Esim bana değer vermiyor?

Kötü giden bir evliliğim var 1 yılım oldu iki gün önce bu bir yılın içerisinde yalan, aşırı kıskançlik , saygısızlık , aldatmaya teşebbüs sürekli karşı cinse bakma hali ve istemedigim videolar seyredilmesi evet bu duyguların hepsini eşim bana yaşattı beni çok yıprattı daha ilk yılımızdan böyleyse önümüzdeki yıllar nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum aramızda çok büyük bir güvensizlik var dışarı çıksak keyif almıyoruz film izlesek kursağımda bırakıyor mesela eşim dışarıya süslendiği özendiği kadar bana özenip atiyorum dişlerini bile fırçalamadan yatağa giriyor ona karşı çok ilgili davranıp üstüne düşüyorum ama o tam tersi bana karşı hep hata yapıyor verdiğim ilgiyi sevgiyi göremiyorum oturup düzgünce anlatamıyorum çünkü kendisi çok bağırıyor ve fevri bir insan artık anlatıcam çok şey var içimde biriken severek evlendim ama keşke evlenmeseydim diye de kendimden çok pişmanlık duyuyorum aileme anlatsam Boşanacam desem saçma sapan şeyler öyle ayrılık olmaz diyip önemsemiyorlar. Bana önerebileceğiniz şeyler neler arkadaşlar ne yapmak iyi gelir veya ben mi bi noktada hata yapıyorum ki eşim benim değerimi bilmiyor ruh halim çok yorgun Bu şekilde yaşamak istemiyorum

Esim bana değer vermiyor?