•Yeni tanıştığınız biriyle akşam yemeklerine gidermisiniz?
•Yemek için gittiğiniz mekan nasıl olmalıdır?

•Yeni tanıştığınız biriyle akşam yemeklerine gidermisiniz?
•Yemek için gittiğiniz mekan nasıl olmalıdır?

İlk buluşmada gidilmez. Gidilecekse gündüz vakitleri böyle insanların bol kalabalık olduğu bölgelerde buluşulur. Güven vs için. İlk defa tanıdığın kız senle neden gece yemek yesin. Tek gecelik ilişki meselesiyse o zaman olur anca
İlk buluşmada akşam yemeğine gitmek, çiftlerin tercihlerine ve buluşma sürecine bağlı olarak değişebilir. Bazı çiftler için akşam yemeği romantik bir ortamda tanışmak için ideal olabilirken, diğerleri için daha fazla baskı ve taahhüt gerektiren bir seçenek olabilir.
İlk buluşmada akşam yemeği seçeneği genellikle zaman alıcı ve daha resmi bir buluşma türü olarak görülür. Bu nedenle, buluşma öncesinde karşılıklı olarak iletişim kurarak karar vermek en iyisidir. Örneğin, bir kahve içmek veya yürüyüş yapmak gibi daha rahat ve kısa süreli bir buluşma tercih edilebilir.
Buluşma öncesi iletişim, her iki tarafın beklentilerini anlamalarına ve rahat hissetmelerine yardımcı olabilir. Herkesin kendine göre bir tanışma ve buluşma stili vardır. Bu nedenle, karşılıklı olarak birbirinizin tercihlerini anlamak ve buluşma planını buna göre düzenlemek önemlidir. Ben şahsen isterim.
Teşekkür ederim kardeşim seni göremiyorum artık sorular da
Tamam kardeşim şaka yapıyorum
Teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederim kardeşim en iyi görüş için
bir insanı bence en cok yemekte tanırsın
Hyr, sanmıyorum artı sevgilim olsa da akşam yemeği için beni restorana götürmesini de istemem doğal olmasıni isterim.. gideriz bir dürümcüye yiyip, içip konuşuruz😄
Cevap
11Cevap
Bence gidilir ama ben sadece kahve tercih ederim
Yani akşam veya gündüz fark etmez diye düşünüyorum.
bence gidilir ama o kişiyi önceden tanıyosan yoksa ben diğer türlü gitmem
İsteyen istediğini yapar. Şu yapılmaz bu yapılmaz diye bi kural yok
Kebapçıya gidilsin 😂
Gidilir ama spagetti yemeyin agzınız yüzünüz birbirine girer
Önceden konuşma tanışıklık yoksa gidilmemeli bence.
Kanka seks seks yapan var
Hayırlı işler bol şanslar kaptan 🤭
Tercih.
Ben gitmem.
Gidilir zarif hoş bir mekan olur.
İlk gündem binlik olmayalım 😂
gidilebilir tabiki
ölü yatırım olmasın :D
Gidilir
evet gidilir
Yokkk
Afiyet olsun