Tabiki de hayır. Özgüvenin hiçbir kadında işe yaramadığını görüyorum duyuyorum ve biliyorum. Hala özgüvenin bir işe yaradığını düşünen var mı?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Evet tavlayabilir. Mesela ben çok yakışıklı ama pısırık adamlardan hoşlanmıyorum. Yani çirkin demek istemiyorum ama yakışıklı olmayan ama özgüven sahibi bir insanı yakışıklı ama pısırık adama tercih ederim
026 Yorumla- +1 yıl
Yapacağın en büyük hata olur.
- +1 yıl
O kadar yakışıklı erkek varken niye tipsiz erkeği seçecen ki? tamamen gereksiz.
- +1 yıl
Evet tip herşey değildir , tip herşeyden fazlasıdır.
- +1 yıl
Abartmıyorum. Abim niye o kadar kızla yattı o zaman? sadece yakışıklı ve özgüvensiz yani.
- +1 yıl
Emin ol onunla birlikte olmak için çok kız gördüm kavga eden.
- +1 yıl
Şuanda evli 2 tane de çocuğu var. Eskiden uçanı kaçanı indiriyodu. Ben de "benim hakkımı yiyor" diye düşünürdüm. O bıraktı ben hala sinek avlıyom. Demek ki olay tipteymiş özgüvende değil.
- +1 yıl
Yakışıklı erkekler hep mutlu olurlar bacım siz yeter ki onlara evet demeye devam edin.
- +1 yıl
Gerçi siz de haklısınız yakışıklı erkek varken çirkini ne yapacaksınız.
- +1 yıl
Beni siz tuhaflaştırdınız kızlar olarak. Önemli olan iç güzellik diye uyuttunuz durdunuz iç güzellik kastık yıllarca. Halbu ki bilsem kesinlikle iyi biri olmazdım gerek de yok zaten iyi biri olmaya. Vur ölsün , kır parçalansın yaşardım.
- +1 yıl
Kedi tekmeleyen birinden nasıl etkilenebiliyorsunuz ya? git kendi cinsini bir yokla bakalım. Bağır suratlarına hani önemli olan iç güzellikti diye.
- +1 yıl
Cihan diye bir arkadaşım var 5 kızı aynı anda idare ediyor. Kendisi kedileri hiç sevmiyor ve nefret ediyor gördüğünde tekmeliyormuş ben tekmelediğini görmedim ama yapıyorum diyor. Ve kızlar da " yaa çok dürüstsün " falan diyor. Git hemen sor hemcinsine kedi tekmeleyen erkekleri niye çekici buluyorlarmış? Madem dış görünüşle alakası yok tamamen karakter meselesi , o zaman kızlar kedi tekmeleyen erkeklerden hoşlanıyor.5 kızı aynı anda idare eden erkeklerden hoşlanıyor demek ki. Halbu ki alakası yok , sadece tip etkili başka birşey değil. Bu senin için de geçerli , bir erkek eğer tipsizse arkadaşın olarak görürsün , eğer yakışıklıysa kabul edersin
- +1 yıl
25 yaşındayım
- +1 yıl
Neden? insanların 25 yaşında olabildiğini bilmiyor muydun?
- +1 yıl
Çocuksu değil tipsizim. Tipsizim dedim diye niye çocuksu oluyormuşum ne alaka yani
En İyi Cevaplar
+1 yılTabiki de kim demis kızlarda ise yaramıyor zaten kızlar ozguvenli erkekleri sever hani bazen yolda yürürken bu kiz bu erkeğe nasıl gitti deriz ya hehh iste o erkegin oz güveni var ondan gitmis
15 Yorumla- +1 yıl
Sen nerede gördün onları bilmiyorum ama ben şimdiye kadar hiç çirkin bir erkeğin yanında dişi sinek bile görmedim. Ayrıca çevreme bakıyorum , tipsiz erkeklerin hiç sevgilisi olmadı , en az 5 , en çok 20 kere reddedilen arkadaşlarım var. Yakışıklı olanlar ise 5 kızı aynı anda idare ediyor.
Hatta cihan diye bir arkadaşım var ondan hoşlanan kıza " ilk önce Nazlı'ya teklif edicem, kabul etmezse seninle s. ki. şiriz" dedi ve kız " inşallah kabul etmez " dedi. Yani demem o ki , tip yoksa kız da yok. Abim cihan'ın 5 katı. Yaz tatilinde 90 gün var , 90 farklı kızla eve geldiğini biliyorum. Bana 5 lira verip internet kafeye gönderiyordu, kızla evde 5 saat takılıyordu. Abim kendisi diyor "ben hertürlü kızla yattım, özgüvensizim , sadece yakışıklıyım benim bir kızı ayarlamam için romantik olmama yanına gitmeme gerek yok onlar geliyor zaten". Ve yine abimin dediğinin doğru olduğunu şöyle anlayabiliriz. 2007 yılında 90 farklı kızı eve attığı yaz tatilinde abime sordum " abi bu işin sırrı ne ya?" dedim. O da " çok basit ben senin kadar tipsiz değilim , sen derslerine odaklan kızlara çok kafa yorma zaten uğraşsan da olmaz çünkü sende tip yok" dedi. Yıl 2018 ben şimdiye kadar 10 kere reddedildim. Daha 1 kızın eline bile dokunamadım.2 yıldır da kimden hoşlanırsam hoşlanayım açılmıyorum ve açılmayacam da. Çünkü "TİP YOKSA KIZ DA YOK". - +1 yıl
Bence abartıyorsun abinde öyle abartıyor sana psikolojik. Şiddet uygulamış resmen bir kadın olarak söylüyorum bunu kesinlikle oz güvenli erkek daha tercih ediliyor
- +1 yıl
Bak sana ayrımlarından bahsedeyim. Yapılan eylemler aynı , aldıkları tepkiler farklı.
Hiçbirini uydurmadım hepsini kendim bizzat yaşadım gördüm ve gözlemledim.
Çirkin küfür edince ağzı bozuk.(ben)
Yakışıklı küfür edince açık sözlü.(burak)
Yakışıklı bakınca kesişiyoruz.(kartal)
Çirkin bakınca taciz ediyor.(ben)
Yakışıklı yere tükürünce , içinden geldiği gibi davranıyor. (cenk)
Çirkin yere tükürünce iğrenç pislik.(ben)
Yakışıklı kimseyle konuşmadığında , çok cool (murat)
Çirkin kimseyle konuşmadığında , çok içine kapanık (ben)
Yakışıklı çok konuşunca , ağzı laf yapıyor (abim)
Çirkin çok konuşunca , geveze , çenesi düşük.
Yakışıklı ben yakışıklıyım diyince çok özgüvenli. (faruk)
Çirkin ben yakışıklıyım diyince bu da kendini bir bok sanıyor.(ceyhun)
Lafı daha fazla uzatmaya gerek yok , çirkin ve yakışıklı erkekler aynı eylemleri yaptıklarında , yakışıklının ve çirkinin aldığı tepkiler farklı oluyor. Abim bunu çok güzel bir şekilde ifade ediyor.
"Merhaba nasılsın? cümlesini özgüvenli bir şekilde söylemek mümkün değil , ama ben merhaba nasılsın dediğimde kızlar iyiyim sen nasılsın diyor , sen merhaba nasılsın dediğinde sadece iyiyim diyorlar , veya hiç cevap vermiyorlar. Ve bu aradaki özgüven farkını değil , aradaki tip farkını gösterir."
"Mont alırken bile sıcak tutar mı diye değil de güzel görünür mü diye seçiyorken , yanına bir eş seçerken neden farklı düşünsün?" - +1 yıl
Keyfinbilir kuzum dicegimi dedim
- +1 yıl
Keyfim bilmez valla , ben gördüklerimi yaşadıklarımı söylüyorum. Bir daha da hiçbir kıza aşkımdan ölsem de gidip söylemem. Zaten yeterince reddedildim.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bir şey yapmana gerek yok. Onlar seni tavlar zaten. Yeter ki sen mesleğinde başarılı ol, paranı eline al, evin ve araban da oldu mu onlar zaten sana tapaaar.
02 Yorumla- +1 yıl
4 senedir zaten herşeyim var.2 senedir de hiçbir kıza yaklaşmamaya yeminliyim. Hiçbir kızın benimle konuşmaya çalıştığını bile görmedim.
- +1 yıl
Anlıyorum. Onlar tanımadıkları erkeklerle konuşmaz. Tanısalar bile egoları totolarından büyüktür. Sanıyorlar ki dünyada sadece kendileri var. Elbet senin de nasibin çıkacaktır. Kasma yani..
Evet yapıyor bu yüzden. Güzel kızların yanında çirkin oğlanlar oluyor. Kıza bak oğlana bak 😂
018 Yorumla- +1 yıl
Yani siz , o güzel kızların yanındakileri kendinizden daha tipsiz görüyorsunuz , ve ben kendimden daha yakışıklı görüyorum. Tipsiz dedikleriniz belki sizden daha yakışıklıdır? bunu düşündünüz mü hiç?
- +1 yıl
Çirkin diye sen demedin zaten ben dedim, çirkin bir erkek özgüvenle kız tavlayabilir mi? sen de "evet yapıyor " dedin. Yani sen de çirkin demiş oluyorsun. Her neyse , Öyle bir yeteneğim yok , öyle bir yeteneği olan hiçbir çirkin erkek de görmedim. Çünkü her ne kadar inanmak istemeseniz de kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor.
- +1 yıl
Dünyada 7 milyar insan var. Senin dediğin şey imkansız. Herşey özgüvene bakıyor. Örneğin sen istediğin kadar yakışıklı ol , kıza seni seviyorum derken bile yere bakarsan, kekeleyip durursan. Kız der bunun kendine güveni bile yok bunu ben napıyım der. Ama normal bir şekilde samimi bir sohbet kurup kızın gözlerinin içine bakarak aşkını itirat et. Bak bakıyım neler oluyor.
- +1 yıl
Yakışıklı olduğun için veriyorlardır. Abim de mesela hiçbir kıza seni seviyorum demedi yere bakıp titreyerek , veya gözlerinin içine bakarak, çünkü kızlar ona söyledi. Demek ki 2niz de yakışıklısınız diye böyle bu durum.
- +1 yıl
Şunu da belirtmek isterim , benim gibi düşünmen için ne yaşaman lazımsa , hepsini yaşadım. O yüzden sen benim gibi düşünemezsin , ben de senin gibi düşünemem. Burada haklı ya da haksız yok , ben diyorum ki tipsiz erkeklere kızlar bakmaz , çevreme bakıyorum ben haklıyım. Sen de belki kendini yakışıklı görmediğin için , sende işe yaradığını düşündüğün yöntemleri denemediğimizi düşünüyorsun. Ama eğer işe yaradıysa yakışıklısındır. Bunu unutma.
- +1 yıl
Ben kendi adıma konuşmayı 2 sene önce bıraktım. Bak benim ceyhun diye bir arkadaşım var o var ya bütün antalyayı topla öyle biri çıkmaz. Karakteri o kadar düzgün, oturaklı , zeki , spor yapıyor , zengin, akdeniz tıpta okuyor. Ama olmuyor. Ve işin garibi hala da özgüvenli kendisi 20 kere reddedildi. Hala şu kız bana bakıyor bu kızla kesişiyoruz falan diyebiliyor. Demek ki ben haklıyım.
- +1 yıl
Ben de 10 kere reddedildim. Ben bıraktım zaten hakkımı da yakışıklı erkeklere veriyorum.2 senedir denemiyorum hiçbir kıza merhaba bile demiyorum. Hangi kızdan hoşlanırsam hoşlanayım hemen uzaklaşıyorum. Bir kız ne kadar açık giyinmiş olursa olsun 2. kez asla bakmıyorum. Yemin ettim zaten yeminimi bozmayacam. Abim ne dediyse ona uyacam artık. Keşke 10 kere reddedilmeden önce bana " bedri sende tip yok boşuna deneme, hiçbir kız sana bakmaz. Sen derslerine odaklan" dediğinde söylediklerine kulak assaydım da 10 kere reddedilmemiş olsaydım.
- +1 yıl
Abim 19 yaşındayken evlenmişti.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
4Cevap
+1 yılÖzgüven cesaret ve akıl olmadan ise yaramaz o ego ya girer çirkin bir erkek te yoktur aklını kullanamayan erkek vardır.
111 Yorumla- +1 yıl
Hadi len ordan random. Sana kısaca dasdkasdw diyebilir miyim?
- +1 yıl
Bende sana gereksiz şahsiyet dersem kabul
- +1 yıl
Bak siz beğenmiyonuz suçu yine çirkin erkeklere atıyonuz. Çirkin bir erkek reddedilince akılsız oluyor birden. Ne alaka? basbaya tipsiz diye beğenmiyonuz işte.
- +1 yıl
Mübarek insan evladı başkalarını bilemem bu benim görüşüm görüşüme saygı duymayacaksan bu soruyu da sormayacaksın
- +1 yıl
Her türlü şeyi denedim, denememeyi bile denedim olmuyor. Demek ki özgüven bir işe yaramıyor. Abimin dediği gibi " tip yoksa kız da yok".
- +1 yıl
Buda senin düşüncen saygı duyuyorum,👋👋👋
- +1 yıl
Yok bu abimin düşüncesi aslında. Gördün mü kızlar sadece yakışıklı erkeklerin görüşüne saygı duyuyor.
- +1 yıl
Bence sen bir tipten kaybetmiyorsun tamamen gereksizlikten kaybediyorsun
- +1 yıl
Ben de bunu söylüyorum işte tipsiz erkekler gereksizdir.
- +1 yıl
İyi tamam
- +1 yıl
Yengem de senin gibi , tip önemli değil falan diyor , gitti abimle evlendi. Dediğiyle yaptığı birbiriyle çelişiyor.
+1 yılOzguvenli ve guler yuzlu erkeğin kredisi bizler icin cok yuksektir. Ama o ozguven kustahlikla karistirilmasin dikkat
020 Yorumla- +1 yıl
Teyze sen burda napıyorsun
- +1 yıl
Teyze annendir 22 yasindayim ben
- +1 yıl
Çabuk kartlaşmışsın
- +1 yıl
Hahah burasi bir persona istedihim kiliga girerim :)
- +1 yıl
Erkeklerde doktor oluyor burada evet
- +1 yıl
Gercekten doktordur belki
- +1 yıl
Ya çıkarsa diyorsun yani
- +1 yıl
Cikti da bir ara burdan bir doktorla konusuyordum
- +1 yıl
Ne oldu evlenemedinmi
- +1 yıl
Iyi arkadaştı
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin /)
- +1 yıl
Flort ediyorduk baktim ilgi gostermiyor küstüm
- +1 yıl
Yakışıklı adam sonuçta istediğini elder eder zaten. Eğer yakışıklı bir erkek sana ilgi göstermiyorsa , başkasına gösteriyordur.
- +1 yıl
Yakisikli degildi salakcim
- +1 yıl
Yakışıklı olmadığı için de sen o sana karşı ilgisiz sandın ama ilgiliydi belki de. Ama ilgili olsa da tipsiz birinin ilgisi umrunda olmayacağı için sen de küstün.
- +1 yıl
Sacmaliyorsun sen ruh hastasi misin nesin abi sqtir git intihar et
- +1 yıl
Yakışıklı olmadığı için sevgili olmadım diyemiyorsun işte. İlgisizdi diyorsun.
- +1 yıl
Sen nasil bir ruh hastasisin ya yok oyle bir sey
- +1 yıl
Tabi tabi kesin yoktur.
- +1 yıl
Yok tabi ezikcim :D
Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. Evet özgüven insanların kendini gerçekleştirme savaşında kullanabileceği en kuvvetli silahlardan biri.
01 Yorumla- +1 yıl
Abla sen neden edebiyat yapıyorsun ki , özgüven tipsiz erkeklerde bir işe yaramıyor işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kız zaten tipe değil anlıyorsa seviyorsa hissediyorsa sever?
07 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok , tip yoksa kız da yok.
- +1 yıl
Renkler ve zevkler tartışılmaz bir kız yakışıklı olanı seviyor diye bütün kızlar aynı değil ki?
- +1 yıl
Bütün kızlar yakışıklı olanı seviyor. Hepsi aynı.
- +1 yıl
Nerden biliyorsun dünyada bir tek sen mi çirkinsin ya da hayatında kaç kere reddedildin
- +1 yıl
Valla hayatımda 10 kere reddedildim. Ama 2 senedir hiçbir kıza merhaba bile demiyorum. Yoksa o sayı şimdiye 15 20 falan olurdu.
- +1 yıl
Özgüvenini toparla cesaretli ol Güler yüzle cevap ver belki o zaman olur?
- +1 yıl
Ben otel sahibiyim , güler yüzlü olmak benim mesleğim zaten. 2 senedir de , ev - otel ev - ev - çeviri bürosu - ev - otel - ev - otel öyle yaşıyorum başka biryere gitmiyorum. Ben vazgeçtim zaten hiçbir kıza bundan sonra açılmam. Aşkımdan ölsem açılmam , ailemle tehtid etseler açılmam ,1 milyar trilyon katrilyar milyon milyar dolar verseler de açılmam. Bundan sonra eğer bir kıza seni seviyorum dersem , Allah beni her şekilde cezalandırsın , sevdiğim herkesin gözümün önünde can verdiğini göreyim , gök girsin kızıl çıksın, 10 kere reddedildim bence bu sayı vazgeçmek için yeter de artar bile.
+1 yılÇirkin erkek kizlara laf atarsa tacizci olur yakislikli erkek yuz vermeyince cool olur
12 Yorumla- +1 yıl
Alakasını çözemedim. İkisi de ayrı ayrı şeyler.
- +1 yıl
Tavlamak icin yaptiklari seyler degil mi direk aklima bunu getirdi
+1 yılAğzı laf yapıyorsa neden olmasın
09 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı değilse ağzı laf yapmıyordur gevezedir yani. Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor. Çirkin çok konuşunca geveze. Aradaki fark bu.
- +1 yıl
Mantıklı konuştuktan sonra neden geveze olsun ben öyle düşünmüyorum çünkü
- +1 yıl
Ben de mantıklı konuşuyorum. Ama olmuyor. Niye olmuyor madem ağzım laf yapıyor da?
- +1 yıl
Baktıkların salakk
- +1 yıl
Hayır hepsi gayet başarılı , gayet zeki güzel kızlardı. Beni boşver, benim gibi tipsiz 20 küsür arkadaşım var şimdiye kadar hiçbirinin sevgilisi olmadı. Bu tesadüf mü? bence basbaya tipsiz olduğumuz için sürekli reddediliyoruz.
- +1 yıl
Problem şimdi belli oldu
Karşındakini övüp kendini küçük düşünüyorsun - +1 yıl
Benim 20 tane çirkin arkadaşım da mı karşısındakini övüp kendini küçük düşünüyor?
- +1 yıl
Senin 20 tane arkadaşın salaksa ben ne yapayım
- +1 yıl
Tamam buradan şu sonucu çıkarabiliriz , sevgilisi olmayan bütün çirkin erkekler salaktır.
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadas var ayarliyo yuzu sivilceli falan
00 Yorumla Çirkin bir kızın özgüvenle erkeği tavlayamıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkinsen ne yapsın seni erkekler? o kadar güzel kız varken. Ben de tipsizim ama hayatımda hiç çirkin bir kıza teklif etmedim, etmem de asla.
En netinden tavlar
021 YorumlaHadi len ordan.
Ben niye yapamadım o zaman?
- +1 yıl
2 senedir hiçbir kıza merhaba bile demedim. Nasıl düştü mü? düşmedi. Abimin dediği gibi "Tip yoksa kız da yok."
- +1 yıl
Hahaha siz saka misiniz ya. Kizlar kendileriyle konusmayanla hic konusmaz sevecen olacaksin sevilmek icin.
- +1 yıl
@EyüpSabriye Kimse için sevecen olamam bacım , kimsenin yanına da bu saatten sonra gidip konuşmam. Çok istiyorsa gelip kendi konuşsun.
- +1 yıl
Aman sana kaldik sanki. Zaten icinden gelmiyorsa hic kasma kendini ama zirlama da buralarda
- +1 yıl
@EyüpSabriye Tabi ki de bana kalmadınız , o kadar yakışıklı erkek varken ben kimim ki.
- +1 yıl
Uff sen bu eziklikle daha cok ağlarsin buralarda isin garibi yine guzel kizlarin yaninda neden cirkin erkekler oluyor diye aglayan da siz erkekler
- +1 yıl
@EyüpSabriye Hiçbir güzel kızın yanında veya çirkin kızın yanında veya herhangi bir kızın yanında çirkin erkek görmedim.
- +1 yıl
Senin görmemen bir sey degistirmiyor diger erkeklerin dikkatini cekecek kadar coklar. Sen fazla ezik bir insansin sana aciyorum
- +1 yıl
@EyüpSabriye Ezik olduğumu kabul ediyorum ama benim 20 tane tipsiz arkadaşım var onlar da mı ezik? onların da hiç sevgilisi olmadı. Onlar da en az 5 kere reddedildi. Ve çoğu da özgüvenli insanlar. Diğer erkekler kendilerinin o güzel kızların yanında olmayı hak ettiklerini düşündükleri için ve çoğu zaman yanılgı içinde gereksiz bir özgüvenle " ben ondan daha yakışıklıyım " diye düşündükleri için , güzel kızların yanında hep tipsiz erkekler var diyorlar. Emin ol bu durum böyle. Güzel kızların yanında tipsiz erkek falan yok , güzel kızların yanında olmak isteyip de olamayan tipsiz erkeklerin , kendi görüşünce kendilerinden daha tipsiz kişiler var. Ama güzel kızların yanındakiler bunu söyleyenlerden her zaman daha yakışıklı kişiler.
- +1 yıl
Evet siz eziksiniz yazma artik.
- +1 yıl
Ben kendim kizim ben kendi bildiğimi sana soyluyorum sen hala bana beni anlatiyorsun. Cok bos bir insansin Cirkin erkek sevilmez diye bir sey yok insani sevdiren tavirlari ve davranislaridir bunu o kalin kafana sok
- +1 yıl
@EyüpSabriye Buradan anladığım kadarıyla sevgilisi olmayan tipsiz erkekler eziktir. Ve hiçbir kıza sevdiklerini söylememelidir.
- +1 yıl
Senin tadavi olman lazim gene kendince kuruyorsun benim ne dedigimi algilayamiyorsun
- +1 yıl
@EyüpSabriye tamam bacım ben ve diğer 20 çirkin arkadaşım hepimiz eziğiz , yakışıklı erkekler ezik değil.
- +1 yıl
Hahahah ilahi çocuk cok komiksin yav
- +1 yıl
@EyüpSabriye Demin eziksin diyordun ne oldu komik mi olduk şimdi de? Komik değil eziğim ben. Tipsiz olmam zaten ezik olduğum anlamına geliyor.
- +1 yıl
Yazik lan sana sen iflah olmazsin.
- +1 yıl
@EyüpSabriye Bacım hadi bir git ya.
+1 yılBeni tavladi
04 Yorumla- +1 yıl
Hadi be ordan , hiçbir tipsiz erkek hiçbir kızı tavlayamaz.
- +1 yıl
1 yıl çıktık
- +1 yıl
Tipsiz olsaydı "ya sen çok iyi bir insansın ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum" derdin. O yüzden tipsiz bir erkek hiçbir kızı tavlayamaz kendimden biliyorum.
- +1 yıl
Peki
Tavlanır hacı
02 Yorumla- +1 yıl
Tip yoksa kız da yok.
Tavlar
011 Yorumla- +1 yıl
Bok tavlar. Tip yoksa kız da yok. Mont alırken bile sıcak tutar mı diye değil güzel görünür mü diye düşünüyor herkes. Dış görünüş olmadan hiçbir erkek hiçbir kızı etkileyemez.
- +1 yıl
Öyle bir kompleksim yok ama var diyelim. Benim 20 tane tipsiz arkadaşım var , hiçbirinin hiç sevgilisi olmamış. Onların niye olmuyor? onlar da benim gibi aşağılık kompleksine mi sahip?
- +1 yıl
Tamam aşağılık kompleksine sahibim, Benim 20 tane tipsiz arkadaşım var , hiçbirinin hiç sevgilisi olmamış. Onların niye olmuyor? onlar da benim gibi aşağılık kompleksine mi sahip? bunun yanıtını ver onların niye sevgilisi olmuyor çocuklar defalarca reddedildi hala reddediliyor.
- +1 yıl
Zaten tanımak istemezsin , tipsiz erkeği tanıyıp ne yapacan, önemli olan yakışıklı erkekler. Yakışıklı erkeklere odaklan. Allah'a hergün dua et yakışıklı biriyle birlikte olmak için.
- +1 yıl
Ben şerefsizim zaten de tipsiz olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Yakışıklı erkekleri bu kadar kolay harcama bence , evlenince sevgili olunca falan lazım olacaklar.
- +1 yıl
Ben üzüldüm valla 1 kız daha gitti ama yakışıklı erkeklerin üzüleceğini sanmam , onlar elini sallasa ellisi zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara bence
03 Yorumla- +1 yıl
Param var ama olmuyor. Niye? çünkü tipsizim.
Cevap sahibi+1 yılAcunda tipsiz bence ama kadınlar peşinde hep
- +1 yıl
Acun benden daha yakışıklı.
+1 yılTavlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?