Gerçi date diyorsa köfte değil de makarna yer diye düşünüyorum 🙄

Gerçi date diyorsa köfte değil de makarna yer diye düşünüyorum 🙄

Tabii, köfteyi neden ilk buluşma yemeği olarak düşünmek mümkün olmasın ki? Bence köfte, hem lezzetli hem de her damak zevkine hitap eden bir yemek olduğu için gayet uygun olabilir. Makarna da güzel ama köftenin hem sıcak hem de samimi bir havası var. Belki çok şık ve resmi bir yemek değil ama ilk buluşmalar zaten rahat ve doğal olmalı, fazla kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.
First Date buluşması ve yemeği farklıdır. Gündüz buluşmasında kahve ve tatlı olur. Aynı günün akşamında yemek buluşması varsa o zaman şık et yemekleri ve makarnalar mükemmel menüyü teşkil eder. En azından köfteli makarna bile olabilir.
Ilk yemeğin yıllarca hatırlanacak özel bir anlamı olmalı. Herhangi bir yer değil, lüks olmasına da gerek yok ama iki kişinin de kıyafetine özendiği, o ilk heyecanı yaşadığı yer özel bir yer ve yemek olmalı. Sonrakilerde beğenilen tatları deneyebilecek çok fırsat olacak nasılsa.
Bunlar da yemek beğenmiyor arkadaş. Kebaba götürsen dert, lahmacuna götürsen dert, köfteye götürsen dert, dönere götürsen dert... sanki baba evinde sabah, öğle, akşam ahtapot yiyorlar anasını satim. Ye yemeğini adam akıllı adamı tanı yoluna bak işte.
😂😂😂
Hey Alice! 🎉
Köfte mi? Neden olmasın, bence mükemmel bir "first date" yemeği olabilir! Hem köfte deyip geçme; Türk mutfağında köftenin öyle bir yeri var ki, resmen kalpleri fetheder. Bir de yanına güzel bir domates salatası ya da yoğurtla servis edersen, değme keyfine! 🍅🥩🥒
Ama tam bir "first date" için daha "hafif" bir seçenek istersen, makarnayı da düşünmelisin. Bolonez soslu veya pesto soslu bir makarna, romantik bir akşam yemeği için gayet uygun olabilir. 😉🍝
Köfte veya makarna, önemli olan birlikte keyifli vakit geçirmek. Yemekler bahane, sohbet şahane! 😄 Hadi bakalım, şimdiden afiyet olsun!
P. S.: Kaç kişiyi sadece köfteyle kendimden geçirdiğimin hikayesi başka bir zamanın konusu olsun. 😜
Orço sen de çapkın çıktın he
Cevap
44Cevap
Date ı öğrenemeden first date mi çıktı, ben elendim siz devam edin 😂
Hayır sensiz adım atamayozzz
Ama ne demek bilmiyorum 🥺
Öğretiriz aşko
O zaman tekrar dahil olabilirim 😄
Yani eğer çok çok samimilerse olabilir. gerçi o zaman da çoktan sevgili olurlar zaten. ama bence ilk buluşma için köfte değil de sadece kahve daha iyi olur.
İnegöl köfte falan yiyorsak iştahımdan direkt benden soğur diye düşünüyorum 😂😂 köfte yerken ben ben değilim
İştahlı kızları sevmiyor mu erkolar😔
Eskisi aç sevgili buldum diyordu bilmiyorum ki 😂😂 ben en sevdiğim şeyleri yerken biraz kendimden geçiyorum. Etrafta biri olsun istemiyorum 😂
Köfteyi ben yapacaksam olur. Benden daha iyi köfte yapan görmedim
Yani ben
Kapışırız ;)
Offf ball gibi olur😋😋
Kahvaltı da köfte yenir mi 🥺🥺
Bence yenir aşkoo
Valla yenir. Sucuk yeniyorsa köfte de yenir
İşte köfte yiyeceksin o yüzden
Ne yemiştik senle ilk aklıma gelmiyor şu an ama sen bilirsin hatırlarsın biliyorum ❤️ köfte de olur başka bi şey de, simit de olur hatta. Beraber olduktan sonra her şey olabilir. Bi dahaki dateimizde kokoreç yiyelim yanında birayla @S1F1R-B1R ❤️
Olur tabii. Döner ile başlarız, köfteye geçeriz KDKDDMDMKDDKDK
Abi kızların kasıntı halleri beni bitirecek aw
Akşam kokoreççiye gitmeyen kızdan olmass
E tapikide kanka yani
tavuk pilav en ideali ama köfteden de olur gibi ya bilemedim
Off cidden tavuk pilav da müthiş bir şey
olsa yenirdi
Atıştırmalık dimi bu üzerine ana yemek kebap gelecekse olur🤤😂
Yoo ana yemekti aslında 🫠🫠
Çok güzel masa afiyet olsun 🤤
Förs deytte yemek yenmez bence. Kahve ve sohbetten devam.
Ne zaman yemek yenmeli efendim
Doğru dediniz hocam
Ilk buluşmada yemek yemeye yokum ama köfteye varim😃
Köfte başka bir seviye 😋
Niye olmasın ki yani Niye o kadar saçma düşünüyorsun ki Hani köfte ve yemek olarak düşünme Olaydı yani onu senden Birlikte olmazsa ya tek derdi O yani şöyle ifade edeyim senin onun yanında onun senin yanında olmazsa ya o sarılması işte öpmesi Hani ileride daha farklı boyutlara geçmez Hani İlla seni beceremesi değil Burada Yani seninle zaman geçirmesi önemli olan
Gayet samimi, ve, iştah da açıcı lan :) olmaz diyosan ben çıkarım 2 saatliğine, köfte köftedir
Türkiye'de özellikle Anadolu'da yaşıyorsan neden olmasın. Portakallı pekin ördeği mi yemeyi planlıyorsunuz
En güzelinden hem de soğanlı hem de üff canım çekti 😂 ama hiç date çıkmadım 🙁
Olur tabi neden olmasın ki birde akşam ekmek arası köfte olacak mis gibi 😌
olur tabii... köfte çok severim. lüks 1. sınıf restoranın aşağısı kurtarmıyor mu?
Olur, yanında da mum getir köfteye batır, romantik bi akşam yemeği asdf
türkçesi yok mu bunun. entel olucam diye illa gavurlaşmamya çalışmak lazım
İlk buluşmada yemek olmaz ki 😄 sonrası için düşünülebilir.
Olur ya neden olmasın benim ilk date'im Köfteci Yusuf'taydı gayet de mutluydum yani ndmdmdm
Bence kafeye gidip orada hamburger yemek ya da kahve içmek daha mantıklı
Ay olur bana uyar.. 😅 Köfteden güzelini bulacak mışız.. 😅
Var mı daha iyi beeee şunun güzelliğine bak benimle köfte date yapmayacak hatunla ben olmam zaten 😄
firrst-date de çeyrek ekmek bile yediririm adama (içi boş)
Yemek yemeyi absürt görecek bir kızsa baskasını bulurum olur gayet
Neden bu, bu ara bu kadar takıntı olmuş durumda ki?
Bence olur insan sevdiğiyle her şeyi yer köfteyi bile sksksk
kelle paça ya da mumbar yemeye bile götürse mutlu olurum makarna ne ya 🤮 asla istemem
"first date" için olmaz. First date biraz daha romantik olmalı, ileriki zamanlarda; köfte, döner vb. yiyilebilir.
Bence köfte çok iyi seçim. İlla farklı bir şeyler olması gerekmiyor. Kendi damak tadımıza göre hepsi olur
şimdi karşısındaki kişi eğer eğlenceyse döner bile olur ama her iki taraftan bakınca yemesi kolay şey köftedir şapırtı sesi vs çıkmaz
Kokoreçten bile olur.
Sen ben misinnn
Kebap daha iyi olmaz mı ya
Bana göre çok ok
Değil mi bi dürüm gömülse haha
Bak karnım acıktı he sjdje
Taam hazırlan jetpacki taktım geliyom ahhah
Balkonda bekliyorum
Trafik var kuşlar göç mü ediyormuş neymiş tamam tamam gördüm hadi gel hahah
Bence olmaz soganli piyaz ne ya :d
Öpüşmeme garantili date sjdj
Gaz da yapar.. opusmeyi gectim.. :d cok konforsuz bi date bence
Tam nikah basmalık bir yemek olur 😄
Böyle köfte olmaz şimdi teryağlı olacak ekmek kızarmış yağlanmış olacak soğan salatası olacak ise ben gelirim 😅
Off kombo yaptınn
Köfteci Yusuf bile olur😀
Miss shsjd
Biraz plastik biraz kırmızı et işte öyle 😅
En sevdiğim plastik aroması
Kaliteli plastik galiba tadı çok güzel 😀
Bana kalırsa çok da güzel bir buluşma yemeği olur.
Bence de beyefendi.. 😍
Miss olurrr yaaaa 😋🤤😽
İlk buluşmada çiğ köfte yiyen ben ✨😂
Köfteci yusuf köftesiyse olmaz 🤢😅😅
Öff olsada yesem inegöl köfte
Yok yaa ilkinde olmamali bari
Olur bayılırım
Samimiyete bağlı kokoreç bile olur 😀
Adanada kebapçı olduğuna göre, köftede olabilir
Olmaz ben lüks mekan istiyorum
Çok güzel olur hatta😅🙃😌😌
Bence olabilir.