Hala seviyorsunuz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gönül almak için elbette olabilir ama kırgınlık agir ise ve önümüze set çektiyse zor.
Yani beni insagramdan engelledi ama kaldırmayı unutmuş olabilir reelde yanıma gelir 5 10 dk konuşuruz portresini çizdim ama kararsızım vermek konusunda
Ver bence , değerli hisseder kendini..
İcinde bir şey varsa da sana karşı alevlenebilir.
Evet dediğiniz gibi ama ben bir hata ettim ama yanıma gelen ilk oldu buna rağmen bende özür diledim afetti ama intikam almak için sevigilisiyle olan fotosunu gösterdi ağzını birilerine arattırdım sevgilim yok demiş bana bunu yapması çok ağrıma gidiyor böyle intikam mı olur
Sevgilisi yokmuş ama :)
Var gibi göstermiş.
Olsa da idi daha kotu olurdu..
Sen cizdigin resmi kesin ver.
Ve her şeyi doğru düzgün açık açık konusun ilerleyen süreçte.
Umarım teşekkür ederim
Rica :)
Tabikide hayır neden kutlayım yani o kendi yoluna ben kendi yoluma sonuçta.
Ama işte sevdiğimi biliyor acaba pohpohlanır mı nerden öğrendin gibisinde
Yok kutlamam 😊 çünkü anında anlar hala sevdiğini
Aynen ya zaten sevdiğimi biliyor ama ağzımdan duymadı
Ya şöyle aslında ben bir hata ettim ama yanıma gelen ilk oldu buna rağmen bende özür diledim ama intikam almak için sevigilisiyle olan fotosunu gösterdi ama soruşturduğumda sevgilim yok demiş sevgilisi var mı yok mu emin değilim bu yüzden ne seviyorum diyebiliyorım ne de doğum gününğ kutlamak istiyorum kararsızım
Boşver bana sorarsam seni severse mesaj atar seni seviyor ve mesaj atmıyorsa senden mesaj bekliyorsa senin yalvarmanı bekliyordur😊 o yüzden hiç bir zaman bir erkeğe suçlu olsan dahi mesaj atma 😊 erkek etrafında kız yoksa gurur falan dinlemez direk yazar😊 demekki şu an etrafında kız var 😊 yazarsanda yedekte seni bırakır 😊
Aynen Çevresinde çok kız var sanırım konuştuğu biri var bilmiyorum ama seviyorum
Depil mi skksks
Cevap
4Cevap
Cıks gecmise hic bakmam zaman kaybi.
İşim olmaz yahu.
#Zɪғɪʀɪᴋᴀʀᴀɴʟıᴋ
O kadar da değil
Hayır 😂😂
Dgko yaz
Kutlarım
No no
Hayır tabi ki