+1 yılHayatına birini alıyorsan o kişinin tek sıfatı sevgili olmamalı.. Öncelikle buradan başlamak istiyorum. Size kendinizi değerli hissettiren, özel anılar paylaştığınız, karşılıklı derin sevgi duyduğunuz, en önemlisi saygı ve güven duyduğunuz birini hayatınıza aldığınızda zaten o kişi artık sizin dostunuz kardeşiniz bazen abiniz/ablanız sevgiliniz olacaktır. Önemli olan o kişiyi en iyi şekilde seçebilmekte diye düşünüyorum.
Birlikteyken iyi hissetmek güzel zamanlar geçirmek istiyorsanız, arkanızda size destek olacak sizi yarı yolda bırakmayacak birini arıyorsanız, değer vermek değerli olmak istiyorsanız, sevmek ve sevilmek istiyorsanız.. İşte o zaman sevgiliye ihtiyacınız vardır demektir.
Ama her sevgili sevgili demek değildir. Doğru kişi artık sizin herbir şeyinizdir :)111 Yorumla- +1 yıl
Yine çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık. Tabiki katılıyorum tek sıfatı sevgili olmamalı ve sıfatların da canı cehenneme! Sözlerin anlamı yoktur. Sözü söyleyen söze anlam katar. Sevdiğim ne söylese güzel gelir. Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum. Yeri gelir anne baba yeri gelir arkadaş kardeş dost gibi. Seçmek zor. İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Lafta herkes seviyor hemde çooook seviyor. Hehehe ne güzel yazmışsın ya😀 Bayıldım valla 😅Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede 😅Zaten sevdiğim olur her şeyim gecem gündüzüm güneşim ayım huzurum mutluluğum sevincim neşem gülüşlerim hayatım hayatımın anlamı ve daha niceleri
- +1 yıl
Yorumuma katılmana sevindim :) Fakat benim de vardı zamanında böyle yere göğe sığdıramadığım biri, dersen ki daha 21 yaşındasın.. Deme. 17 yaşında kaybettim ilk göz ağrımı. Bir daha da gelmedi öylesi
- +1 yıl
EyvAllah. Ben genelde kendi kendime uzaktan. Peki kaybettim derken nasıl bir kaybediştir bu ölüm mü?
- +1 yıl
Ne yazık ki evet. Çok gençtik onu benden erken aldı. Benden daha çok seviyormuş :)
Nur içinde yatsın - +1 yıl
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşaAllah. Hayat fani ölüm ani. Bir saniye sonrasının yok garantisi. Amin inşaAllah. Peki ölen ile ölünmüyor. Sonrası ne olacak?
- +1 yıl
Sonrası bu işte hayat devam ediyor iyisiyle kötüsüyle :) elinde olanların kıymetini bilmekle yetinmeye çalışıyoruz en doğrusu da bu sanırım. Hayat aldığını geri vermiyor. Sevmekten korkmadan yaşamak, kaybetmeyi bilerek sevmek lazım.
- +1 yıl
Hayat devam ediyor maalesef. Katılıyorum elimizde olanların kıymetini yanımızda olanların kıymetini bilmeli. Maalesef geri vermiyor fakat ölüm güzeldir. Ölüm ebedi olan bir hayatın başlangıcıdır. Bende çok isterim. Sevmekten korkmuyorum zaten. Hayırlısı herkes her an gidebilir. Şiir gibi konuşuyorsun kardeşim 😊
- +1 yıl
Düşüncelerimi yalnızca burada dile getirebildiğime mi yanayım yoksa senden takdir aldığıma mı sevineyim bilemedim :) ama en azından bir yerlerde hala birbirlerini anlayan insanların olduğunu bilmek insana umut veriyor.
Çok teşekkür ederim sorun da cevapların da iyi geldi.
