+1 yılHayata bakışınız bile değişiyor. Daha akılcı ve mantıklı kararlar almaya odaklanıyorsunuz ve flört dönemi bitse aranızdaki bağ kopsa bile diğer aptal aşıklar gibi yıkılmıyorsunuz. Ve zamanla sizde olgun bir kadın oluyorsunuz
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMantıklı konuşuyolar değer veriyorlar ve naza katlanıyolar en azından alttan almasını biliyolar kızları da iyi tanıyorlar ergenler gibi çekemem diyip çekip gitmiyolar :) olgun erkekler hep dikkatimi çekmiştir
61 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🧡
Aldıkları kararlar, attıkları adımlar daha sağlam olur. Hayata daha mantıklı yaklaşırlar.
21 Yorumla
Tecrübelidir, maddi olarak kendi düzenini kurmuştur. Kadınlara güvenilir görünüyor.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
+1 yılHayatın her yönünü severler, şikayet etmekle ya da olayların daha değişik olmasını istemekle vakit kaybetmezler.
Bağımsızlıklarına çok düşkündürler.
Sevgi anlayıştan, sevdiklerine hiçbir şeyi zorla kabul ettirmemeyi gerektirir.
Onay arama ihtiyaçları yoktur, övgü ve ödül talep etmezler.
Çok net ve dürüst konuşurlar, çünkü vermek istedikleri mesajları başkalarını memnun etmek için dikkatli kelimeler arkasına gizlemezler.
Gülmeyi ve yeri gelince başkalarını güldürmeyi iyi bilirler.
Kendilerini ve hayatı şikayet etmeden kabullenirler. Maddi ve manevi benliklerini sahteliklerle gizlemezler.
Fıtri ve tabidirler, başkalarına eğlenceli gelmeyen şeylerden zevk alma yetenekleri vardır. Gün batımını izlemek ya da kırlarda küçük bir gezinti yapabilmek, yaralı bir kediyi veterinere götürmek onlar için mükemmel bir-şeydir.
Başkalarını çok iyi anlarlar, şaşırıp şok olmazlar.
Gereksiz kavgalarda asla taraf olmazlar.
Hastalık hastası değildirler.
Dürüsttürler; yalan söylemezler, olayları çarpıtmazlar.
İnsanlar hakkında konuşmaz, insanlarla konuşurlar.
Titizlik ya da düzenlilik gibi dertleri yoktur, verimli yaşamaya bakarlar. Organizasyon nevrozundan bağımsız olduklarından kâşiftirler aynı zamanda…
Bu insanların müthiş enerjileri vardır, enerjileri hayatı ve hayattaki faaliyetleri sevmelerinin sonucudur.
Şiddetli bir merak duygusuna sahiptirler. Hep araştırır, hayatlarının her anım kavramak isterler. Her insan, varlık ve olay daha çok öğrenmek için bir fırsattır.
Başarısız olmaktan korkmazlar, hatta onu sevinçle kabul ederler. Bu insanlar kendilerine zarar verecek duygulan yok etme ve kendilerine verdikleri değeri artıracak olanları doya doya yaşama yeteneğine sahiptirler.
Asla kendilerini savunma ihtiyaçları duymazlar. Basitçe “Her şey yolunda, biz yalnızca farklıyız. Anlaşmak zorunda değiliz!” derler. Bir tartışmayı kazanma ve muhatabı yanlışlığına ikna etme ihtiyacı duymadan hemen orada keserler.
Değerleri dar değildir; bu yüzden insan kazanmaya çalışırlar, kaybetmeye değil.26 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi putlaştırmazlar. Herkesi insan olarak görür, hiç kimseyi insanüstü konuma getirmezler.
Başkalarının yeteneksizliği sebebiyle kazanmak yerine, zaferi kendi gayretleriyle elde etmeyi yeğlerler.
Onun bunun hatalarıyla ilgilenmezler, kendi değerlerini yaşayıp yaşatmaya çalışırlar.
Tökezleyip düştüklerinde tekrar ayağa kalkar ve sızlanmadan yaşamaya devam ederler.
Mutluluğu kovalamazlar, sadece yaşarlar ve mutluluk onları bulur. Cidden nadir bulunan insanlardır, onlar için her gün mükemmeldir. - +1 yıl
teşekkür ederim..
- +1 yıl
teşekkür ederim
Şu olgun adam tabiri midemi bulandırıyor. Buna kısaca yaşlı zenginler yazın. Çünki hiçbir genç güzel kız 40yaşında fakir adamla evlenmez. 25 yaşında bir kız için 40 yaşında fakir adam yaşlı adamdır, ama para avcısı kızlar için 40yaşında zengin adamlar olgun adamlarıdır. Ben 31yaşında bir bayanım ben bile 40yaşında adama abi diyorum zengini fakiri farketmez. Bunun adına olgun sevmeyen diyorsanız çocuksu seviyorum anasını satıım. Olgun olgun diyonuz ama ben şimdi kalksam 45yaşlıyla evlensem adam yaşlı kalacak ben genç ve istemsizce midem bulanacak yaşlı kocadan. He para için bazıları yüzüne yastık g*ötüne bastık yapıyorsa o kendi midesizliği. İstediğiniz kadar dislike yapa bilirsiniz şimdi! (Not-asla kendimden küçüğe de bakmadım)
1219 Yorumla
Soran+1 yıl78 yaşında hayatın yükü omuzlarında...
- +1 yıl
Duygusal anlamda düşündüğünde hak verebilirim ama işin fizyo-biyolojik gerçekleri var, ikisi de 45 yaşında erkek ve kadını düşünün, kadınlar ortalama 45-47 yaşlarında menopoza girerken erkeklerde andropoz 50-55 ten sonra başlıyor, yani aslında doğal olarak 10 yaş civarında bir mantıklı açıklama var, yine de düşüncene saygı duyarım :)
- +1 yıl
@oromero peki kadın menopoza giriyor da erkeğin cinsel hayatının bitmeyeceği, prostat olmayacağı garantisi var mı? Bunun garantisini kim vere bilir? Peki 30lu yaşlarda menopoza giren kadın yok mu? Var değil mi? Demek ki evliliği cinsellik üzerine de kurmayacaksın. Hem açıkçası ben yaşı büyük olup da genç kızlara bakan insanlardan da korkarım ve midem bulanır. Hani bu şey gibi göbekli yaşlı müdürlerin kızı yaşında sekreterlerle ilişki yaşaması gibi.
- +1 yıl
@oromero işte tam da bu yorumumda yaşlı zengin avcısı diye onlardan bahsetmiştim. Şimdi benim lafıma geldiniz mi? O yaşlı göbekli adam o sekreter kizin sadece temizlikçi elemanı olsaydı o kız ona bakar mıydı? Bakmazdı. Burda demek ki konu olgunluk değil paradır. Genç güzel bir kız asla bekar genç bir adam varken gidip yaşlı göbekliyle evlenmez fakirse o adam. Zenginse evlenir. Ki bu mide bulandırıcı.
- +1 yıl
Arkadaşlar biriniz bir konudan bahsetti, erkek arkadaş ise başka açı ile tam anlam veremeden yaklaştı yoruma ve böylece devam etti, bakış açılarınız farklı olaya , varsayımlar üzerinden kendinizce yorum yapıyorsunuz. Tartışmanızı sadece uzatıyorsunuz, bitmiş olan konuyu. Sizden ricam devam edecekseniz özelden yazın, Lütfen.
Olgun erkekle olmak muazzam keyiflidir. Fakat bu konuda olgun erkekle yaşlı erkeği birbiriyle karıştırmamak gerekir.
113 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu cidden cok begendim
Olgun erkek ne ya. Senden yaşça büyük birisiyle birlikte olursan. İlk başta senin neylerde eğlendiğini anlayamaz. Olgun ya hani. Çocuksu gelir. Sende istediğin şeyleri yapamazsın. Yanında abin baban gibi gezer. Sürekli bir ciddilik hakim olur. Yaşça değilde normal yandan olgun bile olsa hala aynı şeyler olur. Senin sevdiğin hareketlere çocuksu bile der.
