Sözümün hiç değeri yok mu?

Erkek arkadaşımla bir buçuk seneye yakındır beraberiz ve onun lisedenbi arkadaşıyla ben aynı bölümde okuyoruz. kızla çok yakın değillermiş, bu kız bana yanımda erkek arkadaşım varken konuşuyor ama fakültede falan karşılaştığımızda bana selam vermiyor, sanki beni küçümsüyor gibi geliyor bana. kızı kıskanmıyorum ama insanlara çok yüksekten bakıyor. ben bu durumu erkek arkadaşıma anlattım ve bana böyle yaptı kaç defa hem ayıp hem de ben üzüldüm dedim üstüne sürekli sürekli tekrarlayınca her karşılaşmamızda bir de özellikle ona selam verişi beni çileden çıkardı. normal zamanda asla birisi için demem ama o kızla karşılaştığında konuşma selam verme dedim. çünkü o beni küçük görüyor bana karşı terbiyesizlik yapıyor sen de onunla konuşma dedim, o da zorla da olsa tamam denicem dedi. ama hala kız selam verdiğinde konuşuyorlat ben en son erkek arkadaşıma selaö verince yanlarından geçtim gittim o da biraz konuşup geldi ama ben aşırı sinir oldum. sizce bunu demeye hakkım yok mu? Onun böyle benim sözümü hiçe sayması değil mi? ben böyle yaptığında nasıl bir davranış sergilemem lazım?
Sözümün hiç değeri yok mu?