+1 yılŞimdi bir insan boyle bir soru sorduysa bunda nasıl bir art niyet aranılır okuduğum cevaplara gördum.. Eleştiriler olur saygı duyarım ancak kisiler rencide edici ifadeler tumuyle yakısıksız bir durumdur. Bir erkek bu olayı yanlıs buldugu için soru sordu diye bu sizler soylenılmez. Pohpohlamak da gerekmiyor gurur duyulacak yanı da yok alkışlanacak yanı da yok. Olaya bakılması gerektiği yönünden ve yetiştirilmek biçiminden dolayıdırki boyle bır soruyu sorarken kardesımız dusuncesını soylemiş. Evet bende yanlış buluyorum.. Sevgilin olabılır eyvallah ama kızlıgını aldıgı anda evlenmeyi bekleme ertesi gün bırak şahsını ismini bile unutur. Arkadasım erkegin fıtratında vardır. Yanasırsan alır ifadeni. Nasılsa evlenecez der ne yapar eder ikna eder. Erkek eger isterse sana zarar gelmez ama isterse nekadar guvenırsen güven kacısın olmaz. Kime ne anlatacaksın kıme ne diyeceksin. Kacırdı benı mı diyeceksin zorla getirdi mi diyeceksin. Kim inanır bu yalana sen ayaklarınla gitmedinmi.. Birseyi yaparken ıyı dusunun. Ondan sonra uzulmeyın.. He nedir senin için onemi yoktur belki cinsellik yaşamak istersin orası ayrı nefsine hakim olamayan bir bayansan orası da ayrı.. Kısısel algılamayın bu sozumu hedef gostermedım kimseyi.. Dediğim gibi herşey şeffaftır ortada ve orneklerını cok gorduk etrafta. Onun için kendiniz olun soruyu kendiniz sorun. Gizli gizli sormayın da insanlar kimle muhatap olduklarını bilsinler.. İstenmeyen bırsey olacak ondan sonra vay efendim sen bunu demıstım bak boyle oldu soyle oldu diye dert yanmayın.. Net olun neeet kendiniz olun.. Sonerim soru için tesekkür ederim kardesım..
33 Yorumla- +1 yıl
Abicim ellerine yüreğine sağlık her zamanki gibi süper olmuş. Abi çekemeyenler var zoruna gidenler var boş insanlar!
Eleştiri başka böyle eleştiri olmaz ki!
Aynen abi bana göre yanlış! Belki bilmeyenler vardır onlarda bilsin istedim! Herkesin anası babası öğretmiyor!
Katılıyorum abi pohpohlamak gerekmiyor ya da alkışlanacak bir şey yok ortada! Teşekkür ederim abim benim😊 - +1 yıl
eyvallah kardesım herseyın hayırlısı olsun ne dıyelım.. Cansın
- +1 yıl
EyvAllah abim sende öylesin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. bir sürü yalancı buraya doluşmuş.. boşa sıkıyor herkes.. bal gibi de gidersiniz işte.. ne milleti ne de kendinizi kandırmayın boşuna.
34 Yorumla- +1 yıl
aynen... katılıyorum...
- +1 yıl
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı
- +1 yıl
genelde öyle...
- +1 yıl
Geneli öyle ve geneli bizi bağlamaz boşver 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkese küçüğüm diyince kendini büyük falan mı hissediyorsun ? Genelde böyle ahlak bekçiliği yapanlardan çıkıyor her şey madem gitmezsin haram diyorsun niye böyle bir soru soruyorsun sana göre kötü haramsa bitmiştir , konu kapanmıştır ama demek ki senin kapanmamış. Kendine pohpohlayıcı mı arıyorsun? Tebrik falan mı bekliyorsun? Vay be adama bak falan mı diyecekler? Herkes ne yaptığının farkında ve aklı var neyin sevap neyin günah olduğunuda biliyor herkes kimseye haram bilmemne demene gerek yok.
2216 Yorumla- +1 yıl
Peki küçüğüm 😊
- +1 yıl
Hayır hissetmiyorum biliyorum! 18 altı bir sürü kişi var. 15 14 13 16 benden büyükler de var abi dediğim kardeşlerim var abi diyen abla dediğim var küçüğüm dediysem hak etmiştir!
Ben ahlak bekçisi değilim! İşinize gelmeyince herkese ahlak bekçisi dersiniz!
