AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
on/off ilişki deniyor uzmanlar sağlık olduğunu söylüyorlar.
Bağımlılık sana bağımlı seni bırakmak istemiyor ama birlikte de olmak istemiyor böyle durumda bizzat kendim oldum bence aranızdaki ilişki daha da parçalıyor ve güven olmaz her an bırakabilir seni bence en iyisi uzaklaşmak...
Of benimde kiz arkadasim var bitti bidaha gorusmicem diyor evelsi gun bulusup barisiyor kizi yolasim geliyo yemin ederim ayrilicaksan adam akilli ayrilirsin yani dimi bu kadar tutarsizlikta olmaz yani 😂
Bende inişli çıkışlı süreçten çok geçtim kavgalar gittikçe büyüdü bi süre birbirimize zaman verdik ve şimdi herkes hatasını biliyor ve ona göre haraket ediyor çok kavga iyi değildir ama arada illaki olur büyük olmasın yeter sonra yürür
Devamlı ayrılıp barışmak kesinlikle yıpratıcı.
İki tarafı da bezdirir. Sorunlar olduğunda çözüm odaklı yaklaşmak gerekir. Çözülemiyorsa bitirilmeli.
En gereksiz çift onlar bence. Çocuk çocuk tavırlar tripler çevremde öyle insanlar barındirmiyorum.
Ayrıldıktan sonra geri nasıl barışıyolar aklım almıyo hadi bir kez ayrılıp barıştın denedin ulan ne bekliyosun değişecek mi sanki başka bi insan mı olacak
net sonu ayrılık... Barışınca unutulmuyor, bir diğer tartışmada diğerleri de ekleniyor. Sonra bir bakmışsın çığ gibi düşüyor üstünüze tüm eski tartışma konularınızla birlikte tazecik tartışmanız...
Bence ayrılmaları isabet olur sürekli ayrıl çık ilişkiyi yıpratır ve sağlıklı bir iliski olmaz. Sadece alışkanlık haline gelen bir ilişki türüne döner.
Bence sonu pek iyi olmaz zaten anlaşmazlıklar dan dolayı ayrılık olur ya da sevgi azalır her iki durum da kötü o yüzden böyle ilişkiler eninde sonunda son bulur tabi istisnai bir durum olmaz ise
Ayrılık bana göre tek sefer olan birşey. Diğerleri sadece kendini kandırmak gibi birşey. Denenmiş denenmez, şayet birşeyler yolunda gitmiyorsa zorlamanın manası yoktur.
Devamlı oluyorsa bu bitmez lacka olmuş ikiside başkasıyla yapamz
O ilişki yalama olmuştur sadece bi boşluk olduğu için barışıyolardır yoksa aralarinda birbirine çeken bişey yoktur
Çocuk en son ayrılıp iki ay sonra başkasıyla nişanlanır
arada sorunlar kavgalar gayet normal ama bu sürekli oluyorsa ciddi bir sıkıntı var demektir. bence yürümez
biter. zaten ilişkiyi sağlıklı yürütebilmek için temelin sağlam atılması gerekiyor bunu da ayrılıp barışarak çocuk oyuncağı gibi yürütemezsin
Demekki ikinizde ayrılınca da yapamıyorsunuz beraberken de yapamıyorsunız bence hiçte iyi bir durum değil sağlıksız bir ilişki
Ayrılıktır. Bunu dayımda görmüştüm en az 15 kez ayrılmışlardır, sonra evlenmek falan istediler mesafeler girdi araya (5 yıl sevgili kalabildiler)
Evlilik kaderdir. Bir insan ne yaşaması gerekiyorsa onu yaşar. Her çiftin ilişkisinde yaşanılan sorunlar farklıdır. Anlatıldığı gibi değildir :)
Sonu hüsran bence benimde başıma geldi. artık bı yerde yorulup takatin tükeniyor ve tamamen bı taraf kopuyor diğer taraf kopmasada
Aklina takilan bisey vardir muhakkak senle ilgili aklinda dolanan bende ayni sekilds idim ama soni cok sevmeme ragmen husran oldu
Ben bu tarz ilişkileri dogru bulmuyorum çünki bir kere pes edenin tekrar pes etmiyiceni nereden bilebilirsiniz ki?
Gerçekten tüm kavgaları boşa oluyor ama şaşırtıcı bir şekilde finalde evleniyorlar
Biz bu iste
Surekli ayriliyordum ondan sonunda ara verdik 2 haftaligina konusmicaz diye bakalim
%100 ayrılıkla sonuçlanır. Çünkü aralarındaki sevgi bitmiş ve alışkanlık haline gelinmiş olunur
Zayıf olmaları bence. Tek kalma korkusu geri barıstırıyo...
Ya saçma bir şekilde evleniyorlar ya da tamamen ayrılıyorlar. Ortasını hiç görmedim.
Sorunlari takintili insan olmaları. Sanki baskası yok dünyada.
Sonunda kesinlikle biter. Ayrıl barış ayrıl barış o ne öyle. O bitirmeden bitirmeni tavsiye ederim.
Onların sonunu bilmem ama dinleyen olarak biz tükendik artık
sağlıksız bir ilişki... biter.. bitmese de hep uzatmalardadır zaten
Bi cacık olmaz o ilişkiden ya hep ya hiç yok öyle ya mağ bilader ya
saçma bir ilişki, ilerde boku çıkar ve biter.
Saygısızlık, hakaretler ve ayrılık..
Yürümez. sevişmiyorlardır sevişseler bu kadar sorun olmaz
Sence? Hüsran tabi ki.
bezginlik ve vazgeçmek.
Hüsran.
Zaman hırsızlığı...
Sağlıklı değil kesinlikle, çok yorucu
Olmayacağını bile bile zorlamalari...
Sağlıksız bir ilişki ve sonu ayrılık
on off iliskisi klassik yipratici
Akıntıya karşı kürek çekmek. Yıpratır, yorar..
Boşuna çabalıyorlar öyle ilişki olmaz
Ne saçma bir ilişki çorba gibi neresi sağlıklı?
Sonsuza kadar ayrı kalmak.
yürümez bir yerde tamamen biter
Evlendikten sonra boşanirlar
Sonu ayrılık işte sgs
Onların sorunu ne onlar bile bilmiyor bence 😅
Uzun süre sevgililik böyle olur işte
En sonunda temenni bı ayrılık
Ben yaşadım ve sonu yok.
Ayrılık sebebine göre degisik şekillerde yorumlanabilecek bir ilişki türüdür
Sonunda o iliski ciddiyete gitmiyor
Ayrılık gibi gözüküyor yolun sonu.
Ayrılıp barışan çift iyi olmaz