+1 yılbayan STONEEECOLD beni yine engelledi bari buraya yazayım özgüvensiz olan sensin ki cevap yazıp beni engelliyorsun ,:D çıldırma bayan stoneeecold :D bana hakaret etmen bir haksızlık değil mi? red pill konusunu ben açmadım senin fikrini beğenmedim çünkü kendinle çelişiyorsun kesin yargı olarak erkeklerin güçlü kadınlardan korktuğunu söyledin sonra diğer yorumunda herkes farklıdır dedin :D ben sana ikinci yorumundan önce genelleme yapmışsın dediğimde evet genel için konuştum dedin. ne bu çelişki? haksız çıkınca ne bu kin :D sadece beni güldürüyorsun keşke bir münazara olsaydı da biraz fazla gülerdim. ne yalan söyleyeyim çok kız arkadaşım var hepsi sever beni, sevgilim olmadı, eş daha kısmet olmadı. zihniyetimde hiçbir sorun yok hakaret eden kuduran sizsiniz ben gayet sakinim :) size erkek düşmanlığını bırakmanızı öneririm zira dışarıdan okuyan kişi sizi erkek katili zannedecek :D ispatlama amacım yok dikkat edersen bana soru soruyorsun bende cevaplıyorum çok insani değil mi? kadınları savunduğum yorumlar bu sitede değil instagram da ki zaten kadın düşmanı olsaydım bu sitede olmazdım çünkü bu site kadınları desteklemekte, seni her bilgimle ezerim dedim çünkü beni küçümsemenize karşılık bende küçük bir pay verdim, 2. bir hesap açmamı sana açıkladım çünkü bana hakaret edip engelledin aynı şu an yaptığın gibi ayrıca 2. bir hesap açmanın neresi özgüvensiz? senin kafan güzel sanırım, kendini övdüğün yorum:çok şükür özgüvenim yerinde sizin gibi klavyede atıp tutmam yeterince bilgi sahibi olmayınca çiftler sizin gibi ürünler çoğalıyor bilgin ve kibarmış sizin gibi ezik insanlar sahip olmadıkları şeyi burada yaşatıyor bilgiliymiş bilimden ilimden haberi yok yol al moron (başkasını aşağlıyarak kendini övme denir buna belki bilmiyorsundur). sadece bu değil daha bir çok yorumda aşağılama uygulayarak kendini övdün. şimdi, BURADA YAŞANAN OLAYLARI OKUYACAKLAR İÇİN: BENİ TEKRAR ENGELLEDİĞİ İÇİN BURADAN YAZIYORUM GENELDE HAKSIZ OLANLAR KENDİNİN ZEKİ OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER BÖYLE YAPAR BEN SAKİNCE ANLATMAYA ÇALIŞIRKEN DİREKT HAKARET E BAŞVURAN KENDİSİ BANA SIĞ DÜŞÜNCE DİYİP KENDİNİ "MODERN" ZİHNİYET ZANEDEN BİREYLER İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM ŞİMDİ ÇİFT HESAP AÇTIĞIM İÇİN EMİNİM ŞİKAYET ETMİŞTİR ÇÜNKÜ AMACI DOĞRUYU BULMAK SORGULAMAK DEĞİL, ŞUANDA DUYGULARININ İSTEDİĞİ GİBİ HAREKET ETMEK İNANINKİİ BANA HAKARET ETTİĞİNDE ZERRE SİNİRLENMEDİM VEYA KİN TUTMADIM AMACIMDA KENDİMİ İSPATLAMAK DEĞİL FEMİNİZM ZİHNİYETİNİN İNSANLARA NE YAPTIĞIDIR...
05 Yorumla- +1 yıl
@Veysel454588 @Stoneeecold a katılıyorsun diye dedim. Stoneeecold bilmiyor mu
bilginvekıbar_adam2 dediklerinin onun kendi hipergamisi olduğunu bal gibi biliyor. Kadınlar iyi manipülasyonculuk yapıyor. Ne dediğini bakma bunu gerçek hayatta nasıl davrandığını bilmediğimiz için bol keseden sallasın bu öyle değil şu öyle değil diye. Sen de bu sanki doğruymuş gibi katılıyorsun güzel kandırmış ne diyeyim. Git bu kadının dedikleriyle başka kadına etkilemeyi bile yapamazsın.
Stoneeecold yanlış anlamışın erkeğin her dediğini kabul etme diye bir şey yok red pill de. Çok basit aslında erkek sadece senin aldatmayacağını düşündüğü zaman rahatlar ve bu için çaba gösterir. Erkeklerin daha fazla yük düşüyor şimdi çok şey var da anlatmak için zamanım yok. - +1 yıl
@lastnova kral zaten bi hakaret ediyor bi engelliyor bende şaşırdım haklı olsaydı böyle yapmazdı ben sadece dışarıdan okuyacak kişiler için bu yorumu paylaştım ki çünkü ben bir erkek olarak medenice tartışıyorum o hemen 2. yorumda feministliğini kustu resmen erkekler şöyle bilmem ne sadece evrimden gelen birşeyi söyledim kadınlar narin ve güzeldir bu onu sinirlendirdi dediğin gibi takmayacan kafana bunları güçlülüğü erkeğe küfrederek güç gösterisi yapmak olduğunu zannediyorlar :D
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal olsun biraz hassas olsun o zaman önemser deger verir ama çok hassas olurlar o zaman ama güçlü kadınlar da o kadar çok önemsemez.. Duygusal narin daha iyi bence onlar daha çok değer bilir ama kötü yanı çok hassastırlar.. ama o kadarı da olsun.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın dedikleri genelde erkek düşmanı oluyor. Güçlülüğüne sıçayım. İtaatkar olmayan kız lütfen benden uzak dursun. Nefret ediyorum diğerlerinden. Erkek dediğin liderlik yapmalı. Kadın da erkeğine uyumlu olmalı.
00 Yorumla
Narin olduğuna inandığı, erkeği olmadan yaşayamayacak kadar varlığına ihtiyaç duyduğunu düşündüğü, ama esasen gücünden adı kadar emin olduğu kadınlardan etkilenir. Çünkü her işin üstesinden kadın gelsin isterler, ama sorsan en narin o kadındır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGüçlü kadınlardan
00 Yorumla
+1 yılZeki, donanımlı ve güçlü bir kadından korkarlar zayıf kadın onların daha çok işine gelir ona muhtaç olacak, kanatlarının altına alıp korumak isteyecek bu yüzden güçlü hissedebilmek için güçsüz birine ihtiyaç duyarlar. Güçlü kadın tercih edilmez tercih eder.
239 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar güzel anlatılamazdı 👏👏👏
- +1 yıl
Çizgileri nettir, kendine yetebildiğinin farkındadır bu yüzden yalnız olmaktan çekinmezler, tüm güçlüklere rağmen düşüp kalkar yine pes etmez, güdüleri ile değil aklıyla ve değerleriyle hareket etmeyi seçer, zaaflarının farkındadır ve onun kullanılmasına müsade etmez. Karıştırdığınız konu her akıllı kadın güçlü değildir🙃
- +1 yıl
Hiç bir zaman yanılmadım siz güçlü bir kadınsınız 👏
- +1 yıl
aslında çok genelleme olmuş. emin ol narin kadında tercih eder, çünkü günümüzde sevgililik teklifinin çoğu erkeklerden geliyor veya evlilik teklifinin bu bağlamda her zaman tercih eden kadın oluyor, erkeğin tek yaptığı kadına kendini beğendirmek. zeki donanımlı güçlü kadın zaten üst statüde yer alan bir insandır onunla aynı statüde bulunan bir karşı cins için oda narin olarak tabir edilecektir çünkü evrimsel olarak kadın narin ve güzel, erkek güçlü ve korumacı olarak evrilmiştir. senin anlattığın statü farkından oluşan güçlü kadından korkar narin kadını sever sorunudur ve bu toplumda az gözüken bir olaydır. örnek olarak dominant bir kadını bile kendine aşık eden güçlü bireyler mevcut.
