Sevgilinin eve girdiği o ilk an, adamın mutluluktan öldüğü, kadının ise kendini tedirgin hissettiği, korkunç anksiyete ataklarının baş gösterdiği dakikalardır.. “Bize gelsene film izleriz” bahanesi yüzyıllardır eskimeyen klişe sevgiliyi eve davet etme taktiğidir.Sevgilinizin evine gider misiniz?
Gitmem be gidersem kaybederim onu sonu belli olur ateş barut yanyana olmaz insan sevdiği evleneceği kadına konduramaz bunu kendisinede konduramaz. Eğer bir erkek sevdiği değer verdiği kadınla birlikte olursa o kadını aklen ruhen kaybeder. Bu benim için böyle birliktelik yaşanırsa o kadın evimden içeri gelin giremez. Bu sebeple sabır etmek en doğrusu
Kilitli zincirli don alın arkadaşlar 😂 olmadı kilidi cozmek için kaynakçı çağırsın 😂😂
Cinsellik yoksa normal şeyler yapılacaksa gidilir. Cinsellik varsa iki tarafta onceden bunu konuşmalı anlık kararlar alamamalı. Planlı iş yapın kısaca ondan sonra zaten ne yaparsanız yapın pekte bir şey olmaz
20 lik hatunlar korkar da benim çekinecek bir şeyim yok. Eve gitmek her zaman seks demek değildir bazen de sadece seks demektir. Ve yanımdaki adama direkt söylerim ne için orada olduğumu😈 Olgun erkek bu noktada önemli işte!
Evet giderim. Yetişkin insanlarız ben istemedigim sürece , istemediğim şekilde yaklaşamaz bana, sonucta sevgilim olacak kadar hayatıma girmiş biriyse mutlaka güvenimi kazanmıştır
Yanıma biber gazı, elektro şok alıp giderim fkdjfi Şaka bir yana ona güveniyorsam, eli ayağı rahat duran biriyse giderim sadece. O güveni verecek erkekte yoktur sanırım 😂
Zaten evine gitmeye korkuyorsan gitme, sevgili de olma. 3 gün önce çıktığın birinin evine lap diye damlama bırak biraz zaman geçsin birbirinizi tanıyın. Zaten ondan sonra sana istemediğin bir şey yapmayı dayatmaz, ister oturur film izlersiniz ister yatak odasına geçersiniz.
Tehlikeli işleri bırakalı çok zaman oldu ama zamanında her türlü tehlikeyi dibine kadar yaşadım hatta çok küçük bir anımı anlatayım sevgilimin annesi ve babası evdeyken sabah beşte kapıdan gizlice girip sevgilimle beraber bile oldum inanın ama şimdi düşünüyorum inanılmaz riskli işlermiş bunlar.
Evet aynen soruda yazdığın gibi oluyor :))) Ben önce sevgilimle ilgili fantaziler düşünürüm. Sonrada çaktırmadan hadi eve gidelim çay içeriz sohpet ederiz falan derim. Şimdiye kadar bazıları tedirgin olarak geldi. Bazıları da can atarak geldi. Eve gitmediğimizde de dışarıdaki kafelerde ve mekanlarda uyarılar aldığımız da oldu :))))
Ben götürürüm çünkü en rahat ortam sevgili için evdir.. Ancak sevgiliyi eve götürmek sakın cinsel aktivite yapılacak bir durum sanmayın..Çünkü sadece sevgiliye sarılıp öpülür o kadar.. Ancak diğer türlü birlikteliklerde cinsellik yaşanır.. O nedenle önce kişiler gerçek sevgili olduklarını bilmeli eve giderken ona göre düşünmeli.
bu soru bana uzun zaman önce çok baygın bakışlarla hadi bize çıkalım diye buluşmanın sonunda eve davet eden eski sevgilimi hatırlattı ama ufak bir ayrıntı var o bakışlar ve söyleme tarzıyla evde annesini görmem tüm düşündüklerimi bir anda sildi götürmüştü :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimki , anneme saclari islakken... teyze hos geldin diye kapiyi aciyodu hic tedirginlik falan sanmiyorum oyle. Hatta bir gun sabah uyuyorum annem odaya girdi agucuk bugucuk oglusum falan yapti yataga yatmaya kalkti yatagin ortasi gocuk, kadin yuvarlandi direk ortaya Allah belani vermesin yatak bile gocmus diyo 😅 az degilim bende ya seviyorum bu hayati.
Kizlarin yorumunu okurken ben utand ne ara bu kadar genis olduk bugun sevgili olup opusmeyen kaldimi. Bunlar en degerli anlardir. Sevgili iken yasamak ne kadar dogru Ya ben cok geri kaldim cahilligimden. ya da dunya cok hizli bir sekilde donuyor 🤷🤷🤷
Yetişkin insanlarız sonuçta böyle hesaplar yapılmamalı. Sevgilin olduysa güvenini de kazanmış demektir. Sen istemeden bir şey yapacak birini anlarsın öncesinde
Evlenmeden önce sevgililik döneminde o benim evime ben de onun evine gidiyordum. Film de izliyorduk, PS de oynuyorduk, yemek de yapıyorduk. Hala uzun uzun o günleri konuşur özlem duyarız :)
Niye bahane olsun ki bize gelsin ses sistemiyle projeksiyonla dev ekranda flim izleriz bahçe katı olduğu için yağmur şimşek sesleride gelir harika bir ortam alkol antrikot ile ona muazzam masada kurarım daha ne olsun?
Kimse hayatta gitmem demesin büyük konuşmayın ben zamanında çok diyordum gitmem asla diye. Ama gidiyorum hem herşey cinsellik değil evde beraber yemek yapıyoruz
Korkunç anksiyete mi? :D O zaman gitmesin. Güveniyorsa gitsin. Hem de sevişmeyecekse gitmesini pek tavsiye etmem. Karşı tarafın beklentisi seks oluyor sadece.
Burada bazı kızların açtığı konularda görüyorum film izleyeceklerine gerçekten inanan kızlar var. Orkide o kızların senin rehberliğine ihtiyaçları var :D
En son hatırladığım, 4 katlı evin çatı katında oturan sevgilime gitmiştim. Ara katlarda sadece abileri yaşıyordu, aldığım risk takdire şayandı bence :p
Eve film izlemeye çağıran da giden de bilir amacı.. Bazen de gerçekten beraber zaman geçirmek için gidilir ya da çağırılır.. O güven ve samimiyet oluşmuştur umarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek uçkuruna sahip olduğu sürece evde zaman geçirmek en doğrusu. Kaliteli zaman geçiriliyor kesinlikle
Valla beni ilk buluşma için kahvaltıya çağırmıştı evine (yalnız yaşıyor) fakat gitmedim. İlişki ilerleyince olabilir. Soruma da beklerim Bu kızın gönlü var mı dersiniz? ↗
En İyi Cevaplar