Hepimiz biliriz ki özgüven için dışının da iyi olması gerekiyor. Kendi görüntünü kendini begenmezsen özgüvenli de olamazsın ve istediğin şeyleri elde etmek için uğraşmazsın.
Peki sizce çirkin biri gerçekten özgüvenli olabilir mi?
Hepimiz biliriz ki özgüven için dışının da iyi olması gerekiyor. Kendi görüntünü kendini begenmezsen özgüvenli de olamazsın ve istediğin şeyleri elde etmek için uğraşmazsın.
Peki sizce çirkin biri gerçekten özgüvenli olabilir mi?
Zaten en özgüvenli insanlar ortalama güzellikte olanlardan çıkıyor. Fiziksel olarak çok güzel ve çok iyi işe sahip olanların daha mütevazi olduğunu düşünüyorum
Tamamıyla dış gorunusle ilgilidir denemez yani
Denemez. Zeki ve güzel olmasa da gülen insanlar hep daha çekici ve daha güzel görünür. Beyin bir süre sonra kusurları görmez
Cevap
16Cevap
Özgüvenin fiziksel görünümle alakası yok
Hiç mi yok ya. Çok saçma ama çevremde hep dış görünüşu çok iyi olanlar daha çok sevilip daha çok özgüvenli oluyorlar
Evet olabilir. zekasıyla ve yetenekleriyle
Yani yine seni öne çıkaran bişey gerekiyor diyrosun
Her insanı özgüvenli yapan bir özelliği vardır
Dış görünüşle özgüvenin alakası çok yok bana kalırsa
Neyle alakası var peki
Sosyal olan bir insan yaşamı boyunca diyorum ama özgüvenle alakalı sorun yaşamaz ne tipsizler var ne atılımlara kalkıyor.
Ya evet işte o küçüklükten beri dış görünüşü yüzünden pek incinmiyor ezik hissetmiyor kendini. Bazıları da çok takıntılı oluyor asosyallesiyor iyice
Teşekkür ederim ses için.. bence de öyle ya özgüven çok başka bişi çok çekicilik katıyor insana
ne demek
Çirkinler daha özgüvelidir zaten. Hatta ego ve kibir patlaması yaşarlar. Çirkinlerde bu 10 kat daha fazladır. Ağa gibi tanrı gibi dolaşırlar etrafta.
Özgüvenin güzellikle çirkinlikle alakası yok. Kimseye çirkin dmek istemem ama benim beğenmediğim diyim gayette özgüvenli olan var. Güzel olup kendini yargılayanda
Olur TC de özgüvensiz çirkin kadın yoktur yani özür dilerim ama 10 insan 5 cirkinse bunun 2 si ahmak oluyor bir guzelsine kendini Diana sanıyor
Yok ya o kadar da değildir aynaya bakınca farkedilir o
Demekki oluyorlarki zamanında çirkin sayılacak bir kadına takılam dediydim ne dese beyenirsin, tipim deyilsin kusura bakma, ay ben şok 😁
Birincisi sen çirkin değilsin ikincisi özgüvensizlik bunla alakalı bir şey değil
Neyle alakalı özgüven sence?
Bilmiyorum ayrıca ya aynaya bakmayınca güzelim diyorum kendi kendime ama bakınca tüm modum düşüyor hep😢
İyide çirkin değilsin ki
Öyleyim. Moralim yerine gelsin diye otel diyorsun
Senin gibi cirkinse olmaz ama sana yardımcı olayım öz güvenin yukselsin
Sağol
çok var çevremde, adam toplumsal dayatmaların hepsini aşmış ve hayatını yaşıyor.
Peki o özgüven kişiye ayrı bir karizma çekicilik katıyor mu yani genelde güzel olanlar özgüvenli olunca daha göze hoş geliyor. Çirkinlerde de böyle mi
Yani çirkinten kasıt görünüş mü yoksa içi mi ona bakmak gerekir.
Eğer doldurmak, gaz vermek amacıyla sahte iltifatlar geliyorsa maalesef toto havada olabilir. Özellikle yığın gibi olup ben çok iyiyim güzelim yakışıklıyım diyenlere selam olsun
Tabiki olabilir neden olmasın bende pek güzel değilim ama özguvenliyim bunun cirkinle alakası yok bence
Ne guzel ya bı ben miyim takıntı yapan
Öz güven tipe baksaydı oho
Nolurdu
Kendini seven herkes özgüven sahibidir
Sanırım bu doğru. Kendini kabullenmeli insan
En iyisi
parası olan herkes herşeyi yapar :D
Cok gordum sisko ozguvenliler
Ayy şişko olanlardaki özgüven çok başka yani hiç anlamıyorum ben zayıf olmama rağmen fiziğimi beğenmiyorum bide onlar 🙄
Bizim okulda yani unoversitede okulun en sisko ve ozguvenli 2 kizi 2 si de en yakisikli zayif erkekkerle sevgili olup evlendiler herkes şok
Oha yani erkekler de harbiden özgüvene düşüyor. Gupse Özay mesela... Çok farklı bu işler ya ben nerde yanlısı yapıyorum jxjs
Bilgisi varsa olabilir veya parası
Türk kızları hep öyle.
Hiç bı kızdan yüz alamamis ezik erkek itemi. Lütfen sorumla ilgili cevap vermicejsen yazma
Ben mi hiçbi kızdan yüz alamadım? Hahahah
Çirkin ama özgüvenliğim
Sebeb
Neyin sebebi bebeğim
Olsa kaç yazar ki 😂
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?