- +1 yıl
Geneli için yorum yaptım fiziksel olarak bahsedebilirsin güç durumunu ama kalkıp başka türlü güçlükten bahsedemezsin ayrıca evlilik ya da sevgililikte illa teklif mi bekleyeceğim yemişim teklifini topluma bakınca her şeyi erkek yönetsin kız susup kabul etsin sorgulamasın sevimli sevimli dolaşsın hoşlarına gidiyor dominant diye sevmekten yoksun mu o da ona göre bir bireye yöneliyor Arizona kertenkelesi etkilemek için bin takla atıyor sonrası ne oluyor tırt gösterdiği gibi biri olmadığı çıkıyor
- +1 yıl
Aynı statüdeki erkeğe narin gelecek dedin aynı durumdaki erkeğe çıtkırıldım olarak gelmeyecek onu yapamaz, edemez ve başaramaz gibilerinden yönetecek biri değil paylaşacak biri olduğunu düşünür
- +1 yıl
Öncelikle güç dominantlık bu tür kavramlar erkeği çekici yapan unsurlardır. Siz kadınlar her ne kadar aksini söylesenizde İç güdüleriniz her zmaan bunun tam tersini yapar Hiçbir kadın kendinden aşağı bu her anlamda olabilir Bir erkeği sevemez Çünkü kadınlarım sevgisinin altında saygı unsuru yatar saygı duyamadığı bir erkek sevilmez bu yüzden zaten efendi erkek sürekli kaybederken Puşt erkek kazanıyor. Lafa gelince samimi gelmiyor inandırıcı değil diye Solipsis yapınız gereği kabul etmediğiniz gerçeği büküyorsunuz. Mesele o değil romantik her istediğini yapan güçsüz statüsü düşük erkek saygıyı kaybeder ilgiyide beraberinde böyle adamalr ya altılır ya da terkedilir. Özetle güç erkek için çekici bir unsur Kadın için değil bunu araştırmalarda doğruluyor yapılan anketlere verilen cevaplarda. Ve tam tersi narinlik şirinlikde Kadınsı özelliklerdir Kadınlarıda erkeğe çekici kılan unsurlar bunlardır Kimse dominant bir kadınla sürekli kendisiyle çekişen biriyle beraber olmak istemez bununda İşimize gelip gelmemesiyle alakası yok İç gudülerimizle alakalı bir durumdur. Böyle bir kadın bize çekici gelir Romantik dizilere filmlere baksan kadın agırıyor çağırıyor Ortalığı yıkıyor adam kadına hasta eee realde niye böyle değil niye peki erkekler sürekli egosit olduklarından şikayetci he tabi iİşimize gelmiyordur dimi Ualn itici itici bu kadar basit Ama günün sonunda kodumun algılarıyla dezenformasyonla Kadına erkeğin erkeğe kadının rollerini verdirmeye çalışan bir dönemde yaşıyoruz dolayısıyla kafalar patates
- +1 yıl
- +1 yıl
@Veysel454588 bunula ilgili bir sorun yok bende kimseye direktif vermiyorum Bahsettiğim şeyler bilinç altı ve iç güdüyle alakalı bir şey Kadın ve Erkek doğasını öğrenmiş biri olarak söylüyorum bunları Misal vermek gerekirse Kalcaları büyük olan Göğüsleri buyuk olan kadınım beğenilmesinde Erkeğin bilinç altı İç güdüye dayalı "Öz" düşüncesi kadını doğurgan bulmasından kaynaklanır Bu iyi çocuk doğurabilir Ve onları iyi emzirebilir. Tekrar söylüyorum bu akıldan değil Bilinç altından geçen düşünce kök düşünce yani burada ki meselede bu Kimin ne rol üstlendiği umrumda değil bunun içinde yazmıyorum. burada güçlü istemiyorlar çünkü işlerine gelmiyor diyor ya Bende diyorum ki Bununla alakası yok Güç erkeği çekici kılar Serseri sevdasının nedeni budur. Naiflik nezaketde Kadını çekici kılar Buda yine aynı şekilde Kadın ve Erkeğin iç güdüleriyle alakalı bir durum Binlerce yılda gečse biz bu çsel dürtülerle yaşarız Olay bu
- +1 yıl
Kimse kimsenin rolünü üstlenmiyor dominant biriysem bu benim genlerimde var anketlerinizin benim genlerimin zerre umrunda olmuyor erkeğin her söylediğini neden kabul edeyim ben de bireyim yönetilmek değil düşüncelerimi paylaşmak istiyorum erkekler güç savaşına giriyor olduğu gibi kabul etse hiçbir sıkıntı olmayacak ve desteklenecek dominant kadın kadınsı değil mi size yük olanı istiyorsanız keyfiniz bilir
- +1 yıl
Ağzınıza sağlık 👏👏
- +1 yıl
Siz demişsiniz zayıf istemem her şeyi benden bekleyen birini istemem dominant kendi bilen birini de istemiyorsunuz kısacası siz daha kendiniz neyi istediğinizin farkında değilsiniz damızlık hayvan mıyız üreme odaklı düşünüyorsunuz biz de olmadı genleri kimin güzelse ona yanaşalım kendi adıma konuşayım hiçbir zaman serseri sevdasına düşmedim zeki ve değer veren insan varken dönüp bakmam
- +1 yıl
maalesef iki saattir dediklerimden pek bir şey anlamamışsın Genlerimde dominantlık var diyorsun durum tam tersi genlerinde değil Algında böyle olmak var Ziraa bireysellikten ve yönetilmekden bahsediyorsun Bunlar zaten bahsettiğim koşullandırmanın En genel ve yaygın argümanlarından birisi Şöyle söylim sana sen ilerde olası bir ilişkinde domaninant olduğun erkeğinde pasif olduğu bir ilişkide bulun kısa süre içinde o erkekden soğuyacak hatta Tiskineceksin sonu ya terketme ya da aldatmayla bitecek. Bak veysel denen arkadaş bunun tipik bir örneği Yokluk çeken gariban Hak veriyim bana yazae umidiyle kıvranıyor🤣 Bu olmassa güçlü figurde bir erkek bulduysanda oda zaten dominant davrandığın için seni sevemeyecek İşte bunlar dedikelrinin aksine Genimizde bize kodlanmış iç güdülerimizin eseri Niye uzun boylu adam seviyorsunuz. Çünkü içinizde ki güven koruma iç güdüsünü beslediği için örnek olarak bende bundan bahsediyorum sen size yük olacak diyorsun İnsanları biz tasarlamadık veya yaratmadık bu mekanizmalar bize ait değil Doğa bu özümüz bu Neyse çokta farketmeyecek Çünkü senin zihninde algında Egosal bir savaş var ve buna koşullandırıldın farkında bile değilsin yönetilmek derken aslında kadınım erkeğe uyumlu davranması Ona köle olarak algılatıldığı için düşünce egona zarar veriyor ve seni sinirlendiriyor. Ama günün sonunda Betayla mutsuz evlilik yapan ve güçlü dominant olan alfa erkekle aşk yaşamaya çalışırken bulacaksın Kendini Buda HİPERGAMİNİN bir dürtüsü olarak gerčekleşecek neyse Sonuçta Kadınlar Solipsistir Yani hoşuna gitmeyen gerçeği Algıda kendini kandıracak şekilde bükme eğilimindedir. Buda bilindik bir şey Okuyan ne anlatmak istediğimi neyi kastettiğimi anlasın yeter
- +1 yıl
@Veysel454588 zavallı bir beta uydu erkeksin hak veriyorsun diye sana vermeyecek sala, klasma
- +1 yıl
- +1 yıl
Şunu anlamıyorsunuz ki kendimi bildim bileli böyleyim öyle olmak istediğim gibi değil her zaman bana benzeyen kişilerle oldum pasif kişilerle alakam olmadı tanımadığınız kişi hakkında yok aldatırsın ya da terk edeceksin gibi söylemler en kötüsü olsa bile bu düşünceleri geçirmem ön yargıdan başka bir şey değil ne isteyip istemediğimi gayet iyi biliyorum hiç betalarla işim olmadı ilişki içinde olduklarım alfaydı sizin gözünüzde uyumsuz gelebilir yaşamadığınız için bilemezsiniz verdiğim ilgiyi ve desteği hiçbir kadın vermemiştir sizin zihninizde sinir bozucu sürekli tartışan biri gibi geliyordur alakası yok
- +1 yıl
Naif tecrübesiz anlamına geliyor ince anlamına gelen nahiftir
- +1 yıl
Yazım yanlışların gözümü kanattı (herkeze ve naif) alfa diye dolansan ne olur konuştuğun dili düzgün yazamıyorsan nahifliği naif diye yazmak ne bileyim
- +1 yıl
senin algın erkeklere saldırmaya yönelik olduğu için narsist düşüncelere sahipsin, ben sana kadın ve erkeğin doğasından bahsederken sen içindeki feministliği kusuyorsun. git nereye sorarsan sor hangi araştırmacıyı bulursan bul benim anlattığım şey bizzat doğrudur. Arizona kertenkelesinden bahsetmişsin bak doğanın hemen hemen hepsinde erkek etkilemeye çalışır kadın tercih eder sen daha söylediğimi anlamamışsın, sen ne kadar kendini dominant görsende kadın erkek evrimi her zaman aynı şeyi yapar , bu durumu değiştiremezsin
- +1 yıl
Herkes kendisinin en iyisini bildiğini düşünüyor. Üç tane kadın veya beş tane adam tanıyan herkes ilişki uzmanı kesiliyor başımıza veya analizci. Ben anlatmaktan bıktım, siz anlamamak için ısrarcısınız her ilişki kendi dinamiği içinde farklıdır, her insan kendine özgüdür. Kişileri, olayları, ilişkileri yaşanmışlıklar yönlendirir. Doğası değil kastedilen toplumsal cinsiyet rolüdür katıksız cinsiyetçisiniz bilir bilmez konuşuyorsunuz belli ki sorunlusunuz kadınların doğasını daha Freud çözememiş siz kimsiniz ki kadının doğası hakkında bu kadar yetkin konuşabiliyorsunuz? Ne tür psikoanalitik çalışmalarınız var? Doğası diyorsunuz regl, hamilelik, doğum ve emzirmeyi kadınlardan daha iyi biliyorsunuzdur. Bütün kadınlar nahif ve duygusalsa aynı şekil bütün erkekler aynı, bütün erkekler güvenilmez, sadakatsiz ve kaba saba sığ düşüncelere bak
- +1 yıl
olayı farklı yerlere çekme, ben kendi tezimi falan oluşturmadım bizzat okuduğum kitaplarda araştırdığım sitelerde, kütüphanelerde buldum. bu konuyla sadece 83 yıl önce ölen freud ilgilenmedi, ünlü nörologlar, psikologların yakın zamanda yaptığı sosyal deneylerde anlattığım şey açıkça kanıtlanıyor şimdi ben sana soruyorum sen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? benim cinsiyetçi olup olmadığımı nerde bileceksin? benim çoğu yerde kadınları savunan yorumlarım bulunuyor. Sen kendinden emin şekilde erkekler güçlü kadınlardan korkar diye konuşurken gelip bana uzman mısın nasıl emin konuşuyorsun? diyemezsin, genelleme yaparak erkeklerin güçlü kadınlardan korktuğunu söylüyorsun ancak statü farkı hariç erkeklerin güçlü kadından korktuğunu hiç görmedim filmler hariç :) evrimsel gerçekleri kabul etmeyip hemen laf sokmaya çalışıyorsun bana argüman ile gel saçma sapan laf sokmalarla değil. kadının narin ve duygusal olması kötü bir şey olarak algılıyorsun kadının duygusal zekası erkeklerden daha yüksek gerçeği var buda sana kanıt olsun. ayrıca ilk yorumunda kesin bir dille: güçlü kadınlardan korkarlar demişken burada her ilişki farklıdır her insan kendine özgüdür demişsin. çelişkili konuşmakta bayağı ustaymışsın. ne yaşamışsın bilmiyorum böyle erkek milletine kötü beyanlarda bulunuyorsun ancak ben sadece araştırdığım bilgileri direkt olarak sundum burada cinsiyetçi feminist olan sensin yorumlarda güçlü kadın severim diyen erkekler olmuş buda senin yorumunun yanlış olduğunu gösteriyor.
- +1 yıl
Red pill öğretisinin kadın tavlamak, karşı cinse ulaşmak ve başarılı olmak için sunulan bir öğreti olduğunu anlarım da ama bunun felsefi bir yöntemmiş gibi aktarılmasını, evrimsel psikolojiyi kanıt gösterip bilimselleştirildiğini anlatanlar cidden oksijen israfı psikoanalitikten bir haberler. Erkekle bu adamın anlattığı safsatalara inanıyor ve uygulamaya çalışıyor üzücü ne yazık ki iki tanesi canlı kanlı savunuyor. Dünyada kadınlardan ve cinsellikten başka bir şey yok gibi ülkenin plastik cerrahisi böyleyse diğer çomarlar normal geliyor. Bu adamın dediği gibi bir erkek karşıma çıksa tekmeyi koyarım söylediklerinin hiçbiri aklı mantığa sığmıyor yardım etmek işi paraya dökmek erkekler ağlamaz, dik durmalı alfa erkek ilişki bitmesi için uğraşmaz resti çeker aklı başında olan problemi çözmeye çalışır düzeltir çekip gider mi
- +1 yıl
Kullandığı dilden bir haber yazılarında yazım yanlışları dolu bir bireyin iki tane Latince kelime ezberlemesi kadar saçma hayat
- +1 yıl
Başka hesap açarak gelmişler özgüvensiz oluşunuzu başkasına yıkmayın kendinizi ispatlama çabanızı başka yerde yapın kırmızı safsata savunucuları engelleyeceğim bir zahmet sığ düşünceli yaratıklar hiç çekilmiyor 😅😅
- +1 yıl
hahaha yalancı beni engelle sonra iftira at feminizm kadınlarına yakışır cinsten bu mu güçlü kadın? güldürme beni sen sadece bencil düşünen empati bilmeyen beyni zehirlenmiş kadınlardan birisin hadi ben özgüvensizim neden başka hesap açıp geleyim? nasıl çocukça bir düşünce bu :D tüm yorumlarda kendinle çelişiyorsun birde olmayan özgüvenle burada bilgelik taslıyorsun her açıdan haklıyız bizi engellemenden belli sonra gelip çocuk yorumu yapıyorsun pardon düzeltiyorum çocuk bile senden daha zeki ve özgüvenli, genelde özgüveni olmayan güçlü olmayan kişiler kendini güçlü hissetmek için buradan sallarlar tıpkı senin gibi. seninle adam akıllı bir konuşma yapalım dedik özgüvenli olacam diye saçma sapan hareketler yaptın yazık acıyorum... imam şafi nin dediği gibi "40 alimi 1 delil ile yendim ama 1 cahili 40 delil ile yenemedim" konuyu burada kapatıyorum sende o olmayan güçlü özelliklerinle başarılar...