Ben gitmem! Bilmeyenler de öğrensin diye! Çünkü herkesin anası babası öğretmiyor!
Pohpohlayıcı lazım değil çevremde yalakalık yapan çok var hiç sevmem!
Kimin ne dediği umrumda değil! Allah beni biliyor! Ben belki yanlış bilenler vardır belki de bilmeyenler onlar için sordum!
Herkes ne yaptığının farkında değil! Çok kız dedi bilmiyordum! Öğretmediler! Seni ilgilendirmiyor! Teşekkür ederim - +1 yıl
Arkadaşımızın yaptığı burada doğru bişiy emri bil maruf nehyi anil münker yapıyor. Bu kadar ahlaksızın dolaştığı bu sitede bir kişi kurtarsa yeter. Sizin nerenize ne battı anlamış değilim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılDün yazacak bir şey bulamayıp sabaha kadar araştırdında mı bu saatte yazıyorsun? Sen kimsin ki insanlar senin küçüğüm demeni hak edecek maşallah ego da tavan. Sana Ömer Hayyam'ın bu rubaisini hediye ediyorum küçüğüm 😊😊
"Sen sofosun, hep dinden dem vurursun,
Bana da sapık, dinsiz der durursun
Peki ben ne görünüyorsam o'yum
Ya sen ne görünüyorsan o musun?"- +1 yıl
Hayır öyle değil! Uyandım ve bir kız arkadaşım neden peki küçüğüm yazdın merak etmiştim ne yazacaksın diye dedi! O öyle yazmış onun için yazdım! Ben bunları yazdıktan sonra da bana "
Okudum kapak gibi cevap oldu" dedi yani rica için yazdım!
Benim diyecek sözüm her daim vardır! Ben mi! Benim sadece! İnsanlar mı kardeşim diyoruz başka tarafa çekiyorlar! Edepsizleşiyorlar ego ile alakası yok ön yargını ve art niyetini kendine sakla!
Ben göründüğünden daha fazlasıyım kardeşim herkesin hayal sandığı bir gerçek yaşıyor musun diyenler var senin gibileri kaldı mı diyenler var
Cevap sahibi+1 yılIyi ki pohpohlayıcıya ihtiyacın yok görüyoruz o beğenmişde yaz demiş aferin madem bu kadar günahlara duyarlısın herkes sana böyle yaşayan kaldı mı falan diyor neden kızlarla konuşuyorsun oda günah yoksa işine mi gelmiyor aynen göründüğünden kesinlikle fazlasısın.
- +1 yıl
Herkesle konuşuyorum!
Evleneceğim kişiyi konuşarak bulacağım o yüzden evet fazlasıyım
Cevap sahibi+1 yılAşağılarda bir arkadaşa tuvalet sırası mı falan demişsin şu an herkesle konuşuyorum diyorsun hayırdır ayakkabı mı deniyorsun?
- +1 yıl
Herkesle konuşmuyorum genel olarak konuşuyorum. Tanıma tanışma hayır insanları tanımaya çalışıyorum hayattan evlilikten beklentiler istekler vs vs
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda birine evlenicek maddi durumum yok demişsin o zaman neden konuşuyorsun sevgili mi olucaksın o zamana kadar bulunca? Sevgili olmayacaksan konuşursan o zamana kadar bu da flört oluyor aynı kapıya çıkıor bu kadar duyarlıysan zamanı gelince konuş ve bul zamanından önce değil.
- +1 yıl
Evet evlenecek imkanım şu an yok!
Konuşuyorum tanımak amaçlı! Sohbet muhabbet! Sevgili olmayı düşünmüyorum. Olabilir de keyfim nasıl isterse! Kimseyi bağlamaz benim sevgilim!
Hayır flört sayılmıyor tanışmak olsa da kimseyi ilgilendirmez! Flört de ederim sevgili de olurum kime ne!
Duyarlı biriyim zamanı her an olabilir!
Kimseyi bağlamaz!
Cevap sahibi+1 yılMadem sevgilinde olur flortunde kimseyi bağlamaz isteyen sevgilisinin evinde kalır sanane buda seni bağlamaz niye kendinle bu kadar çelişiyorsun?
- +1 yıl
Evet kimseyi bağlamaz!
Evlenmek Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. Evlenmek istiyorum. Sevgilim eşim olur.
Sevgilisinin evinde uyumuş birini istemem!
Çekişme yok!