40 YorumlaFazla da yaşlı olmasın davranışları olgun olsun yeterli.
70 Yorumla
+1 yılvalla görüşlere baktım 15 yaş büyük olabilr diyenler var yaşın önemi yok diyen var mı göremedim ama öyle düşünenlerde var ama bana göre benden en fazla 5 yaş kücük olmalı eğer büyük olacaksada en fazla 2 3 ki o kişiyi taşıyabileyim birbirimize hitap edebilelim yani olgun derken çoğu kişi yaş olarak bakmış beyine hiç deyinen olmamış her büyük erkek olgun diye bir şey yok valla yorumları okuyunca baya bir şaşırdım bir mal mal baktım ekrana bunlar beyin yerine başka bir şey mi kullanıyor diye
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer daim genç kız bulamayacakları için elindekinin kıymetini bilirler, sinir olduğu bişey olsa bile söylemez alttan alırlar, parasını ona harcarlar, çalıştıkları için sürekli arayıp sormazlar sık boğaz etmezler. Kız olsam ve flört etmek istesem zengin bir dayı bulurum hiçbişeyime karışmazdı takılırdım öyle
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurada bahsi geçen çınar genelde yaşı ilerlemiş , karakteri oturmuş insanlardan oluşuyor zannımca. Olgun erkeği/kadını bu sebepten seçilebilir genelde.
20 Yorumla
+1 yılNeden kadın için erkeğin olgun olması gerekiyor. Neden hep düzeltilmesi gereken taraf erkek olmalı gibi yansıtılıyor bunlar degilmi içinde şeytani barındıran masum gözüküp duyguları sömüren. Hayatimda bu kadar doyumsuz aç gözlü ve sömürgeci bir cinsiyet görmedim. Onlarin sevgisi bile kendilerini tatmin etmek amaçlı. En ufak Sorunda dm sinde daha yakışıklı ya da paralı adam stalklarlar neyse beni kabul eden böyle etsin yoksa umrumda olmaz
50 Yorumla
+1 yıl40 ına merdiven dayamış bir adam hala ergenler gibi flörtleşme derdindeyse normal biri değil demektir
122 Yorumla- +1 yıl
görüşünü sewdim😀
- +1 yıl
@Fincannsurat 😘😘😘😃
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkekler kadınlardan daha geç olgunlaştıkları için erkeğin yaşça kadından daha büyük olması daha iyidir.. iyi derken yaş aralığını abartmamak da gerekir.. 5-6 yaş hadi bilemedin 10 yaş max.. onun dışında daha olgun olacağı için yerine göre oturmasını kalkmasını gerekirse kız arkadaşına sahip çıkması vs.. gibi konularda genç bir erkeğe göre daha iyi çözüm bulur.. ayrıca cinsellik açısından da kadınların nelerden hoşlandığını ve nasıl tahrik ve tatmin edileceğini genç birinden daha iyi bilir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Arkadaşlar biriniz bir konudan bahsetti, erkek arkadaş ise başka açı ile tam anlam veremeden yaklaştı yoruma ve böylece devam etti, bakış açılarınız farklı olaya , varsayımlar üzerinden kendinizce yorum yapıyorsunuz. Tartışmanızı sadece uzatıyorsunuz, bitmiş olan konuyu. Sizden ricam devam edecekseniz özelden yazın, Lütfen.
10 YorumlaKimine göre amca, kimine göre emmiyiz.
Kimine göre ulaşılmaz, kimine göre ise bunak.
Ama yaşın olgunlukla alakası olmadığını özellikle söylemek istiyorum. Ne 50-60 yaşında insanlar görüyorum çocuk gibiler, ne 25-30 yaşında gençler görüyorum hayat tecrübesi fışkırıyor.
Bense zekâyı ve entelektüel kapasite ile cesur/ne istediğini bilen kişiliği önemsiyorum.16 Yorumla- +1 yıl
@Gsdilek
Canınız sıkılmasın. Kişilerin özgür iradesiyle bize amca teyze demeleri bana hoş geliyor. Çünkü hayat tecrübelerimizi döksek şuraya ve bedava desek, hazine niyetine kapış kapış alıp götürecek çoğunluk da var. Ama en güzeli yaşın tanımını iyi yapmak;
1 yaş = 1 yıl
1 yıl = Dünyanın güneşin etrafında bir tur atması ise o zaman neden bu yaş muhabbetleri...
Çünkü dünya ve güneş aynı ise kişi de aynıdır sadece yaşanmışlıklar farklıdır ziyadesiyle...
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Ne istediğini bilen.. değer veren ilgi duyan... gereksiz tripler tartışmalara girmeyen. Tabi kadinin da biraz olgun olması gerek. Yoksa uyumsuzluk olabilir.
70 Yorumla
+1 yılbir kere laçka olmazlar hayatı tanımışlardır kadınını nasıl taşıyacaklarını bilirler ekonomik dengesini kurmuştur. Sevgililerine veya eşlerine anlayışlı olurlar nerde ne yapması gerektiğini bilirler ama tabi aradaki yaş farkı 4’ü geçmemeli yaş farkı büyürse karşılıklı anlaşmak zorlaşıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Karakter olarak olgunluk her açıdan insana çok şey katar, olgunluktan kastın yaşsa çöp.
60 Yorumla
+1 yılOlgunluk karakter meselesi yaş değil. Olgun adamla rahat edersin kıymet bilir yol yordam bilir yanında bir ağırlığı vardır. Gözü dışarda olmaz
711 Yorumla- +1 yıl
helal olsun..
- +1 yıl
Öyle ama...
- +1 yıl
ya kendımden bılıyorum erkekte gercekten öyle 25 yasına kadar cok hayalı yasıyorsun sadece aklın baska yerde oluyor. sımdı ılıskılerınde sohbet saygı arıyor eskıden olsa hemen kavga edersın sımdı alttan alan naif biri oluyorsun.. düşünceli insan oluyorsun. cok haklısınız hayat tecrubesı.
- +1 yıl
Kesinlikle haklısınız
- +1 yıl
ben boşandım, ve kötu bır evlılık gecırdıgımden dolayı. şimdi inanın ilişkiden kaçar oluyor insan. acaba tanıcagım ınsanda öyle mi? eskı yaptıgınız hataları kesınlıkle yenı bır ılıskıde yervermıyorsunuz.. herseyın hayırlısı zaman cok farklı bızım zamanımızda sevgılı ask böyle degıldı.. buluşmak ıcın 4 ay arkadas olurda beklerdık sımdıkıler anında tanısıyor herseyı yıtırıyorlar malesef.
- +1 yıl
Bende boşandım iyi anlıyorum sizi
- +1 yıl
inanın ınsan sevmeye korkuyor. yıne mı yıkılırız yıne mı kullanılırız dıye. güzel sohbetınız ıcın teşekkür ederim. tanıştıgıma memnun oldum tekrar.
- +1 yıl
Bende.
- +1 yıl
size yazmak ıstedım yazamadım. burdan konuşmak ıstemedım. eger sızı rahatsız etmezsem. lutfen yanlış anlamayın.
- +1 yıl
çalışıyormusunuz?
+1 yılOlgun kişi beni her durumda taşıyabilir, fedakarlık nedir bilir, anlayış nedir bilir. Önemli olan yaşın büyük olması değildir, önemli olan tecrübedir ve tecrübe yaşla değil akılla, hayatla kazanılır
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeye tok, sevgiye aç adamlar çocuk gibi severmiş kadınını. Yine de maximum 15 yaş farkı olabilir. Öyle 20-30 yaş farkı da absürt.
68 Yorumla- +1 yıl
Aynen benim gibi
- +1 yıl
15 yaş büyük biriyle olursun yani öyle mi sadece meraktan sordum
- +1 yıl
@TarifsizBoşluk Benim için 40 yaş çok büyük, olmam.
- +1 yıl
neden peki 15 yaş dedin ki :D ya da 15 yaşı kim kabul eder acaba bence mantıklı düşünürsek eden olmaz diye düşünüyorum ama var tabi ilginç şeyler hayatta
- +1 yıl
@TarifsizBoşluk Yelpaze en fazla 15 olabilir diye düşünerek yorum yaptım. Ben 25 yaş fark ile evleneni de gördüm.
- +1 yıl
ona bakarsan günümüzde insanlar o kadar sapkın ki atla eşekle köpekle cansız bir varlıkla şişme bebek araştırırsan bulursn neyse evlenen var ki 25 yaş 30 yaş normal değil 30 yaşındaki bir gencin 60 yaşında bir teyzeyle evlendiğide var ki seviyorum diyor bide kadını ki mal varlığından ya da psikolojik sıkıntılarından dolayı öyle yapıyor olabilir :D yoksa hiç normal değil günümüzde insanlar geç gelişmeye başladı eskinin insanları biraz daha sorumluluk yüklenebiliyordu ama günümüzde yok malesef :D öh prof. olacak adamım buralarda harcanıyorum ya
- +1 yıl
@TarifsizBoşluk 22 yaşına göre biraz daha olgunsun ama yine de çocuksun.😃
Ayrıca kadının büyük olduğu ilişkiler sorgulanabilir.
Erkeğin büyük olduğu ilişkilerde genelde kadın yalnızlığından yakalanmıştır ya da maddiyata yaslanmıştır. - +1 yıl
:D olgunsun ama yine de çocuksun yorumun için teşekkür ederim yeri vakti geldiğinde nası hareket edeceğimi bilirim açıkçası 2 3 yaş büyük birinide taşırım diye düşünüyorum ama karakter itibariyle samimi ve deli dolu biri olduğum için çocuk ruhluyum yani karşımadakinin bunu sorun etmemesi lazım bunu sevmesi laızm ki yürüsün ztn karşımda da kendim gibi bir insan ararım yani anlaşabilmek için ha sevgimi saygımı sadakatimi karşıdaki insana net bir şekilde ifade eder ve tekrar sölüyorum taşırım karşımdakini yani senin dediğinde doğru genel olarak kız erkek fark etme büyük yaşta biriyle evlilik genelde maddiyattır ama kadın kücük erkek büyükse bu pek maddiyata dayanmaz hemde yalnızlıktan değil kadının daha çabuk olgunlaşmasından dolayı yani bide büyük biriyle beraber olsam sorgulamaları umurumda olmaz hem mutluysam gerisi önemsiz : )
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun erkeği bilmemde olgun kadının tadı bir başka oluyor ya :D 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hep olgun kadınları beğenmişimdir daha kadınsı görünüyorlar ve bir erkeği doyuracakmış hissi veriyorlar. olgundan kastım 35 yaş üzeri kadınlar. Bence her erkek aslında olgun kadın sever
10 Yorumla
+1 yıl20 yaşında bir kız olsam 30 yaşında erkeğe bakmazdım.
Bence arada çok yaş farkı olmamalı82 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun.
+1 yılKont Olaf 😅 En sevdiğim kötü karakterlerden birisi ama son sezonda üzdü
Spoiler vermeyeyim 😔😔11 Yorumla
Soran+1 yılİyi karaktere mi dönüştü jfjd diziye 2 bölüm tahammül edebildim.
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Bana kalırsa 3 4 yaş farkı iyidir ya olgunluk kişiliğe bakar yaşta arayanlar olgunluğu ancak yanılmış olanlardır.
40 Yorumla
+1 yılYaşı genç olsa da karakter olarak olgun olmalı kafa yapısı olgun olmalı cahil olmamalı bide bide beni çok sevmeli çok sevmeli sevildiğimi hissetmek istiyorum.
51 YorumlaOlgun bir erkek kendinden yaşça küçük bir kadını gerçekten seviyorsa birlikte olur bence en azından benim için öyle benim sevgilimle aramızda 15 yaş var. Hayatımda ilk defa aşık oldum ve çok güzel bir ilişkimiz var onunla evlenmeyi düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yılKimseyi büyütmek zorunda kalmazsın, annesi değil sevdiği olursun
61 Yorumla- +1 yıl
Gerçekçi bir cevap 👍👌👏🏻👏🏻
Ben 19 sevgilim 29 yasinda ve aileler sorun olmasa biz gayet güzel anlasiyoruz bir kere yasicaklarini yasamis oluyorlar artik heycan yerine sevicekleri birini istiyorlar ilgili oluyorlar sahipleniyorlar ben kendi yasimdakilerle anlasamam en iyisi boyle hem onu coook da seviyorum ❤
20 YorumlaOlgun ama trip atıyorsa 🤣 yaşla alakası yok bacım ruhu olgun olsun🤣 haydiiii
54 Yorumla- +1 yıl
Şanssızlık işte 😂😂😂😂 yapacak bişiy varmı😂😂
- +1 yıl
Belli 😒
- +1 yıl
Trip yaparım bak😂😂
+1 yılHicbir cazip yani yok aksine iğrenç kendi denginle olacaksın
50 Yorumlaolgun erkekler herseyin kiymetini daha iyi biliyo sanki :S ve daha iyi anlayip goruyolar bazi seyleri -- butun hepsi degil ama bazilari oyle
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKart horozların parasını ye bırak... Iste bu kadar basit.. Enayi parası :D
88 Yorumla- +1 yıl
Paralarını alda beraber yiyelimm😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kayıpadam09 Haha aynen.. 21 yaşındayım.. Çok saf mı oluyorlar ne anlamıyorum.. Genç erkekler varken, neyine bakalım amca. tabiki parana: D
- +1 yıl
Sen ye diye kazanıyorlar demek ki😂Bi yemeğe çıkarırsın artık beni dimi😂😂
Cevap sahibi+1 yılAmcalarım, 40 yaşınızı aştıysanız amcasınız yani.. Kırk yaş bunalımına girip abuk subuk durumlara düşürüyorsunuz kendinizi üzülüyorum.. Eşinize bakın çocuklarınıza bakın. Ha maddi olarak kullanılmaya hazırsanız sizin bileceğiniz iş, aldatabilirsiniz kendinizi. Ama bir erkekle bir kızın arasındaki yaş farkı 5 olursa normal derim, 10 olursa da aşk ihtimalini düşünebilirim ama dahası olmaz. Nefisler uymaz, jenerasyon uymaz. Ozamanda devreye menfaatler girer. Alan memnun veren memnun diyorsanız, al gülüm ver gülüm kendinizi aldatabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılE heralde, öyleleri zaten kızın erkek arkadaşına hazırlıklı olsunlar bence:)))) Ne bekliyorlarki
- +1 yıl
Onlar ne bekliyor bilmem de ben seni bekliyorum :)
- +1 yıl
o kadar parayı niye kazanıyoruz ) birileri yiyecek elbet
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Olgun derken çok yaşlıya gidenlerin temel amacı paradır, normal yaştaki birinden bahsediyorsak ilgi, tecrübe ve bilinçli yaklaşımın avantajları oluyordur bence.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hem kadın ruhundan tecrübelerimizle daha iyi anlar, üzmez, bulutlarda gezdirir, tüm şımarıklığı ve çocuksuluğu çekeriz :P
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. 5-6 yası geçmemeli bence. Yas farkı ne kadar büyürse problemleriniz de bir o kadar artar. Yaslar yakın oldugunda birbirinizle daha iyi anlasırsınız. Birlikte yaslanmak en güzeli.
11 Yorumla- +1 yıl
Her yaş farkı çok olan bir değil modern kafa yapısı önemli 48 yaşında dayım fransadan geldi burdaki 25 yaşındaki erkeklere taş çıkartır hem akıllı hem yakışıklı hemde adam gibi adam insan yani. en önemlisi hangi şartlarda yaşadığı çok önemli insanın. Ama buraya zorunlu ihraç etti fransa fazla yaşayamadı bu türkiyede 20 sene fransada yaşa 1senede türkiyede öl.
+1 yılKadin da olgun olmali ki erkek tarafindan flort icin tercih edilebilsin.👍
Siz yas acisindan demissiniz, fakat ben kisilik acisindan yaklasiyorum olaya 🤞10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılSoğukkanlı olurlar ve bu cıvık olanlara nazaran mükemmel
40 Yorumla
+1 yılFlört degil sevgiliydik. Delice bir sevdaydı bizimkisi sonra sonuc hüsran..
410 Yorumla- +1 yıl
kaç yaşındaydı o
- +1 yıl
@psikolog3591 cok degil 13 yas vardi aramizda
- +1 yıl
@küstümmm ah ah😯
- +1 yıl
neden sonu hüsran oldu ilişkinizin?
- +1 yıl
@psikolog3591 yasima küçük dedi ki en basindan beri biliyordu istemedi bela okudu agladim kizdi yalvardım umursamadi bilmiyorum cok degisti hic olmadigi biri gibi davranmaya basladi benden nefret ediyor sanki
- +1 yıl
alla allaaaa. durduk yeremi yaşını bahane etti ayrılalım dedi anlamadım ben tam olarak detaylı anlatman lazım yoksa bilemeyiz asıl sebebini niye bela okusun ne yaptın ki ona?
- +1 yıl
@psikolog3591 gercekten psikolog musun
- +1 yıl
gerçek psikolog olsak ücretsiz bu işi yapmayız heralde :D
gönüllü psikoloğum :D psikolog hissediyorum kendimi :D psikologdan eksik yanım yok
(diploma hariç) :D - +1 yıl
@psikolog3591 peki.
