Hangi davranışlar mesela
ve çekici bulduklarınıza nasıl bakarsınız
Hangi davranışlar mesela
ve çekici bulduklarınıza nasıl bakarsınız
Ben gülümsemesine ve mimiklerine dikkat ederim hani böyle içten gülen sempatik olur ya tatlı ona, hareketlerine dikkat ederim nasıl davranıyor nasıl duruyor duruşu nasıl güler yüzlü mü somurtkan mı bende bunlar çekiciliktir yani
İçten gülümserse bana aşık diye düşünür müsün
Yanii sohbet ortamım muhabbetim varsa neden olmasın yoksa gülümsemenin ona ne kadar yakıştığını düşünürüm
Erkeklere genelde çekici gelen şeyler kişiden kişiye değişir ama özgüvenli ve doğal olmak çoğu zaman etkileyicidir. Kendine güvenen hareketlerin, samimi bir gülümsemenin ve içten bir bakışın, karşı tarafı fazlasıyla etkileyebileceğini söyleyebilirim 😊. Ayrıca kimi erkek, derin sohbetler yapabileceği birini; kimi ise neşeli ve eğlenceli davranışları çekici bulabilir. Doğallığını sergilediğinde zaten ışığın fark edilir! 🌟
Cevap
10Cevap
Benım adıma masum bakıslı sempatık balık etlı hatunlar bıtıom ben onlara bıtıom öyle çekicilerki direkt emirlerinde kullanabilirler beni kontrol falan kalmıo bende onları görünce
Cilveli olduğunu belli etmesi, bakımlı olması, sözleri ve bakışları bile çok etkiler.
Cilveli olduğunu nasıl anlarsın
Tavırlarından, konuşmasından, ilgisinden
Bakislar konusma sekli iletisim
Nasıl bakmalı
Konuşma şekli peki
baska erkekler
Ayak ve göğüs
Bu mu yani bir şey yapmasına gerek yok mu
Önce bu
Giyiniş külotu çorap açıkçası, fısıldama
Grl söylim
Kalça fizik