Müslüman müslümanın kardeşidir hadisi şerif
Bilmeyen vardır belki öğrenir!
Asıl sana ne!
Cevap sahibi+1 yılHâla kendinle çelişiyorsun sanane diyip böyle birini istemem diyorsun milletde senin kapında sıra olmuştu zaten nolur benimle ol diye kendini büyütme söyleyecek şeyin olmayıncada atarlanmaya başladın bakıyorumda küçüğüm bunlar benim görüşlerim sana ne ! 😊
- +1 yıl
Çelişme yok anlayana sinek vızıltısı saz anlamayana davul zurna az demişler..
Evet istemem!
Sıra olanlar var ama çok değil 3 5 bilemedin 7 tane!
Söyleyecek çok şeyim varsa anlamıyorsun anlamayacaksın çünkü anlamak istemiyorsun işine gelmiyor hehehe eyvAllah
+1 yılKusura bakmayın daha fazla dayanamıycam ama burda namus bekçiliği yapıyorsunuz insanlara. Eyvallahta eyvallah. Asıl böyle bir fotoğrafı paylaşarak kendinizi daha çok belli ediyorsunuz. Bana daha çok gecenin bu vakti yapılan yorumlardan bir nebzede olsa haz almakmış gibi geldi niyetiniz. Hadi EYVALLAH.
177 Yorumla- +1 yıl
Namus bekçiliği yapmıyorum. Ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Ön yargını ve art niyetini kendine sakla! EyvAllah
- +1 yıl
Namus bekçiliği yapmadığınızı belirtmişsiniz. Ama haz alma konusunda yorumsuz olmanız harika. İki dini sözle insanların aklına girmeye çalışmayın bari. Çok yazık! Dinimizin böyle şeylere alet edilmesi. Acıyorum ve kınıyorum.
- +1 yıl
Evet yapmıyorum. Kimsenin namusu beni ilgilendirmez. Fakat doğru olanı söylemeye çalışıyorum. İki dini söz değil. Binlercesi var. Yazık olan sensin küçüğüm. Sana yazık! Hehehe acıyormuş acini kendine sakla! Zoruna giden çoktur senin gibi anlamıyorum sizleri!
- +1 yıl
Sizin gibi herşeyi dine bağlayıp, gerçeklerden bilimden bir haber insanlarla aynı toplumda olmak utanç verici. Kabullenmeniz bir hayli zor farketmek kolay oldu. Yaş her şey değil, küçüğüm vb. Kelimelerle küçümsemeye çalışmaktansa “Akıl yaşta değil, baştadır.” Sözünü size hatırlatmak isterim.
- +1 yıl
Her şeyi dine bağlamıyorum. Bilimden haberim var. Katılıyorum senden küçük çocuklarım var senden daha akıllı.
- +1 yıl
Anlıyorum, iyi hadis öğretmeler öğretmenim :)
- +1 yıl
Çok öğrettim küçüğüm sayısı yok haydi iyi geceler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi çöplüğünde ötsün :DD
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın da her yer yer bizim zaten 😂
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılKendi evim mi yok. Niye orda uyuyayım. Evlenin ondan sonra uyuyun beraber
41 Yorumla- +1 yıl
Yakışır kardeşim 😅İnsanları anlamıyorum bende 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle gitmem nasıl yaşarsan öyle ölürsün nasıl ölürsen öyle kalkarsın
Ayrıca düşünceme göre erkekler kız arkadaşları evlerine gitsin ister ama evlenmek için de evlere gitmeyen kız ararlar63 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık. Ben onlardan değilim. Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede
- +1 yıl
EyvAllah ablacım fakat genel olarak nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık edep ahlak hayâ...
Imkanı yok gitmem yanıma gelmek isterse de izin vermem
73 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah abi😅
- +1 yıl
Görüşürüz abi😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiderim. Gece gündüz seks filmi izleyip başka yerde evlenmeden olmazcı tipler
108 Yorumla- +1 yıl
Gidebilirsin fakat herkesi baban gibi sanma çünkü değil!
- +1 yıl
Zoruna mı gitti küçüğüm herkesi baban gibi sanma çünkü değil!
Cevap sahibi+1 yılHerkes senin ne olduğunu biliyor kaldı ki erkekler de böyle bir durumda ne tepki vereceğini biliyor sazan mı avlayacaksın
- +1 yıl
Herkes benim ne olduğumu biliyor ne güzel söyledin küçüğüm!