- +1 yıl
Bilginvekibar_adam sizin hesabınız değil mi bu da ikinci hesabınız hesap açıp gelmişsiniz çünkü kendinizi illa ispatlama çabasına giriyorsunuz kaldı ki tanımadığınız insana feminist damgası vuramazsınız kadının doğası diye tutturmuşsunuz kırılgan yapılı olan da var sert yapılı olan da her insan yapısı bir olmaz ona bakarsan bütün erkekler sadakatsizdir herkesi nasıl aynı kefeye koyabilirim diğer şahıs tutturmuş red pill oradaki plastik cerrah kadın ve cinselliktin sürekli aşağılamaya giriyor o yüzden dedim başka bir yere çekme amacım olmadı siz bana kanıt sunmuyorsunuz ki öğreti sunuyorsunuz bilimselliği sorgulanır bencil düşünen sizsiniz reel hayatta ağzına açamayacak tipler kalkıp burada ahkam kesiyor yerler sizi
- +1 yıl
Zehirlenmişsem kendi zehrimle sizi de zehirlerim iki tane laf öğrenmişsiniz bencilsin, narsistsin anlamını ve psikolojideki yerini biliyor musunuz? Anlat desene anlatamazsın sizin gibi toksik insanlar hala uzatmasın diye engelledim kalkıp başka hesap açıp gelmişsiniz ataerkil toplum savunucusu çok şükür özgüvenim yerinde sizin gibi klavyede atıp tutmam yeterince bilgi sahibi olmayınca çiftler sizin gibi ürünler çoğalıyor bilgin ve kibarmış sizin gibi ezik insanlar sahip olmadıkları şeyi burada yaşatıyor bilgiliymiş bilimden ilimden haberi yok yol al moron
- +1 yıl
Füze atsaydınız 😁😂😂
- +1 yıl
Keşke ama atom bombasını tercih ederim bunun gibilerinin genlerinin bozulması lazım soyları devam etmesin engelliyorum uzamasın diye kalkıp ekstra hesap açıp yazıyor
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin ne diyelim 😊
- +1 yıl
işin gücün atıp tutmak gel zehirle bakalım :D senin gibilerden çok gördüm. uzatmamam için engelleseydin, cevap yazmadan engellerdin baktın işler kötüye gidiyor hakaret edip engelledin asıl sen iki laf etmeyi bilmiyorsun narsist bireyler:Kendilerini eleştirilerin üstünde görürler.
Manipüle edici davranışlar sergilerler.
Kendisiyle aynı statüye sahip insanlarla arkadaşlık kurmak isterler. Fakat bu gerçekleştiğinde bile önde olma dürtüsü ile çevresiyle yarış halinde olurlar.
Kendi yetenek ve başarılarını abartıp, üstün görürler.
Sürekli haklı çıkacağı ortamları yaratıp onaylanmak isterler.
Sürekli övgü bekler ve bunun için baskı ortamı kurarlar.
Diğer insanları kendinden daha yeteneksiz, daha başarısız, daha az zeki ve daha az güzel bulurlar.
İnsanların kendine hizmet etme durumunda olduklarını varsayarlar. toplumun içerisinde özel muameleyi hak ettiğini düşünürler. hatırladığım narsist bireylerin özellikleri demekki biliyormuşum sende narsist bireyler gibi karşındakini hafife alıp onu küçümsüyorsun sende insansın bende insanım ne farkımız varda cahil gibi konuşuyorsun? çünkü ancak cahiller başka insanları küçümser. benim kadınları savunduğum yorumlarım var asla ataerkilliği savunmadım sen bana ataerkil diyerek feminist olduğunu kanıtlıyorsun. baştan beri klavyede atıp tutan sensin git gözden geçir yorumları ben medeniyet seviyesinde yorum yaparken senin saldırgan tavırda yorumların var senin psikolojiden bilimden zerre anlamadığın ne kadar belli iken gelip burada konuşuyorsun seni her bilgimle ezerim çok konuşma. asıl çocuklarına terbiye vermeyen çiftler olunca senin gibi sözde eşitlikçi toplumun kuyruğu olmaya çalışan sahte özgüvenci ürünler çıkıyor, :D 7 emperyalist güce karşı savaşıp ülke kuran Atatürk böyle övünmedi :D buradan belli oluyor sahteciliğin gayet kibar ve bilgili olmaya çalışan bir insanım güçlü kadınlara saygım sonsuz ve onları destekliyorum ancak senin gibi boş balon narsistleri değil! yazdıklarından ne kadar kudurduğun belli zaten :D - +1 yıl
Engelledim kalkıp ikinci bir hesap açtınız “hadi ben özgüvensizim neden başka hesap açıp geleyim? nasıl çocukça bir düşünce”bu cümle size ait bilginkibar_adam ve bilginkibar_adam2 alın size kanıt özgüvensiz olduğunuzun kanıtı narsist bireylerin özelliklerini kendinizden çok iyi biliyorsunuzdur sürekli haklı çıkmak için yırtınıyorsunuz siz benim görüşüme kalkıp yorum yaptınız ben sizin değil ben insanları küçümsemem sizi tanımam etmem kalkıp siz yorum yaptınız kadınları savunduğun yorum mu yeni açılmış hesap iki hesapta hiçbir görüş yoktu kafan güzel herhalde bunu da çürüttüm “seni her bilgimle ezerim” sizin lafanız kendinizi abartıyorsunuz bu da narsist kişiliğin belirtisi size göre kendimi herhangi bir konuda övmedim siz kalkıp şöyleyim böyleyim sürekli kendinizle çelişiyorsunuz konu hakkındaki düşüncelerinizi hakaret ederek değil uygun bir dille anlatmayı öğrenin narsist kişi özelliği kendi bildiğini zanneder buyrun sizsiniz hala saçma sapan sığ zihniyetiniz savunuyorsunuz
- +1 yıl
@bilginvekıbar_adam2 vaaay profilimi inceledin demek gizlemiyorum zaten ben hepsini okudum siz benim yorumlarımı okudunuz mu onu söyleyin önce
- +1 yıl
Red pill denilen ıvır zıvır için cinsellik ve kadın ön planda dedim öğreti denilen zımbıtının amacı bu kaldı ki kimse size haksızlık yapmadı benim görüşümü beğenmediysen defolup gidersin kıçını yırtıyorsun burada ispatlamak için bana kanıt sunmuyorsun tavuğuna mı kışt dedik kalkıp haksızlığa uğradım diye yırtınıyorsun kaldı ki sitenin kuralını çiğniyorsun birden fazla hesap açamazsın bay cahil kudur iyice söylediklerim yarana tuz olmuş sizin sevgiliniz, eşiniz ve kız arkadaşınız yoktur bu zihniyetli biriyle kimsenin işi olmaz KUDUR
- +1 yıl
Anlayana sivri sinek saz
Anlamayana davul zurna az
Demiş atalarımız - +1 yıl
- +1 yıl
Resmen çelişkinin dibi Özgüvensiz biz öyle mi Bunu rahatsız olup argüman sunamayınca Engel atıp susturan mı söylüyor. Kendini bize anlatma Madem özgüvenlisin korkakca engel atıp karşındakine cevap hakkı niye tanımaz bi insan Zavallısın sürekli shaming taktikle haklı çıkmaya calısıyorsun Bide diyorki Yarış halindesiniz 🤣🤣🤣 şu yazdıklarında yaptıkların ironi tarihine geçicek şekilde çelişki barındırıyor resmen yarıldım arkadaş 🤣 redpil için dediklerinde Zaten oturma organıyla algıladıklarından ibaret Kendi dünyada yaşıyorsun resmen umrumda değil Daha fazla tartışıp senin gibi ezik korkak ve kendi yaptığı acizliğiyle karşısında kini suçlayan Bi zavallıyla vakit kaybedemem
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre davranan kadınlardan bence bir kadın yeni geldiğinde çocuk yeri geldiğinde ciddi biri olmalı yeni gelince güçlü biri yani sıra narinde olmalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar yaradılışı gereği narin yaratılmıştır , ama arkasında dağ gibi duran guvenebileceği , sevildiğini sahiplenidiğini hisseden kadın zaten kendini çok güçlü hisseder
10 Yorumla
+1 yılKendi adıma şunu net bir şekilde söylebilirim güçlü ya da narin olması hiç farketmez çünkü insan sevince korur kollar ve destek olur her türlü. O yüzden kilit nokta sevmek. Güçlülük narinlik değil. Ve sevilen kadın sevildiğini bilen hisseden kadın çok güçlü olur zaten.
10 Yorumla
+1 yılgüçlü bir kadın olsun ama erkek gibi bir kadın olmasın ,
yeri geldiğinden çoçuk gibi evlene bilsin yeri geldiğinde ağır başlı olması daha güzel bence00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben güçlü kadın severim ayakları üzerinde duran ekonomik özgürlüğü olan kendinden emin zeki biri harika olur
10 Yorumla
+1 yılBen erkek olsam güçlü kadın isterdim
Ama her erkek güçlü kadını kaldıramaz
Oyüzden yanaşmaz11 Yorumla- +1 yıl
Bence herkes yerini bildiği sürece sorun olmaz 😊
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Duygusal olup guclude olabilir. Tamamen bi izellik baskin olmak zorunda degil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kadınlardan hoşlandıklarıni söyleseler de narin olanlara aşık olurlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü bir kadınım ama dozunu da bilirim. Her zaman her yerde her şekilde güç gösterilmez 😊
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılYeri gelince güçlü olmali. Ama genelde narin olmali
00 Yorumla
+1 yılSulalemde araya girse olmaz artık benim huyum çok pistir cokk
00 Yorumla
+1 yılKibar, dindar, hoşgörülü, Zarif olsun isterim
00 Yorumla
+1 yılErkekler güçlü kadınlardan korkar ezik zayıf narin kızlarla birlikte olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYerine göre nerede nasıl davranmasını bilen duygularını kontrol edebilen kadınlardan hoşlanır. Sana ihtiyacım var demesini de bileceksin yeri geldiğinde ben bunu halledebilirim de demelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen güçlü Kadın seviyorum hatta baskın ve dominant
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar zaten güçlüdür gölgeleri erkeğin ustundedir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadınlar hiç bir şekilde güçlü gelmiyor gözüme
08 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@siyahlarblack çünkü duygularına göre hareket ediyorlar. Aldıkları her karar duygularına göre şekilleniyor. Duygusal olmak kadınların doğasında var olan bir şey. Söküp alınamaz. Duygular ise kolay manipüle edilir. Bu yüzden kadınlar hiç bir şekilde güçlü gelmiyor bana
- +1 yıl
Bence de, gerçekten de öyle duygularına hakim olamıyorlar
+1 yılGüçlü kadından kastın erkeksi kadınsa
Erkekler kaçar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNarin tabi ki Kadın narin olmalıdır. Güçlü olmak erkeği çekici yapan bir şey zira güç erkeksi bir şey narinlikte kadınsı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güclü duygusal narin üçü bir arada olsa fena olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin en büyük zaafı güzel kadınlardır
00 YorumlaErkekler çıt kırıldım kızlara daha çok tav oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü kız dediğin kibar narin olur. Sert güçlü kaba olmak bize yakışıyor size değil
+1 yılGüçlü kadın bok gibi para kazanmak isteyen pahalı çanta elbise alıp kendi yiyip kendi kahkaha atan model ise uzak dursun.
00 Yorumlanarin tabiki, guclu kadinlara hayatlarinda basarilar...
00 Yorumla
+1 yılYerine gore davranacaksin ya. Kimi zaman guclu. Kimi zaman narin
00 Yorumla
+1 yılosuruklu kadın baş tacı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kuvvetli olsun beni taşıyabilsin
00 Yorumla
+1 yılBence güçlü kadınlardan
00 Yorumla
+1 yılGüçlü olmalı kadın dediğin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHem güçlü hem narin
00 Yorumla
+1 yılKadının neyi güçlü olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kadınlarda dicem haha popoları yemiyo ya 😂
00 Yorumla
+1 yılİkisinden de olmalı bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFark yok kadın kadındır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılYarı duygusal yarı narin
00 Yorumla
+1 yılGüçlü, açık sözlü ve baş başa kaldığında istekli.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadınlar 10-0 öndedir.
00 Yorumla
+1 yılNarin görünümlü ama güçlü Kadınlar
00 Yorumla
+1 yılAyakta durup hayata gogus geren olsun
00 Yorumlanarin garıları severiz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimi güçlü kimi narin seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedeni narin ruhu güçlü kadınları severler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişiliği narin, totosu güclü olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNarin kadın candır baştacıdır 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılNarin
10 Yorumla
+1 yılYatakta güçlü dışarda narin 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNari
00 Yorumla Yerine göre
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılNarin
00 Yorumla
+1 yılEfendi sadık.
00 Yorumla
+1 yılNarin
00 Yorumla
+1 yılNarin bnce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNarin kadınlar hoş
00 Yorumla
+1 yılHer kadının farklı bir albenisi vardır.
00 Yorumlagüçlü at gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın sevmem
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım