Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,1b cevap paylaştı.
Siir edebiyatin en ince dalidir. Bilhassa ask ve sevda konusunda ust perde yaratir Siir gibi kadin dedin mi her konuda rahatca anlasilan sevecen kadin demek.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 36,2b cevap paylaştı.
Kadinlar Vardir Şiirlerin içinden çıkıp gelen kadınlar Öpse şiir, Saçlarını dağıtsa mısra, Gülse kıta dolusu şiir olur. Bir de gelip tüm şiirlerinizi alıp giden kadınlar vardır." Saçları yosun, gözleri mavi Deniz Kolları martıların kanadına benzer Kanatlarını çırpsa sevda, uçsa özgürlük Sarılsa şefkat olurKadınlar vardır Aşkları sadece kendine münhasır Sevda'sı güzel gülmesi güzel Dahası dostum Gözlerine aşkın en güzelini yazması güzel.. Kadınlar vardır deli yürek Sevda'sı kara aşkı çılgın sevgisi huzur Sesi melodi.
Tomris Uyar, Turgut Uyar ile Cemal Süreya’dan ayrılmak üzereyken tanıştı. Turgut Uyar da eşinden ayrıldı ve evlendiler. Tomris Uyar, Turgur Uyar ile ilişkilerini şu şekilde özetler; “Bir ara ben onun dünyaya açılan penceresi olmaktan öte bir şeydim. Bir parçası gibiydim ve kendimi bir parçası gibi hissettiğim için sıkılıyordum tabii’ der. Turgut Uyar aralarındaki ilişkiyi şu şekilde tanımlar; "Tomris, beni her an elinden kaçıracakmış gibi gereksiz kaygılarla yıpranacak, ben de hiçbir rekabetimin olmadığı alanda boyuna birinci seçilmekten yorulacaktım"
Bunların hepsi fast fiso samimi olduğum kız arkadaşlarımın hepsine sordum. Dedim gerçekten şiir yazan, şiir okuyan romantik ince adamlarımı seversiniz çok mu hayransiniz dedim. Doğruyu söylemek gerekirse hemen hemen hepsi hiç alakası yok o ne öyle kız gibi erkek mi olur? Erkek dediğin sert olacak sert erkeklerden hoşlanıyorum katı erkeklerden hoşlanıyorum dedi bir çoğu 😕
Sevişinde ki masumiyet gözlerinde ki mutluluk hissiyatı duruşunda ki zariflik sözlerinde ki ahenlik gülüşünde ki duruluk Bir bayanı şiir yapar Şiir gibi her bir duygusu düşüncesi davranışı kafiye gibi bir birini tamamlar.
*Hem aklı hem duyguları ile hareket edebilen. *Entellektüel ve okumayı seven. *Hafif bir meşrebe sahip olmayan. *Asil ruhlu olan. *Ona buna kıvırmayan.
En İyi Cevaplar