Herkesin zoruna giden bir tepkim olur!
Ne çok alışmışsınız herkesi babanız gibi görmeye!
Sazan avlamak gibi bir niyetim yok! Ameller niyetlere göredir hadisi şerif.
Belki bilmeyenler güzel insanlar vardır bilsinler diye çünkü herkesin anası babası öğretmiyor!
Cevap sahibi+1 yılGörseli koyan sensin algıda seçicilik
- +1 yıl
Teşekkür ederim soru uyumak görsellik uyuyan sevgili teması
Cevap sahibi+1 yılUyuyan sevgili temasında binlerce görsel vardır ama sen bunu seçtin
- +1 yıl
Ben bir sürü buldum fakat çözünürlük yüksek olması gerekiyor ilk bulduğumu koydum ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşıdaki insan kendine ve bana saygısı varsa zaten beni zor duruma sokacak birşey yapmaz Adamsa yapmaz karakterliyse yapmaz ama şöyle ki ben pek kız erkegin bir evde yalnız kalmasından yana değilim ben gitmezdim galiba eger evde kardeşi falan olsaydı giderdim kuzeni falan oturmak maksadıyla
313 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim madem adam evlen yuvanı kur! Ailesi ile tanışmaya git!
Cevap sahibi+1 yılŞuanki durumu baz alarak söyledim
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim anın bir önemi yok ki bahane sadece
Cevap sahibi+1 yılAma yalnız kalmadıktan sonra ne olabilir ki
- +1 yıl
Her şey olabilir de hiçbir şey olmayabilir de hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılYalnız kalınmayacagı için bence bir sıkıntı olmaz hoş sohbetler döner hatta ne güzel
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
- +1 yıl
Yaşın kaç senin😅
Cevap sahibi+1 yılBana yaşını söyle kaç yaşındasın 😂 içkiliydibilmemne
- +1 yıl
Ben sana sordum 😅Kafan mı güzel 😅İnsanlar senin sandığın kadar masum değil
Cevap sahibi+1 yılBu olayı bilmiyorsun sanırım 😊 espriyi anlamadın
- +1 yıl
Anladım da 😅Yaşın kaç 😅Sarhoşum hatırlamıyorum 😅
Sevgilimin kim olduğuna bağlı. Ne kadar güvendiğime bağlı. Eğer seviyorsam aşıksam birlikte de uyurum sevişirim de.
41 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
Gizli Üye(25-29)+1 yılGitmem diyen vatandaslar milletin altina yatmayi biliyonuz uyumayami utaniyonuz herkez bir namuslu rollerinde komiksinizzzz
71 Yorumla- +1 yıl
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede
+1 yılneden gitmeyelim ya sevgilimiz değil mi onuda mı yapmayalım :\
51 Yorumla- +1 yıl
Çünkü gidilmemesi gerekiyor. Sevgili iken dikkatli olması gerekiyor. Edepli ahlaklı insanlar için geçerli. Gelecek düşünen insanlar için geçerli tabi!
+1 yılİsterim çok hemde onun kokusunu içine çekmek isterim ama ortada güven yok işte hepsi güven sevgi ile başlıo
32 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
- +1 yıl
😊😊😋😋
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandır tanıdığıma, ne kadar tanıdığıma ve ne kadar bağlı olduğumuza göre değişir.
Giden şöyledir böyledir demek de doğru değil. Herkesin bir seçim hakkı var nihayetinde.11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBende gitmem ama çok zor durumda kalınırsa yani gidecek başka yer yoksa sevgililik evlilikle bitecekse ve sevgiliye güven varsa gidilebilir de
27 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah kardeşim hayırlısı
- +1 yıl
Kardesim derken😊
- +1 yıl
Aaaa benden büyükmüşsün yeni farkettim pardon😊Kardeşim derken de müslümanın müslümanın kardeşidir hadisi şerif o bakımdan 😊
- +1 yıl
Aynen kardestir tabikide ben abla oluyorum maalesef😊
- +1 yıl
Genel olarak 28 lere abla demiyorum 30 ve üstüne abla diyorum😅Samimiyet olursa ya da abla diyorum 😅
- +1 yıl
Anladım ablacım 😊
- +1 yıl
EyvAllah abla😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAtes ile barut yan yana durmaz muhakak patlar nikahsiz ayni oda da yanliz bulunmak bilene uygun degil muhakak 3. bir ksii olmasi lazim
21 Yorumla- +1 yıl
Ateş ile barut yan yana durur. Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede. Karakter meselesi. Kesinlikle katılıyorum. Yalnız bulunmak uygun değildir üçüncü kişi olması lazım
+1 yılApartmanda iki tesettürlü var her akşam ünv den birileri geliyo
41 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum kardeşim onları çok gördüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmem ama bir kac saatlik kalmaya belki bilemiyorum o gun ruh halim nasilsa ona gore davranirdim. Seviyoruz sonucta bizde sarilmak opmek istiyoruz
45 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah ama sevmeyenler de sarılıyor öpüyor
Cevap sahibi+1 yılherkesin kendi bilecegi is bunlar. Herkes kendinden sorumlu kimse cocuk degilki
- +1 yıl
Herkesin kendi bileceği iş değil! Herkes kendinden sorumludur fakat müslüman müslümanın kardeşidir hadisi şerif uyarmak gerek öğretmek gerek bazıları bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılUyar ben uyarma demiyorum ki.
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim hayırlı sabahlar
- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılBen gidemem abi. Zaten köyde dağın başında babası tüfekle kovalar vallaha 😂😂
27 Yorumla- +1 yıl
Yakışır kardeşim benim😊Hehehe oh oh ne güzel 😊Allah'ın emri ile alırsın helalinden olur😊
- +1 yıl
İnşaAllah abi ama o da biraz zor gibi şimdilik. 30 milyarlık takı istiyorlar gariban adamım ben sadece takı 30 milyarsa hapı yuttuk 😃
- +1 yıl
Yuh anasını satiym 😅Kardeşim nereli kız tarafı ben olsam direk mutluklar dilerim😅Biz de senin gibiyiz kardeşim
- +1 yıl
Sorma valla abi eğer indirime gitmezlerse kötü yola düşeceğim😂
Kız memleketten Isparta'dan dokuz tane bilezik istiyorlar istediği bileziğin fiyatı 30 milyar civarı bir şey tutuyordu en son 😃 - +1 yıl
Abim be başlık parası sözde kalktı diyorlar ama takı adı altında hala var valla 😃
- +1 yıl
Bizim o taraf gene iyi Isparta Gelendost tarafı çok kötü. Acaip gösteriş meraklısıdır gelendostlular geneli zengindir damatta zenginn olsun isterler
- +1 yıl
Kaçır kardeşim bizimkilerin çoğu kaçırdı 😊
Yuh ulan😅
Var var bazı yerler var kaçırmak haktır kaçır abim kaçırdı kuzen kaçırdı 😊Ben neyse o elimden gelenler belli olursa olur olmadı mutluklar dilerim
+1 yılHirsizlardan korumak icin giderdim, iyi niyet yani :))
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBen gitmedim şimdiye kadar ama teklif gelmedi. Olmayan bişey olduğu için bişey diyemiyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah abi canın sağolsun 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeldi gene KS nin ahlak bekçisi😂 böyle düşüyor mu kardeş
47 Yorumla- +1 yıl
Kimmiş o bekcii soyle bakalım komşu kızı
- +1 yıl
Ben egerki arayıs ıcınde olursam dogrudan soyleyecek kadar yureklıyım komsu kızı rahat ol sen.. Dogruları soyleyınce bekçi oluyoruz demek iyi oda guzel sevdım bunu
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sana noluyo ben onu anlamadım😅
- +1 yıl
Yorumum altında gordum de bana dedin zannettim:) olur insanlık hali karıstırmıs olabılırız ayda yılda olsun okadar:)
- +1 yıl
O benim abim 😍
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim benim sende benim canımsın sonerim
- +1 yıl
EyvAllah abim şimdi başlıyorum görüş sahibi😅Hodri meydan😅
Ahlak bekçisi değilim senin ihtiyacın mi var herkesi ahlak bekçisi sanıyorsun 😅 Düşürmek istediğim bir şey yok😅Sevenlerim var oldu da her daim fakat evlencek maddi imkan yok onu bekliyorum 😅 Teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle şey olmaz şeytan doldurur oldu ki biranda yatağa attı nasıl kurtulcan😀
41 Yorumla- +1 yıl
Hehehe aslan kardeşim yakışır 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılGitmem tabiki de giden birini de hiç istemem zaten
32 Yorumla- +1 yıl
Abisinin aslanı 😊
- +1 yıl
Eyvallah abi 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidilirse olacaklar belli. Bence gidilmemeli. Gitmeedim. Gitme gafletine düşürmesin rabbim
33 Yorumla- +1 yıl
Ameller niyetlere göredir. Olacaklar belli değil. Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede. Her giden yollu değildir. Amin inşaAllah kardeşim
Cevap sahibi+1 yılTabi ki öyle ama. Yine de gidilmemeli 🤪
- +1 yıl
EyvAllah tabiki gidilmemeli😊
+1 yılGiderim. Öyle güzel görünüyor ki.. Hem insan sevgiliyle uyuyunca ömrü uzar, gençleşir, yüzüne renk gelir.
