Kolay sordum yine iyisiniz KScanlar hajshajds.

Kolay sordum yine iyisiniz KScanlar hajshajds.
Sevilmek istiyorsa sevmesi gerekiyor dermişim Çünkü sevildiğimi anladığım anda ben de karşımdaki kişiyi seviyorsam bu gerçek bir sevgidir hiçbir şekilde ona ters bir hareket bir davranış içerisinde olmam. Sevilmek istiyorsa beni düzgünce olması gerektiği gibi sevmesi gerekiyor
Şaire sormuşlar: Yüzü mü güzel olmalı, huyu mu? Şair cevap vermiş: Çayı güzel olmalı, çay mühim. Biri de demiş ki: Huyu güzel olsun, ben çayı demlerim..
Huyum da güzel çayım da güzeldir yani😄😃
Cevap
17Cevap
Ciddi manada destek olabilir ve her ne yaşadıysa yaşasın arkasında dururum. Asla geçmişine göre değerlendirmem, yaptıkları ya da içinde bulunduğu durumu yadırgamam.
Sadece insan olduğu için saygı duyarım, gerisi onu ilgilendirir. Ben bana verdiği şeylerle ilgilenirim.
Bence gayet yeterli.
Sevmek için sebep aramadım, sesi yetti cümlesi geldi aklıma.. Sebeplere dayanarak sevilmez kimse, sebep aramaksızın bi anda atar kalbin ~ ℳ
Sevginin hakkını veren biriyim ve oldukça sadığım bence bu özelliklerim sevilmeye yeter.
Sevilmek kolaydır önemli olan sevmeye değecek insan bulmaktır.
Sebep çok ama söylemeyi sevmiyorum lafla değil bizimkisi icraat ile belli ederim.
sevilmiyorum kimse sevmiyor sevilmem icin sebep sadık olmak cok sevmek
Duydum ki bir kalbe giremeyen cennete de giremezmis. Cennete girmek için sevmeli beni ☺️
Sebep yok. Gönlü olan gelsin olmayan hiç kalabalık etmesin zaten yorgunuz
Hoş sohbetli eğlenceli bir kişiliğim vardır. Bence yeterli sebep
Sebep sunduktan sonra herkes sever.. Önemli olan sebepsiz sevilmek..
Hanım hanımcık bir kadınım sadakatli şefkatli saygılı
Güzelim sporcuyum uyumluyum naziğim güvenilirim genel kültürüm geniş sohbet severim ve yanlız yaşıyorum 😂
Ciddi bi sekilde söylendiği anda o niteliğin sabun gibi elden, bünyeden kayıverme ihtimali doğar bence
Sahiplenirim kıskanırım sevdimi tam severim hamaratlıyım pratiğim...
Benden bir tane daha yokk 💘😂)
İyi bir insanım çünkü 😄
Kimse sevmesin beni ya
İyi niyetli fedakâr birisiyim
Tatlı ve iyi biriymisim öyle diyorlar
Çok tatlıyım hahahhahha😂
En İyi Cevap