- +1 yıl
Neden yalnızca burda dile getirebiliyorsun? Her daim sevinecek bir şeyler bulunabilir. Sevinmene bak! Evet hala iyi ve güzel insanlar var fakat yok denecek kadar az. Rica ederim bende teşekkür ederim ve aynı şekilde bana da iyi geldi. Senin gibi güzel insanların hala var olduğunu bilmek😊
- +1 yıl
İyi geceler dilerim
- +1 yıl
İyi geceler kardeşim
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkeste insanı çeken bir şey vardır. Bence önemli olan kimsede olmayanı onda gördüğün insanı sevmek bu sonsuz olur diye düşünüyorum. Onda bulduğun şey başkasında da varsa bu sevgi çok uzun sürmez bence. Ben şahsen hayatıma aldığım insanın derinliğine, zekasına ve ruhunun inceliğine bakarım
13 Yorumla- +1 yıl
Asıl soruyu cevaplamadigimi farkettim. Konudan sanmışım. Bence sevgili ruhunu sarmalayacak bir insana ihtiyaç duyduğun için vardır. Onunla olan uyumunu seversin mesela öyle birşey
- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık kardeşim. Olabilir de olmayabilir de sevgiliye değilde sevene ihtiyacım var!
- +1 yıl
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Hayatında değer verdiği bir kişi daha olması için yani insanlar birilerine değer vermek istiyor o yüzden seviyor. Ama bunda sadece bu değil o değer vermenin altında değere sahip olmak yani başkası tarafından önemsenme sevilme ihtiyacı hissediyor. Yanlızlık insan doğasında yok. Eşli yaratıldık. Sevgili işine pek sıcak bakmasamda eş yol arkadaşı gibi kavramlara daha sıcak bakıyorum. Yani okadar çok sebep var ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık. Kesinlikle katılıyorum aynı şekilde eş yol arkadaşı. Sıfatlar kişiden kişiye göre değişir değişebilir. Ben de eş olarak bakıyorum...
+1 yılSebep ararsan sebep çok fakat sevgi bana göre değil, bana zarar veren duygunun bünyede olmasına karşıyım
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah abi hayırlısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılAnlamsız bence. Literaturde sevgili diye bir akraba yok. Ne akraba ne arkadaş komşu ne eş ne dost. erkeklerin faydalanması için uydurulmuş bisey. Kızlar da sevgilisi olunca kendileriyle gurur duyuyorlar. Halbuki bir şekilde kullaniliyorlar. En hafifi duygularıyla oynanıyor. Ben karşıyım ve hiç sevgili edinmedim
47 Yorumla- +1 yıl
Bence de kardeşim. Sevgili zaten boş. Mesele sevmek. Olabilir de olmayabilir de fakat kızlar da kullanıyor. Erkeğe özel değil. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah. Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır...
- +1 yıl
Kız ne kadar kullanabilir erkeğin kaybedecegi en fazla paradır ya kızın ki. Tesekkurler
- +1 yıl
Çok boş konuşuyorsun. Benim hayatımı diktiler. İki tarafta aynı şekilde kullanabilir. Ben çok şey kaybettim. EyvAllah
- +1 yıl
Arkadaşım sende gözünü açacaksın biraz.
- +1 yıl
Arkadaşım siz de gözünüzü açın
- +1 yıl
Ben gözümü sonuna kadar acmisim merak etme.
- +1 yıl
EyvAllah
+1 yılÇünkü insan birine ihtiyaç duyar ama öyle maddi acıdan değil manevi acıdan yanında olacak ona destek olacak sevgisini paylaşacak sırtını yaslayacak acısını sevincini paylaşacak duygusal açlığını giderecek emeğinin karşılığını aldığımı görecek bir insana ihtiyaç duyar
23 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😊
- +1 yıl
Rica ederim kalbimden geçenler sadece
- +1 yıl
EyvAllah ne güzel
Yalnızlığımı paylaşmam için bazı anlar olur işte onun yokluğunu özlüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah ne güzel yazmışsın...
