Soru detayda hangisini tercih ederler
Güçlü
Kırılgan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benım gözümde kadınlar naıf ve kıbar olmalıdır agresıf sokak ağzınla konuşan kızlar dünya güzeli olsa şu yaşımda dönüp bakmam. Kadının güçlü olması derken kendınden emın ne ıstedıgını bılen ama buram buram kadın kokan yanı hal tavır ve durus anlamında bana kadın oldugunu hıssetırecek. Karsımda çata çata erkekle laf dalasına gıren erkeksı kızları sevmem kadın kadınlıgını erkek erkeklgını bılecek;)
Aynen öyle
Her ikiside yanlışım olur. Kadın yeri geldimi kendi ayakların üzerinde durması lazım yâri geldi mi de naif duygusal olması lazım. Bence sorularda insanları bu çelişkide bırakmamak lazım :)
Saçma soru. Yoldan çevirdiğin iki erkeğe sorsan biri kırılgan naif biri der biri güçlü der. Erkekler diye genelleme yapamazsin şu soruları düzgün sorun. Beyler siz nasıl kadınlardan hoşlanirdiniz desen mantıklı olurdu.
Bu nedenle anket koydum yani anlayacağın şekilde çoğunluğu görmek için, herkesin aynı olmadığını biz de biliyoruz. Senin mantığınla bu platformdaki soruların yüzde sekseni kaldırılmalı hdgsghs
Canım ankette erkeklerin nasıl kadınlardan hoşlandığı seçenekleri var. Yine çoğunluğu görüyorsun evet ama herkes kendi düşüncesini söylüyor. Sac ma aciklamasi olamaz bunun. Anlamiyosun şöyle düşün bir erkek diger erkeğin nelerden hoşlandığıni bilemez. Kendi hoşlandığıni bilir kendi hoşlandığıni söyleyebilir. Soru sacma savunmaya çalışma
ben cok gucsuz aptalim :( erkeklerin hepsi guclu kari istiyo
bunu nerden cıkartıyorsun?
Cevap
30Cevap
tabiki kırılılgan ve naif dvirin dönemin adetlerin geleneklerin içine attiniz kadının güçlü olma muhabbeti kadına hakarettir bence adı üstünde kadın kibar zayıf varlıklardır hem fiziken hem ruhen doğanın dengesiyle oynamayın güçlü kadın olucam diye sonra evde neden kaldım diyorsunuz
Kişiden kişiye göre değişir. Ben güçlü kadından hoşlanırım ama güçlü kadın veya naif kadın beni arkadaş olarak görür. Çünkü kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor.
Ayaklarının üstünde duran her sorunla tek başına başa çıkan ama artık tek başına başa çıkamayacağı bir sorunda gidip sevgilisinin omzuna başını koyup ağlayan derdini anlatan kızı sever bence
Bir kadın kesinlikle güçlü olmalı, buna lafım yok ama naif, ponçik, çocuk ruhlu olanlar çok tatlı değiller mi? 😂
Biz kadın seçmiyoruz, hepsinden hoşlanıyoruz. Ama konu birlikte olmaya gelince, güçlü kadınları pek tercih etmiyoruz.
İkisi bir arada olmalı. Olaylara yaklaşımı çok önemli.
Terkedebilmeli cesaretli olması lazım yoksa tamm hemen şimdi yapıyorum çok sıkıcı olur biraz kavga terkediliş filan kendi başının çaresine bakabilmeli öyle mecburen kole gibi kalmamalı
Erkekten erkege değişir ama kadin güçlü olmalıdır yeri gelince de kırılgan naif
Güçlü erkekler güçlü kadınlardan hoşlanır. Ezik erkekler zayıf kadınlardan hoşlanır.
Tam tersi olmasın o :)
Sanmıyorum. Herkes kendi dengi ile olur.
Bir kız , bir kız da olması gereken özellikleri taşısın yeter.
Güclu kadini begenir ve gücüyle başa çıkamaz kaçarlar
Kırılganı sahiplenir evlenirler
Kırılgan kadın çit kirildimdir insanı hayattan soğutur ızdırap olur
Arkadaşlar çokta düşünmeye gerek yok bence. Kadınlar nerede kırılgan nerede güçlü olacağını bildiği taktirde kazanır.
Kırılgan demiş çoğu çok hoş bilmiyordum böyle düşündüklerini bende kırılgan olup kendini güçlü ve umursamaz gösteren tarafım
Güçlü Kendine Güvenen ve ayaklarının üstüne basabilen kadın Candır
Kırılgan olsun hööööyyytttt diyince mum gibi olsun böyle boncuk boncuk baksın 😊😊
Güçlü tabiki de 💪🏻💕
Guclu kadin guç katar...
Kadın dediğin güçlü olacakk
Güçlü olunca naif olunmuyor mu
Tabiki güçlü, şöyle merdane tutan cinsinden. 😁
Yerine göre. Polianna da olmasın Dilberay da
Ahahah
güçlü kadın her zaman seksiidir:)
kadın dediğin pamuk prenses gibi olmalı
Ayakların üstünde durabilirsin yeter
Sapık ruhlu kadınlardan hoşlanırım
Kesinlikle güçlü ve zeki olmalıdır. Kadın