+1 yılGiyemessin uleeen hayır okadar makyaj yapamassın.. Asla o bu eve gıremez şu olamaz bu olamaz bu aksam bıryere gıtmıyoruz :)))) Usta bır kadın bukadar Hayır cevabını aldıgında olacakları dusunemıyorum bıle.))
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle abi her şeyi dozunda yapmalı 😅
- +1 yıl
Kesinlikle sonerim..:)
- +1 yıl
Ben çok kıskançtım abi değiştirdim kendimi 😅
- +1 yıl
İnsanın başına fena dert acan bır nokta sonerım.)
- +1 yıl
Kesinlikle abi farkettim 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılBence herkes haddini bilmeli. Karşıdakinin babası, abisi, annesi karışmıyorsa sevgilinin ne haddine ki? 😀
Çok ufak şeylere karışabilir tamam ama fazlasına konuşmamalı.31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum fazlası zarar 😅
Erkeklerde ne yapacagini sasirdi artik karissin mi karismasin mi😊 kavga boyutunda olmadikca abartmadan karismali bence cunku karismayinca da sevdikleri belli olmuyor kiskanclik guzeldir
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya 😅 Himm güzel yazmışsın katılıyorum 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Kırıcı ve abartılı olmadığı sürece karışabilir. Zaten ben neyi giyip giymemem gerektiğini bilirim. Onun da hoşlanmadığı hususları biliyorum. Ortak paydada buluşulur hep😊
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ya katılıyorum ortak payda buluşmak süper 😅 Herşeyin fazlası zarardır zaten😅Bende bilirim o da beni bilir artık 😅
- +1 yıl
Yalnız ben kendi kendime konuşuyorum 😅O yok 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafayı karıştırabiliriz hocam :Dd
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kesinlikle karıştı zaten 😅
- +1 yıl
:Dd
+1 yılDelikanlı adam sevdiğinin herşeyine karışır.
Giydiği kıyafetinden tut nereye kiminle ne zaman gideceğine kadar.
En azından benim düşüncem bu ve yediği yemekten dahi haberdar olmak isterim.
O benim hayatıma girmişse merkezi olmuştur artık çünkü ve sadece ona odaklanırım...13 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah çok güzel yazmışsın ellerine sağlık Ben de bu düşüncedeydim Fakat şu an düşünüyorum emin değilim kişiden kişiye göre değişir karakter meselesi Şimdi sen bir kızı seviyorsun onu ilk gördüğünde etkileniyorsun sonra da şöyle olacak böyle olacak insan olduğu gibi sevmeli değil mi
- +1 yıl
Onun ne düşündüğünü düşünürsen sürekli kafayı yersin.
Çok kısıtlamamak lazım ama kendi haline de bırakamazsın.
Ortalık çok kötü... - +1 yıl
O yok hayatımda 😅Bence de herşeyin fazlası zarar ve kesinlikle katılıyorum ortalık çok kötü hayırlısı...
Ben karışmadan önce delikanlı kadın neyi nerde nasıl ne şekilde giyeceğine karar verir ve usturubunu kendi, ben demeden ayarlar.. Herkes kabul etmeliki bir erkek ne kadar bir yerini yirtsada göte batacak şekilde giyinmesi çok zor olur.. Ama kadın öyle değil.. Bokunu çıkarıyorlar.. Kimsede kalkıp demesin ay herkes her istediğini giyer.. Kusura bakılmasın.. Nasıl ki plajda pantalon giymek absürt ise birseylerin yerinde giyilmemesi de o şekilde absürt.. Ve bunu delenler çoğunlukla kadınlar 👍
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın fakat katılmıyorum. Herkesin yaşadığı yetiştiği ortam farklı İzmir ile Kastamonu bir değil mesela
- +1 yıl
Bilmiyorsan boşver!
İlaki karışacak sonuçta yanında yürüyen kızın nasıl giyildiği önemli.
21 Yorumla- +1 yıl
Vay yakışır süper söyledin tabiki 😅
bir kere söyler neyi sevip sevmediğini, karşısındaki seviyorsa, değer veriyorsa istemediği kıyafeti giymez
63 Yorumla- +1 yıl
Herkes biz gibi sevmiyor sevemezde abi kişiden kişiye göre değişir 😅
- +1 yıl
EyvAllah abim😊
bence iki tarafta nasıl davranılması nasıl giyinilmesi konusunda sınırını bilmeli. Karışalım mı Karışmayalım diye bir soru bence gereksiz :) bazı kızlar karışılmasını sever bazıları sevmez. ama sınır önemli bence
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum fakat soru gereksiz değil. İnsanların düşüncelerini merak ettim ve sordum. Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede biliyorum. Herşeyin fazlası zarar bunu da biliyorum
Karışır ilişkiye ağırlığını koymalı yoksa gitsin vurdursun.
425 Yorumla- +1 yıl
Alla alla o ne biçim söz vurdurmak ne 😡
- +1 yıl
Daha açık yazar mısın 😅
- +1 yıl
Yuh! Ağırlık böyle koyulması! Ağırlık bu değildir! Yazık
- +1 yıl
Yanlış anlamadım bende erkekten bahsediyorum da kimse kimsenin kölesi değildir
- +1 yıl
Ben çocuksu biriyim deli dolu sahiplenirim fakat öküz değilim ağırlığı böyle ölçmem
- +1 yıl
Tamam işte her neyse katılmıyorum
- +1 yıl
EyvAllah 😊Normalde ben de karışma taraftarıydım fakat artık değilim. Adamlık ile de alakası yok. Bir kıyafet yüzünden sevdiğimden vazgeçmem. Yanında olurum...
- +1 yıl
Zeka ile olmaz onlar bence
- +1 yıl
Pardon ama bok olur 😂Olmuyor uleyn olmuyor taktik ver o zaman😂
- +1 yıl
Ne kadar gıcıksınız yahu 😂
- +1 yıl
Bir şey yapma zaten yapmıyorsun 😂
- +1 yıl
Tamam tamam 😅 Teşekkür ederim hayırlı geceler dilerim 😊
- +1 yıl
EyvAllah 😊 cümlemizin
Seven erkek kıskanır diye düşünüyorum yani bence gayet normal ben kiskanilmadigimda kötü hissediyorum ama göreceli bir konudur çoğu kızın hoşuna gidiyor diye biliyorum
25 Yorumla- +1 yıl
Karakter meselesi herkes bir değil. Kişiden kişiye göre değişir. Kıskanmayan sevmiyor olmuyor yani! Ben kıskanırım. Bende kıskanılmak isterim de herşeyin fazlası zarar...
- +1 yıl
Anladım anladım bana göre de öyleydi fakat 😅Bazı şeylerin değişmesi gerektiğine karar verdim 😅
- +1 yıl
Tabiki saygı duyuyorum 😊 Hayırlısı
Kıyafetine karışamadığım kadını hayatıma tamamen sokmam mesela çocuk yapmam, onun için kararlarımdan vaz geçmem. Aynı şekilde beni seven bir kadın kıyafetlerime karışmıyorsa da garipserim.
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah hayırlısı. Ben şahsen benim kıyafetime karışsın istemem düşündüm de bu olmamış yakışmamış diyen birini sevmem
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş ordan 2 erkek çıkacak of şu karının g**üne bak deseler hoşuna gider mi? Dar giyinmeyecek mini etek giymeyecek bizi katil etmeyecek. Bu yüzden kavga bile edersin milletle değer mi?
23 Yorumla- +1 yıl
Elimiz armut toplamıyor ki! Kodum mu! Evet değer! Ben hiç tanımadığım insanlar için de kavgalar ettim sevdiğim için her şey değer
- +1 yıl
Kadınlar cevaplasın bence bunu. Bunu kimse istemez. Hele ki bir kıyafet yüzünden çıkıyorsa o kadın vicdan azabı cekecektir.
- +1 yıl
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede kişiden kişiye göre değişir değişiyor hayırlısı haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Gerçek eş karışır tabi ki. Karışmalı da. bir sınır var. Kızlar bunun ayarını kaçırabiliyor. Ancak ben ölesine denk gelmedim. Tesettür önemli benim için.
25 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var gerçek eş ile karakter meselesi isteyen karışır istemeyen karışmaz illaki Her şeyin bir sınırı vardır sınırsız da olabilir bu da kişiden kişiye göre değişir tesettür iki cins için de geçerlidir örtünmek Allah'ın emri tesettür ile de olmuyor ya açıktan daha kötü tesettürlü olanlar var
- +1 yıl
Sakınmak kıyafet ile olmaz. EyvAllah eş korumak için karışabilir fakat karışmayacaği bir eş seçmesi daha iyidir insanı değiştirince olmuyor patlak veriyor
- +1 yıl
Hayırlısı. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah. Evet sakınmanın bir yoludur.
Karışmak değil de tavsiye etmek yön vermek sanırım daha doğru olur. Seven insan bunu yapar. Karşısındaki insanın en iyi şekilde olması için..
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum abim olabilir öneri rica 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİlk aldığında nasılsa öyle kalır. İnsanları kimse kafasına göre yeniden tasarlama hakkına sahip değildir
22 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın abi her zamanki gibi yakışır 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Dayatma olmadan, tatlı tatlı, mimik minik karışabilir 😀
32 Yorumla- +1 yıl
Zaten ben tatlı tatlı minik minik yaparım da abla bazıları sert seviyor😅Küfür et diyor 😅Anlamadım gitti 😂
+1 yılMüdahale etmesi gereken bir durum varsa karışabilir.
33 Yorumla- +1 yıl
Mesela abla mesela
- +1 yıl
Aşırı bir dekoltede mesela
- +1 yıl
Of of of hiç sevmem abla 😅Ama sevenler var biraz dikkat edilmeli 😅
+1 yılBence en başta kıyafetine dikkat etmesi lazım eğer kızın kıyafeti erkeğin kafasına göre değilse o ilişki hiç başlamasın daha iyidir
Çünkü bence kimse kimsenin değiştirmeye çalışmamalı23 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Kesinlikle katılıyorum. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı. Hayırlısı 😊
- +1 yıl
Rica ederim.. size de hayırlısı👍🏻
- +1 yıl
EyvAllah 😊Amin inşaAllah😅
+1 yılKarışmalı çünkü karışırsa seviyor kıskanıyordur yani evede kitleyip çarşaf giydirsin demiyorum ama az da olsa bir karışsın hem ilgisiz olmasından iyidir
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın. Dozu önemli. Hiç karışmasa da tuhaf olur yani. 😅 Karışıklıklı olursa güzel olur
Delikanlı adam karışmaz.
Sevgilisinin ne giydiğine karışan erkek eziktir, aksini iddia eden daha çok eziktir.11 Yorumla- +1 yıl
Alla alla 😅 Bence kişiden kişiye göre değişir 😅 Katılmıyorum
+1 yılKarışmam ama kalkıp ta giydiği kot sorttan yanakları dışarı çıkıyorsa yoğ artık anayinki derim.
24 Yorumla- +1 yıl
Bak buna katılıyorum işte 😅
- +1 yıl
Eyw kanlı:)
- +1 yıl
Kanki yazacaktım :)
- +1 yıl
EyvAllah canın sağolsun 😊
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bir insanın sevgilisi partneri tanıyorsa zaten onu temsil ettiğini bilir. Uyarmaya gerek olmaz.
23 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı abi katılıyorum olması gereken budur
- +1 yıl
Katılıyorum abi 😊Bence de
+1 yılKarismamali herkes istedigi gibi giyinmeli baskasinin istedigi gibi degil
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum mantıklı
+1 yıltotosu görnüyor karışmazsa aptal:) her iki cins için de geçerli
21 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar da olmaz yani 😅 Haklısın
Karışmayacaksa mümkünse o mini etek giyinsin ben erkeklik yaparım ona.
17 Yorumla- +1 yıl
Hehehe eyvAllah abla 😅
- +1 yıl
Alla alla ben maço değilim abla 😅
- +1 yıl
Tamam da abla kıskansak bir türlü kıskanmasak bir türlü
- +1 yıl
Hehehe olabilir abla Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılKarışır. bir zahmette karışsın. Fazla genişliğe ve gereksiz müdaheleye lüzum yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Yakışır kardeşim 😅Bence de 😅
+1 yılEğer sevgilimse beni tanıyodur neleri giymemesi gerektiğini biliyodur. Ha gidip giyerse karışırım.. Aksi takdirde sesim çıkmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı fakat o öyle olmuyor işte 😅
+1 yılFikrini söyleyebilir tabi 😅 ama her seferinde en ince detayına kadar karışamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe olur 😅Bende o kadar karışmasına izin vermem diycem de yalan olur karışabilir her şeyime fakat şunu giyme derse bozulurum yani sen beni beğenmiyor musun derim😅
+1 yılKarissin ama kibar olsun. agzi laf yapsn canimi yesin
13 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi efendi olsa suç serseri olsa suç 😅 ben sertten hoşlanırım 😅
- +1 yıl
Sadece yatakta bana karsi sert olabilir. obur turlu suistimal gibi gelir. sevmem😛🤓
- +1 yıl
Bazıları her an sert istiyor 😅Bağır çağır küfür et ulan filan de filan 😅Ben iki türlü de severim sıkıntı yok 😅
+1 yılHaddini aşmadığı sürece tabiki karışabilir bu onun beni önemsediğini gösterir
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki sınırlar önemli bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarismasini gerektircek biri degilim kapaliyim cunku
13 Yorumla- +1 yıl
Tesettürün de çeşidi var bazıları açıktan daha da açık giyiniyorlar
- +1 yıl
Orasi oyle tabi elimden geldigince dikkat ediyorum onlar zaten kapanmak icin degil tarz icin kapaniyorr yakisiyor diye
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Kapalı kızlardan soğudum onlar yüzünden. Tabi herkes herkes değildir herkes herkese benzesede genel olarak
+1 yılBenim karışmama gerek kalmaz çünkü tesettürlü olmayan biriyle olamam
12 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah hayırlısı
- +1 yıl
Amin inşaAllah
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilime neden karışayım. Ona bir müdahilim olmaz, ama aşırı açık giyiniyorsa benimle de evlenemez.
13 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah da neden evlenmiyorsun?
- +1 yıl
Sevgili dediğim kişi benim sözüm altında değildir. Lakin eşim olacak kişi sözüm altında olur. Müdahil olabilir onu seçebilirim. Sevgilim olacak kişiyi zaten aşırı açık olan birisinden seçmem genelde açık olan kişileri de seçmiyorum. Kişi kendisini ancak imanı için değiştirirse kabul edebilirim. Ancak sevgilim ve ya eş adayım ben istediğim için kendini değiştirdiyse bunu da istemem. Keza attığım her adımda Allah'ın rızasını gözetirim bu yüzden evlilik konusunda imtina ederim.
- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın. EyvAllah katılıyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
+1 yılDelikanlı adam sevgilisine saygı duyar, sıkıyorsa baksınlar bakam
11 Yorumla- +1 yıl
Bak Çok güzel söyledin kardeşim yani sıkıyorsa baksınlar adamı öperim ben hem de çok fena öperim yani 😂
Karışmaz cunku sevgili olmadan kiatfetini begenmiorsa sevgili Olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Hımm mantıklı bak 😅
+1 yılKarisabilir. Ben sıkıntı etmem. Saçma salak seylerden kavga çıkarmam.
14 Yorumla- +1 yıl
Saçma salak şeyler değil bunlar! Bana da karışabilir abartmadan 😅
- +1 yıl
Benim için oyle. Ne var şunu giyme dediyse ne abartan bir milletiz. Herkesin bir feminist damari tutuyo.
- +1 yıl
Şimdiye kadar bende aynı düşünceydim fakat şimdi değil 😅Hayırlısı abartmayı seven milletiz 😅
- +1 yıl
Aynen hayırlısı
Karışıyor😒Bilekten bir karış yukarıda giyebilirmişim anca
11 Yorumla- +1 yıl
Hımm iyiymiş 😅
+1 yılKarışmak tan ziyade karşılıklı
Giyim konusunda fikir alışverişi yapabilirler11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı ne güzel olabilir 😅
Karışırsa ben de karışırım
32 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin karşılıklı olanı başka güzel 😅
+1 yılAbartmadıgı sürece karışabilir
37 Yorumla- +1 yıl
Şey o abartmadan olanlara örnek verir misin😅
- +1 yıl
Mesela giydigin bir kota niye burasinda taş var sus var dikkat cekme giyme derse ya da beyaz tşort giyme derse... cogaltabiliriz iste bu tarz yaklasimlar abartidir
- +1 yıl
Hımm anladım. Ben beyaz rengi hiç sevmezdim hatunda😅Olabilir de olmayabilir de 😅Of of ne zormuş 😅Ah ulan ah 😅
- +1 yıl
😄😄zor olan ne
- +1 yıl
Şimdiye kadar düşündüklerimi bir kenara atmak😅 Zaten çoğunu attım 😅İnsanları severdim ama soğudum artık sevmiyorum 😅 Ya peki şey beyaz giydi diyelim sıkıntı yok biri de baktı kafasını gözünü kırdık bu sıkıntı olur mu😂
- +1 yıl
Sen beyaz giydirme bence bu daha iyi😂
- +1 yıl
Bana kalırsa giydirmem de demesin şimdi 😅Sen kime karışıyorsun diye 😅Belki kıskançlıktan bunalmış biridir 😅Üstüne gitmemek gerekir o ne yapacağını bilir 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılYok işte öyle bir dünya kardeşim Ben karışırım tabiki de.
22 Yorumla- +1 yıl
Vay anasını 😅Karış abisi 😅
- +1 yıl
Eyvallah abi 👍
+1 yılSevgilisine karışır mi bilmem ama sevdigine karışır 😊
23 Yorumla- +1 yıl
Hımm diyorsun sonra da öküz diyorsunuz odun diyorsunuz 😂
- +1 yıl
Yok küçük öyle dermiyim aa
- +1 yıl
Bilmem diyorlar küçüğüm 😅
+1 yılBana karışırsa ben de onun kıyafetine karışırım. Her şey karşılıklı.
14 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki her şey karşılıklı ya benim aşkım benim her şeyime karışabilir yani her şeyime😂
- +1 yıl
Vay be! Keşke herkes senin gibi düşünse 😂
- +1 yıl
EyvAllah Nesli 😅
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılMüdahale etmesini gerektirecek bir giyim tarzım yok
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de kişiye göre değişebilir
Üsturuplu giyiniyorsa hatun delikanlı adam neden karışsın ki...
11 Yorumla- +1 yıl
Ooo yakışır da herkes herkes değildir herkes herkese benzesede herkesin üsturuplu düşüncesi farklı 😅
+1 yılYanimda ki bayan zatwn kendini bilir oturmasini kalkmasini
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum abi 😊Herkes yanımda olamaz
Karışır tabi ama sevgilimin kiyafetine karışmaya gerek kalmamalı sadece güzel ya da çirkin tarzında öneride bulunurum
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de gerek kalmamalı sevilen güzel gelir sevdiğine
Karışılmamalı.
55 Yorumla- +1 yıl
Peki neden?
- +1 yıl
Çok güzel söyledin valla hiç hoş olmaz yani her şey dozunda güzel boğulurum 😅
- +1 yıl
EyvAllah 😅
Elbisesinin altına ( çıplak tenine ) bana olsn sadakatini ve sevgimi giyiyorsa onun ustune zaten ona yakışanı giyer, çok karışmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Karışmalı tabi
#emre0015 Yorumla- +1 yıl
Niye ki?
- +1 yıl
Bende abi her türlü de iki ucu boklu değnek valla 😂
- +1 yıl
Sordum bile abi 😂
+1 yılKarışma hakkına sahip.
32 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyorsun yani katılıyorum sana bencede karışma hakkına sahip 😅
- +1 yıl
👍😊
Karışabilir ben de onunkine karışırım.
21 Yorumla- +1 yıl
Karışıklık olursa olur 😅
+1 yılO nasil bir turuncu şorttur oyle begenmedim 😁😂
21 Yorumla- +1 yıl
Bende hiç beğenmedim Maviş 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilisiyse karışmamalı
21 Yorumla- +1 yıl
Sıfatların canı cehenneme! 😅
+1 yılKarışmamalı karışmasın karıştırtmam😂
21 Yorumla- +1 yıl
Tamam tamam anladım 😅
+1 yılKarisir bence misal ben karairirm
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah karış 😅
+1 yılDelikanliysa zaten kiz dikkatli olmak zorunda
21 Yorumla- +1 yıl
Ben deliiikanlıyım da 😅 Bilmiyorum kızı 😅
Karışır tabii.
28 Yorumla- +1 yıl
Peki neden?
- +1 yıl
Fakat bu kişiden kişiye göre değişir herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı
- +1 yıl
Ben şimdiye kadar hep karışmayı düşünüyordum demediğini bırakmadı millet 😂İki ucu boklu değnek
- +1 yıl
Haklısın milletin canı cehenneme! Fakat ben millet derken hani tanıştığım kız için demek istedim 😅O ben böyle giyiyorum yani ben buyum 😅O zaman ne yapıcaz kıyafet yüzünden vazgeçmek olmaz ki😅Hiç zorlamaya gerek yok 😅Olduğu gibi sevmeli 😅Şimdi açık giyiniyorlar diye sevmeyelim mi😅
+1 yılBöyle mini kot pantolon giyene karışılır 😅
25 Yorumla- +1 yıl
Hımm diyorsun peki ilk gördüğünde o öyleyse bu onu değiştirmek olmaz mı?
- +1 yıl
Değiştirmek = karışmak aynı anlama çıkıyor zaten 🤷♀️
- +1 yıl
Peki ne yapmalı 😅 Karışalım mi senin hangisi hoşuna gider Bilge 😅
- +1 yıl
Onu sen bilirsin 😅 seninle seveceğin kız arasında kalmış bir mesele..
Mesela çok açık giyiniyor, sende bundan rahatsızsan tatlı bir dille uyarabilirsin. 😅 - +1 yıl
Çok açık olursa çok kıskanırım 😅Az açık olsa da çok kıskanırım 😅Fakat dozuna ayar çekebilirim😅 Zaten tatlı bir dille uyarırım yani öküz değilim 😅
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karışabilir bence
21 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ben normalde karışmayı düşünüyordum şimdiye kadar fakat şimdi düşünme aşamasına geçtim 😅
+1 yılgiydiği şeye göre değişir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de hayırlısı
+1 yılCok aciksa karismali kapali ise karismamali
11 Yorumla- +1 yıl
Alla alla yok ya öyle kapalılar var ki açıklardan daha açık gibiler
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026