Yoksa, onların hatırlamasını mı tercih ediyorsun?

Hatırlatmayı seviyorum...
Hatırlatmam kimseye..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa, onların hatırlamasını mı tercih ediyorsun?

Bu benim inanılmaz utandığım bir şey. Asla doğum günümü alarm gibi ha bire hatırlatmam, hediye beklemem. Herkesin kutlamasını da istemem, hayatımda yeri özel olanlar hatırlayıp kutlasın yeter. Instagramda fotili kutlamalardan nefret ederim
Hayır hatırlatmıyorum konusunu da sevmem. Hatta Lise arkadaşlarımla buluştuğumuzda 2 arkadaşımızın geçmiş doğum gününü kutladık eğlendik felan sonra konu bir şekilde benim ne zaman doğduğuma geldi O gün doğum günü olan tek kişi bendim 😅 inanmadılar kimliğimi felan göstermek zorunda kalmıştım jdndnd
@aerolite Bu halden gayet memnunuz 👌
@Semih6934 Utandırıyorsunuz Başganımm 😁☺
Evet şımarıklık olsun siye aile üyelerine hatırlatırım , eskiden iş yerindekilere mail atmışlığım var. Tabiikide espri olsun diye.
Doğum gününü kaçırmam mümkün değil biliyorsun, buradan da tekrar doğum günün kutlu olsun tatlım. iyi ki doğmuşsun 🌹💐🎂🍰🍡👑🥂🎼🎼🎊🎉🎉
Doğum günlerimden sonraki gün bahsederim genelde madem ben üzüldüm sizde biraz vicdan azabı hissedin diye (muhtemelen hiçbir şey hissetmezler) ama olsun
Cevap
34Cevap
Hayır hatırlatmam hiç. zaten kutlayan da yok sadece sanaldan arkadaşlarım kutlar
Çocuklar için doğum günü, büyümenin arzusunda olanlar için, her yıl ölüme yaklaşanlar için değil. O sebepten dimem kimseye.🙂
Hatırlatmıyorum ama sevenlerim bilir zaten ve kutlar.
Birkaç ay önce doğum günümdu. Kimseye hatırlatmadim hatırlayan pek kimse olmadı maalesef. Arkadaslariyla güzelce hakkını vererek kutlayanlara imreniyorum hep. Dogum günü işin bahanesi birbirine tutkulu dostluklara hasretim.
Teşekkür ederim umarım
Ailem dışında kimse kutlamaz benimkini. Başkada kimseye hatırlatmam. Sonuçta kutlamak isteyen her şekilde kutlar hatırlatmaya gerek yok.
Ben eskiden herkesin doğum gününe önem verirdim. Geceyi bekler arkadaşlarımın ki kutlardim. Sonra baktım ki onlardan dönüş yok bende vazgeçtim bıraktım kutlamayı. Yok unuttum knk özür dilerim bla bla. Ben niye unutmuyorum mk. İsteyen o güne telefondan alarm bile kurar boş yapmayın yani.
İnce düşünceli olmak beni çok yoruyor. Bu huyundan nefret ediyorum beni gerçekten çok yıpratıyor.
Aileme hatırlatmayı çok severim. İnsanın sevdiklerine şımarabilmesi kadar güzel bir şey yok bu hayatta
Kimseye hatırlatmıyorum.
Sadece çocuklarımın hatırlayıp hatırlamamayacını merakla beklerim o kadar.
Hahaha bırak çevremi ben bile unutmuşum üyeliğim olan siteler mesaj atmasa ben bile 20 ocakta doğduğumu hatırlamazdım.
Sadece esime hatırlatırım🤣🤣 tarih konularında pek iyi değilim bana hatırlatılması hoşuma gidiyor. Hediye alıp vermeyi severim.
Hayır. Doğum günümü ben haricinde kimse bilmiyor ya da hatırlamıyor...:d kimseye hatırlatmıyorum ya da söylemiyorum.
Hayır öyle bir şey yapmam ben gününü söylerim ama hatırlayan olmaz, ben hatırlarım hep onların doğum günlerini
Hangi gün dertlendiğimi bilsinler abi, doğduğum günü bilmeseler de kutlamasalar da olur yani.
Zaten unutulmaz bir gün olduğu için yakın çevrem unutmuyor sjdjc
4 gün sonra benimki
Hatırlatmam Hatırladıklarım
Hatırlamaz ise kara listeye alırım
Hediyeler insanı musmutlu ediyoreee...😜😅
Hayır ben tam tersine unutturmak için çabalıyorum 😀
bu sefer garip şekilde hatırladı herkes, ben hatırlanmak istemedim.
Özellikle unutmuş gibi yapıp içtenlikle hatırlayanları tespit etme zevki hiçbir kutlamada yok..
Hatirlatirim ki unutanlar vardır her zaman. Yoksa üç beş kişiyle parti olmuyor
Ne ben hatırlatırım, hatırlatsam bile kimse hatırlamaz zaten
Üzerine çok anlam yüklediğim bir durum değildir, zaten yakın olduklarım hatırlıyor..
Hatırlatmıyorum çünkü bir şey yapılmasını istemiyorum sadece erkek arkadaşım hatırlasın yeter
İki durumu da denedim. Ikisinde de kimsenin umurunda olmadı 🙂
Doğum günümü ben değil, onlar bana hatırlatıyor artık
Ben söyledikten sonra zerre değeri kalmaz..
Ben her sene hatırlatırdım bu sene bakim kaç kişi hatırlayacak dedim sadece bir arkadaşım yazdı onun harici telefon sessizdi ne arayan oldu ne yazan
Hatırlatsam bir şey değişmez
Hayır hatırlatmam.
Doğum günüm umrumda değil
Kutlamaları geçtim artık
Yok niye hatırlatayım :D
Söylemem ya çok da önemli bişey değil
Konusu geçince söyleyebiliyorum
Cokkk basit bir durummm
Hayır hatırlatmam kimseye doğum günümü
Hee aynen hediye istiyom
Ailem hatırlar sadece
Hayır, değer veren insanlar hatırlıyor zaten
Onlar bana hatirlatiyor
Yok sağolsunlar biliyorlar..
Evett hemde heyecanla 😄😄
Onların hatırlamasını🌸
Hatırlatmam önemsiz benim için
Doğum günü kutlamıyorum
Tadı kalmaz hatırlatınca
hatırlatmiyorum
Evdekilere laf sokar gibi derim hep 😃
Hatırlatmak kimseye
Kimseye söylemem. Onlar biliyor :)
Hayır artık önemsemiyorum bile
Onlar bana hatırlatıyorlar sağ olsunlar.
Hayır kimseye hatırlatmam.
değer veren zaten hatırlar, bilir
Çevrem yok ki
Hayir
Hayırr
Hatırlatmam çünkü kutlamayı sevmiyorum
Hatırlatmam
Haturlatmayi seviyoren
Hatırlatmayı sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?