• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Olgun erkeklerle flört etmenin en cazip yanları neler?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
Senden iyisini mi bulacak anacım :/
Flört Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• elifece6152
    elifece6152 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Hayata bakışınız bile değişiyor. Daha akılcı ve mantıklı kararlar almaya odaklanıyorsunuz ve flört dönemi bitse aranızdaki bağ kopsa bile diğer aptal aşıklar gibi yıkılmıyorsunuz. Ve zamanla sizde olgun bir kadın oluyorsunuz

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• kimyonlunar
    kimyonlunar Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Mantıklı konuşuyolar değer veriyorlar ve naza katlanıyolar en azından alttan almasını biliyolar kızları da iyi tanıyorlar ergenler gibi çekemem diyip çekip gitmiyolar :) olgun erkekler hep dikkatimi çekmiştir

6
    1 Yorumla
    • kimyonlunar
      kimyonlunar
      +1 yıl

Teşekkürler 🧡

Yorumla
  • süperbenn
    süperbenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Aldıkları kararlar, attıkları adımlar daha sağlam olur. Hayata daha mantıklı yaklaşırlar.

2
    1 Yorumla
    • süperbenn
      süperbenn
      +1 yıl

Teşekkür ederim :)

Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Tecrübelidir, maddi olarak kendi düzenini kurmuştur. Kadınlara güvenilir görünüyor.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

84

Cevap

109

Cevap

• tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Hayatın her yönünü severler, şikayet etmekle ya da olayların daha değişik olmasını istemekle vakit kaybetmezler.
    Bağımsızlıklarına çok düşkündürler.
    Sevgi anlayıştan, sevdiklerine hiçbir şeyi zorla kabul ettirmemeyi gerektirir.
    Onay arama ihtiyaçları yoktur, övgü ve ödül talep etmezler.
    Çok net ve dürüst konuşurlar, çünkü vermek istedikleri mesajları başkalarını memnun etmek için dikkatli kelimeler arkasına gizlemezler.
    Gülmeyi ve yeri gelince başkalarını güldürmeyi iyi bilirler.
    Kendilerini ve hayatı şikayet etmeden kabullenirler. Maddi ve manevi benliklerini sahteliklerle gizlemezler.
    Fıtri ve tabidirler, başkalarına eğlenceli gelmeyen şeylerden zevk alma yetenekleri vardır. Gün batımını izlemek ya da kırlarda küçük bir gezinti yapabilmek, yaralı bir kediyi veterinere götürmek onlar için mükemmel bir-şeydir.
    Başkalarını çok iyi anlarlar, şaşırıp şok olmazlar.
    Gereksiz kavgalarda asla taraf olmazlar.
    Hastalık hastası değildirler.
    Dürüsttürler; yalan söylemezler, olayları çarpıtmazlar.
    İnsanlar hakkında konuşmaz, insanlarla konuşurlar.
    Titizlik ya da düzenlilik gibi dertleri yoktur, verimli yaşamaya bakarlar. Organizasyon nevrozundan bağımsız olduklarından kâşiftirler aynı zamanda…
    Bu insanların müthiş enerjileri vardır, enerjileri hayatı ve hayattaki faaliyetleri sevmelerinin sonucudur.
    Şiddetli bir merak duygusuna sahiptirler. Hep araştırır, hayatlarının her anım kavramak isterler. Her insan, varlık ve olay daha çok öğrenmek için bir fırsattır.
    Başarısız olmaktan korkmazlar, hatta onu sevinçle kabul ederler. Bu insanlar kendilerine zarar verecek duygulan yok etme ve kendilerine verdikleri değeri artıracak olanları doya doya yaşama yeteneğine sahiptirler.
    Asla kendilerini savunma ihtiyaçları duymazlar. Basitçe “Her şey yolunda, biz yalnızca farklıyız. Anlaşmak zorunda değiliz!” derler. Bir tartışmayı kazanma ve muhatabı yanlışlığına ikna etme ihtiyacı duymadan hemen orada keserler.
    Değerleri dar değildir; bu yüzden insan kazanmaya çalışırlar, kaybetmeye değil.

2
    6 Yorumla
    • tiryakinimtiryakin
      tiryakinimtiryakin
      +1 yıl

Kimseyi putlaştırmazlar. Herkesi insan olarak görür, hiç kimseyi insanüstü konuma getirmezler.

Başkalarının yeteneksizliği sebebiyle kazanmak yerine, zaferi kendi gayretleriyle elde etmeyi yeğlerler.

Onun bunun hatalarıyla ilgilenmezler, kendi değerlerini yaşayıp yaşatmaya çalışırlar.

Tökezleyip düştüklerinde tekrar ayağa kalkar ve sızlanmadan yaşamaya devam ederler.
      Mutluluğu kovalamazlar, sadece yaşarlar ve mutluluk onları bulur. Cidden nadir bulunan insanlardır, onlar için her gün mükemmeldir.

Yorumla
    • blade063
      blade063
      +1 yıl

güzel anlatmışsınız!

Yorumla
    • tiryakinimtiryakin
      tiryakinimtiryakin
      +1 yıl

teşekkür ederim..

Yorumla
    • blade063
      blade063
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
    • Gsdilek
      Gsdilek
      +1 yıl

Hergün mükemmel ve her saniye çok kıymetlidir çok güzel anlatmışsınız ☺️

Yorumla
    • tiryakinimtiryakin
      tiryakinimtiryakin
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
  • Mira_Isik
    Mira_Isik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 85 , eic 75%
    +1 yıl

Şu olgun adam tabiri midemi bulandırıyor. Buna kısaca yaşlı zenginler yazın. Çünki hiçbir genç güzel kız 40yaşında fakir adamla evlenmez. 25 yaşında bir kız için 40 yaşında fakir adam yaşlı adamdır, ama para avcısı kızlar için 40yaşında zengin adamlar olgun adamlarıdır. Ben 31yaşında bir bayanım ben bile 40yaşında adama abi diyorum zengini fakiri farketmez. Bunun adına olgun sevmeyen diyorsanız çocuksu seviyorum anasını satıım. Olgun olgun diyonuz ama ben şimdi kalksam 45yaşlıyla evlensem adam yaşlı kalacak ben genç ve istemsizce midem bulanacak yaşlı kocadan. He para için bazıları yüzüne yastık g*ötüne bastık yapıyorsa o kendi midesizliği. İstediğiniz kadar dislike yapa bilirsiniz şimdi! (Not-asla kendimden küçüğe de bakmadım)

12
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

78 yaşında hayatın yükü omuzlarında...

Yorumla
    • Mira_Isik
      Mira_Isik
      +1 yıl

Yine yorumu okumadan yorum yazan silsilesinden..

Yorumla
    • Eğitilme
      Eğitilme
      +1 yıl

Güzel yorum.

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

31 yaşındaysan sana uyan 40 ve üstü zaten, 40'ı beğenmemek nedir? Kendini 18-20 mi düşünüyorsun acaba?

Yorumla
    • Mira_Isik
      Mira_Isik
      +1 yıl

@oromero herkes kendisinden 9-10yaş büyükle evlenecek diye bişey yok! Düşünsene adam 10yaşındayken ben Yoktum hayatta.

Yorumla
    • Mira_Isik
      Mira_Isik
      +1 yıl

@Eğitilme teşekkürler.

Yorumla
    • Mira_Isik
      Mira_Isik
      +1 yıl

@oromero ve ayrıca iyi oku istersen. Ben orda 45yaşla evlenmekten bahsetmişim.. Kendimden 14-15yaş büyük olanı ne yapayım? Bu kadar bakımlı olacam kendime bakacam ki kendimden 15yaş büyükle mi evleneyim? Milyoner olsa bakmam yüzüne!

Yorumla
    • Eğitilme
      Eğitilme
      +1 yıl

@Mira_Isik rica ederim.

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

Duygusal anlamda düşündüğünde hak verebilirim ama işin fizyo-biyolojik gerçekleri var, ikisi de 45 yaşında erkek ve kadını düşünün, kadınlar ortalama 45-47 yaşlarında menopoza girerken erkeklerde andropoz 50-55 ten sonra başlıyor, yani aslında doğal olarak 10 yaş civarında bir mantıklı açıklama var, yine de düşüncene saygı duyarım :)

Yorumla
    • Mira_Isik
      Mira_Isik
      +1 yıl

@oromero peki kadın menopoza giriyor da erkeğin cinsel hayatının bitmeyeceği, prostat olmayacağı garantisi var mı? Bunun garantisini kim vere bilir? Peki 30lu yaşlarda menopoza giren kadın yok mu? Var değil mi? Demek ki evliliği cinsellik üzerine de kurmayacaksın. Hem açıkçası ben yaşı büyük olup da genç kızlara bakan insanlardan da korkarım ve midem bulanır. Hani bu şey gibi göbekli yaşlı müdürlerin kızı yaşında sekreterlerle ilişki yaşaması gibi.

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

Ben genelden bahsediyorum , tabii ki farklı kişilerde farklı yaşlarda bu durum gerçekleşebilir, yine de verdiğin örnekten yola çıkayım, göbekli yaşlı patronun hiç aklında yokken genç sekreterin ona ilgi duyup cinsel beklenti içine girmesi de bir ihtimal dahilinde değil midir?

Yorumla
    • Mira_Isik
      Mira_Isik
      +1 yıl

@oromero işte tam da bu yorumumda yaşlı zengin avcısı diye onlardan bahsetmiştim. Şimdi benim lafıma geldiniz mi? O yaşlı göbekli adam o sekreter kizin sadece temizlikçi elemanı olsaydı o kız ona bakar mıydı? Bakmazdı. Burda demek ki konu olgunluk değil paradır. Genç güzel bir kız asla bekar genç bir adam varken gidip yaşlı göbekliyle evlenmez fakirse o adam. Zenginse evlenir. Ki bu mide bulandırıcı.

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

İşte tam da burada, senin iğrenç bulduğun bir durum başkası için zevk kaynağı olabilir, yaşlılara ilgi duyan herkesi para avcısı diye fişlemen de doğru değil bence.

Yorumla
    • Eğitilme
      Eğitilme
      +1 yıl

Arkadaşlar biriniz bir konudan bahsetti, erkek arkadaş ise başka açı ile tam anlam veremeden yaklaştı yoruma ve böylece devam etti, bakış açılarınız farklı olaya , varsayımlar üzerinden kendinizce yorum yapıyorsunuz. Tartışmanızı sadece uzatıyorsunuz, bitmiş olan konuyu. Sizden ricam devam edecekseniz özelden yazın, Lütfen.

Yorumla
    • Mira_Isik
      Mira_Isik
      +1 yıl

@oromero genç güzel bir kız için yaşlı göbekli bir adam neden zevk kaynağı olsun

Yorumla
    • Mira_Isik
      Mira_Isik
      +1 yıl

@Eğitilme haklısınız görüş sahibi de rahatsız olur bildirimlerden.

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

Valla öyle şeylerden zevk alanlar var ki bu ilkede, bu genç kız çok masum kalır, @Eğitilme isteyen istediği kadar yorum yazar cevap verir, sen de yazar veya yorum yaparsın, başkalarına müdahale veya yönlendirme gibi bir yetkin ve etkin yok.

Yorumla
    • Eğitilme
      Eğitilme
      +1 yıl

Anlıyorum , benden bu kadar. Kusura bakma, çok FARKLIYIZ. Sen çok ileri görüşlüsün şimdi anladım. bb , @oromero

Yorumla
    • oromero
      oromero
      +1 yıl

@Eğitilme önemli olan FARKLIlardan uzaklaşman değil, FARKLI hissetmene rağmen sende de bir ışık gördüm, bb

Yorumla
  • burcushe
    burcushe Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

Olgun erkekle olmak muazzam keyiflidir. Fakat bu konuda olgun erkekle yaşlı erkeği birbiriyle karıştırmamak gerekir.

11
    3 Yorumla
    • OrgaZm_ZeuSu
      OrgaZm_ZeuSu
      +1 yıl

Yorumunu cidden cok begendim

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@burcushe: Yorumunuz doğru, tespitinize katılıyorum.

Yorumla
    • burcushe
      burcushe
      +1 yıl

@fairtail Teşekkürler.

Yorumla
  • Guapa1
    Guapa1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Olgun erkek ne ya. Senden yaşça büyük birisiyle birlikte olursan. İlk başta senin neylerde eğlendiğini anlayamaz. Olgun ya hani. Çocuksu gelir. Sende istediğin şeyleri yapamazsın. Yanında abin baban gibi gezer. Sürekli bir ciddilik hakim olur. Yaşça değilde normal yandan olgun bile olsa hala aynı şeyler olur. Senin sevdiğin hareketlere çocuksu bile der.

4
    0 Yorumla
  • Odysseyy
    Odysseyy Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 33
    +1 yıl

Fazla da yaşlı olmasın davranışları olgun olsun yeterli.

7
    0 Yorumla
  • TarifsizBoşluk
    TarifsizBoşluk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 71%
    +1 yıl

valla görüşlere baktım 15 yaş büyük olabilr diyenler var yaşın önemi yok diyen var mı göremedim ama öyle düşünenlerde var ama bana göre benden en fazla 5 yaş kücük olmalı eğer büyük olacaksada en fazla 2 3 ki o kişiyi taşıyabileyim birbirimize hitap edebilelim yani olgun derken çoğu kişi yaş olarak bakmış beyine hiç deyinen olmamış her büyük erkek olgun diye bir şey yok valla yorumları okuyunca baya bir şaşırdım bir mal mal baktım ekrana bunlar beyin yerine başka bir şey mi kullanıyor diye

3
    0 Yorumla
  • SimonPaula
    SimonPaula Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Her daim genç kız bulamayacakları için elindekinin kıymetini bilirler, sinir olduğu bişey olsa bile söylemez alttan alırlar, parasını ona harcarlar, çalıştıkları için sürekli arayıp sormazlar sık boğaz etmezler. Kız olsam ve flört etmek istesem zengin bir dayı bulurum hiçbişeyime karışmazdı takılırdım öyle

3
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Burada bahsi geçen çınar genelde yaşı ilerlemiş , karakteri oturmuş insanlardan oluşuyor zannımca. Olgun erkeği/kadını bu sebepten seçilebilir genelde.

2
    0 Yorumla
  • GameDesigner34
    GameDesigner34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

Neden kadın için erkeğin olgun olması gerekiyor. Neden hep düzeltilmesi gereken taraf erkek olmalı gibi yansıtılıyor bunlar degilmi içinde şeytani barındıran masum gözüküp duyguları sömüren. Hayatimda bu kadar doyumsuz aç gözlü ve sömürgeci bir cinsiyet görmedim. Onlarin sevgisi bile kendilerini tatmin etmek amaçlı. En ufak Sorunda dm sinde daha yakışıklı ya da paralı adam stalklarlar neyse beni kabul eden böyle etsin yoksa umrumda olmaz

5
    0 Yorumla
  • _VişneReçelii_
    _VişneReçelii_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 51%
    +1 yıl

40 ına merdiven dayamış bir adam hala ergenler gibi flörtleşme derdindeyse normal biri değil demektir

12
    2 Yorumla
    • Fincannsurat
      Fincannsurat
      +1 yıl

görüşünü sewdim😀

Yorumla
    • _VişneReçelii_
      _VişneReçelii_
      +1 yıl

@Fincannsurat 😘😘😘😃

Yorumla
  • bondbg
    bondbg Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Erkekler kadınlardan daha geç olgunlaştıkları için erkeğin yaşça kadından daha büyük olması daha iyidir.. iyi derken yaş aralığını abartmamak da gerekir.. 5-6 yaş hadi bilemedin 10 yaş max.. onun dışında daha olgun olacağı için yerine göre oturmasını kalkmasını gerekirse kız arkadaşına sahip çıkması vs.. gibi konularda genç bir erkeğe göre daha iyi çözüm bulur.. ayrıca cinsellik açısından da kadınların nelerden hoşlandığını ve nasıl tahrik ve tatmin edileceğini genç birinden daha iyi bilir..

1
    0 Yorumla
  • Eğitilme
    Eğitilme Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı.

Arkadaşlar biriniz bir konudan bahsetti, erkek arkadaş ise başka açı ile tam anlam veremeden yaklaştı yoruma ve böylece devam etti, bakış açılarınız farklı olaya , varsayımlar üzerinden kendinizce yorum yapıyorsunuz. Tartışmanızı sadece uzatıyorsunuz, bitmiş olan konuyu. Sizden ricam devam edecekseniz özelden yazın, Lütfen.

1
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

Kimine göre amca, kimine göre emmiyiz.
    Kimine göre ulaşılmaz, kimine göre ise bunak.
    Ama yaşın olgunlukla alakası olmadığını özellikle söylemek istiyorum. Ne 50-60 yaşında insanlar görüyorum çocuk gibiler, ne 25-30 yaşında gençler görüyorum hayat tecrübesi fışkırıyor.
    Bense zekâyı ve entelektüel kapasite ile cesur/ne istediğini bilen kişiliği önemsiyorum.

1
    6 Yorumla
    • Gsdilek
      Gsdilek
      +1 yıl

Ne bunağız ne de diğerleri kırk yaşı yaşlı görenler canımı sıkıyor benim bunu sizin için söylemedim yanlış anlaşılmasın bende sizin gibi düşünüyorum

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@Gsdilek
      Canınız sıkılmasın. Kişilerin özgür iradesiyle bize amca teyze demeleri bana hoş geliyor. Çünkü hayat tecrübelerimizi döksek şuraya ve bedava desek, hazine niyetine kapış kapış alıp götürecek çoğunluk da var. Ama en güzeli yaşın tanımını iyi yapmak;
      1 yaş = 1 yıl
      1 yıl = Dünyanın güneşin etrafında bir tur atması ise o zaman neden bu yaş muhabbetleri...
      Çünkü dünya ve güneş aynı ise kişi de aynıdır sadece yaşanmışlıklar farklıdır ziyadesiyle...

Yorumla
    • Gsdilek
      Gsdilek
      +1 yıl

Ben yaşımı çok seviyorum orda bir sıkıntı yok ama bazıları neyyyyy 42 mi diyince sinir oluyorum ☺️

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@Gsdilek
      Neyyyy 42 mi?
      ;)
      Bence size yıllanmış şarap gibi bakmaları gerekir ve tecrübelerinizden hem kız hem de oğlan çocukları faydalanmalıdır.

Yorumla
    • Gsdilek
      Gsdilek
      +1 yıl

Okullarda müfredatlara da gireyim 😂😂😂😂 teşekkürler ☺️

Yorumla
    • ici-vesma
      ici-vesma
      +1 yıl

@Gsdilek
      Öğretmenimiz dikkat çekti...

Yorumla
  • Blue4
    Blue4 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.

Ne istediğini bilen.. değer veren ilgi duyan... gereksiz tripler tartışmalara girmeyen. Tabi kadinin da biraz olgun olması gerek. Yoksa uyumsuzluk olabilir.

7
    0 Yorumla
  • EmrArs8955
    EmrArs8955 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bir kere laçka olmazlar hayatı tanımışlardır kadınını nasıl taşıyacaklarını bilirler ekonomik dengesini kurmuştur. Sevgililerine veya eşlerine anlayışlı olurlar nerde ne yapması gerektiğini bilirler ama tabi aradaki yaş farkı 4’ü geçmemeli yaş farkı büyürse karşılıklı anlaşmak zorlaşıyor

1
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Karakter olarak olgunluk her açıdan insana çok şey katar, olgunluktan kastın yaşsa çöp.

6
    0 Yorumla
  • Pluviophileof
    Pluviophileof Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 32%
    +1 yıl

Olgunluk karakter meselesi yaş değil. Olgun adamla rahat edersin kıymet bilir yol yordam bilir yanında bir ağırlığı vardır. Gözü dışarda olmaz

7
    11 Yorumla
    • MoonLiveyouTU
      MoonLiveyouTU
      +1 yıl

helal olsun..

Yorumla
    • Pluviophileof
      Pluviophileof
      +1 yıl

Öyle ama...

Yorumla
    • MoonLiveyouTU
      MoonLiveyouTU
      +1 yıl

ya kendımden bılıyorum erkekte gercekten öyle 25 yasına kadar cok hayalı yasıyorsun sadece aklın baska yerde oluyor. sımdı ılıskılerınde sohbet saygı arıyor eskıden olsa hemen kavga edersın sımdı alttan alan naif biri oluyorsun.. düşünceli insan oluyorsun. cok haklısınız hayat tecrubesı.

Yorumla
    • Pluviophileof
      Pluviophileof
      +1 yıl

Kesinlikle haklısınız

Yorumla
    • MoonLiveyouTU
      MoonLiveyouTU
      +1 yıl

ben boşandım, ve kötu bır evlılık gecırdıgımden dolayı. şimdi inanın ilişkiden kaçar oluyor insan. acaba tanıcagım ınsanda öyle mi? eskı yaptıgınız hataları kesınlıkle yenı bır ılıskıde yervermıyorsunuz.. herseyın hayırlısı zaman cok farklı bızım zamanımızda sevgılı ask böyle degıldı.. buluşmak ıcın 4 ay arkadas olurda beklerdık sımdıkıler anında tanısıyor herseyı yıtırıyorlar malesef.

Yorumla
    • Pluviophileof
      Pluviophileof
      +1 yıl

Bende boşandım iyi anlıyorum sizi

Yorumla
    • MoonLiveyouTU
      MoonLiveyouTU
      +1 yıl

inanın ınsan sevmeye korkuyor. yıne mı yıkılırız yıne mı kullanılırız dıye. güzel sohbetınız ıcın teşekkür ederim. tanıştıgıma memnun oldum tekrar.

Yorumla
    • Pluviophileof
      Pluviophileof
      +1 yıl

Bende.

Yorumla
    • MoonLiveyouTU
      MoonLiveyouTU
      +1 yıl

size yazmak ıstedım yazamadım. burdan konuşmak ıstemedım. eger sızı rahatsız etmezsem. lutfen yanlış anlamayın.

Yorumla
    • MoonLiveyouTU
      MoonLiveyouTU
      +1 yıl

çalışıyormusunuz?

Yorumla
    • mrtbüyuk
      mrtbüyuk
      +1 yıl

Yazilmamasinin bir sebebi var demkki öyle degilmi kardeşim

Yorumla
  • yagmurveray
    yagmurveray Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 53%
    +1 yıl

Olgun kişi beni her durumda taşıyabilir, fedakarlık nedir bilir, anlayış nedir bilir. Önemli olan yaşın büyük olması değildir, önemli olan tecrübedir ve tecrübe yaşla değil akılla, hayatla kazanılır

5
    0 Yorumla
  • Letsq0Baby
    Letsq0Baby Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sevişmeye tok, sevgiye aç adamlar çocuk gibi severmiş kadınını. Yine de maximum 15 yaş farkı olabilir. Öyle 20-30 yaş farkı da absürt.

6
    8 Yorumla
    • sevmistim64
      sevmistim64
      +1 yıl

Aynen benim gibi

Yorumla
    • TarifsizBoşluk
      TarifsizBoşluk
      +1 yıl

15 yaş büyük biriyle olursun yani öyle mi sadece meraktan sordum

Yorumla
    • Letsq0Baby
      Letsq0Baby
      +1 yıl

@TarifsizBoşluk Benim için 40 yaş çok büyük, olmam.

Yorumla
    • TarifsizBoşluk
      TarifsizBoşluk
      +1 yıl

neden peki 15 yaş dedin ki :D ya da 15 yaşı kim kabul eder acaba bence mantıklı düşünürsek eden olmaz diye düşünüyorum ama var tabi ilginç şeyler hayatta

Yorumla
    • Letsq0Baby
      Letsq0Baby
      +1 yıl

@TarifsizBoşluk Yelpaze en fazla 15 olabilir diye düşünerek yorum yaptım. Ben 25 yaş fark ile evleneni de gördüm.

Yorumla
    • TarifsizBoşluk
      TarifsizBoşluk
      +1 yıl

ona bakarsan günümüzde insanlar o kadar sapkın ki atla eşekle köpekle cansız bir varlıkla şişme bebek araştırırsan bulursn neyse evlenen var ki 25 yaş 30 yaş normal değil 30 yaşındaki bir gencin 60 yaşında bir teyzeyle evlendiğide var ki seviyorum diyor bide kadını ki mal varlığından ya da psikolojik sıkıntılarından dolayı öyle yapıyor olabilir :D yoksa hiç normal değil günümüzde insanlar geç gelişmeye başladı eskinin insanları biraz daha sorumluluk yüklenebiliyordu ama günümüzde yok malesef :D öh prof. olacak adamım buralarda harcanıyorum ya

Yorumla
    • Letsq0Baby
      Letsq0Baby
      +1 yıl

@TarifsizBoşluk 22 yaşına göre biraz daha olgunsun ama yine de çocuksun.😃
      Ayrıca kadının büyük olduğu ilişkiler sorgulanabilir.
      Erkeğin büyük olduğu ilişkilerde genelde kadın yalnızlığından yakalanmıştır ya da maddiyata yaslanmıştır.

Yorumla
    • TarifsizBoşluk
      TarifsizBoşluk
      +1 yıl

:D olgunsun ama yine de çocuksun yorumun için teşekkür ederim yeri vakti geldiğinde nası hareket edeceğimi bilirim açıkçası 2 3 yaş büyük birinide taşırım diye düşünüyorum ama karakter itibariyle samimi ve deli dolu biri olduğum için çocuk ruhluyum yani karşımadakinin bunu sorun etmemesi lazım bunu sevmesi laızm ki yürüsün ztn karşımda da kendim gibi bir insan ararım yani anlaşabilmek için ha sevgimi saygımı sadakatimi karşıdaki insana net bir şekilde ifade eder ve tekrar sölüyorum taşırım karşımdakini yani senin dediğinde doğru genel olarak kız erkek fark etme büyük yaşta biriyle evlilik genelde maddiyattır ama kadın kücük erkek büyükse bu pek maddiyata dayanmaz hemde yalnızlıktan değil kadının daha çabuk olgunlaşmasından dolayı yani bide büyük biriyle beraber olsam sorgulamaları umurumda olmaz hem mutluysam gerisi önemsiz : )

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Olgun erkeği bilmemde olgun kadının tadı bir başka oluyor ya :D 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hep olgun kadınları beğenmişimdir daha kadınsı görünüyorlar ve bir erkeği doyuracakmış hissi veriyorlar. olgundan kastım 35 yaş üzeri kadınlar. Bence her erkek aslında olgun kadın sever

1
    0 Yorumla
  • Creambruule
    Creambruule Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

20 yaşında bir kız olsam 30 yaşında erkeğe bakmazdım.
    Bence arada çok yaş farkı olmamalı

8
    2 Yorumla
    • Sıradannbirisii
      Sıradannbirisii
      +1 yıl

Helal olsun.

Yorumla
    • küstümmm
      küstümmm
      +1 yıl

yakısıklı olunca secmiyosunuz

Yorumla
  • rasputin1870
    rasputin1870 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl

Kont Olaf 😅 En sevdiğim kötü karakterlerden birisi ama son sezonda üzdü

Spoiler vermeyeyim 😔😔

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi karaktere mi dönüştü jfjd diziye 2 bölüm tahammül edebildim.

Yorumla
  • LostRain
    LostRain Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.

Bana kalırsa 3 4 yaş farkı iyidir ya olgunluk kişiliğe bakar yaşta arayanlar olgunluğu ancak yanılmış olanlardır.

4
    0 Yorumla
  • duruduyarli
    duruduyarli Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Yaşı genç olsa da karakter olarak olgun olmalı kafa yapısı olgun olmalı cahil olmamalı bide bide beni çok sevmeli çok sevmeli sevildiğimi hissetmek istiyorum.

5
    1 Yorumla
    • Azgın7042
      Azgın7042
      +1 yıl

Aynen oyle katılıyorum

Yorumla
  • omerrgg
    omerrgg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

Olgun bir erkek kendinden yaşça küçük bir kadını gerçekten seviyorsa birlikte olur bence en azından benim için öyle benim sevgilimle aramızda 15 yaş var. Hayatımda ilk defa aşık oldum ve çok güzel bir ilişkimiz var onunla evlenmeyi düşünüyorum

3
    0 Yorumla
  • Soransadece
    Soransadece Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kimseyi büyütmek zorunda kalmazsın, annesi değil sevdiği olursun

6
    1 Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

Gerçekçi bir cevap 👍👌👏🏻👏🏻

Yorumla
  • a21718o
    a21718o Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben 19 sevgilim 29 yasinda ve aileler sorun olmasa biz gayet güzel anlasiyoruz bir kere yasicaklarini yasamis oluyorlar artik heycan yerine sevicekleri birini istiyorlar ilgili oluyorlar sahipleniyorlar ben kendi yasimdakilerle anlasamam en iyisi boyle hem onu coook da seviyorum ❤

2
    0 Yorumla
  • Vanilin07
    Vanilin07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Olgun ama trip atıyorsa 🤣 yaşla alakası yok bacım ruhu olgun olsun🤣 haydiiii

5
    4 Yorumla
    • Kısıkgözlüvampir
      Kısıkgözlüvampir
      +1 yıl

Şanssızlık işte 😂😂😂😂 yapacak bişiy varmı😂😂

Yorumla
    • Vanilin07
      Vanilin07
      +1 yıl

Anlamadım beyefendi?

Yorumla
    • Kısıkgözlüvampir
      Kısıkgözlüvampir
      +1 yıl

Belli 😒

Yorumla
    • Kısıkgözlüvampir
      Kısıkgözlüvampir
      +1 yıl

Trip yaparım bak😂😂

Yorumla
  • eşinin_birtanesi
    eşinin_birtanesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 66%
    +1 yıl

Hicbir cazip yani yok aksine iğrenç kendi denginle olacaksın

5
    0 Yorumla
  • XXlovesXY
    XXlovesXY Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

olgun erkekler herseyin kiymetini daha iyi biliyo sanki :S ve daha iyi anlayip goruyolar bazi seyleri -- butun hepsi degil ama bazilari oyle

3
    2 Yorumla
    • snngnc
      snngnc
      +1 yıl

Kadin isi biliyo

Yorumla
    • küstümmm
      küstümmm
      +1 yıl

aynen ben

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kart horozların parasını ye bırak... Iste bu kadar basit.. Enayi parası :D

8
    8 Yorumla
    • harbideli
      harbideli
      +1 yıl

Zaten onlar da senin gibileri yiyip birakiyor. Paraya tav olan kasar cok nasilsa 😂😂

Yorumla
    • Kayıpadam09
      Kayıpadam09
      +1 yıl

Paralarını alda beraber yiyelimm😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Kayıpadam09 Haha aynen.. 21 yaşındayım.. Çok saf mı oluyorlar ne anlamıyorum.. Genç erkekler varken, neyine bakalım amca. tabiki parana: D

Yorumla
    • Kayıpadam09
      Kayıpadam09
      +1 yıl

Sen ye diye kazanıyorlar demek ki😂Bi yemeğe çıkarırsın artık beni dimi😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amcalarım, 40 yaşınızı aştıysanız amcasınız yani.. Kırk yaş bunalımına girip abuk subuk durumlara düşürüyorsunuz kendinizi üzülüyorum.. Eşinize bakın çocuklarınıza bakın. Ha maddi olarak kullanılmaya hazırsanız sizin bileceğiniz iş, aldatabilirsiniz kendinizi. Ama bir erkekle bir kızın arasındaki yaş farkı 5 olursa normal derim, 10 olursa da aşk ihtimalini düşünebilirim ama dahası olmaz. Nefisler uymaz, jenerasyon uymaz. Ozamanda devreye menfaatler girer. Alan memnun veren memnun diyorsanız, al gülüm ver gülüm kendinizi aldatabilirsiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

E heralde, öyleleri zaten kızın erkek arkadaşına hazırlıklı olsunlar bence:)))) Ne bekliyorlarki

Yorumla
    • Kayıpadam09
      Kayıpadam09
      +1 yıl

Onlar ne bekliyor bilmem de ben seni bekliyorum :)

Yorumla
    • bomonti216
      bomonti216
      +1 yıl

o kadar parayı niye kazanıyoruz ) birileri yiyecek elbet

Yorumla
  • oromero
    oromero Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.

Olgun derken çok yaşlıya gidenlerin temel amacı paradır, normal yaştaki birinden bahsediyorsak ilgi, tecrübe ve bilinçli yaklaşımın avantajları oluyordur bence.

3
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Hem kadın ruhundan tecrübelerimizle daha iyi anlar, üzmez, bulutlarda gezdirir, tüm şımarıklığı ve çocuksuluğu çekeriz :P

3
    0 Yorumla
  • _seboist_
    _seboist_ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.

5-6 yası geçmemeli bence. Yas farkı ne kadar büyürse problemleriniz de bir o kadar artar. Yaslar yakın oldugunda birbirinizle daha iyi anlasırsınız. Birlikte yaslanmak en güzeli.

1
    1 Yorumla
    • Hakan_xc
      Hakan_xc
      +1 yıl

Her yaş farkı çok olan bir değil modern kafa yapısı önemli 48 yaşında dayım fransadan geldi burdaki 25 yaşındaki erkeklere taş çıkartır hem akıllı hem yakışıklı hemde adam gibi adam insan yani. en önemlisi hangi şartlarda yaşadığı çok önemli insanın. Ama buraya zorunlu ihraç etti fransa fazla yaşayamadı bu türkiyede 20 sene fransada yaşa 1senede türkiyede öl.

Yorumla
  • eddieschwarz
    eddieschwarz Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl

Kadin da olgun olmali ki erkek tarafindan flort icin tercih edilebilsin.👍
    Siz yas acisindan demissiniz, fakat ben kisilik acisindan yaklasiyorum olaya 🤞

1
    0 Yorumla
  • TichaLaska
    TichaLaska Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.

Soğukkanlı olurlar ve bu cıvık olanlara nazaran mükemmel

4
    0 Yorumla
  • Uykucununşirinesi
    Uykucununşirinesi Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 40%
    +1 yıl

Flört degil sevgiliydik. Delice bir sevdaydı bizimkisi sonra sonuc hüsran..

4
    10 Yorumla
    • küstümmm
      küstümmm
      +1 yıl

vay be

Yorumla
    • psikolog3591
      psikolog3591
      +1 yıl

kaç yaşındaydı o

Yorumla
    • Uykucununşirinesi
      Uykucununşirinesi
      +1 yıl

@psikolog3591 cok degil 13 yas vardi aramizda

Yorumla
    • Uykucununşirinesi
      Uykucununşirinesi
      +1 yıl

@küstümmm ah ah😯

Yorumla
    • psikolog3591
      psikolog3591
      +1 yıl

neden sonu hüsran oldu ilişkinizin?

Yorumla
    • Uykucununşirinesi
      Uykucununşirinesi
      +1 yıl

@psikolog3591 yasima küçük dedi ki en basindan beri biliyordu istemedi bela okudu agladim kizdi yalvardım umursamadi bilmiyorum cok degisti hic olmadigi biri gibi davranmaya basladi benden nefret ediyor sanki

Yorumla
    • psikolog3591
      psikolog3591
      +1 yıl

alla allaaaa. durduk yeremi yaşını bahane etti ayrılalım dedi anlamadım ben tam olarak detaylı anlatman lazım yoksa bilemeyiz asıl sebebini niye bela okusun ne yaptın ki ona?

Yorumla
    • Uykucununşirinesi
      Uykucununşirinesi
      +1 yıl

@psikolog3591 gercekten psikolog musun

Yorumla
    • psikolog3591
      psikolog3591
      +1 yıl

gerçek psikolog olsak ücretsiz bu işi yapmayız heralde :D
      gönüllü psikoloğum :D psikolog hissediyorum kendimi :D psikologdan eksik yanım yok
      (diploma hariç) :D

Yorumla
    • Uykucununşirinesi
      Uykucununşirinesi
      +1 yıl

@psikolog3591 peki.

Yorumla
  • sırmadumlu
    sırmadumlu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 64%
    +1 yıl

4'ü geçmesin olgunluğun önemi yok beraber çocuk gibi Yaşar zamanı geldiğinde de beraber olgunlaşırız.

2
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Pek doğru değil diye düşünüyorum, kuşak farkı oluşmayacak kadar bir yaş farkı olabilir ama fazlası uyumsuzluğa ve hızursuzluğa yol açar bence

2
    0 Yorumla
  • jxjxjbxxnxnxn
    jxjxjbxxnxnxn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 31%
    +1 yıl

Bence çok güzel. olgunluktan kastın en yüksek 7 yaź

3
    0 Yorumla
  • cerennnnylmz
    cerennnnylmz Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.

Herseyin bilincinde saygılı anlayışlı hayatın değerini bilen oluyor. ne istediğini bilir en önemliside :)

3
    0 Yorumla
  • Uykusuz1453
    Uykusuz1453 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

Ne istediğini bilir senin de aklını karistirmaz kendinden emindir

3
    0 Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 77%
    +1 yıl

Çocukça konuşmaları hareketleri olmaz kelimeleri mantıklıdır 😂

3
    0 Yorumla
  • Nksan-
    Nksan- Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

Bana hep gereksiz bi' balon olarak gelmiştir bu durum.

3
    0 Yorumla
  • betulumme
    betulumme Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Eğlenceli olmazlar ciddi olurlar ama tecrübeli olmaları bilgileri onları cazip kılan. Ve yaş gittikce karizmalaşma denen bir şey var.

1
    1 Yorumla
    • küstümmm
      küstümmm
      +1 yıl

tıpkı ben

Yorumla
  • HsynTnn
    HsynTnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 60 , eic 36%
    +1 yıl

Tek avantajı varsa, bir tek kulağının arkası kaldığı için daha dengeli olmak zorunda olduğunu bilir ve bunu uygulamaya çalışır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olgun derken bence yaş olarak anlaşılmaması lazım karakter olarak olgun tercihimdir.

6
    0 Yorumla
  • melisaakarlar
    melisaakarlar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Olgun erkek değil de olgun insanlar her konuda hayatı kolaylaştırıyor bence.

9
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çocukça tavırları tripleri olmaması sana birşeyler katabilmesi güzel.
    Eksi yönleri ise ilgisiz oluyorlar genelde daha olgunca düşündükleri için ilgi açısından bize yetemiyorlar

3
    0 Yorumla
  • myloves
    myloves Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Adı üstünde olgun. Olgun olmayan erkeğe dayanamam ergenlikten çıksın önce

2
    1 Yorumla
    • Kuzey_Kivancc
      Kuzey_Kivancc
      +1 yıl

tebrik ederim. en güzel yorumu sen yapmışsın

Yorumla
  • ɱüșƙülρĕšĕňt
    ɱüșƙülρĕšĕňt Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Daha anlayisli daha guvenilir ayrica uckuru icin seni sevmez bence sevdigi icin sever gereksiz knusmalar yoktur cicimli canmli :D

2
    0 Yorumla
  • lovelycat95
    lovelycat95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Kendini ispatlamaya çalışırsın uğraştırması güzel :D

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ya işyerlerindeki olgun karılar halen ergen modundalar erkete yakışıklı ve paralı arıyolar birde kaslı bakıyorum ablaya (teyzeye) göbek düşmüş sarkmış ağız leş birde ne istiyor hasbam :)))

2
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Nerede, nasıl davranacağı için onu tamamlamak zorunda kalmazsın.

2
    0 Yorumla
  • Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Oturmuş bir karakter ve kişilik.. Ayrıca olgunluğa yaş olarak da bakmamak lazım

2
    0 Yorumla
  • Camelliaa
    Camelliaa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Hayatı daha ciddiye alırlar.

5
    0 Yorumla
  • OzlemSanver
    OzlemSanver Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bir performans beklememek lazım. parasal konuda tercih edilir genelde

4
    4 Yorumla
    • Kuzey_Kivancc
      Kuzey_Kivancc
      +1 yıl

nasıl bir performans bekliyorsun acaba?

Yorumla
    • OzlemSanver
      OzlemSanver
      +1 yıl

@Kuzey_Kivancc anlamaman için mal olman lazım

Yorumla
    • Kuzey_Kivancc
      Kuzey_Kivancc
      +1 yıl

kusura bakma daha senin gibi ortalık malı olamadım.

Yorumla
    • OzlemSanver
      OzlemSanver
      +1 yıl

@Kuzey_Kivancc sen o olayı o. cocukluguna taşımışsın zaten

Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

buradaki 20-30 yaş arası kızlar
    olgun erkeği 80 yaşında düşünüp cevaplamış

1
    7 Yorumla
    • TarifsizBoşluk
      TarifsizBoşluk
      +1 yıl

valla abi kız 25 yaşında 15 yaş büyük olabilir diyor 40 yapar :D yani bende anlamış değilim düşünmeden direk geleni mi yazıyorlar yoksa düşünüpte mi yazıyorlar bilemedim en fazla 5 yaş büyük olur ki ben kendimden büyük bir kadınla olursam en azından 2 3olması lazım ki taşıyabileyim

Yorumla
    • TarifsizBoşluk
      TarifsizBoşluk
      +1 yıl

hemde biraz hitap edelim birbirimize yani yaş odur

Yorumla
    • meinschicksal
      meinschicksal
      +1 yıl

@TarifsizBoşluk aynen öyle kardeşim. mide bulandırıcı falan yazmışlar yorumlara. ne mantıkla neye göre yazmışlar onu çözemedim bende :))

Yorumla
    • TarifsizBoşluk
      TarifsizBoşluk
      +1 yıl

:D düşünmek iyidir düşünün kamu spotu :D asdadas

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görselden etkilendiler herhalde ama adamın yanındaki kadin da zaten 35+ yani. Azıcık zorlasalar saksıyı anlam bulacaklar.

Yorumla
    • meinschicksal
      meinschicksal
      +1 yıl

adam da genç ama makyajla yaşlanmış sanki hıı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kont Olaf ya, dizi karakteri o. Absürt bir karakter zaten, tabii ki makyaj var.

Yorumla
  • yesilcim
    yesilcim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Değeriniz daha çok biliniyor gençliğinizden dolayı ve olgun oldukları için daha nazikler

2
    0 Yorumla
  • masalperisi88
    masalperisi88 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Olgun insanı daha iyi hissettirir hayata bakışını değiştirir

6
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Olgun erkeklerle flört etmenin en cazip yanları neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Olgun bir erkekle flört etmenin en çekici yanı nedir? 146 cevap verildi
Erkekler, flört ederken size ne denmesinden hoşlanırsınız? 71 cevap verildi
Erkekler Sende Neyi Çekici Buluyor? 47 cevap verildi
Erkeklere çekici gelen şeyler neler? 12 cevap verildi
Hangi konularda iyi flört ediyorsunuz? 11 cevap verildi
Erkeklerde çekici bulduğunuz her hangi bir şey ? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