+1 yılSevgili olayına baştan karşıyım. Biriyle 3 gün çıkıp sonra ayrılıp diğeriyle oluyorlar sevgiliyken pamuk prenses ayrılınca o.. oluyor kızlar tabi erkeklerde başka bişey. insanın masumiyetini götüren çok gereksiz bişey
43 Yorumla- +1 yıl
Bende karşıydım! şu an emin değilim! Mesele sevmek sevgili değil. Sevgili basit olan bir şey! Her an olabilir ama sever mi? Önemli olan bu! Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede ameller niyetlere göredir hadisi şerif. Olabilir de olmayabilir de sevgili olarak seçtiğin kişiye göre değişir...
- +1 yıl
Keşke herkes adam gibi evleneceği kişiyi beklese
- +1 yıl
Hep mutlu olursak mutluluğun kıymeti olur mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak zevkler, fikirler, aynı şeylere gülme, futbol mevzularında atışma, tartışırken bir süre sonra "noluyoruz yaaa" diyip kahkaha atma.. İşte bunlar hep sebep.. 😊💜
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilir kardeşim katılıyorum 😅
+1 yılEvlilik öncesi nasil nişan varsa nişan öncesi evrede sevgiliktir diye düşünüyorum. Adabinda usulunde tanimaya calistigin ilk adim.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın Maviş katılıyorum olabilir. Adabına usulüne göre tanımak gerekir. Hayırlısı 😅
+1 yılÖncelikle hayatta aile ve arkadaşlıklar hariç farklı anlamda birinin seni sevmesi çok güzel bir duygu ve sende onu seviyorsan bu bir mucize 🧜🏻♀️
34 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık. Kesinlikle katılıyorum...
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
EyvAllah ben teşekkür ederim
- +1 yıl
😊👍🏻
+1 yılÖzenti kimi kimi de eksiklik bana sorarsan olmasa da oluyor bknz ben 7 aydır fıstık gibiyim ipim kuşağım denk ne arayan var ne trip atan var olmaması hayırlısı emin ol.
13 Yorumla- +1 yıl
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır olması iyidir
- +1 yıl
Öyle diyorsan kısmet'te varsa o vakit hayırlı olsun diyelim senin adına allah mesut etsin :) .
- +1 yıl
Amin inşaAllah benlik bir şey yok genel konuştum 😊
+1 yılMutlu olmak yuva kurmak ve sorumluluk edinmek ayrıca bir ömür geçireceğin harika bir dost bulmak :)
41 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık kısa ve öz 😊
+1 yılBir aralar senin dediğin gibi 😄 Sevgili kullanmıyorum. Olması içinde bir sebep görmüyorum herşey zamanında güzel 👍
27 Yorumla- +1 yıl
Ben hala sevgili kullanmıyorum 😅Fakat farklı bir dil ile ifade ediyorum😊Sevgiliden kastım sohbet muhabbet tanıma tanışma. Hayattan evlilikten eşten beklentiler hayaller istekler arzular vs vs uygun olursa anlaşma filan evlilik üzerine bir adım atmak 😊Helale yakın haramdan uzak😊 Katılıyorum hepsine ve her şey zamanında güzel 😊
- +1 yıl
Biliyorum hala öyle düşündüğünüde önce söylüyordun o yüzden bir aralar dedim😄tanıma amaçlı bir sohbet olabilir😊
- +1 yıl
EyvAllah 😅İyi demişsin sevindim görünce 😊 Katılıyorum kesinlikle 😅
- +1 yıl
Rica ederim😄Sevinmene sevindim😊
- +1 yıl
EyvAllah 😅Sevinmeme, sevinmene, sevindim 😅
- +1 yıl
😄🤗🤗
- +1 yıl
😀🤗😅
+1 yılOlmak icin bir sebep söyleyemem ama olmamak icin bin sebep söyleyebilirim :)
35 Yorumla- +1 yıl
Peki olmamak için bir sebeb söyle?
- +1 yıl
Dogru duygulari yanlis kisiye beslediginde bir kisiye verdigin kalbi bin kisiden geri almaya calisirsin. Ne hayata ne insanlara güvenecek gücün kalmaz
- +1 yıl
Hımm, olabilir hem katılıyorum hem de katılmıyorum çünkü herkes herkes değildir herkes herkese benzesede bunu biliyorum. Dikkat etmek yeterli diye düşünüyorum 😊
- +1 yıl
Herkes bir degildir ama bu dünyada iyi insanlar kötü insanlarla imtihan ediliyor
- +1 yıl
Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Suçlu biziz inandık güvendik sevdik. Zorla değil ya! Bütün suç bizde kader kulun çabasına bağlıdır
Güzel bir aşk sonra evlilik ve mutlu bir yuva için bir platform sevgili olmak.(Başka amaçla sevgili olanları bilemem.)
220 Yorumla- +1 yıl
Geneli boşver önemli olan sensin. Aşk olması için ne gerekli? Olur inşaAllah 😊Bende isterdim
- +1 yıl
Koşulsuz sevebilir misin? Koşulsuz sevgi olur mu? 😊
- +1 yıl
Tam olarak anlayamadım koşulsuz sevmek örnek verir misinnnn😅 İnaniyorsan muhakkak olur😊Anlamadım tam olarak ben 😅 Koşulsuz sevmek nasıl oluyor 😅Ben genelde kendi kendime severim uzaktan 😅
- +1 yıl
Sebeb her ne olursa karşı tarafı sürekli severim hatta her geçen saniye biraz daha çok. Fakat ihanet edeni sevemem. Benden elimden gelmeyen şeyleri sürekli olarak isteyen birini sevemem. Sevsem de mutluklar dilerim. İlk kız arkadaşım ihanet etti. Çok sevmiştim onu. Ama yediremedim kendime! Defalarca affettim diğer hatalarını canımı çok yaktı ama hep sevdim. Üçüncü kişi girince araya hala seviyordum ama olmaz dedim. Yanağından bile öpmemiştim o neler yapmış neler! Ben senin dediğin gibi koşulsuz sevemem. Hak edeni severim. Yani yerine göre!
- +1 yıl
Ben sakinim sadece olanı anlattım. Ben çok lanet okudum. Göz yaşı döktüm. Ellerimi kırdım. Kendime zarar verdim. Fakat o zaten lağıyını buldu. Rezil oldu. Benden sonra kullandılar onu. Haberleri hep geldi. Canım yandı onunla ilgili şeyler duyunca. Ama bir şey yapamadım olmadı...
- +1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizin. Sevmek yetmiyor! Sevmek ile olmuyor. Devir değişti. İnsanlar sevmeyi bilmiyor. Ben sadece sevgi istiyorum. Sevilmek istiyorum. Fakat sonu olacak bir sevgi değil sonsuzluk olacak bir sevgi. Neyse o olacak. Değişmeyecek, değişecek ama ikimiz için. Kötü anlamda değişmeyecek. Bir öyle bir böyle olmayacak. Şimdi bulsa istemem. Kapalı geçici bir süre. Elde avucta yok. İmkan yok. Sevse ne olcak! Kafam karışık...
- +1 yıl
Hihi, olsun valla! Maddiyatin da maddiyatta gözüm yok deyip de olanın da hayırlısı 😊
- +1 yıl
Kafandaki soru tam olarak ne? Unutma ! Uyuyacaksan iyi geceler dilerim vay anasını saat 4 olmuş 😂Sabah iş var 😂 haberim yok
- +1 yıl
Son sigaramı da içem uyuyorum bende 😅 Hoşçakal Allah'a emanet ol
- +1 yıl
EyvAllah 😊 Görüşürüz
Abicim hepsi yalan dolan işler. Bu işlerde adam akıllı mutlu olan görmedim. Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. ☺️
18 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık kardeşim. Fakat evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. Hayırlısı...
- +1 yıl
Beklemek ile olmaz. Elinden geleni yapıp öyle beklemek gerekir.
- +1 yıl
Fikrim değil. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader. Izdırarı kader de kulun hiçbir etkisi yoktur fakat ihtiyari kader kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir. İstisnalar kaideyi bozmaz. Her şey göründüğü gibi olmayabilir...
- +1 yıl
Fakat evlilik cüzi irade diye biliyorum yani karşına bir sürü insan çıkar çıkabilir veya sen çıkabilirsin seçmek senin elinde sana bağlı yoksa durduğun yerde hiçbir şey olmaz
İnsan tek başına gelişi güzel yaşamak işin yaratılmamış..
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum abicim bence de evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😊
Görmediğin sevgiyi görürsün mutlu olma sebebin olur sorun ile alakasız oldu ama affet soner😀
25 Yorumla- +1 yıl
Emin misin? Görür müyüz? Mutlu olma sebebimiz olur mu? Senin oluyor mu? Canın sağolsun estağfurullah ne demek 😊
- +1 yıl
Ne güzel sevindim senin adına. Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize. Daim olsun mutluluğunuz 😊 Hayırlısı
Bu sevgili işinin cılkını çıkardılar sevgilisi olmuş birini istemiyorum açıkcası
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah kardeşim! Sevgili olması önemli değil! Haram heves ve zevk peşinde olmuşsa, bende istemem öyle birini!
Galiba soğumuşum herşeyden. Sevgili istemiyorum bundan isim de koyamıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah ablam. Hayırlısı...
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle yarim o gelirse tam olur, ruhumuz dolar, yanar, lezzet bulur.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın abi ellerine yüreğine sağlık. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
- +1 yıl
Amin inşallah tüm iyi insanların..
- +1 yıl
Amin inşaAllah abi
+1 yılAbi bu dünyada benim için "Aşk" diye birşey yok, olmuyor, olmayacak anlaşilan.
11 Yorumla- +1 yıl
Olur kardeşim. Olacak! Fakat dikkat et. Yaşın küçük. Aşkı bekle ama bekletme!
+1 yılMutlu olmak için olabilir abim. (Aşka inananlar için) :-)
11 Yorumla- +1 yıl
Bizler için yaz kardeşim biz aşka inanıyoruz insanların aşkına değil!
Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Heyecan arıyorsan vaktinde çoksa mutlaka sevgilin olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah olabilir de olmayabilir de
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü her insan yanlızlığını biriyle paylaşmak sevincini derdini acısını her zaman biriyle paylaşmak ister insan
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum canım benim😊
- +1 yıl
Eyvallah abi 👍
+1 yılHayatıma reng katmak için olabilir ama ben istemiyom gereği yok
13 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı zaten mesele sevmek sevgili değildir...
- +1 yıl
2 sininde gereği yok
- +1 yıl
EyvAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek güzel bir mesele 😊
215 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sevmek en güzel duygu sevmesini bilene 😊
- +1 yıl
Sevdik sevdalandik parçası bize gelilsin😂
- +1 yıl
Gelsin be😅Ben şu an fon müziği dinliyorum huzur ve efkar
- +1 yıl
😂sende bendensin fon muzgi bende çok severim.
- +1 yıl
Ne güzel yıllardan beri sürekli her daim
- +1 yıl
Huzur doluyor insanın hücreleri
- +1 yıl
Hihi fakat huzurla birlikte hüzün de doluyor. İnsanlar bıkmadın mı abi diyorlar yıllardır aynı şeyler. Bıkmadım ulan seviyorum anasını satiym 😊
- +1 yıl
Ben ağlamayı severim. Gözyaşlarının kirmiziligi hoşuma gider. Kan ağlamak deyimini yerinde yaşamak hoş. Her duygu özel. Sen bunu cozmussun. Ne güzel tadını cikar😊
- +1 yıl
EyvAllah sağolasın çok güzel söyledin😊
- +1 yıl
Rica 😊 evet güzel söylesem gerçek sesim öyle olsa keske😂😂
- +1 yıl
Hehehe gönülden söylenen her şey güzel gelir 😊
- +1 yıl
Orası öyle ama şarkı söylerdim iki kelam yazar okurduk😄😄
- +1 yıl
Ne güzel bende çok söylerim gitar pop slow damar ilahi her telden 😅Yazdım da çok ama bıraktım gelecekti eşime artık 😅
- +1 yıl
😂😂😂güzel her telden var. Nasip inşallah eşine de soyleesin😊
- +1 yıl
Amin inşaAllah 😊
+1 yılHayatına kadın alan erkek 2 kere ölür,
Bekâr erkek 1 kere.
Bekâr kalmak tercihimdir.13 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum EyvAllah
- +1 yıl
Olabilir. Zaten sizin evlenmek istediğinizi söylediğinize bir kaç kez şahit oldum. Hakkınızda hayırlısı.
Ben kadına güvenmem. - +1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizin hakkında hayırlısı. Genel olarak kimseye güvenmem...
+1 yılSöyleyemem. Baz i erkekler ilk günden resimdeki gibi olmaya çalışıyor yani bu sefer de biz korkuyoruz ilişki kurmak zor oluyor bir daha başka biriyle beyefendi.
119 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah kardeşim canın sağolsun
- +1 yıl
Seninde soner bey 😊
- +1 yıl
Bir eyvAllah daha😊Bazı kızlar da ilk günden böyle olmaya çalışıyor. Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı
- +1 yıl
Aynen öyle bazıları cidden fazla ileri gidiyor. Ben ilk gün korkmuştum çocuktan. Sanada eyvallah soner. Soner diyorum ama tabi ismini bilemem.
- +1 yıl
İlk günü ikinci günü ya da daha sonrası yok. Benim de korktuğum oldu. İsmim ve soy ismim. Neyse mutlu günler dilerim
- +1 yıl
Ilk gün son gün dediğim şey farklı galiba yanlış anladın. Ilk gün daha tanışmadan konuşmadan uzak durmak gerekirken helâlın olmadan o kişinin bunları göz ardı etmesi korkutur kaçırır neyse hep yanlış anlaşılıyorum. Sizede ıyi akşamlar.
- +1 yıl
Anladım ben seni ve kendi düşüncemi belirttim. Katılıyorum sana hayırlısı. Yanlış anlayan yanlış yoldadır...
- +1 yıl
Anladım. Iyi değilim ondan alıngan olabiliyorum neyse ıyi akşamlar.
- +1 yıl
Hayırdır neyin var?
- +1 yıl
Bu konuyla ilgili birşey soruyu görünce ondan yazmak istedim. Teşekkürler ☺
- +1 yıl
Anlatabilirsin istersen eyvAllah
- +1 yıl
Neden bu kadar düşüncelisin 😊 keşke bazılarında olsa aynısı anlatırım ama canını sıkmak istemem
- +1 yıl
Müslüman müslümanın kardeşidir hayra vesile olan Hayrı yapan gibidir. Zamanında Benim de canım yandı insanlara faydam olursa ne mutlu bana
- +1 yıl
Helal olsun böyle düşüncede olan biri zordur emin ol. 😊 adamsın soner bey
- +1 yıl
EyvAllah sağolasın senin güzelliğin
- +1 yıl
Eyvallah. Konuşuruz soner bey canım sıkılmaz diyorsan zamanın varsa tabi?
- +1 yıl
Konuştuğun şeye göre değişebilir kişi geldiği gibi ağırlanır zamanım fırsat buldukça çalışıyorum şu an mesela Dün birisi bir şey anlattı yardım istedi O kadar saçma ki ulan diyorum Bu nasıl bir insan neyin kafasını yaşıyor
- +1 yıl
Anlıyorum çok haklısın
- +1 yıl
EyvAllah
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat paylaştıkça güzelmiş
Eee kalbimde bana büyük geliyor 😀11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe yakışır kardeşim 😅Bana da 😅
Hayatına anlam ve değer katıcak yanında biri olduğunu hissetmek için
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de hayırlısı
Sevmek, onun yanında kendini huzurlu hissetmek
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir hayırlısı...
