Kendime saygım kalmadı. Ne yapmalıyım?

Merhabalar. Eşimle biraz sorunlarım var. Yakınlarımla kknuşamayacağım için sizden akıl almak istiyorum. Eşimi bu sene geneleve gitme planları yaparken telefon takip programından yakaladım. Hayatımın en acı günlerinden birini yaşadım. Çünkü kendime çok acıdım. Ayrılma düşüncesi vs birçok olay yaşandı ama iki çocuğumuz var diye bir şekilde devam ettik. Bir kaç hafta önce elektrikçi oldugu için bir masaj salonunun arızasına çağırdılar. Gitmesini istemedim olmaz sürekli müşterim ben tesisata bakıp çıkıyorum vs diyerek geçiştirdi. Birgün çağırdıklarında bende yanındaydım içeri girmek istediğimi söyledim karşı çıktı. Dinlemedim girdim. İçeride yarı çıplak uzanmış oturmuş vaziyette masözleri görünce şok oldum. Çıkınca bir daha asla gelemezsin dedim. Tamam gelmem uzatma dedi kapattı konuyu. Ama kesinlikle bir suçluluk hissi yok. Hep üste çıkma tavrıyla muhatap oluyor benimle. Dün de telefonuna bakayım dedim. Elektrik işi için açtığı hesaba giriş yapılmış ins. dan. Önüme fitnısçı kız profilleri ergen yarı çıplak kız profilleri çıktı. Bu ne dediğimde takipçi hilesiyle oldu. Sonra ins. tamamen kaldırdım pişman olup. Sonra yükledim geri ama temizlemek aklıma gelmedi dedi. Önceden böyle şeyler duydugumda hiç mi gururun yok diye kızardım. Şimdi kendime acıyorum. Kendime saygım olsaydı bu kadarına izin vermemiş gitmiş olurdum diyorum. Sizler de bana yol gösterir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar gözü dışarda değildi. Çok yokluk çektik. Çok zor günler yaşadık. İki senedir maddi skkıntılarımız azaldı. Şimdi bu dert başladı. Önceki olaylarda arkadaşlarımla paylaştığımda cefasını sen çektin şimdi sefasını başkasına mı bırakacaksın. Çocuklar vs diye edilen tesellilerle yanlış karar vermek istemedim ama artık midem bulanıyor. İçinde oldugum durumdan iğreniyorum. Bu kadar aşağılanmak bu kadar değersizleşmek dokunuyor bana.
Kendime saygım kalmadı. Ne yapmalıyım?