Çocukluğumdan beri asya kültür farkı ile ilgili çeker japonlar edebiyatta ve manga da koreliler dizilerde ve müzikte fazla iyi ama gelelim bu kore fanligina fazlaca için de bulunan biri olarak söylemeliyim ki türk kızlarını etkileyen şey masum gösterilen dizi karakterleri ve kpop idolleri. Gerçek hayatta turkiyeden daha 5 kat daha fazla aldatmanın olduğu ve görselliğe hastalık derecesine ebavimli oluo on yargılı olan bir milletten bahsediyoruz. Tecavüz oranı bile turkiyeden fazla olan bir millete ayy oppa diyen bir türk dan kitlesi var. Kendim isminde kore bulunun bir sayfanın 5 yıldır yöneticisiyim ne tepkiler aldım öz eleştirilerden ötürü bilemezsiniz. Haaa hepsi bir mi değil tabi koreli ile evli korede yaşayan çok arkadaşım var ama öyle masum bir dünya değil kore. Son olarak son bir kaç yıldır korede türk kızlarının adi rus kızları gibi çıktığını da belirtmek isterim. Sırf koreye gitmek için veya orda yasamak için pisliklere düşen türk kızları ile dolu ortalık. Yazık
Öncelikle koreliler türklerden fazla saygılı ve kibar ve taciz oranı türkiyeden düşük 5 kat da ön yargılı demen de saçma evet bazı insanlar kpopa takıntılı oluyor bunu bende sevmiyorum ama türklerinde bir çogu bana göre kaba ve ön yargılı bilib bilmeden yorum yapmayın.
Ya görmüyor musun fark ortada onlar çok masummm bebekker onlar sizse hayvansınız anlamıyorsunuz onları anlatamıyorum zaafım var sadece ya yazsam buraya sayfa sayfa genw anlatamam
4
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence bir bence yazmalısın. En azından türk erkekleri ile farklarını dile getirirsin ki herkes bilgilenir.
Türk erkekleri kaba mı değik mi tartışmasına girmiyorum. Ancak sen de pek kibar bir hanım değilsin. '' sizse hayvansınız '' lafının kibarlıkta pek yeri yok.
Koredeki kadın erkek kültüründen ötürü bir çok farkları var bildiğim birkaçı şöyle; Çoğu Türk erkeğine göre daha çok anneci erkeklerdir. Daha ana kuzusu yetişirler. Kadınlara karşı aşırı kibarlar. Saygı konusunda yaşlılarına ve anne-babalarına karşı daha saygılılar. Utangaç ve çekingen yapıları bir çoğunda var. Arkadaşlık ilişkileri Türk'ler kadar sıkı değil.
Korede yaşamıyorum herkes burada bildiği kadarına yorum yapıyor zaten. Birebir doğru diye bir şeyde söylemedim. O yüzden sizin fikriniz, sizin fikrinizdir. Benim düşüncem bu.
Yazan olmuş ama ben de söyliyim. Gerçekten kadınlara karşı aşırı saygılı ve düşünceliler. Sevgili oldukları kadınları gerçek manada el üstünde tutuyolar. Bizdeki erkeğin baskın olduğu ilişkiler onlarda tam tersi durumda. Ayrıca kendilerine gerçekten bakıyolar, makyajı kastetmiyorum ama saçlarına ve ciltlerine önem veriyolar. En önemlisi de bir erkeği iyi gösteren şey giyimi ve onlar için giyim baya ön planda
Burada ki yorumlara bakarak en büyük farklarının saygı olduğunu söyleyebiliriz. Maymun kılları, ağızlarından düşmeyen küfürleri ve kadınlara iğrenç davranışları ile Türk erkekleri sadece Araplar ile aynı seviyede olabilir. Benim Asyalı erkeklere özel bir hayranlığım yok açıkçası, sadece babyface oluşları hoşuma gidiyor ve kavga etmeyi seven insanlar değiller bu da iyi bir şey. Ama genel olarak onlarda ataerkil bir toplum olduğu için pek hoşuma gitmiyor.
Koreli diziler ülkemizde meşhur olduğundan beri böyle bir durum çıktı.. Ben bir farklılık olduğunu düşünmüyorum sadece gençler bu durumu bir akım olarak görüyorlar, bence..
Benim böyle bir hayranlığım yok ve hayran olanların hayranlık nedenlerinin çoğu kaynağıda Bts. Ve ben onların bu fazla baby face yüzlerini sevmiyorum. Büyük ihtimalle yüzlerinden vs etkileniyolar... He bide yumuşaklar diye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Koreli erkekler bir kadına karşı kibar davranmak zorundaymış 😇 Türk erkeklerini anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 💁♀️
En İyi Cevaplar