En nefret ettiğim soru tipleri ne zaman evlenecen neyi bekliosun var mı kısmetin bak seni falancanın oğluyla tanıştirim. Saçma salak işler bizim ülkede 25 yaşına geldin mi hemen herkes evlilik bekliyor sanki başın göğe erecek. Vala ilerde kendi çocuklarıma böyle baskılar yapmayacamda yaptırmayacamda. Çağ dışı ve geri kalmışlık başka bişe değil.
Bunu söyleyen bir yaşlıysa sen neden ölmüyorsun diyorum. Bunu diyen çocuksuz biriyse sen neden çocuk yapmıyorsun diyorum. Bekarsa kendine bak diyorum. Evliyse evlenmek marifet mi diyorum. Kişiye bağlı değişir cevaplarım.
İnsanlar güven vermiyor artık. Hem evlenince özgürlüğün kısıtlanır ve sorumluluklar artar. Hem öyle 1 adayda yok. Gerekde duymuyorum.. Evlendiğin de 1 şey değişmez.
Haklisin ama 40 kisiyle ask yasadiktan sonra 41ciyle avlenmek ne kadar mantikli bunada tecrube veya denedik olmadi fılortumdu elektirik alamadim Kac yil konustuk olmadi dengim degildi vs gibi seyler yuzunden ayrildik ama simdiki tam ustume oturdu der Ama geride kalanlar hep guven proglemi yasar hayati boyunca ve boylelikle toplum icin guven proglemi dogar. Bunun de en buyuk nedeni toplumda ki herkes şip sevdim veya etli butlu kadin gordumu deli olsada asik olur Kadin ise erkegin boy pos ve kas ve en cok para oranina bakip yanasir akla fikre hic bakmaz sonuc itibariylede bir hafta sonra cinsellik yasarlar ve en fazla 15 gun sonra ayrilirlar Sonra baska yerlere yelken carlar ve boyle devam eder
Errafiniza bir bakin lutfen tek bir kisiye baglanip ömur boyu beraber kalacak bir toplum goruyormusunuz Ve soyle bir soru sorun sevda aşk nedir tanimini yapin diye bir soru sor %1 biri ancak mantikli bir tanim yapar Oda bir kac kitap okudugundan dolayidir Ve boyle bir beyine sahip olan bir toplum sabah aksam cinsellik sorulari sorarmi ve ustelik hep ayni sorular Emin ol ki cinsellik hakkinda bildikleride siyonist kafir dedikleri insanlarin cektigi p. r. n filmler sayesinde ögrendiklerini uyguluyorlar yoksa bunlar sevişmesinide bilmez Cunku sevismek onlar icin sadce sok cikardan iparettir halbuki bilmezlerki sevişmek òzunde bir sanattir Tabi bunu duzgun bir sekilde icra etmeyi bilir seler.
En İyi Cevaplar