Benim de doğum günüm 13 Mart 2021 tarihinde idi yani 13 Mart 1991 tarihinde doğdum dolayısıyla ben de bugün de öyle bir yazı paylaşmıştım aslında daha önce Facebook kullandığım için birçok insan kurt diyordu ama kullanmayı bıraktıktan sonra gerçekten hatırlayan insanlar kutluyorlar hatırlamayan insanlar da zaten umurumda olmuyor.
Netice olarak bugün senin doğum günün olduğu için öncelikle sana yeni yaşında sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle ve ailenle birlikte nice uzun ömürler geçirmeni temenni ederim bu hastalıklı ve pandemi döneminde sağlığının bozulmamasını hiçbir psikolojik problemin hiçbir insanın senin canını sıkma masını her daim her yaşında mutlu olmana ve her yaşının sana yeni mutluluk huzur ve doğum getirmesini temenni ederim yeni doğmuş gibi her zaman mutlu olman dileğiyle doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun iyi ki varsın her ne kadar sert biri olarak görün seninle iyi bir insan olduğunu tahmin ediyorum ve senin doğum gününü kutladığım için bana bu imkanı sunduğun için teşekkür ediyorum doğum günün kutlu olsun. 🌹🌹
Ooooo papatya papatya papaaaaaaatyaaaaa ooooo papatya papatya papaaaaatyaaaaaaağ —————————————— Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeee sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereeeneeee ———————————————— Mutluuuuu oool her günündeeeee hayatın her günündeeeee mutlu ooool doğum günündeeeeeeeeeeee ——————————— Papatyacım tatlım doğum günün kutlu olsun canımcım nice mutlu huzurlu tüm güzelliklerin seninle olduğu bir yaşın olsun bu yaş çiçeğim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