Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, karşısındaki kadının Latte ya da Americano ısmarlaması halinde o ilişkinin başlamadan biteceğini söyledi. Bizim millet lahmacuna bile halleniyor...Hürriyet gazetesindeki köşesinin ilgili bölümünde Milor, şu ifadeleri kullandı: "Düşünüyorum da ben bekâr ve ilişki peşinde olsam, bir kadının damak zevkini anlamak için Petra'da buluşurum. Önce kahve kısmı. Bir kere, Petra'nın kahvesi çok iyi. Kız takdir edecek mi? Daha da önemlisi ne ısmarlayacak? Latte? Benim için ilişki başlamadan biter! Americano için de aynı şeyi söyleyeceğim.
Sizce ilk buluşmada tercih edilen menüler ilişkiye yön verebilir mi?
'Buluştuğum kadın Latte ya da Americano ısmarlarsa o ilişki başlamadan biter!' Sizce ilk buluşmada ısmarlanan menü önemli mi?
Aslinda adam sacmalamamis ama abartmis, ben de kahve satan nezih bir ortamda garsonluk yapmistim bir ara , her turlu kahveyi az cok bilirim. Latte ve americano en cok tercih edilen kahvelerdendir. Bu yuzden boyle kadinlari siradan buldugunu ve gurme olmadigini dusundugu icin boyle bir sey soylemistir muhtemelen. Ben onun gibi dusunmuyorum, cunku latteyi severim :) Ama en sevdigim Turk kahvesidir o ayri. Kadin bana Turk kahvesi ismarlarsa ohh mis , keyifli bir sekilde icerim ve ismarlayanlar da oldu zaten :)
Ne farkeder yaa, bunlarla ne ölçülebilir ki. Damak tadı çok iyi olunca sorunsuz ilişki mi oluyormuş. Biz patso yemiştik ilk buluşmada, şimdi düşündümde neden patso 🤔 😂
Yazının tamamında bu sözün şaka amaçlı yazıldığını belirtiyor Vedat Milor. Ülkenin gastronomi açıdan gelişmesine katkısı büyük olan entelektüellerinden birinin böyle basitçe eleştirilmesi haksızlık olur.
Soruya genel olarak yanıt vermek gerekirse, karşımdaki kişinin birçok alanda zevk ve beğenisi gelişmiş bir insan olması tercihimdir.
Latte güzeldir ama çayın yeri ayrı, ilişkiyle ne alakası var anlamadım, Vedat Milor uzmanlık alanıyla ilgili yorum yapsın yemek konusunda gerçek gurmelerdendir.
Bizim kadınlarımız genelde bir şeyler ısmarlamaz, aksine ısmarlatırlar. Ismarlayan kadın ne ısmarlarsa ısmarlasın +puanla başlar ilişkiye. Ismarlamasa da olur samimi bir şekilde Ismarlamaya niyetlendiğini görsem de yeter
Her şey de olmaz tabi ama bence gereksiz olmuş başlamadan biter demesi. Ben aynı görüşte değilim. Ve evet tanıyana kadar etkisi olur ısmarlanan bir şeylerin.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 'Buluştuğum kadın Latte ya da Americano ısmarlarsa o ilişki başlamadan biter!' Sizce ilk buluşmada ısmarlanan menü önemli mi?
En İyi Cevaplar