29 yasına gelmiş bir erkeğin hiç kız arkadaşı olmamışsa bunun sebebi ne olabiilir?
Yakışıklılık var çirkin birí değil
Yakışıklılık var çirkin birí değil
ben bu tür şeylere hiç sıcak bakmıyorum. beni istemeye gelmişlerdi, damat adayıyla tanıştım 27 yaşındaydı henüz hiç kız arkadaşı olmamış önce demiştim a ne güzel benim gibi temiz biri falan ama cıkkkks. öylelerinden uzak dur. hiç kız arkadaşı olmadıysa kesin karakterinde huyunda suyunda bir sorun vardır. beni istemeye gelen şizofrenin önde gideniydi ağır piskolojik sorunları vardı. neden kimseyle çıkmamış çok iyi anladım yani
herşeyi kızdan beklemştr gidip de cesurca konuşmamştr o zmn forever alone olması çok doğal:/
29 yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış insanın.
1- Yalan söylüyordur
2- Tabuları vardır
3- Korkuyordur
4- Homoseksüeldir
5- Kendini beceriksiz hissediyordur
Yapma bunu yapma bunuu
içine kapanıktır, utangaçtır, cesareti yoktur, kızlara karşı tutuktur,kakıktır, gizli eşcinseldir(oda bir ihtimal)
Cevap
14Cevap
yalan atma olasılığı yüksek olmakla beraber ruhsal sorunları da olabilir dikkatli olmakta fayda var sonuçta bayan ruhundan anlamayan tecrübesiz bi arkadaş(hakaret olarak algılamayın lütfen) iç dünyasına girebilirseniz daha önce bi bayanla arkadaşlık edip etmediğini anlıyabilirsiniz bence
çekingen olabilir, yetiştirilme tarzından kaynaklananilir, Ailesinden kaynaklana bilir, olayı ciddi düşünüdüğünden ve doğru kişiyi bulamadığından olabilir.. vs.. vs..!
dini yönden bakıyordur olaya. inançlı biriyse 40 yaşına dahi gelse helali olmadan bu olaylara girmez. Ayıplayıp , irdelememek lazım ortama bir p. daha hazırlamayın lütfen.
davranışları itici geliyodur kızlara yada kızlarla nasıl konuşulcağını bilmiyodur yada bir kızı uzaktan seviyodur kimseyle çıkmamıştır yada sorunludur ana kuzusudur :)
fezayı bağlayarak yorgun kanatlarına lütfen burada yazılanları umursama... anladın sen onu Mira...
ya gay ya da aşırı utangaç dicem ama o yaşa kadar kalmaması lazım...
3 olasılık;
1.Gay
2.Aşırı saf ve halen bir çocuk
3.Ailesi çok katı
makine mühendisi olabilir, liseyide imam hatipte okumuştur vs.
belki dindardır.belki şansı yaver gitmemiştir.belki belki bir sürü ...şey yani
hımm..her türlü sorunu olabilir..kendisi ne diyor bu konuda
utangaçlık olma ihtimali var..cinsel tercihide farklıdır belki
yani dediğinde doğruluk payı var..hani bizler yorum yaparız ama tanıyan sensin senin vereceğin karar daha mantıklı olur..ben derim buradan gay diye kaparım konuyu..kaldı ki sen bu elemandan hoşlanıyorsan açıl konuş o zaman seve seve sana söylicek ne sorunu olduğunu
kadınları gereksiz görüyordur, kendini cinsel obje olarak görüyordur. kadınları memnun etmektense farkı duyguları vardır.
Kendimden biliyorum utangaç çekingen olmak veya kaygı anksiyete falan
ayaklı bombaa kaç kaç kaç
29 yıllık bir patlama.Boğaz köprüsünü yıkar valla ;/
hihihiiih=)
son kullanma tarihi geçmiştir ondan..
utangaç olabilir. sosyal ortamı fazla yoktur.
vay be tek değilmişim demekki.?
evet. :-) ?işareti yanlışlıkla oldu. bakıyorumda hemen ti,ye aldın. :-( şaka şaka.
dikkat et yalancı bir hergeleye benziyor
O zaman özgüveni olmayan ve asosyal biridir.
iktidarsızdır ya da bamyadır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar