Platonik aşık hiç olmadım, şükür olmaya da niyetim yok. Imkansız aşk "Çok özledim ama uzak durmak zorundayım, bu acıyı bilemezsin sen". Platonik aşk yaşadınız mı?
@Greenwich-london472 sevdiğiniz insan dokunacak kadar yakın. Ama dokunmanız onun mutluluğunu bozacak, sevdiğinizi bilmesi onu mutsuz veya huzursuz edecek. Bu sebeple ben severim ama o hiç bilmez ve gözlerine bakmadığım için anlayamaz.
Anladim... üzüldüm anlattiklariniza. Ama sadece coo az bir kismi biliyorum. Acaba, sizi degil de o kızıştı sevme nedeni, siz onu zamani gelip evlilikle hayat arkadasligiyla taclandirnadiniz mi? Gereken hareketi bekleyip gelmedigini ya da hic gelmeyecegini görünceye, hic olmayacak kisilere "evet" diyebiliyor kadinlar.
@Greenwich-london472 Seçme nedeni onun evlenme tarihi daha önde idi. Evlilik değişir olay mutluluktur tezini yaşayarak kanıtladı. Evde kalmak değildir olay. Nerede nasıl mutlu isen öyle yaşamak, yaşamak demektir
Pek anlamadim ama sizi anlamaya çalisiyorum.. Bir kadin olarak kendi fikrimi söylersem, ve kadinlarin dünyasından bakarak, belki karsinizda ki kisi için, mutluluk = sizinle + evlilik demekti. Bunu bulamayinca evlendi, belki sevmedigi biriyle.
@Greenwich-london472 Hayat böyle olmasını gerektirdi heralde. Belki ben onun yerinde olsam aynını yapardım. Allah mutlu etsin. Diyecek ve yapacak başka bişey yok
Platonik aşk yaşamadım yaşayanlardan gördüğüm kadarıyla sahibini bir hayli zorlayıp gönül yorgunluğu bırakan bir olay Aşkı doyasıya yaşamak isteyenlerden olarak platonik aşk bana göre değil...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok özledim ama uzak durmak zorundayim. O beni seviyor bende onu seviyorum. Onun beni sevdigini bile bile ona sevdigimi söyleyemiyorum. Ve imkansziz. Sen bu aciyi biliyormusun?
En İyi Cevaplar