11 Yorumla- +1 yıl
Uydurma!
Hayır gitmezdim. Evlilik olmadı şart önce.
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah yakışır 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. İkimiz beraber kendi evimizde uyuyalim evlenince
11 Yorumla- +1 yıl
Yakışır kardeşim
Ben gitmedim, giden gider banane 😀
41 Yorumla- +1 yıl
Hehehe yakışır abla 😅Gitme zaten 😂
Giderim neden gitmeyeyim
31 Yorumla- +1 yıl
Çünkü gidilmemesi gerekiyor. Sevgili iken dikkatli olması gerekiyor. Edepli ahlaklı insanlar için geçerli. Gelecek düşünen insanlar için geçerli tabi!
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli zaman geçmişse ve artık güveniyorsam giderim. Kendimizi bildikten sonra sorun olmaz
20 Yorumla
+1 yılHerkes gitmem demiş. He he. Ben giderim
47 Yorumla- +1 yıl
Herkes sen değil! EyvAllah
- +1 yıl
Irade meselesi çok haklısın
- +1 yıl
İrade ile alakalı yok edep ahlak hayâ ile alakası var...
- +1 yıl
Tamam ahlaklisiniz
- +1 yıl
Ahlaklıyım demedim küçüğüm
- +1 yıl
Iyi bari buda bir şey
- +1 yıl
EyvAllah iyi geceler dilerim
+1 yılTanımıyorsam güvenmiyorsam niye gideyim
34 Yorumla- +1 yıl
Sevgilini tanımdan seçmen tuhaf değil mi? Güven Zaten sevgililik sürecinde oluyor. Benceee gitme sen aferin
- +1 yıl
Güvensen de gitme bence! Sonu var mı yok mu neler var neler
- +1 yıl
zaten şu an çok güzel bir ilişkim var, öyle kötü bişey olmaz inşallah
- +1 yıl
Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize inşaAllah
+1 yılGüven meselesi ve ilişkinin ciddiyetine bağlı 👍🏻
33 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah olabilir de olmayabilir de hayırlısı
- +1 yıl
Öyle tabi kişiye de göre değişir
- +1 yıl
Hihi
+1 yılİşim olmaz fotoğrafı bile berbat.
31 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah ne güzel
+1 yılHayır. Allah korusun öyle şeylerden
21 Yorumla- +1 yıl
Yakışır 😊
Gercekten sevgisinden eminsem giderim
220 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
- +1 yıl
Bir eyvAllah daha kardeşim
- +1 yıl
Bir başkası ile uyumuş biri benim helalim olamaz bu yüzden
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim
- +1 yıl
Pardon kardeş ya 😅Yanlış anlamışım 😊Eşim olsun öyle uyuruz 😅 Evlenmeden gerek yok
- +1 yıl
Aileler tanışır söz yüzük olur imam nikahı olabilir fakat resmi nikah da olabilir bu bahane değildir ki😊
- +1 yıl
O kadar süre de tanıyamadın mı?
- +1 yıl
Estağfurullah senin geri kafalılığın. Büyüklerine konuşurken biraz daha saygılı ol. Edep ahlak hayâ meselesi. Herkes bilmez. Çok şey olur. Benim utanacak bir şeyim yok. Sevgili kullanmıyorum...
- +1 yıl
Estağfurullah kardeşim senin aptallığın!!
- +1 yıl
Müslüman müslümanın kardeşidir hadisi şerif. Kafir misin?
+1 yılGiderim ama sapıkça abazaca şeyler yapmam
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılUyurum ama o evde yoksa.
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılRomantik olurdu çok..
Rahat durabilirsek tabi :)11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah abi
Gitmem asla.
Gidenle de işim olmaz.11 Yorumla- +1 yıl
Seni biliyorum 😅
+1 yılGitmem niçin gideyim. Sınırları bilmek lazım..
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah kardeşim 😊
No no no.
Nayır.14 Yorumla- +1 yıl
Do you speak Türkişh 😂 EyvAllah
- +1 yıl
Yes yes 😅
+1 yılEvlenirsek uyuruz sevgiliyle olmazzzzz
32 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah yakışır kardeşim 😅
- +1 yıl
Aynen 😂
+1 yılEvlilikte nasip olsun o.
23 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah kardeşim yakışır
- +1 yıl
Allah razı olsun 👍
- +1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizden😊
+1 yılRuh halime baglı özlemişsem giderim
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
+1 yılGöğsümde bile uyuturum kurban olduğumu
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
+1 yılHayır gitmem.
511 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ve inanıyorum 😊Tünaydın 😅
- +1 yıl
Bilmene sevindim😊Tünaydınn😄
- +1 yıl
Sevinmene sevindim bende😅 Napıyorsun nasılsın
- +1 yıl
İyim çok şükür, bugünki dersim iptal olmuş evdeyim yani😄Napıyorsun nasılsın, nasıl oldun😄😊
- +1 yıl
Allah iyilik versin 😅Oh oh ne güzel 😅Evde ol 😅Ben çok şükür iyiyim daha iyi oldum😅Ama sebebini demiycem sonra sataşanlar oluy😅İzinliyim misafirler geldi efendi kardeşlerim beraber film izliyoruz 😅Geceden beri çok kişi ile tartıştım kendimi çok iyi hissediyorum 😀
- +1 yıl
Allah iyilik versin, sevindim daha da iyi olursun inşallah😊🙏Ne güzel 👍iyi izlemeler😄Hmm, Tartışınca iyi hissediyorsun 🤔o zaman iyi hissediyorsan sorun yok 😄😄
- +1 yıl
Amin inşaAllah cümlemize ve cümlemiz iyi olalım😅 Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅Evet iyi hissediyorum valla reelde böyleyim deli oluyorum 😅Yok yok sorun olsa da hallederiz her türlü 😅Sen napıyorsun animasyon filan açtın mi😅
- +1 yıl
Rica ederim. Aynen hallederiz her türlü👍😂 Animasyonu kardeşimle izliyorum, belki gün içinde film izlerim 😊
- +1 yıl
Vay yakışır 😂Her türlüğg😂Bende birazdan oyuna geçerim diğer soruda bekleyenler var 😂
- +1 yıl
Tamam sen bekletme onları😂Görüşürüz🙋
- +1 yıl
Haydi görüşürüz 😅 Hoşçakal
Gizli Üye(30-35)+1 yılLavv he hee istemezsin gitmezsin😏
33 Yorumla- +1 yıl
Herkesi kendin gibi sanma lütfen!
Cevap sahibi+1 yılOğlum bilip bilmeden konuşma gğnaha da girme ya da gir!!! Ya da gir keyfin bilir... erkek olarak aynı olduğunuz için beyni hormonlarıyla beslenen bir cins kendisiyle karıştırmasın !!!
- +1 yıl
Sen neden bilip bilmeden konuşuyorsun küçüğüm. Hayırdır. Dokunmadım diye giden kız oldu. Yaprak hastası kızlar var bir saatte evine çağıran sana hayırdır
+1 yılgiderim neden gitmeyeyim
38 Yorumla- +1 yıl
Haram yanlış olduğu için olabilir
- +1 yıl
birinin evine yalnızca zina içinmi gidiyorsun sen
- +1 yıl
Soru da uyumak diyor zinanın çeşitleri vardır.
- +1 yıl
ee beraber uyumanın neyi günah
- +1 yıl
Boşver sen!
- +1 yıl
Rrrrrr seri r
- +1 yıl
bu kafadaki erkekleri asla anlayamayacağım galiba. Erkekler evlenecekleri vakit hicbir şey yaşamamış tertemiz kız ariyorlar. Ama burada çogu bu düşünce seklini onaylama yönünde görüş paylaşmış. Fazla gereksiz ve saçmasınız.😑
- +1 yıl
Rrrrr yok anlayana sinek saz anlamayana davul zurna az demişler!!