Olsada olur olmasada olur, o kadar önemli değil 😃
63 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah abi olsa daha güzel olur 😅
- +1 yıl
Yetmiyor abi 😅
+1 yılBir çok sebep ve neden var
Doğru kişiyi bulduğunda Rabbim bana nasip ettigi için şükürler olsun11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de hayırlısı. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık Allah’a mahsus
41 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle 😊
Sevgiyi paylaşmak istiyor insan 😊
31 Yorumla- +1 yıl
Olabilir ablacım benim için de 😍
+1 yılSebebim olsaydı sevgilim de olurdu. :)
31 Yorumla- +1 yıl
Hımm, mantıklı 😊Hayırlısı sen evlilik de istemiyordun 😅
islak pembe dillerin yalasmasi icin :(
31 Yorumla- +1 yıl
Çok pis
Yok öyle bir şey.
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Mutluluğunu Hüznünü Hayatını paylaşmak için
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de hayırlısı
Kafa dağıtmak, tutku...
22 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah katılıyorum olabilir. Bizde de var o eşsek şansı!
Isim koymayı seviyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kalplerin birbirine atması mesela abi.
111 Yorumla- +1 yıl
Olabilir kardeşim süper 😊
- +1 yıl
Bence de kardeşim çünkü tip ve fizik geçici olan bir şey
- +1 yıl
Katılıyorum kardeşim
- +1 yıl
Güven her şeyin başı kardeşim
- +1 yıl
Genel olarak insanlara güvenmiyorum kardeşim
- +1 yıl
Katılmıyorum gelmek gerek çünkü aksi kötü oluyor
+1 yılHayrr olmasa daha iyi olur diyenlerdenim. d
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah peki neden?
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Dakikalar smsler boşa gitmesin diye abi :D
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman gerek yok ya 😅Zaten kullanmıyorum internet haricinde 😅
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim 😅
+1 yılYalnızlık insanı sıkar bir zamandan sonra
11 Yorumla- +1 yıl
Sahte kalabalıktan daha iyidir
+1 yılSöyleyemem boş iş
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah bence de 😅
+1 yılolmamalı
21 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Evlenmek. Icin😂
14 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah olabilir de olmayabilir de katılmıyorum. Gerek yok evlilik için sevgili olmadan da olabilir evlilik 😅
- +1 yıl
EyvAllah 😅Canın sağolsun bu da çok güzel 😅
+1 yılUykusuz geceler için
210 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok zaten uykusuz gecelerim😅
- +1 yıl
O neden😂
- +1 yıl
Geceleri daha güzel. Fon müzik sigara çay. Düşünüyorum sürekli
- +1 yıl
Cok düşünme bence her ne düşünüyorsan akışına birak gitsin
- +1 yıl
Düşünmeden olmuyor. Geleceğimi düşünüyorum. Yaptıklarımı ve yapmadıklarımı her şeyi düşünüyorum her gece...
- +1 yıl
İşin icinden cikamassin öyle de
- +1 yıl
Belki bir gün güneş doğacak
- +1 yıl
Elbet bir gün
- +1 yıl
Amin inşaAllah
- +1 yıl
İnsallah😊
Ses tonu
15 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani ne demek istedin?
- +1 yıl
Katılıyorum kardeşim olabilir bir abi sadece sesinden etkilenerek evlenmişti
- +1 yıl
Kesinlikle hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayat arkadaşlığı :)
14 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de hayırlısı abi 😊
- +1 yıl
ama o niyetle sevgili yaparım :)
- +1 yıl
Ne güzel abi😊
- +1 yıl
eyvallah :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?