Kendime olan saygımı yitirmeye başladım artık, nasıl aşacağım bu durumu ben?

ayrılalı 3 ay olmasına rağmen sadece bir kez aradı görüşmek için görüşmedim olabilir o ya da bu şekilde ilşkiler bitebilir. şu anda bi ilişkisi var o da olabilir gayet normal ama neden hırslanıyorum görünce başka profillerden sürekli onu takip ediyorum. ne yapıyor ne ediyo diye. ve bunu yapmak istemiyorum dün akşam bütün gece dua ettim allahım al aklımdan diye ayrıldıktan sonra ne aradım ne sordum ne de dön dedim yapamazdım çünkü çok kırgındım şimdi arasa yine gitmem buna da eminim ama sanki onla yaşıyorum sürekli adı ağzımda istemiyorum bunu sabah aynada kendime baktım yüzüm bembeyaz gözlerimin altı mor.kendime resmen acıdım.

ben 5 yıllık sevdiğim adamı unuttum çok uzun sürdü unutmam ama unuttum bunla zaten 3 ay çıktık anlaşamadık ayrıldık ama aklımda sürekli acabalar beynimde. evde oturup yas tutmuyorum geziyorum eğleniyorum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum. ama kafamda bi yerlerde o var. hep bi takip etme isteği banane hayatından yaptıklarından nasıl vageçicem bu huyumdan bunu artık istemiyorum. nasıl aşıcam bu durumu ben?
Kendime olan saygımı yitirmeye başladım artık, nasıl aşacağım bu durumu ben?