Obez kız özgüveni var ama çirkin erkekler asla özgüvenli değil çünkü çirkin kızlara olduğu gibi "aşkım çok güzelsin sen dinleme onları" denmiyor "tipe bak MK qoenaosnwks" deniyor genelde
Erkekler çok diş görüşünü önemsiyor kadinlarda var ama erkek daha çok evet var çirkin erkekler gercekten özgüvenli olunça yakişikli erkeklerden daha iyi gözüküyorlar - yakişikli erkek çok yapiçi geliyor bana göre
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır yok
Evet var tipine baksan bi bk etmez ama kızların saçma sapan davranışları yüzünden egoları 1500
Ama çok tarlilar🤭
Tatlilar*
@1Bilmiyorum001 işte senin gibi kızlardan bahsediyorum bacım
Egosu olmayip özgüveni olan çirkin erkeklerden bahsediyorum bende
Obez kız özgüveni var ama çirkin erkekler asla özgüvenli değil çünkü çirkin kızlara olduğu gibi "aşkım çok güzelsin sen dinleme onları" denmiyor "tipe bak MK qoenaosnwks" deniyor genelde
Erkekler çok diş görüşünü önemsiyor kadinlarda var ama erkek daha çok evet var çirkin erkekler gercekten özgüvenli olunça yakişikli erkeklerden daha iyi gözüküyorlar - yakişikli erkek çok yapiçi geliyor bana göre
Makyajla ve estetikle güzel olan kadın özgüvenine benziyor öyleleri
var tabi olmazmı adam nasılsa kaybedecek bişiyim yok diip hunharca kızlara yürüyo 😂😂
Arkadaş lar bence yok hem bi insanın içinin çirkinliğ yüzüne vuruyor o yüzden yakışıklı dicem
Çirkin erkek özgüvensizliği vardır
evet olabilir
Tipe bakmıyor bence özgüven
İlaki insan kendini asla çirkin bulamaz
Hayır. Özgüven diye bir şey var sadece.
cirkini de yakisiklisida özgüvenli
özgüvensız erkek mi olurmur
Inceller
onları boş ver
bu arada fiziğin çok iyi
boyun kaç
Var.