+1 yıl4'ü geçmesin olgunluğun önemi yok beraber çocuk gibi Yaşar zamanı geldiğinde de beraber olgunlaşırız.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılPek doğru değil diye düşünüyorum, kuşak farkı oluşmayacak kadar bir yaş farkı olabilir ama fazlası uyumsuzluğa ve hızursuzluğa yol açar bence
20 Yorumla
+1 yılBence çok güzel. olgunluktan kastın en yüksek 7 yaź
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılHerseyin bilincinde saygılı anlayışlı hayatın değerini bilen oluyor. ne istediğini bilir en önemliside :)
30 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilir senin de aklını karistirmaz kendinden emindir
30 Yorumla
+1 yılÇocukça konuşmaları hareketleri olmaz kelimeleri mantıklıdır 😂
30 YorumlaBana hep gereksiz bi' balon olarak gelmiştir bu durum.
30 YorumlaEğlenceli olmazlar ciddi olurlar ama tecrübeli olmaları bilgileri onları cazip kılan. Ve yaş gittikce karizmalaşma denen bir şey var.
11 YorumlaTek avantajı varsa, bir tek kulağının arkası kaldığı için daha dengeli olmak zorunda olduğunu bilir ve bunu uygulamaya çalışır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun derken bence yaş olarak anlaşılmaması lazım karakter olarak olgun tercihimdir.
60 Yorumla
+1 yılOlgun erkek değil de olgun insanlar her konuda hayatı kolaylaştırıyor bence.
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukça tavırları tripleri olmaması sana birşeyler katabilmesi güzel.
Eksi yönleri ise ilgisiz oluyorlar genelde daha olgunca düşündükleri için ilgi açısından bize yetemiyorlar30 YorumlaAdı üstünde olgun. Olgun olmayan erkeğe dayanamam ergenlikten çıksın önce
21 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim. en güzel yorumu sen yapmışsın
+1 yılDaha anlayisli daha guvenilir ayrica uckuru icin seni sevmez bence sevdigi icin sever gereksiz knusmalar yoktur cicimli canmli :D
20 Yorumla
+1 yılKendini ispatlamaya çalışırsın uğraştırması güzel :D
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya işyerlerindeki olgun karılar halen ergen modundalar erkete yakışıklı ve paralı arıyolar birde kaslı bakıyorum ablaya (teyzeye) göbek düşmüş sarkmış ağız leş birde ne istiyor hasbam :)))
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılNerede, nasıl davranacağı için onu tamamlamak zorunda kalmazsın.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oturmuş bir karakter ve kişilik.. Ayrıca olgunluğa yaş olarak da bakmamak lazım
20 YorumlaHayatı daha ciddiye alırlar.
50 Yorumla
+1 yılbir performans beklememek lazım. parasal konuda tercih edilir genelde
44 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir performans bekliyorsun acaba?
- +1 yıl
@Kuzey_Kivancc anlamaman için mal olman lazım
- +1 yıl
kusura bakma daha senin gibi ortalık malı olamadım.
- +1 yıl
@Kuzey_Kivancc sen o olayı o. cocukluguna taşımışsın zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılburadaki 20-30 yaş arası kızlar
olgun erkeği 80 yaşında düşünüp cevaplamış17 Yorumla- +1 yıl
valla abi kız 25 yaşında 15 yaş büyük olabilir diyor 40 yapar :D yani bende anlamış değilim düşünmeden direk geleni mi yazıyorlar yoksa düşünüpte mi yazıyorlar bilemedim en fazla 5 yaş büyük olur ki ben kendimden büyük bir kadınla olursam en azından 2 3olması lazım ki taşıyabileyim
- +1 yıl
hemde biraz hitap edelim birbirimize yani yaş odur
- +1 yıl
@TarifsizBoşluk aynen öyle kardeşim. mide bulandırıcı falan yazmışlar yorumlara. ne mantıkla neye göre yazmışlar onu çözemedim bende :))
- +1 yıl
:D düşünmek iyidir düşünün kamu spotu :D asdadas
Soran+1 yılGörselden etkilendiler herhalde ama adamın yanındaki kadin da zaten 35+ yani. Azıcık zorlasalar saksıyı anlam bulacaklar.
- +1 yıl
adam da genç ama makyajla yaşlanmış sanki hıı
Soran+1 yılKont Olaf ya, dizi karakteri o. Absürt bir karakter zaten, tabii ki makyaj var.
Değeriniz daha çok biliniyor gençliğinizden dolayı ve olgun oldukları için daha nazikler
20 Yorumla
+1 yılOlgun insanı daha iyi hissettirir hayata bakışını değiştirir
60 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler