Sevgilisinin giyimine karışan erkek! neden karışır? anlamam adam sevgilisi alımlı ve güzel olacak diye kendisine güvenemediği için sevgilim elden gidecek diye mi? korkar.
Ya sizce baylar bayanlar... :))))
Ya sizce baylar bayanlar... :))))
Sevgilisinin giyimine karışır onu kıskanır çünkü ona başka gözler bakacak diye kıskanır çünkü onu görenlerin düşüncesinde yer alacak diye kıskanır. Kimse sevgilisine bakılsın istemez. Bu böyledir hele de erkek seviyorsa ona aşıksa bu his tamamen artar kimin nasıl bir bakış açısı ne düşündüğünü bilemez. Bu his onu bitirir. Çünkü oda bir erkektir onların dünyasından geldiği için korkar. O erkeklerin ruhunu bilir ne yaptıklarını neler düşündüklerini hisseder. Ama bunu sadece erkekler bilir. O öyle düşünenleri bulsa hepsini bir odaya koyup yakmak ister. AMA SİZ KIZLAR BUNU BİLEMEZSİNİZ !
Hay ben senin ağzını öpeyim abim, anlayamıyoruz kıza yahu.
Deveye cilve yap demişler 9 köy devirmiş.' miş atalarımız.
Tamam istediğini giysinde, onun giydikleri yüzünden ben ona değilde sağdaki soldaki saplamalara bakmak zorunda kalıyorsam, bende öleyim mi yani?
Beni üzmemek için ufacık ricalarımı geri mi çevirecek.
(alternatif tıp)
Cogunda ayni cümle vardir, seven erkek kiskanir.
E bizahmet giyim tarzi sana uyani sec, görüp begenirken pesinde kosarken sorun yok da sevgilin oldugunda mi birden sorun oluyor giyinme tarzi?
En nefret ettigim tiptir. Göz var nizam var, sana tersse kizin giyinis tarzi ''bu bana göre degil'' de gec.
Ne sevgili oluyorsun hangi akla hizmet?
Bu dusunce tarzin cok yanlis kimse birine biseyler hissetmeden sahiplenmeden sevmeden kimseden sakinmaya calismaz benimsemez haliyle ama duygular isin icine girdiginde sevmeye baslanildiginda sahiplenme duygusu kiskanclik duygusuda dogru orantilidir onlarda ortaya cikar ve karismaya baslarsin ister istemez bunu erkek olmadan kizlar zaten anlayamaz ama yaw he bir erkek istiyorsaniz ilik bir erkek istiyorsaniz sizi tehlikelere karsi bas basa birakacak bir erkek o zaman karismayan birini tercih edebilirsiniz unutmayin hic kimse sevdigine bakilsin istemez dusuncelerinde gozlerinde yer alsin istemez :):):)
kimse sevgilisine dik dik bakılsın istemez bir ortamda. paylaşamadığından karışıyorlar hatta bazıları hayatım hiç yakışmamış üstündeki hiç olmuşmu sana kilolu göstermiş sanki seni der (aslında çok beğendiği bakılmasını istemediği için bunu derler. :)))))
katılıyorum :)
Cevap
21Cevap
Benim sevgilim olsun ya da eşim olsun giyimine karışmam nasıl isterse giyer çünkü aldatmaya niyeti varsa orda burda dolaşacak ise kadin her türlü yapar. Kadına saygılı olmak gerekiyor, kadın erkeklerin kölesi değildik erkeklerde kadının kölesi değildir. Biyoloji olarak ve fiziksel olarak eşit olmasakta Kafa yapısı olarak eşit olmalıyız ve adaletli olmalıyız. Örnek vermek gerekirse kadın istediği gibi giyinirken erkek istediği gibi giyin emiyorsa ya da kadın istediği gibi özgürse ama erkek Özgür değilse bu ne adaletli oluk ne de eşit olur. Kadına yardım etmek evde iş yapmak işyerinde çalışmaktan daha az olduk Ben yıllardır tek başıma çalıştığım için bunu da bilmekteyim onun için benim eşim olursa da sevgilim olursa ben şunu yaptığımdan bunu ettirmem diyen erkek varsa kesin benim gözümde öküzdür. lütfen kadınlarımıza saygı duyalım. Gercekren seven kadınlarımıza saygı duymayalim bu dünyada defolup gitsinler.
Kıskanç erkek karışır, egosu doymamış erkektir kıskanç olan. Kendine güvenmeyendir kıskanç olan. Yoksa kocaman insanlar nerede ne giyeceklerini elbet bilirler.
Sevgilim derin göğüs dekolteli giymeyi seviyorsa ne diyeyim yani. Bakan baksın, başkası baktı diye sevgilim onu sevecekse zaten sevsin, beni boş yere meşgul etmesin.
Ya kardeş harbiden migden acayip geniş olum sen karinin gotunu basını göstermeye ne kadar meraklısın la olum mahrem diye bişey var tamam günümüz gereği tam kapanmama ya bilir de gotunu basını diğer kafelerde millete göstermesi seni rahatsız etmez mi siz neymişsiniz arkadaş dininiz ne la sizin Allah ıslah etsin edep diye bir şey var bilirmişin sen iste sizin gibi batı zihniyettiler yüzünden edep adap kalmadı ortalık da herkes gotunu basını açıp geziyor olum biz Türk üz be biraz kendinize gelin sen o kadını nasıl miden alarak seviyorsun millet bir bacak arasındaki kılı görmediği kalıyor görmese de oraya kadar olan her yeri gördükten sonra o şahsiyete nasıl karim helalim diyorsun sen
@Astsubay1990 kadını "mal" olarak gören bir mal daha. Konuşma üslubunuzdan ve kullandığınız kelimelerden de karakterinizi çözmek oldukça kolay. isteyen istediğini giyer istediğini çıkarır. işine gelen kalır kalmayan gider bu kadar basit. Hepimiz çıplak yaratıldık ve örtünme ihtiyacı günahkarlığı gizlemekten gelmektedir. doğal değil diye her şeye karşı çıkarken çıplaklığı neden bu denli ayrık tutuyorsunuz?
Valla yazlık yerlerde istediğimi giyerim denizde.. Onun dışında zaten insan mevsimine göre giyinmeli ama sırf kıyafetine göre insanların kişiliğini yargılayıp kalıp koyuyosunuz en nefret ettiğim şey insan mevsimine yerine göre giyinir denizde şort. Giyer mayo giyer şehir merkezinde daha klasik ve spor giyinir bu böyledir. Siz dış görünüşe önem vermiyorum deyip giyimine görede yargılıyosunuz her şey yerinde yani. İnsan kilosuna yerine mevsimine göre giyinir.
erkek yanında sevdiği kadını ister, ona karışır çünkü sevdiğidir, sakınır, saklar onu kendine, erkek erkekse ve severse ister bunu hakkıdır ve bi çok kadın da bundan hoşnuttur içten içe. karışmazsan "niye karışmıyor bana hiç" der, abartmadan tadında müdahaleler iyidir, bi zaman sonra bilir kadın erkeğinin neye evet neye hayır diyeceğini, kalkar bu sorun ortadan.
Erkekler Bi kızı seviyorsa onunla ciddi ileri dönük şeyler yaşıyorsa ve mezhepi okadarda geniş değilse o kızın cok kısa veya acık gıyınmesını istemezler nedeni aslında basittir
" Erkekler bacak gösterip göğüs dekoltesi için eğilenle EĞLENİR ,
Başını örtüp namaz için eğilenle EVLENİR "
O yuzdendır ki açık saçık gıyınmesınden ziyade sevdiği insanın adabına göre şık sade gıyınmesı dahada tercıh edılır yanı ...
Binevi önyargı gibi görülsede Türkiyede yasıyoruz ...
Sevgilisi olan bir kız niye bütün abazanları dilleri dışarıda salya akıta akıta baktırma ihtiyacı duyar... Mini etek giyip kendini hayatında kadın eli bile tutmamış abazanlara fantezi malzemesi yapacak, o abazanlar benim arkamdan atıp tutacak... Sonra ben de erkeğim diyeceğim kendime ha?
karışcağı konum var karışmıcağı durum varr.. hatlarımı çok belli edicek kıyafetler giydiğimde kızmasını karışmasını haklı bulurum kim değer verdiği kıza başka erkekler tarafından yicekmiş gibi bakılmasını isterki.
Kendisine güvenmekten ziyade abartı bir miniyi bende giydirmem herkesin kız arkadaşımın en kücük detayına kadar bacaklarını ve bilmem nerelerini izlemesine gerek yok... Maksadın her giydiğine karışanlarsa onlar da abartan erkekler diyelim
Kot tshirt giydigimde bile " git ustunu degis gel"diyen gerizekaliya sahiptim. problemli kisiliklerinden kaynaklaniyor bu durum ogretilmis bisey var cunku ona "sevgilinse karisirsin!"
Bu giyim kuşam sorunu bitmicek akıllı bir kadın nerde nasıl giyineceğini bilir sözünü bile ettirmez bakıyorsun 155 boyu 70 kilo var o kısa kalın bacaklara tayt giymiş daha doğrusu giymeye çalışmış yazık gözlerimize
açık saçık giyinmesi yanımda hoş değil trip adamım var burası türkye millet sevglime bakar diye uyuz olurum ayrıca kızlar neden açık saçık giyinmek ister bnde bunu merak ediyorum öyle olmazsa giyimine neden karışayım ki
bunun tek bi nedeni var sevdiği insanın surasını burasını kimsenin görmeseni istememesi. edepli ve düzgün giyindikten sonra sorun yok. ben anlamıyorum mini etek giyince noluyo abazaların öyle sizi yicak gibi bakması hoşunuza mı gidiyo...?
Kadınlar sundan zevk alıyor arkadaş milletin dikkatini çekmekten başka erkeklerin ona ne kadar güzelsin demelerini seviyor ayrıca bir de derler ki ben kendim icin açık giyiniyorum derler ne kadar aptalca güzellik açılmak değildir aptal kızlar bunu anlayamadınız mi eğer bir erkek götüreceği kıza bişey demez açık giymesine ama evleneceği kıza açık giydirmez ha giydirmeler de geniştir bugün dekolte ve açık giydirenler yarın ailecek grup yapalım sorusunu normal karşılayacaklar o hale geldiniz iyice
Giyimine karışmayız ama işi abartmadığı sürece , çok derin dekolteleri bünye kaldırmaz .
Kendine ve sevgilisne guvenmeyen saygı duymayan model.
Bu ayrıca bir sevgi ölçütü değil emin olun.
su an giyimine karisan ileride eve tikar, unutmayiniz :)
Bence sevgilisine kimsenin kötü niyetle bakmasını istemez ve doğru olanıda budur erkek adam kıskanacak
gidecek diye korkma değil..yanımda benm kız arkadaşlarım açık giyindiğinde etraftan çok bakan oluyordu, ve bu çok rahatsız edici bi durum..yine sevgilim olsa yine açık giymemesi için tavrımı koyarım ki bunun kendime olan güvenle alakası yok
Benim gitmeme gelmeme arkdslarıma karışmaz ama giyime karısır aynn
Abartmadığı sürece sorun etmem. Aksine güzel ve alımlı giyinmeli kız arkadaşım. Zaten güzel giyimli bakımlı olmasa benim sevgilim olamazdı :d
Bence millet sevgilisine dik dik bakacak diye rahatsız olur. Kız dediğin bence biraz adaplı giyinmeli zaten.
+1
ya sen cok acik giyiniyorsun ve o bundan rahatsiz oluyor hakli olarak tabi.
yada kiskanc senin güzel giyinince erkeklerin bakcagini düsünüp kiskana bilir.
benim sevgilim istediği gibi giyinebilir, yazın popoya yapışan dar kotlar giysin isterse, isterse bikinisinin üstüyle dolaşsın ben bunla gurur duyarım, gördüğün gibi ben çok çağdaş bir erkeğim
diğer taraftan bak sevgilin güzel olduğun için değil içinin güzel olduğu için seni seviyor. Ve seni kıskanıyor sevigilimi sadece ben güzel göreyim başkası göörmesin :)
Sevdiğim dediğim kişinin, kendisine yakışanı giyeceğini düşünürüm.
karıssın ama cok da degıl yanı b*kunu cıkarmasın bn zaten oyle acık falan cok gıyınmem normal gıyımıme de karısacaksa defolsun gıtsın hayatımdan.
Bir adam severse namusu helali olarak görürse karışır kardeşim. Olgunluk adı altında genişliğin lüzumu yok. Ama karışmıyorsa kusura bakmasın kimse ama onun aşkı kalpte değil bacak arasındadır.
karısacak tabıkı bence normal olan bu hele de kıskanclıklar oldumu deme keyfime :)
nerde ne zaman nasıl gıyınecegını bılmıyorsa erkek karısır
En sevmediğim erkek tipi. Özgüvensizliğinden.
Ondan nefret ettiği için
efendi olun adam olun lannn... diyebilirsin
Giyimden hiç anlamam ve karışmam işin olmaz.
ne diyorsa onu yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar