oyuncuysa 0 0 Yorumla
blacknightttt Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ayrılık sebebine bakılıp karar verilmeli 😉 0 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bu yaşıma geldim geri döneni daha görmedim 0 0 Yorumla
gürrkaann Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır belki 0 7 Yorumla Altanlaaa +1 yıl gidene dur diyemem giden gider zaten Yorumla gürrkaann +1 yıl 😔😔😔 Yorumla Altanlaaa +1 yıl Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir Yorumla gürrkaann +1 yıl Ben gideni değil giden beni kaybetmistir Yorumla Altanlaaa +1 yıl Aşk bi sudur içmesini bilene Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Lütfen ama ya... Yorumla gürrkaann +1 yıl Noldu pembis abi Yorumla
hayalperest5667 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Gittiği gün bitmiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır ben kimseyi hiç bir şekilde affetmezdim. giden gitsin. gittiyse demek ki sevgisi bitmiştir
Birkez giden kişi yine tekrar eder en küçük anlaşmazlıkta. Affetmek, affetmemek ayri bir konu da tekrar kabul etmemek daha mantıklı fikrimce
Düşündürdü.
Bir şeyler bittiyse zorlamamak lazim yine. olmaz çünkü
Teşekkürler 🌻🌹
Rica ederim
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...
Cevap için teşekkürler: )
Hayır tabii ki, bir kere vazgeçmiş olması yeterli bence.
Belki insanlar affedebilir ama ben kimseyi affetmem, affetsem bile iletişim biter artık.
Giden gidiyorsa o kapıyı açılmayacak şekilde kapatmasını da bilirim
hayır dedim çünkü zaten giderken seni kaybetmeyi senin yokluğunu göze almıştır. Ya sana dönmeye mecbur kalmıştır ya da sonradan değerini farkına varmıştır. Ya çok iyi bir oyuncuysa
Ayrılık sebebine bakılıp karar verilmeli 😉
Neden gittiğine göre affedilebilir
Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.
Hayır, gittiği gün bitmiştir.
Neden gitti o önemli
Bu yaşıma geldim geri döneni daha görmedim
Hayır belki
gidene dur diyemem giden gider zaten
😔😔😔
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir
Ben gideni değil giden beni kaybetmistir
Aşk bi sudur içmesini bilene
Lütfen ama ya...
Noldu pembis abi
Gittiği gün bitmiştir