Kocam la bir tek parası için evlendim... ?

kocam beni beğenmiş. benim o sıralar bir manitam vardı. bana âşıktı bana seni alıcam para bitiriyorum dedi o manitam bende hehe diyordum sonra kocam annemlere haber göndermiş. bende araştırdım yakışıklı adam zengin de sonra dedim gelsinler. geldi konuştuk. açıklası güzel bir hayat yaşaybilirdim evet dedim. o manitam diye takıldığım da bana parayı biriktirdim istiycem seni. yazmış bende ben evleniyorum başkasına kısmet yazdım biraz üzüldü ve çoğu kez kaçabiliriz felan yazdı bende ya istemiyorum seni bırak peşimi yazdm yakamdan attım bir süre sonra. bir az da küçüğüm o zaman kocam la evlendik. sonra ilk başlarda o çoçuğu sevdiğimi anladım. kocam a aşık değildim o da biliyor. onla sadece parası için evlendim zaman geçtikten. ama işte kocamı sevmeye başladım gibi hissediyorum sizce gerçekten seviyormuyum yokda artık ona alıştığım için mi görüşçü usulu evlenen ler sizce siz daha iyi bilirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece para için evlendim adlı başlık yazdım ama evlendiğim adam iyi bir insan ahlaklı bir insan olmasaydı ve yakışıklı olmasaydı hayatta evlenmezdim sadece Aşk olmadan evlendiğim için bu cümleyi kurdum bilginiz olsun
Kocam la bir tek parası için evlendim... ?