Kocam beni dövüyor sandılar. ?

gece yarısı eşim yataktan kalktı bende peşinden sonrs eşim mutfağa gitti şu içmeye bende arkasına geçtim korkutucaktım dönmesi ile dirseği çeneme geldi sonra nabıyoesun aşkım arkamda iyimisib dedi pardon dedi görmedim dedi çenemi öptü. sonra buz koyduk. biraz dediki sabah bir sağlık ocağına görün dedi. bende aşkım bişey im yok dedim o da tekra özür diledi. azcık morluk ve şişkinlik vardı ve kocam çok kibar ve merhametli bir adam. annem gile gittim ertesi gün. en küçük çoğulaklaryım ben. çok düşkünler çenene ne oldu dediler bende olayı anlattım. inanmadılar. o mu yaptı dediler annrm sen söylemezsin uysaldın o yaptı demi felan dedi babam da annem de inanmadılar. sonea babam kocamı aradı sen mi yaotın bunu. işte çok ta mülaim gözüküyorsun. kızımı sahipsiz mi sandın dedi beni korumak istediler. belki. çünkü gerçekten kocam beni dövse söyleyecek bir tıp değilim. gururdsn saklayacak bir kızım. sonrw eşim çok kırıldı. acayip. ben artık defalarca yemin ettim baba o yapmadı dite yanlışılla oldu diyr en sonunda. kocam geldi beni almaya ve ben ona bilerek asla zarar vermem vermedimde 1 yıl oldu hiç bir zaman kalbini bile kırmadım dedi ve ben bunu hakaetmedim dedi gerçekten kızınız burda nasılda benim evimde de öyle sevildi öyle korundu dedi başımın üstünde taşırım dedi. ama sizin bana böylr bişeyi yapıştırmanız beni üzdü dedi bana da hadi gidelim dedi bende gittim ama aklım babalarda kaldı üzüldüm orda mi kalsaydım diyr ama kocam da çok kırıldı sesi çıkmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
arakadaşlar ailem benim bieaz saf ve gururlu olduğumu bildikleri için. böyle yaptıalr okulda da biri beni dövse söylemezdim tek emin olmadığım şey orda mi kalsaydım yoksa kocamla giderek iyi mi yaptım
Kocam beni dövüyor sandılar. ?