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın yerinde olmak isterdim Şu an
31 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak dindar erkegim diyosun boyle olmaz
23 Yorumla- +1 yıl
Dindar değilim! Dindar bir erkeğim demedim! Hiç kimseye
Cevap sahibi+1 yılFlort e haram diyosun simdi su paylasim hosmu
- +1 yıl
Flört sevgili haram ya da harama götüren yoldur akside olabilir fakat iki kişiden biri art niyetli ise sadece harama götürür ve haramdan helal olmaz. Bunu demek ile dindarlık olunmaz kardeşim!
+1 yılgidilir neden gidilmesin
25 Yorumla- +1 yıl
Haram! Yanlış!
- +1 yıl
@Sonerr-Demirerr aga gerçekten şu sitede aklı başında insanlardan birisin onun için seninle zevkle tartışırım kime göre neye göre yanlış vücut adamın günah adamın bizene ila gitin diye yanlış birşey yapacak değilsin ile yaptın diyelim oda onun sorunu
- +1 yıl
Sevgili flört haram ya da harama götüren yoldur akside olabilir fakat iki kişiden biri art niyetli ise sadece harama götürür. Haramdan helal olmaz. İslam'a göre yanlıştır. Gidenler için uyumaya
- +1 yıl
belki adam ateist :D
- +1 yıl
Haklısın 😅 EyvAllah
hayir gidinmemeli adet lerimizi unutmuyalim lütfen
19 Yorumla- +1 yıl
Evet kardeşim kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık edep ahlak hayâ hayırlısı kardeşim gelecek çok kötü gelecek
- +1 yıl
MaşaAllah sana kardeşim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
- +1 yıl
Edep ahlak namus denen bir şey var senin bilmediğin
- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılDediğin gibi gitmem gideni de istemem :)
13 Yorumla- +1 yıl
Yakışır Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah
- +1 yıl
Insallah cumlemizin:)
- +1 yıl
Amin inşaAllah 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger bu dedigin dogruysa helal olsun sana 😂
111 Yorumla- +1 yıl
Hangi dediğim?
Cevap sahibi+1 yılGitmem ve gideni de istemem.
- +1 yıl
Evet öyle istemem. Yediremem kendime! Sevgili olmuş birini bile kolay kolay istemem!
Cevap sahibi+1 yılSenin olmadi mi hic?
- +1 yıl
Benim oldu ameller niyetlere göredir. Teklif edenler arasından kabul ettiğim oldu eğer ki evlenceksen benimle diye biri beklemedi ihanet etti diğeri dokunmadım diye gitti cümle alem bilir hepsi rezil oldu
Cevap sahibi+1 yılSenin olduysa karsinda ki kizinda olabilir yalniz.
- +1 yıl
Olmuş olabilir. Olması değil. Neler yaptığı önemli benim için neler yaşadı. Heves zevk peşinde mi oldu yoksa evlilik üzerine mi ciddiyet üzerine mi? Ben tek bir kızla sinemaya gitmedim daha!
Cevap sahibi+1 yılValla bende adam gibi kimseyle gezip sinemaya gitmedim. Aynen orasi da dogru olabilir ama arada gecenler onemli. Sen yapmadiysan oyle biri istemen dogal
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim. Aynen öyle yaşananlar çok önemli. Güven önemli! Sokak ortasında sevişen yiyişen dolu böyle biri helalim olamaz
Cevap sahibi+1 yılOlamaz tabi. Hos seyler degil
- +1 yıl
EyvAllah hayırlı geceler dilerim
Sadece uyumaya olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Bence olmaz
Giderim güven olduktan snra
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
Gitmem diyenler inanmıyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Sen kendine bak boşver milleti! Yazılanların haricinde yazılmayanlar ve yazılamayanlar da var...
- +1 yıl
EyvAllah
+1 yılGiderim neden olmasın
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Çok alaka da herkes anlamaz boşver
Gizli Üye(25-29)+1 yılGitmem ayrıca bil bakalım ne yok?
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum sevgili mi😅Bende de yok boş zaten sevgili mesele sevmek 😊
Öyle bir sevgilim olmadi
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
+1 yılHayır, asla.
23 Yorumla- +1 yıl
Yakışır kardeşim
- +1 yıl
Sağ ol abide eksi alacak ne var bu görüşte ya :-\
- +1 yıl
Boş insan çok kardeşim 😊Güzel olmayan insanlar onlar